Leirintäalue

Åbo100

Mikä on sellainen leirintäalue, mihin ei voi leiriytyä teltalla? Loviisassa on mennyt käsittämättömäksi palvelun taso. Hävettää ihan olla loviisalainen! Ilmeisesti leirintäalueellamme menee niin hyvin, etteivät telttailijat kelpaa.
Saakohan muuten asuntovaunuun laittaa sivutelttaa?

28

2823

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rambe55

      Vieraanvaraisuutta olisi syytä harrastaa enemmän täällä Loviisassa eikä olla aina niin valikoivia joka suhteessa. Tottahan toki yrittäjällä on oikeus sanoa ei, mutta mutta leirintäalue on kaupungin omistama ja tarkoitettu käsitteenä kaikelle kansalle ts. kaikille vieraille. Turisteja käy todella sääliksi jos portilla käännytetään pois. Aikanaan matkailtuani paljonkin ympäri suomea teltan kanssa oli joka leirintäalueella tilaa säässä kuin säässä ja jos ei ollut tilaa niin huonolla säällä tehtiin kaikille tilaa. Kyllä tulisi olla erittäin varovainen Loviisan matkailun ja yrityksien puolesta ettei tee päätöksiä jotka vievät ojasta allikkoon ja aiheuttavat huonoa mainosta.

      • En.av.Bättre.Folk

        Meillä Bättre Folkilla ei ole telttoja, meillä on matkailuautot ja -vaunut emmekä halua kuulla tuon orjaluokan kauheaa kieltä omilla alueillamme. Siksi suosimme näitä paremmalle väelle varattuja alueita. Sen takia Pernånkin finländereille tehtiin kansakoulu metsän keskelle, ettei vääränkielinen mekastus särje hienostuneita korviamme. Orjaluokalle riittää, että kustantavat Meidän kaikki tarpeemme. Jos niillä on tarvetta retkeillä, viekööt telttansa muualle, missä Meidän ei tarvitse edes kuulla heidän kauheata kieltään!
        Onhan meillä ne saaremmekin, missä voimme rentoutua purjehduksemme lomassa keskenämme. Orjaluokan rahoilla olemme luoneet Föreningen Nylands friluftsområden rf:n ja sen yli 30 aluetta kaikin mukavuuksin käyttöömme. Niihin pääsee vain paremman luokan purje- ja moottorialuksilla ja niitähän ei ole muilla kuin Meillä. Eikä Föreningeniin kuulumattomilla ole niihin pääsyoikeutta vaikka jonkinlainen paatti olisikin! Kaiken tämän olemme paremman älymme avulla luoneet alempiarvoiselta rahvaalta kerätyin verorahoin. Meillehän perinteisesti kuuluu nämä monisatavuotiset etuoikeudet, mehän muutenkin johdamme tätä väliaikaisesti, nimellisesti erillisenä olevaa kotimaamme yhtä tuottoisinta osaa.
        Siispä nauttikaamme paremmuudestamme ja antakaamme orjaluokan raataa työssä, siihen he ovat omiaan! Liian pitkät lomat heillä kyllä vielä on, mutta parannus on tulossa.
        Tämänvuotisen perinteisen Riemulomamme suunnitelmat ovat valmiina, pian lähdemme nauttimaan ansaitsemastamme palkkiosta. Uutenavuotena taas nautitaan keskenämme kaupungin kassaan vielä jääneet rahat perinteiseen tapaan Hyvien Veljien ja Sisarten kesken Degerby Gillessä erossa kateellisesta rahvaasta!


    • Ihmettelen kans

      Siis miksi sinne ei saa telttailijat majoittua? Eihän nykyään enää teltan kanssa majoitu kuin juurikin polkupyörällä reissaavat tai moottoripyöräilijät, eipä luulisi noista suurta häiriötä leirintäalueelle syntyvän.

      Telkkarin karavaanarit ohjelmaa jonkun kerran katseltuani luulen että juurikin karavaanarit on se pahin ryyppääjä-rällääjä ja räyhäri porukka.

      • mysteeritelttailija

        Telttailu ei käy rajallisten tilojen takia???? Iso matkailu-auto mahtuu, mutta ei neliön teltta! Sallikaa mun nauraa... No, asiakaskin voi valita palvelun. Ei ainakaan loviisaan tartte tulla.


      • KÄMPING

        sITTEN VAAN kOTKAAN TAI hAMINAAN


    • Teltta on

      Mitä jos Sauli ja Jenni haluis telttailla siellä, päästettäisköhän?

      • Henkselit päälle

        Miten ne leirintäaluetta mainostavat taulut sisääntuloteillä, niissähän on teltankuva?


    • Meniköoikein?

      Yrittäjien tiedonannossa ilmoitetaan että ranskalaiset telttailijat käännytettiin juhannuksena sen takia, että joku oli kirjoittanut lehteen ja Facebookiin että ranskalaisia telttailijoita on käännytetty juhannuksena.

      • Djonck

        Vai silleen! Östran mukaan yrittäjät väittivät, että ohueen telttakankaan läpi kuuluu ääniä jotka häiritsevät asuntovaunussa nukkuvia. Oiskohan näillä veijarilla alanvaihto paikallaan ennen konkurssia?


    • tästä voi seurata
      • diibadaaaaba

        Nää tyypit varmaan ajottanut vaelluksen että pääsevät häiriköimään loviisalaiselle leirintäalueelle!!!! Sitte aamulla taas fillaroimaan...!!


      • Fillarillapahajuttu
        diibadaaaaba kirjoitti:

        Nää tyypit varmaan ajottanut vaelluksen että pääsevät häiriköimään loviisalaiselle leirintäalueelle!!!! Sitte aamulla taas fillaroimaan...!!

        Fillaristi ei välttämättä suunnista Loviissaan, mutta ahkeralle fillaristille Helsinki-Loviisa on sopiva päivämatka ja normaali-ihmiselle taas Porvoo-Loviisa. Autolla ja prätkällä ei ole mikään ongelma nostaa kytkintä ja hilpaista Kotkaan mutta jos fillaristi saapuu illalla leirintäalueelle, on ihan katastrofi joutua vielä jatkamaan yön selkään. Melko törkeää jos teltta ei ole mahtunut.


    • TelttaPystyssä

      Jos on profiloitunut vaunu/auto-leiriksi niin ei se tavatonta, että telttailu ei ok. Veikkaan, että kyse oli linjanvedosta, mistä ei haluttu poiketa. Muutenhan kyse olisi ollut ns pärstäkertoimesta. Ei käännytys varmaan helppoo ollut, mutta jos yksi tulee niin sitten toinen jne. Nyt ihme haloo kun oikeen ranskalaiset vieraat täällä ja heti sympatiaa tihkuv asukas panikoi ja kutsuu oikeen kotiinsa ja kaupan päälle lehtijuttua peliin. Reilu meininki? Itse sallisin laittaa teltan pystyyn ihan minne vaan puistoissamme, jos se tehdään siististi.

    • ei logiikkaa

      Jos netissä oli hinnastotiedot teltoille ja teltankuvat ohjaamassa niin joka jannu olisi ohjannut ne Tamminiemeen kun kysyivät laivasillalla leiriytymispaikkaa.

      Sinne palasivat ja kyselivät siellä minne mennä kun ei päässeet Tamminemeen. mitä olisit itse neuvonut?

      Minne heidän olis pitäneet leirintäalueyrittäjän mielestä mennä telttoineen?

    • purjehtija,

      "jos yksi tulee, tulee toinen"??? Kyllä aika harvassa on nämä todelliset retkeilijä-vaeltajat, ei niitä tule laumoittain koskaan. Nämä tämmöiset on aina poikkeuksellisia ihmisiä jotka ovat lihasvoimin kiertämässä maailmaa vain henkisistä syistä. Luulisi olevan sieltä vaivattomimmasta päästä jos vieraakseen ottaa.

    • Hmmmm.........

      Nyt jos hyvät ihmiset olisitte itse reissaamassa ympäri Suomea niin huomaisitte että melkein jokaisessa camping alueessa on joko erikseen telttapaikkoja(lue jos on tilaa tarpeeksi) ja toisissa ei todellakaan edes oteta vastaan telttailijoita...........Myös suurimmalla osalla on mahdollisuus vuokrata koko vuodeksi paikka vaikka ei siellä edes käy kun pari kertaa!
      Se että ei Loviisassa ole teltta aluetta johtuu ihan siitä että kaupunki sekä TAAS vaihteeksi asukkaat eivät halua lähelleensä esimerkiksi telttailijoita!

      • tähdenlentäjä

      • Telttaturisti
        tähdenlentäjä kirjoitti:

        http://www.camping.fi/template_page1.asp?sua=2&lang=1&s=113

        Loviisan leirintäalueella on luokituksessa kolme tähteä, mikä edellyttää erillistä telttailualuetta. Tähdenlentoja odotellessa.......

        Tuo oikeus valita asiakkaat "syynä" kummastuttaa.
        Markkinointiviestinnässä siitä ei mainita mitään, ei edes hinnastoissa.
        Jos katsotaan oikeudeksi lähettä yön selkään niin pitäisi varmaan selvästi mainita etukäteen että tiedustele onko tilaa ja kysy samalla kelpaako eurot.
        Kaupunki markkinoinnillaan houkuttelee asiakkaita ja siitä seulotaan sopivat.
        Ei tästä hyvää ja elinvoimaista turistivirtaa seuraa.


      • Reserverad.för.Oss

        Ei Bättre Folk telttaille liiku, meillä on varaa muuhunkin! Siksi ei Lovisaan telttailijoita oteta.


    • Suvaitsevaisuutta

      huudetaan kun puhutaan seksuaalivähemmistöistä, eikö asia toimi ,yös päinvastoin?

    • ??,,??

      oliko nää ranskalaismiehet pariskunta?

    • Jussip

      Johan pomppas, älkää vain sanoko että Lovisa ei hyväksy tätä päivää ...

    • Pyöräretkellä_ollut

      Taitaa kiitos käännytyksestä mennä Byroslavia Suomelle. Jos leirintäalueella ei ole ruokailutiloja, niin sinne ei saa terveysviranomaisten mukaan ottaa telttailijoita.

      • Luvatpois

        No viranomaisen syytäkö se on että kolmen tähden leirintäalue ei täytä yhden tähden ehtoja?


    • enolekäynytmutta

      hiljasta siellä aina on.kun ohi meneetms.

    • Lapsiystävällinen

      Tervetuloa Loviisa Campingille, myös telttailijat tervetulleita...😁😎

    • Kuckeliku

      Sinne pitä kelpa muka myös kyckling joka ei kotkota mycket ja ei kieku niiku tupp jordgubb paika.

    • Anonyymi

      Nykyään LoviisaCamping yksi suosituimmista leirintäalueista. Uudet omistajat, uudistettu ympäristö. Kannattaa piipahtaa! SUOSITTELEN

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1655
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      17
      1517
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      68
      1429
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      40
      1384
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1258
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1126
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1102
    Aihe