BIKE WORLD

ososkk

Kertokaapa kokemuksia täsä firmasta

73

7366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Entinen asiakas

      Ei pysty suositteleen ei mitenkää. Ammattitaidottomat myyjät..

    • ex-asiakass

      Eipä pysty ainaskaan kehumaan putiikkia !

    • myös ex-asiakas

      En suosittele kenellekkään.

    • eräs motoristi vaan

      Itselläni huonot kokemukset ainakin Vantaan huollosta. Vein uuden pyöräni takavanteen ensimmäiseen renkaanvaihtoon ja takaisintullessa se oli ilmeisesti päästetty irtoamaan tasapainotusvaiheessa tms. joten oli sitten sen näköinen. Vanteesta oli lohjennut sokerinpalan kokoinen pala ja toisesta kohdasta reunaa oli vääntynyt n. 10cm matkalta. Ilmeisesti väärän merkkisen pyörän vanne oli kyseessä?

      Ja sellaisenaan oltiin tyrkyttämässä asiakkaalle pokkana ja vielä veloitettiin renkaanvaihdosta.

      En suosittele kenellekään. En kenellekään.

      • En onneksi asiakas

        Kyseistä firmaa ei voi suositella ei millään. Luotettavampaa tilata vaikka albanian posti myynnistä pyörä kuin olla tämän puljun kanssa tekemisissä!!


      • Ex asiakas
        En onneksi asiakas kirjoitti:

        Kyseistä firmaa ei voi suositella ei millään. Luotettavampaa tilata vaikka albanian posti myynnistä pyörä kuin olla tämän puljun kanssa tekemisissä!!

        Huonot on kokemukset mullakin. Vein pari vuotta sitten prätkän sinne huoltoo ja sain sen kipeämpänä takas.. Palvelu töykeää ja myyjät eivät osaa hommaansa. Suosittelen pysymään kaukana.


      • Oggelby

        Ei vttu voi olla totta :D


    • Stare at the ceiling

      Kallis. Muuta sinun ei tarvitse tietää.

    • ex

      Eipä ainakaan kehua voi.

    • hyihyi

      Ei henkilökohtaisat kokemusta mutta sen mitä olen kuullu ei kannata olla missään tekemisissä ei huollon eikä myynnin kans!

    • ehhei

      Läpi paska pulju!!

    • Ex customer

      En voi suositella. Firma on johtoa myöten läpi mätä!

    • uudeltamaalta

      olin 3 kertaan katsomassa yhtä pyörää ja joka kerralla myyjät kiersivät minut kaukaa.vaikka kysyit myyjää sait odotella pyörän vierellä.en mene sinne enää koskaan,sinällään sääli sillä se olis sopivasti työmatkan varrella joten kerkeisin hyvin liikkeen aukioloajoille. no kaippa mun rahat ei kelvannu niille.....eli en voi suositella.

    • Vanha-iivana

      Tampereella koitettiin myydä sohloa ylihintaista Fat boyta taannooin kovalla kiimalla.Pyörä oli ollut jo liikkeessä kauan ja selkeästi myyjiä vitutti koko toosa.
      No,tulihan se koeajettua ja hirveäksi kapineeksi todettua.Kauppoja ei sitten tullut ja penis myyjän otsassa oli maataviistävä.
      Tästä on joku vuosi aikaa mutta yhäkin asia näemmä muistetaan ja ilmeet synkistyvät kun ilmestyn tonteille.Erikoista koska onhan sitä sälää tullut aiemmin ostettua liikkeestä kaikenlaista,kypäristä kamppeisiin...
      Erikoinen kioski,todentotta..

    • Kerta riitti

      Kerran kysyin käteishintaa ylivuotiselle pyörälle. Myyjä tarjosi sitä uuden ovh-hinnalla. Vittuilu tuli ymmärretyksi ja hain pyörän kilpailijalta pari tonnia halvemmalla.

    • hoghog

      Tampereen bike world oli aikoinaan Jammu centterin naapurissa.Jumankauta että oli palvelussa eroa kun maalla ja kuulla.
      Jammun kaverit on tosi mukavaa ja ammattinsa osaavaa porukkaa kun taas nää BW ukot,ei hyvää päivää...
      Entisenä wild star miehenä käyn vieläkin moikkaamassa porukkaa vaikka HD alla paukuttelee...

      • Yamaha

        Koska bikeworld on ollu yamahacenterin naapurissa?


    • Never ever?

      On kokemusta. Täyttä laatua. Omaleimaisia päätelmiä ja asiakkaan rahastus.
      Harvoin voi jotain sanoa, mutta tämä kohde kannattaa harkita tarkoin.

      • Never ever?

        Tämä siis vantaan huollosta.


    • jopo111

      En enää ikinä tuonne. Luokattoman huono palvelu nii huollon kuin myynnin puolella.

    • PaulaPPP

      Niin on paskaa palvelua ettei mitään rajaa.
      Ikinä en enää lafkaan astu,KUSETTAMISEN fiilis tulee heti kun alkaa kaupanteko
      Ei luulis tälläistä enää olevankaan.

    • EXEXEXE ASIAKAS

      Läpi paska kauppa sutkit ja ammattitaidottomat myyjät !! Huoltamattomat ja huonokuntoset pyörät. EN SUOSITTELIS EDES RYSSÄLE

    • 23

      Ihme, että vuodesta toiseen asiakkaita riittää. Tämä on mielestäni huonoimpia mp-liikkeitä. Kaikki epäonnistuu kaupanteossa ja niinkuin joku kirjoittikin, vaihtopyörät huoltamattomia ja sileillä renkailla varustettuja raatoja. Se kertoo myyjien ammattitaidottomuudesta hinnoittelussa.

      Oppirahat maksettu.

    • Honda 900

      Tampereen huoltopuoli nyt testattu. Muuten aika ok mutta olihan se kallis. 400euron osat olis saanut 270euroon keskisuomen huollosta. Jälkeenpäin tämänkin vasta tajusin...
      En oikein suosittele.

    • xxx.

      En ole asiantuntija, mutta kerron silti oman tapaukseni.
      Nykyistä pyörääni kun olin hankkimassa, pyysin vaihtotarjouksen myös täältä.
      Kaveri kyllä suhtautui minuun asiallisesti, tutki nettisivuja ja laski tarjouksen, joka todellakaan ei kuulostanut hyvältä. Alakanttiin arvioidun vaihdokkini hinnoittelulle kysyin syytä ja kaveri sanoi katsoneensa uuden vastaavan hintaa E-speedin ja Focuksen sivuilta ja niihin sitten arvioitu ikävähennys. Ihmettelin tilannetta ja sanoin tällä matematiikalla myös uuden pyörän olisi oltava "e speed tasoa". Ei ollut, eikä kauppoja tullut. Sain paremman tarjouksen Järvenpäästä ja vielä paremman Salosta, mutta kaupat tein kuitenkin Tussumotorissa, jossa väliraha pienin ja palvelu alusta loppuun moitteetonta. Vaihdokkini arvo tiedettiin ja hyväkuntoinen pyörä ei kerinnyt edes vaihdokkiriviin, vaan myytiin samantien pois, vaikka oli sysitalvi.

      Onhan nää aika subjektiivisia juttuja ja pärstäkertoimet vaikuttaa paljon.
      En puhu BC;stä pahaa, muttei mitään kehun aiheita kohdillani ole.
      Parhaitenhan liike näyttää toimivuutensa myyntimäärillä ja pitkäjänteisellä työllä, että jos siihen vertaa niin Bike...llä on ollut myös hyvin tyytyväisiä asiakkaita.

    • turkulaisostaja

      Nämä epämiellyttävät kokemukset lienevät pääkaupunkiseudulta.

      Turun/Raision Bike Worldistä olen ostanut useamman pyörän. Useammankin olisin ostanut, mutta joskus näkemykset eivät välirahasta vaan osu yhteen. Mutta monesti olen myös tässä liikkeessä pyörän vaihtanut. Minulla ei ole Turun Bike Worldistä pahaa sanottavaa.

      Viimeksi olin Honda Crossrunner 800:sta kiinnostunut, kun sitä oli tarjouksessa 11 990 eurolla. Pari vuotta vanhasta vaihturista oli kuitenkin hyvitys liian niukka, vaikka parhaaseensa yrittivät liikkeessä venyä. Käytetyt vaan nyt ovat tällä hetkellä sikahalpoja ja kaupat jäivät tekemättä tällä kertaa.

      • Suitsa 1

        Vantaan myymälässä sain erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua ajotarvikkeiden ostossa,Kiitos


      • harmi..,
        Suitsa 1 kirjoitti:

        Vantaan myymälässä sain erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua ajotarvikkeiden ostossa,Kiitos

        Näköjään espoosta myyjät tullu vantaalle,harmi,ei tartte enää mennä vantaallekkaan kaupoille , saissen puhumiset riitti mulle,luotto meni täysin !


    • Nauran

      Heillä on muuttomyynti käynnissä!
      Toimipiste meni heikon kannattavuuden takia konkkaan, ja nyt muutetaan ikivanhoihin tiloihin vantaalle.

    • Kupsista keikkaa

      Espoon konttori meni nurin. Mitä muuta haluat tietää. Vertaa prätkien hintaa, yllätyt!

      P.s. Kuka on seuraava?
      Tänään kävin Vantaan biketeamilla katsomassa prätkiä ja hiljaista oli.

    • ThurboX

      Transalpin 12000 km huolto BW:ssa 450 egee. Rahastuksen makua kun homma hoituu alle kolmessa tunnissa! Ei tullut kauppoja.
      JV-motorsportissa maksoin 300 egee ja kuljetus edestakaisin kaupan päälle. Lisäksi mainio henkilökohtainen palvelu ja todella osaava ja huolehtivainen ote: muitakin toimenpiteitä suositeltiin ja nekin hoidettiin samalla pois hyvien neuvojen kera. Yksi ja sama henkilö hoiti kaiken alusta loppuun asti ilman turhia välikäsiä ja informaatiokatkoksia. Viekää Honda-moponne Mr. Vesteriselle. Suosittelen lämpimästi! :-)

    • Tuli vain paha mieli

      Kävin ite vaihto hommissa loppu kesästä ja en kyllä ihmettele, että meni Espoosta pulju nurin! Myyjää sai etsiä ja houkutella luokseen ja kun lopulta jonkun löysin niin vaihdossa uuteen hyvitys vanhasta oli suoraan sanoen naurettava. Allright/biketeam ista puolestaan sain vaihdossa lähes tupla hinnan omasta ja saatiin uudestakin vähän hintaa viilattua! :) joten pk seudulta tuota allrightia suosittelen!

    • Kartanvastedes

      Itse hioronu kauppaa muutamasta pyörästä,menneet sitten AAbikeen
      jossa myydään ilman takuita tai purkuun tms. heh eli purkupyöriä koittaa tyrkyttää,ala sitten vääntämään kättä kun kotimatkalla leviää käsiin,vain uuden vois uskaltaa ostaa.

    • keke.222

      En astu tohon paikkaan enää. Kävin kerran koeajoissa keväällä ja testailin kaikkia ajossa olevia pyöriä koska olin itekkin hommaamassa kohtapuoliin pyörää. Näin sain vähän kuvaa eri malleista. Muutaman ajon jälkeen sitten ajattelin että kaipa sitä vois vielä koittaa yhtä pyörää kun kaverikin ajeli vielä, johon myyjä tokas vaan tylysti että sun ajelut on ajettu, oon jo kuulemma tarpeeks ajellu. Tätä ennen olin kyselly vielä yhtä pyörää ajoon niin samanen k-r-ä sano että sitä ei voi enää ajaa koska se myyjä on lähdössä kohta pyörällä kotiin. Aivan käsittämätöntä palvelua, muiden liikkeiden koeajoissa melkeinpä tyrkytetään sulle pyörää kun pyörää että käy koittaan. Eikö todellakaan lasketa ajokertoja.

      Oon hommannu ton jälkeen Hondan pyörän, mutta yksityiseltä. Kerran kyselin määräaikaishuollon hintaa pyörääni ja sain mailiin vastauksena jonkun kryptisen taulukon kaiken maailman osista mitä huoltoon ilmeisesti sisältyy ja alla joku 700e ryöstö hinta. Lopussa vaan lähettäjän nimi. Ei tollanen palvelu mua ainakaan kiinnostanu joten huollatin yli puolet halvemmalla pikku pajalla missä sai sentään kunnon palvelua.

      Niin nämä muuten liittyy Tampereen bikeworldiin. Tässä vähän samakaltasia kokemuksia aikaisempien kirjottajien kanssa.

    • Entinen asiakas 2013

      Itse olen lisätakuun vuoksi käyttänyt pyörää huollossa BW Vantaalla.
      Hinnat ovat kyllä suolaiset.
      Pyörässä on ollut käyntiongelmia alle 4000rpm:n, jota BW ei suostu selvittämään. Pyörässä on takuu jäljellä, joten ihmetyttää todella paljon. Joko BW joutuu maksamaan takuutyön maahantuojan sijasta tai sitten firmassa ei yksinkertaisesti ole ammattitaitoisia henkilöitä ongelmanselvitykseen - ainoastaan öljyn vaihtoon. No, paha kello näyttää muutenkin kalkattavan kyseisen puulaakin kohdalla.

      • Vie muualle

        .. odottaa että takuu loppuu ja sitten sinä maksat korjauksen.


    • keiiut

      Ainakin TM:n huoltovertailuissa Bike World on pärjännyt huonosti. Omaa kokemusta ei ole.

      • Tyytyväinen

        Ostimme lähiaikoina pyörän Turun liikkeestä ja,saimm todella hyvää palvelua! Töemma jatkossakin käyttämään ko,liikkeen palveluja.


    • vaihtoo viedessä oli

      Vantaalla häviää vaihtopyöristä laukkusarjoja

      • keiiut

        Miten laukkusarja voi muka hävitä?


      • laukkumies
        keiiut kirjoitti:

        Miten laukkusarja voi muka hävitä?

        niinpä, joku luultavasti tarvinnut sitä !!


    • biker433

      BW:n tulisi kehittää huomattavasti palveluansa jos haluavat jatkossa saada asiakkaita. Mutta sinne johtoportaaseenhan voidaan ne syyttävät sormet laittaa !!

      • exhondaa

        Juu,tee siin kauppaa kun ei myyjä jaksa penkistä nousta vaihdokkia kts. ja heittää niin uskomatonta soopaa et jos vähänkään mp:ä ymmärtää niin ei tuonne enää eksy,
        no tuota osasin odottaa edellisestä kokemuksesta espoosta. Luulisi tosiaan hiukka ammattitaitoisempaa palvelua tuolta löytävän,ainakin joskus tuli kaupat tuolla tehtyäkin kun oli asiallinen kaveri myymässä, melkoinen muutos tullu,vaan mihin suuntaan.....


    • ex asiakas?

      Olen myös odottanut, että myyntiin panostettaisiin enemmän. Nykyiset myyjät eivät osaa erottaa 16v koululaista ja 60v ukkoa. Kaikille heitetään se sama myyntipaska: Montako herra johtajalle laitetaan?

      Viimeksi ärsytti niin paljon, että en enää mene tuohon liikkeeseen nöyryytettäväksi. En ole johtaja vaan tavallinen keskiluokkainen virkamies. Ostokykyinen tosin.

    • ex asjakas

      Vantaan BV nuorentaa vaihdokkeja.Maahantuoja kertoo totuuden.

    • Kymcorider

      Paljonkohan myynti laski ku make lähti myymään niitä puolivalmisteita ?

    • tarkkana

      -Ostin "mopon" BW vantaalta. Myytiin vuosimallina 2009, joka lukee myös BW espoon leimalla luovutustarkastuskohdassa huoltokirjassa.
      -Rekisteriotteessa käyttöönotto 2008.
      -Ensimmäinen huolto bw espoon leimalla 2008 kesän alussa(1000km)
      -toinen huolto bw espoon leimalla 2008 kesän lopussa (6000km)
      -kolmas huolto 2009 varkaudessa eri liikkeessä (12000km)

      Eli jossain kohtaa huijattu.

      Sinänsä se ei haittaa, sillä mopon hyvässä iskussa ja nyt osaavan liikkeen huollossa.
      Mitähän sanoisi kuluttajan suoja jos sinne soittaisi. Saisinkohan 100€ hinnanalennuksen....

    • VFR800-00

      Kolme pyörää olen ostanut Vantaan BW.stä. Hyviä ollut kaikki, ja palvelu pelannut ihan ok.

    • tasotonta

      Mistä lie nuo myyjät haalittu, espoon konkkaronkasta kait, alaspäin on menny taso tuolla melkosen kovaa mennävuosista kun tuolla viitsi vielä kaupoilla käydä.

    • saku73

      Vaikee uskoa että olis ihan tuota mitä kerrotaan. Käsittääkseni myy Suomen eniten kumminkin.

    • eiooo

      Ei varmaan moottoripyöriä kummiskaan !

    • Suli76

      Bisnestä ne kai BW:ssäkin tekee, eikä laupeudentyötä.

    • paskafiilisjäi

      Liikkeessä on hemmetin ylimielinen asenne asiakkaisiin. Kun olin katsomassa n.8000€ pyörää ja olisi jäänyt n. 3000€ rahoitukseen niin kohdeltiin virnuillen kuin irakilaista imaamia. " Ai että oikein Rahoitusta herralle" Annoin olla ja menin seuraavaan liikkeeseen ja siellä oli ihan eri meininki. No kauppa ei tullut tosin Tuusulassakaan pyörän takia vaan ostin sitten käteisellä yksityiseltä pikkuisen kai halvemmalla.

      Olen tosiaan 60v ukko ja se tehtiin sanomatta selväksi ettei Bike Worldsiin toivota vanhempia asiakkaita. Tiedän nyt ainakin, etten mene nolaamaan itseäni renkaanvaihtopuolellekaan kun sen aika on.

      • HondaMoon

        Laita Lasol-pullo piiloon, kun menet renkaita potkimaan. BW:ssä on ihan kelpoinen serviisi.


      • Riskisijoitus

        60 vuotias ja 20 vuoden rahoituksella 3000€


      • paskafiilisjäi

        Hyvä arvio. Meni vaan pieleen. Ajattelin maksaa sen 3000 6kk-12kk aikana. Saattaahan se surma tulla siinäkin ajassa. Varsinkin kun alla on nyt 2008 Hayabusa. Nyt on riskiä, mutta ei Bike Worldillä.


      • ad-2016
        Riskisijoitus kirjoitti:

        60 vuotias ja 20 vuoden rahoituksella 3000€

        sä oot VARMA RISKISIJOITUS kierrätyskeskuksen kolmipyörälläkin


      • Kunnioita_vanhempia

        Haha, teinit mussuttaa täällä ku tietäiski jotain elämästä :) hyvä vastine "paskafiilisjäi"!


    • Hoooooondaaaaa

      Turun Bike Worldin asiakkaana oon ollu nyt yli 4 vuotta. Kaikki huollot oon käyttäny pyörää siellä, kolari korjaukset jne. Hyvää palvelua, suhkot nopeasti saa pyörän huoltoon. Ei moitittavaa! Ainoastaan 1 kerran renkaiden vaihdon jälkeen takanakki ei ollut laitettu kunnolla vanteen päälle (joka luonnollisesti päästi ilmat pihalle). Muuten pelkkää positiivista palautetta!

    • Mopoilija690

      Turun bikeworldiltä kokemusta, pyöränmyyntipuoli hyvä, myyjät santeri ja petri saa pojot. Mut varaosatiskille en mene ennenkuin on pakko. Todella laimeeta palvelua ja mitään ei koskaan ole. Suorastaan ahdistaa ja inhottaa mennä asioimaan..

      • siirryinkilpailijalle

        Samaa mieltä myynnin suhteen, ihan ok paikka ostaa mopo. Huoltotiskillä en enää asioi.
        Taidottomuutta ja huonoa palvelua:
        Sytytyspuola viallinen, vianetsintä 1 viikko ja 2 päivää, aloitettiin purkamalla ruiskutusjärjestelmä, sitten tietokonevikaa epäiltiin, vian lopulta selvittyä osa tilaukseen, kokonaishuoltoaika 2 viikkoa ja koko ajan vikakuvaus sopi täydellisesti vialliseen puolaan...
        Vuosihuolto, huoltokirja jätetty täyttämättä, onneksi itse huomasin pari viikkoa myöhemmin.
        Useita luvattuja yhteydenottoja "me selvitämme ja soitamme" mutta mitään ei koskaan kuulu.


    • Emmevoisuositella

      Tänään kävimme Vantaan Bike world issä.
      Myyjiä näytti olevan aika paljon, kukaan ei vaivautunut tulemaan avuksi. Ilmeisesti myyjien palkat ovat kunnossa ! Sitten menimme Ötheenille ja meitä palveltiin hyvin ostimme pojalle ensimmäisen 50cc crossimopon. En suosittele Vantaan Bike Worldiä ainakaan Lapsiperheille.

    • HondaKurkonAkseli

      Minä Sotkamolaisena olen ostanut Oulun piirimyyjältä KTM 1301 haaveideni moottoripyörän, koska minulla on pitkä matka Vantaalle Bike Worldiin KTM maahantuojaan.

      Ongelmani on, että olen tällä palstalla jonka minä omistan ja johdan, ilmoittanut että:
      -Kun lähdin Tokioon kahdeksi viikoksi niin luovutus on kun palaan, mutta nou luovutusta vaikka 2 viikkoa on takana.
      -Sitten ilmoitin että luovutushuolto on tehty ja toimitusta vailla, mutta ei luovutusta.
      -Olen myös kertonut että luovutus on kesäkuun alussa.
      -Eilen kerroin että pyörä on tulossa Euroopasta.

      Olenko aivokapasiteetti-kuopassa vai mikä minua vaivaa, vai onko Bike World ok ?

      • Jutustelija1

    • ollosvaan

      Pyörät näyttää suoraan vaihdosta riviin työnnetyiltä ainakin näin kesäisin kun vilkkaampaa senverran kurasia ,näitä sitten kehutaan ja marmoritiskin hinnat on mitä on , joskus kauppojakin tullu aikaiseksi vantaalla mutta myyjien vaihduttua ei enää nykyisin viitsi sitä selittelyä kuunnella.

    • SotkamonSika

      Luovutushuoltoa luvataan ja luvataan, mutta ei, ei ei.

      Ollaanko me lappalaiset eriarvoisessa asemassa ?

    • Anonyymi

      Kiertäkää kaukaa, varaosapuoli sekä myyntipuolella ylimielistä ja todella outoa porukkaa, asiakaspalvelu on vieras sana tampereen liikkeessä.

      • Anonyymi

        Bike world tampere TODELLA YLIMIELINEN ASENNE ! Ongelma ettei kunnon kilpailua ole pirkanmaalla niin asiakkaita riittää...toistaisesti. itse kantanut ko lafkaan euroja muutaman tontun tänäkin vuonna mutta nyt tuli loppu täysin paskan palvelun johdosta...tai nyt viimeisin pettymys se ettei edes viitsitä palvella.

        Kiireen ymmärrän mutta ko puljun väki osaa saada aikaan fiiliksen että asiakas ei ole meille minkään arvoinen kun teitä riittää meillä. Pyörät kannattaa viedä Ruutanaan MP Korvenpäälle!

        T. Mika Heikkinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bike world tampere TODELLA YLIMIELINEN ASENNE ! Ongelma ettei kunnon kilpailua ole pirkanmaalla niin asiakkaita riittää...toistaisesti. itse kantanut ko lafkaan euroja muutaman tontun tänäkin vuonna mutta nyt tuli loppu täysin paskan palvelun johdosta...tai nyt viimeisin pettymys se ettei edes viitsitä palvella.

        Kiireen ymmärrän mutta ko puljun väki osaa saada aikaan fiiliksen että asiakas ei ole meille minkään arvoinen kun teitä riittää meillä. Pyörät kannattaa viedä Ruutanaan MP Korvenpäälle!

        T. Mika Heikkinen

        Kävin 1kk hakemassa varosia prätkään ja ainakin silloin tervehdettiin heti liikkeeseen tullessa ja kysyttiin tarviinko apua jossain. Myös varaosatiskin toiminta oli "normaalia", eli ei meikäläisen mielestä ollut ylimielistä tms.

        Vähän haiskahtaa, että nämä anonyymit käyttäjät ovat trolleja tai kilpailevan yrityksen mustamaalaajia :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bike world tampere TODELLA YLIMIELINEN ASENNE ! Ongelma ettei kunnon kilpailua ole pirkanmaalla niin asiakkaita riittää...toistaisesti. itse kantanut ko lafkaan euroja muutaman tontun tänäkin vuonna mutta nyt tuli loppu täysin paskan palvelun johdosta...tai nyt viimeisin pettymys se ettei edes viitsitä palvella.

        Kiireen ymmärrän mutta ko puljun väki osaa saada aikaan fiiliksen että asiakas ei ole meille minkään arvoinen kun teitä riittää meillä. Pyörät kannattaa viedä Ruutanaan MP Korvenpäälle!

        T. Mika Heikkinen

        Samaa mieltä. En asioi enää ko. Liikkeessä. Kunnon juntteja. Tuli semmoinen olo että ne ei edes halua asiakkaita sinne käymään.


    • Anonyymi

      Ei taida nuo 1100 Rebelit tehdä kauppaansa , on kyllä niin ylihinnoiteltu peruspyörä ja aika rumakin vielä . Luonnossa vielä rumempi kuin kuvissa .

    • Anonyymi

      Ei ainkaan varaospalvelu toimi, vaikka heillä on merkkiedustus. Yritin saada venttiilinsäätöpalaa. Vähän aikaa nikottelivat ja kertoivat toimitusajaksi kolme viikkoa sekä hinnaksi toista kymppiä. Mulla oli venttiilikoppa auki ja olisin tarvinnut sen heti. Sain sen samana päivänä toisesta liikkeestä parilla eurolla ja ihan alkuperäisosana. Enpä toista kertaa mene ainakaan varaosia kyselemään. Niitä ulkomaitakin parin kolmen päivän toimitusajalla. Tässä maassa on unohtunut asiakaspalvelu ja sitten inistään kun nettikauppiaat vie markkinat.

    • Anonyymi

      TRE. Lupasivat laittaa tekstarin kun varaosa noudettavissa. Noin viikon toimitusajalla lupasiavat. Kaksi viikkoa odottelin tekstaria ja soitin uudelleen varaosiin. Oli
      jäänyt osa tilaamatta! Ostin sitten muualta.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe