Lentopelko

Finer

Lentopelkoa ei hoideta NLP-llä, jolla ei ole mitään tekemistä hypnoosin kanssa.
NLP- on lyhytterapiamalli, jossa näperrellään tietoisen kentän tasolla, eikä alitajuisiin seikkoihin voida pysyvästi vaikuttaa. Sama koskee kaikkia muitakin ongelmia. NLP- ei ole mikään tieteenhaara vaan normaaliin käyttäytymiseen liittyvistä seikoista ja ajattelumalleista keksitty ideologia, jolla yritetään rahastaa vaikeuksissa olevia.

Lentopelko on harvinainen mutta aiheellinen asia. Lentokoneen paineistettu kori voi rajähtää pienestäkin kolhusta, jolloin ihminen lentää koneesta ulos kuin nakkimakkara pienenä pötkönä paineen vaikutuksesta. Maailmassa on esimerkkitapauksia, jossa lentopelosta kärsivä on saanut koneessa PAKOKAUHUKOHTAUKSEN ja paniikissa riehunut koneessa niin, että koneen ikkuna on hajonnut - pahemmilta ongelmilta kuitenkin säästyttiin, koska tämä tapahtui varsin matalalla. Jos tälläinen tapahtuisi 10 tuhannen metrin korkeudessa, olisi pahin edessä.

Lentopelkoon liittyvä ongelma on siis syytä hoitaa.

Lento-onnettomuuksien syitä ovat yleensä moottoriviat, lentäjän nukahtaminen ja koordinaatiovirheet, koneen liika paino huonossa säässä. ukkonen ja äkillinen hirmumyrsky jne. Koneen paineistettuun koriin liittyvistä syistä on koneita pudonnut alas lukematon määrä.

6

327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hopi hopi

      Ota yhteys Hl:n tai SHY:n suggestoterapeuttiin, niin pääset pois lentopelosta.

    • Finerhypno

      SHY-suggestoterapeuteille ei kannata mennä, koska siellä on pelkästään sitä NLP-tä eli tajunnantaitoa.

      Hypnoosista siellä ei enää tiedetä mitään, kiitos siitä entisen puheenjohtaja Peter Von Harpun, joka erotti myös hypnoosineuvos Väinö Peratmon yhdistykseen kohdistuvan paheksuntaa herättävän käytöksen takia.

      ( Hypnoosineuvos on sentään SHY-n luoma yhdistyksen sisäinen titteli ja olihan Väiski yhdistyksen kunniajäsenkin) Kannattaa lukea Väinö Pertamon ploki niin saa selkoa mikä on suggestoterapeuttien todellinen laita.

      SHY- kurssittaa "terapeuteiksi" nakkikioskin pitäjiä, kukkakauppiaita, kampaajia jne. Hypnoosiliitolla aivan sama tyyli, muuan Tamperelainen kurssitettu oli entinen seksikaupan pitäjä ja nykyään käytettyjen autojen kauppias. Hänet tosiaan erotettiin koko puulaakista, kun tulivat Koivunen ja Rimaaja kateelliseksi syystä, että muuan tämä i olikin heitä parempi.

      Suomessa on myös sellaisia alan ammattihenkilöitä jotka ovat opiskelleet ulkomailla ja ovat asiantuntijoita. Suosittelen kuitenkin että hakeudut psykiatrin hoitoon asiasi kanssa, ennekuin alat kokemaan lentokoneessa hapenpuutteeseen liittyvää tukehtumisen tunnetta jmv.

    • "Lentopelkoa ei hoideta NLP-llä, jolla ei ole mitään tekemistä hypnoosin kanssa."

      NLP:llä on paljon tekemistä hypnoosin kanssa, koska se on hypnoosia. Huonoa, tarkoituksenmukaisesti vesitettyä hypnoosia, joka on nimetty uudestaan markkinointisyystä, mutta se on silti hypnoosia. Johtuen siitä miten NLP:tä yleisesti opetetaan, ihmiset eivät ole kuitenkaan prosessin aikana somnambulismin, vaan alphan puolella. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa on se, että mielesi avautuu kyllä uusille ideoille ja pystyt kuvittelemaan paremmin, mutta tuomioita tekevä osa on vielä mielessäsi. Jos ihminen ei usko NLP-patternien ja/tai sinun voimaasi, ne eivät yksinkertaisesti toimi.

      Tämä johtaa klassiseen NLP Master Practitioner ongelmaan. Kun nämä tyypit ovat seminaarihuoneessa opiskelemassa, kaikki toimii loistavasti. Miksi? Koska jokainen joka on tullut huoneeseen saakka uskoo NLP:hen sen verran, että on valmis maksamaan siitä tuhansia euroja. Mutta kun nämä samat "mestarit" menevät ulos Todelliseen Maailmaan, he tulevat huomaamaan että kuinka heidän tekniikkansa toimii vaihtelee rajusti ihmisestä toiseen juuri edellä mainitusta syystä. Tätä NLP-yhdistys ei luonnollisesti halua mainita.

      Miksi? Ainoa syy miksi NLP toimii on transsi, ja jos tämä hyväksyttäisiin yleisesti, se tarkoittaisi myös sen hyväksymistä, että ei ole olemassa sellaista asiaa kuin NLP-prosessi tai NLP-tekniikka. NLP:tä olisi huomattavasti vaikeampi markkinoida, ja monet sen esittämistä lupauksista ja vaateista jouduttaisiin katsomaan uudessa valossa.

      Bandler ja Grinder tietävät kyllä tämän erinomaisesti, kuten opettajani kertoma tarina osoittaa. Hän oli 70-luvun loppupuolella NLP-työpajassa ja hänen kouluttajinaan olivat sekä Bandler että Grinder. Toisen päivän lopuksi hän meni Bandlerin luo ja kysyi että onko hänen tekniikassaan jotakin vikaa, koska NLP näytti toimivan ainoastaan kun ihminen oli viety ensin transsiin. Bandler katsoi ensiksi ympärilleen varovaisesti ja sitten kuiskasi "I do that too". Olen kuullut samanlaisia tarinoita myös muilta ihmisiltä, jotka seikkailivat NLP:n parissa noihin aikoihin.

      Tämä ei kuitenkaan tarkoita että NLP on hyödytöntä. Se tarjoaa joitakin erinomaisia työkaluja haasteiden määrittelyyn ja diagnoosiin, ja jos NLP tekniikoita käyttää somnambulismin puolella, niistä tulee todella, todella voimakkaita. Mutta jos käytät kuin niitä yleisesti opetetaan, tulokset ovat todella heikkoja. Käytännössä suurin syy miksi suomalaiset NLP-coachit saavat joitakin mitattavia tuloksia aikaan on se, että monet asiakkaat alkaa voida paremmin kerrottuaan ongelmastaan toiselle ihmiselle.

    • Epic era

      Finer.

      Lopeta tuo vouhotus ja muiden pelottelu, tuollaista ei ole tapahtunut yhtään missään missä joku ihminen olisi aiheuttanut ikkunan rikkomisella lentokoneelle vaaran. Mistäkö tiedän, olen käynyt Finnairin turvakurssin ja nuo jutut ovat täyttä legendaa, älä katso liikaa lentoleffoja vaan mee kurssille. Eikä ole yhtään tapausta missä ihminen olisi seonnut koneessa, jos tulee paniikki niin henkilökunta puuttuu asiaan heti ja rauhottaa sinut ja antaa jopa rauhottavan tarvittaessa. Lentokone on myös liikkuva sairaala, turvallinen koppi missä kaikki pelaa paremmin kuin missään muualla.

      Mursu nimimerkki voi lopettaa tuo saman skeidan jauhamisen joka palstalla. Olet lentopelkoinen siinä missä muutkin, miksi muuten olisit näillä palstoilla...

    • Varoitus.?

      Parhaat terapeutit löytyvät maallikkopiireistä. Varokaa lääkäreitä. He antavat vain pillereitä lentopelkoon.

    • 111111111

      "SHY- kurssittaa "terapeuteiksi" nakkikioskin pitäjiä, kukkakauppiaita, kampaajia jne. Hypnoosiliitolla aivan sama tyyli, muuan Tamperelainen kurssitettu oli entinen seksikaupan pitäjä ja nykyään käytettyjen autojen kauppias. Hänet tosiaan erotettiin koko puulaakista, kun tulivat Koivunen ja Rimaaja kateelliseksi syystä, että muuan tämä i olikin heitä parempi."

      Täyttä potaskaa..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2184
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      156
      1419
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1290
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1045
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1019
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe