Leirintäalue

Åbo100

Mikä on sellainen leirintäalue, mihin ei voi leiriytyä teltalla? Loviisassa on mennyt käsittämättömäksi palvelun taso. Hävettää ihan olla loviisalainen! Ilmeisesti leirintäalueellamme menee niin hyvin, etteivät telttailijat kelpaa.
Saakohan muuten asuntovaunuun laittaa sivutelttaa?

28

2244

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Rambe55

   Vieraanvaraisuutta olisi syytä harrastaa enemmän täällä Loviisassa eikä olla aina niin valikoivia joka suhteessa. Tottahan toki yrittäjällä on oikeus sanoa ei, mutta mutta leirintäalue on kaupungin omistama ja tarkoitettu käsitteenä kaikelle kansalle ts. kaikille vieraille. Turisteja käy todella sääliksi jos portilla käännytetään pois. Aikanaan matkailtuani paljonkin ympäri suomea teltan kanssa oli joka leirintäalueella tilaa säässä kuin säässä ja jos ei ollut tilaa niin huonolla säällä tehtiin kaikille tilaa. Kyllä tulisi olla erittäin varovainen Loviisan matkailun ja yrityksien puolesta ettei tee päätöksiä jotka vievät ojasta allikkoon ja aiheuttavat huonoa mainosta.

   • En.av.Bättre.Folk

    Meillä Bättre Folkilla ei ole telttoja, meillä on matkailuautot ja -vaunut emmekä halua kuulla tuon orjaluokan kauheaa kieltä omilla alueillamme. Siksi suosimme näitä paremmalle väelle varattuja alueita. Sen takia Pernånkin finländereille tehtiin kansakoulu metsän keskelle, ettei vääränkielinen mekastus särje hienostuneita korviamme. Orjaluokalle riittää, että kustantavat Meidän kaikki tarpeemme. Jos niillä on tarvetta retkeillä, viekööt telttansa muualle, missä Meidän ei tarvitse edes kuulla heidän kauheata kieltään!
    Onhan meillä ne saaremmekin, missä voimme rentoutua purjehduksemme lomassa keskenämme. Orjaluokan rahoilla olemme luoneet Föreningen Nylands friluftsområden rf:n ja sen yli 30 aluetta kaikin mukavuuksin käyttöömme. Niihin pääsee vain paremman luokan purje- ja moottorialuksilla ja niitähän ei ole muilla kuin Meillä. Eikä Föreningeniin kuulumattomilla ole niihin pääsyoikeutta vaikka jonkinlainen paatti olisikin! Kaiken tämän olemme paremman älymme avulla luoneet alempiarvoiselta rahvaalta kerätyin verorahoin. Meillehän perinteisesti kuuluu nämä monisatavuotiset etuoikeudet, mehän muutenkin johdamme tätä väliaikaisesti, nimellisesti erillisenä olevaa kotimaamme yhtä tuottoisinta osaa.
    Siispä nauttikaamme paremmuudestamme ja antakaamme orjaluokan raataa työssä, siihen he ovat omiaan! Liian pitkät lomat heillä kyllä vielä on, mutta parannus on tulossa.
    Tämänvuotisen perinteisen Riemulomamme suunnitelmat ovat valmiina, pian lähdemme nauttimaan ansaitsemastamme palkkiosta. Uutenavuotena taas nautitaan keskenämme kaupungin kassaan vielä jääneet rahat perinteiseen tapaan Hyvien Veljien ja Sisarten kesken Degerby Gillessä erossa kateellisesta rahvaasta!


  • Ihmettelen kans

   Siis miksi sinne ei saa telttailijat majoittua? Eihän nykyään enää teltan kanssa majoitu kuin juurikin polkupyörällä reissaavat tai moottoripyöräilijät, eipä luulisi noista suurta häiriötä leirintäalueelle syntyvän.

   Telkkarin karavaanarit ohjelmaa jonkun kerran katseltuani luulen että juurikin karavaanarit on se pahin ryyppääjä-rällääjä ja räyhäri porukka.

   • mysteeritelttailija

    Telttailu ei käy rajallisten tilojen takia???? Iso matkailu-auto mahtuu, mutta ei neliön teltta! Sallikaa mun nauraa... No, asiakaskin voi valita palvelun. Ei ainakaan loviisaan tartte tulla.


   • KÄMPING

    sITTEN VAAN kOTKAAN TAI hAMINAAN


  • Teltta on

   Mitä jos Sauli ja Jenni haluis telttailla siellä, päästettäisköhän?

   • Henkselit päälle

    Miten ne leirintäaluetta mainostavat taulut sisääntuloteillä, niissähän on teltankuva?


  • Meniköoikein?

   Yrittäjien tiedonannossa ilmoitetaan että ranskalaiset telttailijat käännytettiin juhannuksena sen takia, että joku oli kirjoittanut lehteen ja Facebookiin että ranskalaisia telttailijoita on käännytetty juhannuksena.

   • Djonck

    Vai silleen! Östran mukaan yrittäjät väittivät, että ohueen telttakankaan läpi kuuluu ääniä jotka häiritsevät asuntovaunussa nukkuvia. Oiskohan näillä veijarilla alanvaihto paikallaan ennen konkurssia?


  • tästä voi seurata
   • diibadaaaaba

    Nää tyypit varmaan ajottanut vaelluksen että pääsevät häiriköimään loviisalaiselle leirintäalueelle!!!! Sitte aamulla taas fillaroimaan...!!


   • Fillarillapahajuttu
    diibadaaaaba kirjoitti:

    Nää tyypit varmaan ajottanut vaelluksen että pääsevät häiriköimään loviisalaiselle leirintäalueelle!!!! Sitte aamulla taas fillaroimaan...!!

    Fillaristi ei välttämättä suunnista Loviissaan, mutta ahkeralle fillaristille Helsinki-Loviisa on sopiva päivämatka ja normaali-ihmiselle taas Porvoo-Loviisa. Autolla ja prätkällä ei ole mikään ongelma nostaa kytkintä ja hilpaista Kotkaan mutta jos fillaristi saapuu illalla leirintäalueelle, on ihan katastrofi joutua vielä jatkamaan yön selkään. Melko törkeää jos teltta ei ole mahtunut.


  • TelttaPystyssä

   Jos on profiloitunut vaunu/auto-leiriksi niin ei se tavatonta, että telttailu ei ok. Veikkaan, että kyse oli linjanvedosta, mistä ei haluttu poiketa. Muutenhan kyse olisi ollut ns pärstäkertoimesta. Ei käännytys varmaan helppoo ollut, mutta jos yksi tulee niin sitten toinen jne. Nyt ihme haloo kun oikeen ranskalaiset vieraat täällä ja heti sympatiaa tihkuv asukas panikoi ja kutsuu oikeen kotiinsa ja kaupan päälle lehtijuttua peliin. Reilu meininki? Itse sallisin laittaa teltan pystyyn ihan minne vaan puistoissamme, jos se tehdään siististi.

  • ei logiikkaa

   Jos netissä oli hinnastotiedot teltoille ja teltankuvat ohjaamassa niin joka jannu olisi ohjannut ne Tamminiemeen kun kysyivät laivasillalla leiriytymispaikkaa.

   Sinne palasivat ja kyselivät siellä minne mennä kun ei päässeet Tamminemeen. mitä olisit itse neuvonut?

   Minne heidän olis pitäneet leirintäalueyrittäjän mielestä mennä telttoineen?

  • purjehtija,

   "jos yksi tulee, tulee toinen"??? Kyllä aika harvassa on nämä todelliset retkeilijä-vaeltajat, ei niitä tule laumoittain koskaan. Nämä tämmöiset on aina poikkeuksellisia ihmisiä jotka ovat lihasvoimin kiertämässä maailmaa vain henkisistä syistä. Luulisi olevan sieltä vaivattomimmasta päästä jos vieraakseen ottaa.

  • Hmmmm.........

   Nyt jos hyvät ihmiset olisitte itse reissaamassa ympäri Suomea niin huomaisitte että melkein jokaisessa camping alueessa on joko erikseen telttapaikkoja(lue jos on tilaa tarpeeksi) ja toisissa ei todellakaan edes oteta vastaan telttailijoita...........Myös suurimmalla osalla on mahdollisuus vuokrata koko vuodeksi paikka vaikka ei siellä edes käy kun pari kertaa!
   Se että ei Loviisassa ole teltta aluetta johtuu ihan siitä että kaupunki sekä TAAS vaihteeksi asukkaat eivät halua lähelleensä esimerkiksi telttailijoita!

   • tähdenlentäjä

   • Telttaturisti
    tähdenlentäjä kirjoitti:

    http://www.camping.fi/template_page1.asp?sua=2&lang=1&s=113

    Loviisan leirintäalueella on luokituksessa kolme tähteä, mikä edellyttää erillistä telttailualuetta. Tähdenlentoja odotellessa.......

    Tuo oikeus valita asiakkaat "syynä" kummastuttaa.
    Markkinointiviestinnässä siitä ei mainita mitään, ei edes hinnastoissa.
    Jos katsotaan oikeudeksi lähettä yön selkään niin pitäisi varmaan selvästi mainita etukäteen että tiedustele onko tilaa ja kysy samalla kelpaako eurot.
    Kaupunki markkinoinnillaan houkuttelee asiakkaita ja siitä seulotaan sopivat.
    Ei tästä hyvää ja elinvoimaista turistivirtaa seuraa.


   • Reserverad.för.Oss

    Ei Bättre Folk telttaille liiku, meillä on varaa muuhunkin! Siksi ei Lovisaan telttailijoita oteta.


  • Suvaitsevaisuutta

   huudetaan kun puhutaan seksuaalivähemmistöistä, eikö asia toimi ,yös päinvastoin?

  • ??,,??

   oliko nää ranskalaismiehet pariskunta?

  • Jussip

   Johan pomppas, älkää vain sanoko että Lovisa ei hyväksy tätä päivää ...

  • Pyöräretkellä_ollut

   Taitaa kiitos käännytyksestä mennä Byroslavia Suomelle. Jos leirintäalueella ei ole ruokailutiloja, niin sinne ei saa terveysviranomaisten mukaan ottaa telttailijoita.

   • Luvatpois

    No viranomaisen syytäkö se on että kolmen tähden leirintäalue ei täytä yhden tähden ehtoja?


  • enolekäynytmutta

   hiljasta siellä aina on.kun ohi meneetms.

  • Lapsiystävällinen

   Tervetuloa Loviisa Campingille, myös telttailijat tervetulleita...😁😎

  • Kuckeliku

   Sinne pitä kelpa muka myös kyckling joka ei kotkota mycket ja ei kieku niiku tupp jordgubb paika.

  • Anonyymi

   Nykyään LoviisaCamping yksi suosituimmista leirintäalueista. Uudet omistajat, uudistettu ympäristö. Kannattaa piipahtaa! SUOSITTELEN

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   187
   6007
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   86
   1879
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   371
   1337
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   16
   1303
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   284
   1249
  6. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   848
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   238
   847
  8. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   9
   823
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   59
   779
  Aihe