Näytätkö vanhalta?

meitä monex

Siinä kysymys.Minun ikä 46v ja en näytä vanhalta...en ikäsietänikään vaan n (kuulemma ) 35,,,Terveet elämätavat liikunta,,kasvojumppa myös..

26

2132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En näytä :)

      Iloiset silmät ja naurava suu, positiivinen elämänasenne ja se tärkeä pilke saavat "vanhankin" näyttämään nuorelta.

      • masis..

        Minä kyllä näytän vanhalta ja siinä ei auta vaikka olisin 24/7 suu virneessä...Olen väsyneen näköinen ja se tekee minusta ruman ja masentaa,,Piirteet roikkuvat ja vaikka liikun -ei kehoni enää kiinteydy edes kuten nuorena,,en kuitenkaan halua mitään yletöntä teholiikkumista kuten joku fitness-väki tekee..Mutta näillä mennään..ehkä saan rahat kasaan ja käyn kasvo-operaatiossa ennen 50v...


      • masis.. kirjoitti:

        Minä kyllä näytän vanhalta ja siinä ei auta vaikka olisin 24/7 suu virneessä...Olen väsyneen näköinen ja se tekee minusta ruman ja masentaa,,Piirteet roikkuvat ja vaikka liikun -ei kehoni enää kiinteydy edes kuten nuorena,,en kuitenkaan halua mitään yletöntä teholiikkumista kuten joku fitness-väki tekee..Mutta näillä mennään..ehkä saan rahat kasaan ja käyn kasvo-operaatiossa ennen 50v...

        Vähän huonosti asettelin sanani, koska voin puhua vain omasta puolestani. :)

        Tässä jokunen aika sitten kävin paikassa, jossa minun täytyi todistaa henkilöllisyyteni ja tein sen näyttämällä passia. "Onko tämä todellakin sinun passisi?", virkailija kysyi hymyillen. Kyllä, 6 vuotta sitten, jolloin passikuvani on otettu näytin vanhalta ja väsyneeltä minäkin.

        Sitten tapahtui jotain perin kummallista, jonka johdosta "nuorruin" useita vuosia. Jääköön nyt sanomatta, mitä tapahtui, koska varsinaisesti läpikäymääni "nuorennusleikkausta" en suosittele kenellekään. ;)


    • kaunis.

      Hyvin nuorelta näytän
      kiharine hiuksineni.
      Suloista!

    • ei humppaa

      Noh, näyttääkö vanhalta,vai ei? Noin yleensä? Ehkä, ei voi tietää, tässä iässä. Toisen mielestä voi olla vanhannäköinen, toinen on taas toista mieltä...Mielestäni olet juuri niin vanha, kuin haluat olla, tai haluat näyttää. Tietysti myös se vastapuoli muodostaa oman kuvansa, jota et voi muuttaa... Mutta kuten yritin sanoa; olet sellainen kuin olet, iästä huolimatta, huomatkoon sen joku, ken ymmärtää. Kaikkea hyvää sinulle ja meille muille samanlaisille =).

    • Omaksi lapseksi luul

      Jokainenhan meistä on ikäistään nuoemman näköinen.

    • N40+

      En minäkään vanhalta näytä vaikka ikäni on jo 47v. Yritän ja pysynkin hoikkana. En ole mikään himoliikkuja ja syön aina vähän sisältäen hedelmiä ja vihanneksia, proteiineja syön - raejuusto, Polar-juusto.

      Kyllä minä kuitenkin kävelen aina kun voin. Ja lihaksikaat käsivarret omistan, joten kehtaan pistää vähintään T-paidan ylleni. Olen pieni nainen 159cm ja ylpeä siitä. ;)

      Harrastin joskus kasvojumppaa ja siitä ei ollut mitään hyötyä.

      Ei minun ikääni ole koskaan yritetty arvata, koska se on ihan tyhmää.

    • Illucioni

      Kaikki näyttävät omasta mielestään ikäistään nuoremmalta. Mikähän on se oikean ikäinen näkö???

    • rouva 48

      Taidan näyttää just oman ikäseltäni (48v) ja henkkareita ei ole ikinä kysytty, ei edes 18 vuotiaana. Onko se nyt sitten hyvä vai paha asia että näyttää siltä mitä on?

      • mies olen

        Mihehnä vastaan että ON PAHA! Kun naiset jotka eivät hoida itseään tai käy kauneushoidoissa(Esim:ottamassa täyteaineita ja botoksia) näyttävät ihan tosi rupsahtaneilta.Suupielet roikkuvat,silmäpussit roikkuvat -eli ilme muuttuu happamaksi ja vihaiseksi.(vaikka niin ei olisikaan) Katsokaa miten tyylikäs on Helena Lingren!


    • 23

      Juu mä en voi käsittää miten isoäiti, rva Lindgren voi näyttää kaksikymmentä vuotta ikäistään nuoremmalta. Tulee mieleen lehtiartikkelin jouluomena, joka oli ostettu loppuvuodesta -11 ja oli heinäkuun alussa vielä todella hehkeän, sanoisinko helenalindgrenmäisen näköinen.
      : )

    • vaariko

      jokainen näyttää sen ikäiseltä miltä itsestä tuntuu.minä olen 65,ja haluaisin naisen joka olisi alle 50,löytisiköhän täältä?

      • 2 9

        tuskimpa... sillä keski-ikäinen nainen tietää jo, mitä samanikäiselle miehelle, saati vanhemmalle, tapahtuu, näytti nuorelta tai ei.


      • ei ihme, että..
        2 9 kirjoitti:

        tuskimpa... sillä keski-ikäinen nainen tietää jo, mitä samanikäiselle miehelle, saati vanhemmalle, tapahtuu, näytti nuorelta tai ei.

        näin sanoo kaikkitietävä keski-ikäinen nainen, 29, ja keski-ikäisillä naisilla on hemmetin isot luulot itsestään...kukahan sun ikäinen mies on sinusta enää kiinnostunyt ,kun olet niin ittees täynnä oleva ikärasisti.


    • Biff667

      No minä olen salaman tappaman pirun näköinen.

    • viiskytkolme

      Jonkun mielestä näytän ikäiseltäni ja taas jonkun toisen mielestä en. Varsinkin naisten ikää on vaikea arvioida 35 - 55 ikävuosien väliltä, ei se mitään erikoista enää nykyisin ole.

      Olen suht terve ja elämäniloinen, se riittää. Aivan sama luuleeko joku minua 3- tai 5-kymppiseksi; määrittely on aina katsojan silmissä.

      Tai jos haluaa testata; kutsuu sen ikäarvioijan aamulla arvioimaan ikää, eiköhän se todellinen ikä silloin hahmotu.

    • kakara forever

      Tähän mennessä ei kukaan ole osunut lähellekään oikeaa ikääni ellei ole ensin kuullut lasteni ikää. Ens vuonna ois edessä viiskymppiset - miten sitä voikin olla jo näin "vanha" kun ei yhtään tunnu siltä?
      Iän arviointiin vaikuttaa paljon myös ihmisen koko olemus mm. hänen luonteensa, käyttäytymisensä ja vaatetuksensa. Jos on tällainen lapsenmielinen hassuttelija ja iättömästi pukeutuva pienehkö ihminen, ei ihan heti tuu kanssakulkijoille mieleen että siinä on mummoikää lähenevä nainen.... ;)
      Ja muistan kyllä, miten nuorena kiukutti näyttää ikäistään nuoremmalta - eipä kiukuta enää!

    • Eilen just huomasin että nyt on vanhuus iskenyt, halusin tai en. Röntgenissä ei enää kysytty olenko raskaana :))) Niisk.

      Sanoo 50v. Kele. Ei minusta ole niinkään kyse siitä miltä näyttää, mulla ainakaan. Mutta ikä vierähtää nopeammin kuin itse tajuaa. Eihän tässä ehdi edes vilkaista peiliin, niin taas oot vanhentunut! Ei sille voi mitään.

      Näkyykö se naamasta tai ei, onko kaunis vai ruma, ihan sama, kunhan ihmisellä on jotain karismaa. Joka voi tulla rypyistä, eletystä elämästä, viisaudesta, vihdoin saavutetusta seesteisyydestä. Siitä kun tietää kuka on kysymättä peililtä hyväksyntää olemassaololleen.

    • Lilli ===

      Kyse lienee useimpien kohdalla mielistelystä. Olen 49 v. (nainen) ja kyllä sitä lähes viikottain saa kuulla muka "hämmästelyitä". Näytän kuulemma korkeintaan 40-vuotiaalta jne.

      Ja paskan marjat.

      Totuus on, että näytän tasan ikäiseltäni. Ehkä varsinaisia ryppyjä ei vielä ole niinkään, mutta piirteet valahtaneet ja yleisolemus viisikymmpisen vyötärölinjan kadotessa. En ylipainoinen ole, mutta kummasti se vain on takapuoli litistynyt ja navan seutu leventynyt urheilusta huolimatta.

      Näin on ja uskokaa tai älkää, ei se minua haittaa. Kivahan se on kehuja saada, mutta oikeasti en usko niihin pätkän vertaa.

    • imppu)

      Mä olen 50 v ukon jölli ja toisinaan nuoret kollit luulee minua kaverikseen, kuulema hiton paljon ikäisiäni nuoremman näköinen.
      Ehkä, ainakin olen melko hyvässä kunnossa, kuntoilu ja hoikentavat geenit (on kyllä sanottu että tuo geenijuttu olisi hölynpölyä) mutta ainakin omalla kohdalla se pitää kutinsa ja tietysti sekin vaikuttaa että syön elääkseni enkä elä syödäkseni (sorry, oli pakko lohkaista).

      • navettapiika

        Kävin varaosammyymälässä ja huoltopäällikkö kehui isännän vaimon olevan kaupan puolella, silloin kyllä nauru maittoi. Tämä isäntä on hyvinkin tunnettu kyseisessä liikkeessä ja on sattumalta minun poikani. Samanlaisia sattumia on sattunut, vaikka pidän itseäni enemmänkin ikäiseni 43 näköisenä. Poikani on 22vuotias, että oikein puumaksi tässä pääsisi, hih.
        Erosta on vielä niin vähän aikaa, mutta pikkuhiljaa olen jo ruvennut miettimään, josko täältä tuulimyllyn katveesta oikein maalikylille eksyisi. Kävisi oikein aikuisten keskuudessa katsastamassa, onko vielä markkinoita!


    • näin

      Jaa-a. Minulta kysyttiin 37-vuotiaana viimeksi alkossa papereita kun ostin mietoa viiniä. Nyt olen 45 ja kyllähän se minun ikä monet yllättää jos eivät tiedä. Lapseni on aikuisia ja jotkut väittävät, että olen ne "lapsena" saanut. Nyttemmin ei muuten ole enään alkoon asiaa... ei ole ollut pian seitsemään vuoteen, raitistuin täysin.

    • Nuormuor

      Olin 20 vuotiaan poikani kanssa vakuutusyhtiössä ottamassa vakuutusta pojan autoon. Itse olin silloin 40 vuotias. Vakuutus oli tarkoitus liittää minun kotivakuutukseeni koska poika asui vielä kotona, ja vakuutus tuli sillä tavalla halvemmaksi. Virkailija kysyi olemmeko aviopari. Vähän hän siinä änkytti kun sanoin olevani pojan äiti, sanoi sitten hämillään että kun oli sama osoite ja sukunimi. :) Poika oli kyllä hiukan hämillään, kun äitiä vaimoksi luultiin, mutta naurua siitä on kumminkin riittänyt.

    • ....................

      Jos tärkeää alkaa olla se, olenko ikäiseni vai nuoremman näköinen, silloin kannattaa keksiä jotain mielekästä tekemistä tai jopa hankkia itsellensä elämä :) t: nainen 43 ja ihan ikäisensä näköinen

      • Hyvin sanottu

        On niin ihanaa kun on päässyt ulkonäkökeskeisyydestä ja paineista vihdoin eroon ja voi keskittyä ihan muuhun kuin oman napansa ympärillä pyörimiseen. Voi lähteä mihin vain ilman pakkelointia välittämättä näyttääkö vanhalta tai vähemmän vanhalta.

        Näkökyky laajenee kummasti kun ei enään tarvitse keskittyä omaan ulkonäköönsä.


    • mitä väliä

      Joku päivä näytän nuoremmalta joku toinen päivä vanhemmalta... ;)
      Joskus kehutaan ja se tuntuu mukavalle, oli totta tai ei...
      Pääasia mun mielstä tässä iässä on huolehtia itsestään niin että oma olo tuntuu hyvälle...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe