Aihe

kultaisennoutajan pentu hakusessa

koiraa vailla

Mistä saisi kohtuu hintaan kultaisennoutajan pentuja? Tai edes osamaksulla?
Oon selannu monta päivää netissä ilmotuksia, mutta kaikki on vähintään tonnin luokkaa. Nyt olis tosi hyvä koti tarjolla, ku vaan löytyis koira. Narttu, joko puhdas tai puoliksi kultanennoutaja. Ja luovutus mahd. pian.

14

1581

  Vastaukset

  • Jospa säästäisit rahat koiraan ensin. Jokainen haluaa halvalla tai ilmaiseksi kaiken. Koiran pito maksaa myös. Haluatko siitäkin päästä mahdollisimman halvalla?
   Lues laittamani jutut ja mieti.
   http://www.goldenring.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=129&Itemid=136
   Kasvattajan vastuu rodun jalostuksessa on suuri. Kasvattaja on osaltaan vastuussa kasvateistaan, myös niiden perinnöllisten sairauksien osalta. Hänen on kerrottava pennun ostajalle rodussa ja omissa linjoissaan tiedossaan olevista seikoista avoimesti ja rehellisesti. Myös jalostusurosten omistajilta vaaditaan samaa avointa asennetta.

   Kultaistennoutajien PEVISA uusittiin vuonna 2009 ja se on voimassa 1.1.2010 - 31.12.2014. Molempien vanhempien on täytettävä PEVISA-ehdot, jotta pennut voidaan rekisteröidä.

   Pentujen vanhemmista tulee olla ennen astutusta annettu lonkkakuvaus- ja kyynärkuvauslausunto sekä astutushetkellä voimassa oleva silmätarkastuslausunto. Silmätarkastuslausunto ei astutushetkellä saa olla 24 kk vanhempi.

   Rekisteröinnin raja-arvona on lonkkaniveldysplasian aste C ja kyynärniveldysplasian aste 1.
   Koiran jälkeläisiä ei rekisteröidä, jos sillä on todettu PRA, geograafinen RD tai totaali RD. Lisäksi kaikki perinnölliset kaihit lukuun ottamatta anterior sutura sauma -muotoa (linssin etuosan saumalinjan katarakta) estävät jälkeläisten rekisteröinnin.

  • Tiedän kyllä että koiran pitäminen maksaa. Minulla on ollut niitä koko elämän ajan. Mutta olen kuullut tutuilta että ovat saaneet paljon halvemmalla. Siksi kysyinkin että mistä niitä sais. Ja tosissaan kelpais sekoituskin.

   • kysys tästä osoitteesta pennut11@hotmail.fi


  • Oletko ajatellut sijoituspentua? Saat hyvän rodun edustajan (huonoa ei yksikään kasvattaja ala sijoittaa) puoleen hintaan koiran arvosta. Sopii mikäli olet innokas koiraharrastaja.

  • Meillä olisi kultaisennoutajan pentuja myynnissä ja vielä vapaana. 05.06.2012 syntyneitä puhdasrotuisia, hyvistä, terveistä vanhemmista. Etsimme pennuillemme rakastavia, huolehtivia perheitä. Pennut luovutetaan 24.07.2012 alkaen madotettina, rekisteröityinä, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. Mukaan tulee pentupakkaus ja liitämme pennut rotujärjestö Golden Ringin jäseniksi ja maksamme jäsenyyden vuodeksi. Pennun hinta on 1000 euroa, osamaksukin onnistuu tarvittaessa. Asumme Ulvilassa, Porin naapurissa. Kiinnostaisiko? Annamme mielellämme lisätietoja ja pentuja saa tulla katsomaan =)

   yst.terv. Jonna Elonen

   • Moi! Onko teillä vielä kultaisen noutajan pentuja?


   • Vieläkö pentuja on? Saisinko kuvia vai onko niitä jossakin netissä nähtävillä?


  • Moi! onko jollain myynnissä kultaisen noutajan pentuja? myös kultaisen noutajan ja labradorin noutajan sekoitus käy :) ei tarvitse olla ihan pentu kunhan alle 1vuoden ikäinen :) 4v uros labbiksen kaveriksi etsitään

   • Meille tulossa ei rekattu kultsu mukula täältä kullannuppu2012@hotmail.fi


  • haluaisin koiran mutta sen hinta pitäisi olla noin.400-800euroo kultaisennoutajaa etiskelen :)

   • Tuohon hintaan voisit saada kivesvikaisen, häntämutkaisen tai muuten pikkuvikaisen pennun.Sijoiuskoirankin....

    Tai jos löydät jostain nuoren kodinvaihtajan, niitäkin aina välillä on.
    Apulassa jopa lahjoitetaan rekisteröityjä rotukoiria.
    Tällä hetkelläkin siellä myytävissä näkyy ilmoitus jossa 7kk ikäinen kultainen noutaja etsii uutta kotia.
    Sinuna katsoisin sellaista.Nuori koira viellä, helppo opettaa omanlaiseksesi.Sopeutuu viellä helposti uuteen kotiin.Ja usein ovat jo sisäsiistejäkin.
    Hinta noilla nuorilla koirilla on yleensä halvempi kuin pennuilla.
    Toivottavasti löytyy sopiva.Ei kannata hosua, vaan etsiä ajan kanssa, niin löydät itsellesi sopivan koiran :)


   • Googleta myydään kultainennoutaja kuvahaulla, niin voi muutamia löytyä.
    Apulassa ja torillakin joskus kultaisia noutajia on näkynyt myynnissä.

    Tai sitten googletat Goldenring ja sieltä paina "pentuvälitys",ja vasemmalta alhaalta teksti " uutta kotia etsivät".Siellä on usein useampia kodinvaihtajia, tai nuoria kasvattajalla viellä ollevia koiria.

    Kannattaa kysellä hintoja, jospa sitä kautta sopivainen löytyisi.


  • Toivottavasti ymmärrät, että puhtaan kultsun yleinen myyntihinta on sitä tonnin luokkaa. Lisäksi myyntihinta on vain todella pieni osa kuluista joita koira tulee aiheuttamaan. Tonni on puhtaasta jo suhteellisen alhainen hinta, yleensä kultsut myydään 1100-1300 euron hintahaarukalla.

  • Mitä ihmettä on tapahtunut koirien hinnoille. Mulla oli kultainen noutaja melkein 16v, maksoi ostettaessa 2000 markkaa eli hinnat on siis nelinkertaistuneet 18 vuodessa.

   Toinen asia mitä mä en voi ymmärtää on nämä helvetin pentutapaamiset jne muut muka hassunhauskat tapahtumat joita kasvattajat sitten järjestää. Se että mä ostan joltain koiran ei lienee tarkoita että meistä tuli sitten myyjän kanssa samalla ystäviä. Ei meistä tullut. Kun mä olen maksanut sulle sen koiran, sä et myyjänä näe etkä kuule enää musta ikinä. Ja juu, ei olla menossa mihinkään näyttelyyn koskaan. Koirasta tulee meidän perheen jäsen. Mä vien sen mieluummin lenkille tai kesällä mökille ja uimaan. Ei olla myöskään teettämässä pentuja ikinä. Meille riittää se yksi koira aivan mainiosti lenkkeilyyn, leikkiseuraksi, koulutettavaksi, rakastettavaksi jne.

   "Liitän pennunostajan myös Suomen Noutajakoirayhdistyksen jäseniksi."

   Et muuten liitä. En halua/tarvitse myöskään minkään näköisiä Golden Ring-lehtiä tai muuta markkinointiroskaa.

   Miksi sen koiran nimi muuten täytyy olla tyyliin: Lady Maximus auf Dorkenberger Fairytale Moonshine Frank Zappa III ja sitten sulkuihin kutsumanimi (Mölli)? Mä nimeän oman koirani loppujen lopuksi itse.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   391
   23957
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16125
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   393
   14858
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   11734
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   5918