Moi
Kun avaan windows messengerin (XP:lle) kirjautumislaatikon näytölle, ja ruudulle tulee alleviivattu vaihtoehto "jos haluat kirjautua sisään toisella tunnuksella..." Tätä painamalla avautuu suunnaton lista kaikenlaisia sähköpostiosoitteita, joilla messengeriä on käytetty. Voiko tämän listan jostain tyhjentää. Eihän siitä haittaa ole, mutta paljon vaivaa :)
Kun avaan windows messengerin (XP:lle) kirjautumislaatikon näytölle, ja ruudulle tulee alleviivattu vaihtoehto "jos haluat kirjautua sisään toisella tunnuksella..." Tätä painamalla avautuu suunnaton lista kaikenlaisia sähköpostiosoitteita, joilla messengeriä on käytetty. Voiko tämän listan jostain tyhjentää. Eihän siitä haittaa ole, mutta paljon vaivaa :)
Vastaukset 1
Vanhimmat
voi, mutta sillon täytyy uudelleen asentaa kone :)