ottaa päähän

mustavalkopiru

sellanen ku menen kiltin uros koirani kanssa puistoon...siinä se normaalisti tallustelee puistossa iloisena ja pysähtyy syömään ruohoa mitä se rakastaa ni sieltä tulee erittäin luonnevikainen karjalankarhukoira, iskee hampaansa kii mun koiraa ilman syytä ja näyttää hampaita, mun koirani vinkuu ja yrittää juosta karkuun. karjalankarhukoiran omistaja huutaa : no no pojat älkääs viitsikö!!! anteeks mut wtf?????? mun poikani ei tehny mitää...hohoijaa. no se kävi sit viel toisenki kerran hampail kii. sanoin sille äijälle et toi sun koiras ei selvästi oo puistokoira, kouluta se ensi ennenku tuot enää sitä. tai älä tuo ollenkaa. tuli hyvä mieli. äijä poistui puistosta hiljasena. hyvä juttu et meni kaaliin yhellä kertaa .... nyt on taas TOIVOTTAVASTI yks puisto mukavampi paikka... ainaki miinus yks koira :) ei mul muuta, moro!

6

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapinleuku mukaan

      niin vinkaisee hyökkäävä koirakin

    • 222222222222222
      • hui sentään

        Hui kauheaa sentään. Ihan jokainen koira voi tappaa eli kyseessä on eläin, jonka alkukantainen saalistusvietti saattaa sopivissa olosuhteissa herätä. Itselläni on myös koira enkä ole mikään koiravihaaja, totean vain faktan, jota ei voi kiistää ja jota ei kannata unohtaa.


    • Bullkääpiöcollie

      Mikään rotu ei ole syntyessään luonnevikainen, kyllä se vika löytyy sieltä narun toisesta päästä.

    • karjalastakajahtaa

      joo yleensä se vika on narun toises päässä, mutta kun karjalankarhukoira on jo perusluonteensa takia sellainen että ei tule toisten koirien kanssa toimeen ja on aggresiivinen, minä tiedän mistä puhun omistin karjalankarhukoiran aikoinaan ja vein sitä pennusta ast puistoon ja yritän sosiaalistaa koiraa sillä tavoin, mutta jouduin lopettaa puistossa käynnit ku koira tuli murkku ikään, alkoo menee liian pitkälle koirani puisto käyttäytyminen. suosittelen karjalankarhukoiraa talonvahdiksi ja metsästykseen!

    • apinaorkesteri!

      Todellakin ottaa päähän. Aina tätä samaa hihnan toisessa päässä-lätinää... Tottakai koiran kouluttaminen ja kasvattaminen on tärkeää ja vaikuttaa paljolti siihen,millainen koirasta tulee. Mutta ärsyttää lukea näitä "on aina omistajan vika,jos koira on aggressiivinen."
      Jos viitsii ottaa yhtään selvää asioista,oppii,että on olemassa monia koirarotuja,joista jo rotumääritelmässä mainitaan, että ei yleensä siedä samaa sukupuolta olevia koiria enää esim.murrosiän jälkeen.

      On myös olemassa rotuja,jotka eivät päästä kuin oman perheensä jäseniä tontilleen. Syystä että ko.rodut ovat esim.vartiokoiria ja rotumääritelmässäkin mainitaan koiran varauksellisuus vieraita ihmisiä kohtaan. Ovatko ne silloin ihmisaggressiivisia,jos haukkuen pysäyttävät tunkeilijat ja tarvittaessa vaikka purevat? Eivät, vaan hoitavat työtään. Terveen järjen pitäisi sanoa,että tuollainen koira ei sovellu esimerkiksi kerrostaloon. Siellä kun asuu naapureitakin,jotka kulkevat koiran tontilla eli rappukäytävässä,pihamaalla,roskakatoksessa jne...Vahvasti vartiointiviettisen kanssa kerrostaloelämä on turhan haastavaa.

      Rotumääritelmät ovat yleistä linjausta millainen sen rodun edustajan kuuluu olla ja aina voi löytyä yksilöitä,jotka poikkeavat säännöstä. (Esim.rottweilereista voi löytyä kaikkia rakastavia naamannuolijoitakin yksilötasolla,mutta vähemmän kuin niitä,jotka rodunomaisesti pitävät kutsumattomat vieraat poissa talosta. -Tai jos päästävät sisään,niin ulos eivät ainakaan päästä...)

      Surkeimpia tapauksia sattuu,kun perehtymättömät ihmiset hankkivat koiria,joita eivät ymmärrä alkuunkaan. Kuvitellaan pää pilvissä,kuinka koirasta koulutetaan kaikki häiritsevä pois ja vahvistetaan vain niitä hyviä puolia. Jos olisi niin simppeli juttu,maailmassa ei ongelmakoiria olisi ensimmäistäkään!

      Ihmisten tulisi hankkia koira vain olosuhteisiin,joissa se saa toteuttaa rodunomaisia viettejään. Samoin tulisi tajuta,että ihan kaikki koirat eivät ole esimerkiksi kerrostalo- tai koirapuistokelpoisia,vaikka kouluttaisit kellon ympäri.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe