Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

valkoinen lapsi

ihmettä sentään

Kuinka suuri todennäköisyys on että tummaihoinen (ei afrikkalainen) afro-tukkainen ihminen saa täysin kaljun, harmaasilmäisen ja kalpeaikoisen lapsen, jolla ei ole edes tummille tyypillistä nenää?
Tiedän kyllä sekoituksia, joissa on vaalea iho ja silmät mutta tumma ja kihara tukka kuitenkin.

12

2443

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fjdka

      Siis riippuu täysin cocktailista. Mun sisarukseni ovat puoliksi suomalaisia ja puoliksi aasialaisia. Heidän puolisonsa ovat neljäsosa tummaa kansaa myöskin. kuitenkin heidän lapsensa ovat kaikki vaaleita.

      Oma veljeni, joka on siis puoliksi aasialainen, oli pienenä aivan blondi vihreine silmineen. Kouluikään mennessä hiukset olivat muuttuneet ruskeiksi. Olen myös tavannut punatukkaisia arabeja, joilla on vihreät silmät ja vaalea iho, joten kyllä kai kaikki on mahdollista. Itse asiassa myöskin ystäväni arabisuku sisältää hyvin erinäköisiä ihmisiä. Osa on aivan vaaleita, ja osa aivan tummia. Ja silti ainakin olevinaan samaa perhettä.

    • knmdkdkm

      Kyllähän ihan täysafrot lapsetkin ovat syntyessään vaaleampia ja tummenevat vasta myöhemmin. Mutta kerropa mikä ihme on tummille tyypillinen ei afrikkalainen nenä? Kun itse mietin vaikkapa intialaisia niin ei tule mieleen, että heillä olisi jotenkin tietynlainen tyypillinen nenä.

    • Yannick Noah'n

      isä on musta, äiti valkoinen. Hän sai lapsen valkoisen kanssa ja lapsi on valkoinen.

      Perinnölliseyydestä löytyy varmasti paljonkin internet-tietoa. Sieltä vaan kaivamaan perinnöllisyyden alkeita.

      • kuva unohtui:

    • ex vaimo

      Se onki hävettävää selitellä vieraille ja tutuille miten samasta isästä on tullut täysin musta poika ja täysin valkoinen tyttö sinisine silmineen. Törkeimmät kysyy suoraan missä lasten isäT ovat?

    • blah blah blah

      Meidän perheessä on niin, että vanhemmalla tytöllä on tumma iho ja silmät, sekä afro. Nuorempi taas näyttää enemmän etelä-eurooppalaiselta sillä hän on vaalea ja hänen silmäinsä ovat ruskean vihreät.

      Minultakin on monta kertaa kysytty onko tytöillä eri isät. Ei ole, vaikkakaan ei se muille kuuluisi vaikka olisi, joten ei kannata välittää mitä muut sanoo!

    • huijattu isäksi

      Kannattanee muistaa isyystestit, nää ulkkisten muijat ovat sen verran säälittäviä että saattaa isäkin ole eri, ettei huoraava mies vaan pystyis naista jättämään kun lapsia pukkaa koko ajan. Maailmanvanhin temppu.

    • esmeralda

      Hassuja tilanteita voi tulla myös ihan valkoihoisillakin. Itselläni on ruskeat silmät ja tummat hiukset. Miehelläni tummat hiukset ja sini-vihreät silmät. Tyttärellämme on syntymästä saakka ollut siniset silmät ja ihan vaaleat hiukset sekä iho tosi vaalea ja auringossa hän palaa herkästi, kun taas minulla on normaalia suomalaista ihoa tummempi iho ja voin huoletta olla tuntikausia auringossa. Täytyy myöntää että jopa itse olin yllättynyt synnytyssalissa kun blondin tyttäreni näin. Kahdella pojallamme on minulta perityt ruskeat silmät ja tummat hiukset. Ja kyllä, lapsilla on takuulla sama isä mutta tytär ei näytä yhtään samalta kuin kaksi veljeänsä. Todennäköisesti tyttäremme on perinyt vaaleutensa äitini puolelta sillä äitini on melko vaalea, ei ihan blondi kuitenkaan.

    • Black blonde

      Ihan mahdollistahan tuo on. Ihmiset ovat sekoittuneet iät ajat, ja vaikka se ei tällä hetkellä jossain esimerkiksi tummaihoisessa henkilössä näkyisikään, voi vaalean henkilön kanssa lisääntyminen tuoda yllätyksen kun lapsi periikin vaalean tukan ja ihon sekä siniset silmät aiheuttavan geenin myös siltä kaukaiselta sukulaiselta tumman vanhemman puolelta, vaikka näyttääkin vain siltä vaalealta vanhemmaltaan.

      Esim. afroamerikkalaiset ovat todella sekoittuneita, heissä virtaa monessa eurooppalainen sekä intiaaniveri sen afrikkalaisen perimän lisäksi.

      Lisäksi vaalea tukka ei ole vain valkoisen rodun "yksinoikeus" kuten Solomon saarten tapaus osoittaa. Noin kymmenellä prosentilla saaren asukkaista on vaalea tukka, vaikka iho ja silmät ovatkin ruskeat. Tutkijat luulivat heillä olevan valkoista verenperimää, joka aiheuttaa vaalean tukan, mutta kyseessä onkin ihan omanlaisensa mutaatio, ja ero geeni joka eurooppalaisilla esiintuo sen vaalean tukan. Juttua aiheesta:
      http://med.stanford.edu/ism/2012/may/blond.html

      Aika jännän näköinen tuo vaalea pehko heillä, kun iho on kuitenkin melko tumma :)
      http://www.traveladventures.org/continents/oceania/images/solomon-island-people03.jpg

      http://www.youthgoogly.com/wp-content/uploads/2012/05/blonde-hair-solomon-islands.jpg

      http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02210/solomon-islands_2210026c.jpg

      http://media-cache0.pinterest.com/upload/106186503684444817_Kl01QS9M_f.jpg

      http://www.clouseau.co.nz/people/images/Teagan at Hom peka Island, Solomon Islands.jpg

    • ylpeä äiti

      Mun lapset ovat vaaleita vaikka tummaihoinen isä...

    • asdasdaw222

      Kyllä se lapsi vielä tummuu. Useimmat ovat pienenä aika vaaleita, tummuvat teini ikäisinä

    • geenit

      se johtuu kai geeneistä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe