Lomaosakevaihtoa....

Hola ja terve vaan!

Meillä oli aiemmin lomaviikko Tenerifalla ,hiihtoloman aikaan.
Halusimme siitä eroon.
Teimme Aikalomien kanssa kaupat.
Aikalomat otti lomaviikkomme ja maksoimme vielä väliä isohkon summan rahaa.
Lomaviikkomme on nyt Levilla viikolla 4, eli ei mikään punainen viikko.

Kauppojen piti olla selvät kaikin puolin, ainakin omalta osaltamme.
Aloimme kuitenkin saada Hollywood Mirgelta yhtiövastikekarhuja.
Niitä on tullut nyt jo kohta kolme vuotta kaupanteon jälkeen. Me emme ole enää lomaviikon omistajia,joten emme myöskään maksa yhtiövastiketta.

Meitä on uhattu sieltä Espanjan puolelta lakimiehillä,mikäli emme maksa,
Aikalomilta sanotaan, ettei meidän tarvitse välittää karhuista.
Meillä on epäilys, ettei Aikalome tai Abgott ole myynyut lomaviikkoja mihinkään eteenpäin , vaan antavat niiden lojua jossain odottamassa, että espanjanlaisen karhuaja lopulta väsyy ja ottaa viikot tappiokseen.
Onko kenelläkään muulla kokemuksia samanlaisetsa lomaviikkon vaihtoprosessista.

93

3615

Vastaukset

 • Teneriffan viikkoja ei saa helposti kaupaksi. Ihmiset eivät halua enää sitoutua 'ikuiseen' omistukseen ulkomailla. Lapset kasvavat ja tilanteet vaihtuvat.

  Luultavasti osake on edelleen Aikalomilla. Ehkä he vain odottavat Teneriffa ottaa viikon haltuunsa maksamattomista vahvikkeista. Oletteko ilmoittaneet karhujen lähettäjälle että osake on siirtynyt teiltä eteenpäin ?

  • Olette tulleet loistavasti huijatuksi. Ei noista lomaosakkeista pääse eroon kuin huijaamalla jotain toista. Saatte laskuja vielä haudassakin.


  • Kyllä näitä moni perikunta maksaa ! EN ymmärrä MIKSI yleensä ostaa lomaosaketta ! Lennot joutuu kuitenkin maksamaan. Yhtiövastikkeita maksaa vaikka ei kävisikään, huijattuja on paljon - omasta syystään


 • Totta kai Aikalomat otti lomaviikkone, kun tulenpalavasti haluaa "omaa" kauppaa tehdä. Eikö silloin Aikalomat ole myös vastuullinen yhtiövastikkeista ja sitä kautta tieto Hollywood Mirgelle omistajan vaihtumisesta? Haiseeko kusetukselle taas?
  Ai niin se vastuu... ?

  Korvaamaton vinkki tässä juristin ja kuluttaja-asiamiehen avulla Aikalomien kanssa painiville. Noudattakaa tuota Aikalomien omaa lääkettä eli ettei tarvitse välittää karhuista, eikä siten myöskään uhkailuista.

 • nykyään tepa group jossa huseeraa samat ihmiset. Konkurssi toisella nimellä ja uusi pystyyn toisella nimellä. Suomen laki on paska pysyvät liiketoiminta kiellot ja linnaan koko poppoo

 • abgotissa on johdossa herrat jotka ovat: kansainvälisen yhtiön toimitusjohtaja (suomi) sekä kirjanpitotston johtaja jonka pitäisi osata lait ja pykälät kht ja mitä lie titteleitä omaava. omistavat abgotista molemmat n 60 ääntä kumpikin osakkailla n 70 ääntä arvatkaa ketkä yhtiössä jyrää.Pysykää kaukana ja varokaa myös kaksikon muita firmoja loma osake markkinoilla toimii tiukasti yhteydessö tepagroupin kanssa

  • Abgottin hallituksessa istuvana voin kertoa, että käytännön jutut ovat tavaroiden ja sopimusten uusimista. Samassa veneessä siinä ollaan riippumatta vaihtoviikosta tai osakkeiden määrästä.

   Aikalomien jäljiltä osakasluettelossa on kuitenkin vielä muutama viikko ilman omistajaa. Käy taloyhtiön sivuilla tarkastamassa tilanne, jos olet nykyinen tai tuleva omistaja.

   http://www.taloyhtiosivut.fi/sirkka/abgottoy


  • T.O kirjoitti:

   Abgottin hallituksessa istuvana voin kertoa, että käytännön jutut ovat tavaroiden ja sopimusten uusimista. Samassa veneessä siinä ollaan riippumatta vaihtoviikosta tai osakkeiden määrästä.

   Aikalomien jäljiltä osakasluettelossa on kuitenkin vielä muutama viikko ilman omistajaa. Käy taloyhtiön sivuilla tarkastamassa tilanne, jos olet nykyinen tai tuleva omistaja.

   http://www.taloyhtiosivut.fi/sirkka/abgottoy

   Aikalomien jäljiltä osakasluettelossa on kuitenkin vielä muutama viikko ilman omistajaa. Eikös osakaslistan pitäminen kuulukkaan isännöitsijälle? Outoa.


 • Hallituksessa istuvana tiedät varmaan myös istujan vastuut asioista. Aikalomat teki konkeloita nyt jatkatte yhteistyötä tepa groupin kanssa jossa istuu samat henkilöt kun aikalomissa. Abgottiin niin puheenjohtajan kuin isännöitsijän toimista tarkastus ja tietääkseni tilotsto on puheenjohtajan peukalon alla. Miten voitte sanoa että yhtiössä toimii demokratia jos puheenjohtajalla on 60 äänt' isännöitsijällä on 60 ääntä ja osakkeenomistajia n 80 johan nämä kaksi jyrää kaikki nurin Eli tulkitkaa sitten miten tota firmaa hoidetaan. Olis tässäkin firmassa virkavallalle tutkimista ja mä ainakin yrittäjänä kierrän kyseisten kavereiden firmat kaukaa.Lisäksi hyvä laittaa linkkejä jos tilannetta ei pääse tarkistamaan . Huuhaa toimintaa edelleen

 • Taloyhtiön hallituksella on velvollisuus huolehtia, että yhtiön kirjanpidon ja varainhoidon valvonta on järjestetty luotettavalla ja asianmukaisella tavalla. Vastuu kirjanpidon lainmukaisuudesta ja varainhoidon luotettavuudesta kuuluu silti lain mukaan isännöitsijälle. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö isännöitsijä voisi edelleen käyttää esim. tilitoimistoa apunaan. Konkreettisten tehtävien siirtäminen eteenpäin ei kuitenkaan vähennä laissa asetettua vastuuta.Kuka on hoitanut aikalomien osaltta . Hallituksen jäsen ?

  • Taloyhtiöiden tilintarkastus on tehtävä taloyhtiön koosta riippumatta asiantuntevasti ja vastuullisesti. Siihen kuuluu oleellisesti hallituksen ja yhtiökokouksen pöytäkirjoihin tutustuminen. Miten ja kuka sen on tehnyt abgotissa


 • Vai että lomaosake Leviltä viikko 4...ilma osakettakin se olisi onnistunut ja vielä ilman vastikkeita jne. Viikko 4 on niin surkea viikko että sieltä saa kämpän viikoksi 200 eurolla. Ja vai aika tukun rahaa...jotain rajaa näihin juttuihin sillä kyllä on tiedossa nämä Kanarian hinnatkin. Toivottavasti tulee todella iso lasku perässä ja vouti hoitaa homman....sekin onnistuu nykyään eu:ssa.

 • Booking.com antoi halvimmaksi hinnaksi Levillä viikolle 4 (20.1-27.1.2018) 427 euroa. Kerrotko minullekin mistä näitä 200 euron viikkoja saa? Ettet vain elä vielä markka-aikaa ja muistele niitä hintoja silloin 80-luvulla kun olit 40-kymppinen? Nyt sitten iäkkäänä pahasti yläkerrassa heittää volttia.

 • Olisipa mielenkiintoista kuulla vastaukset abgotin edustajalta kaikkiin noihin kysymyksiin.

 • Abgotilla ei ole mitään yhteistyötä Tepan kanssa. Joskus vuosia sitten Aikalomat hoiti asioita kai aika hyvin. Itsekin ostin silloin heiltä osakkeen. Sen jälkeen taas Aikalomat teki yhdet oharit meille ja niitä jälkiä selvitetään vieläkin. Aikalomat/Tepa ovat toimineet yhteistyössä yksittäisten osakkaiden kanssa. - tai siis osakkaat ovat ostaneet/myyneet heidän kauttaan. Abgottin osakkaat / hallitus ei erikseen tiedä, onko mitä Tepa puuhailee ja vähän on pelkona myös, että siellä myydään muiden omistamia viikkoja.

  Abgott rupesi viimeisen vuoden aikana tositoimiin omistusten selvittämisessä ja vastikkeiden perimisessä. Jonkun viikon osalta on ilmassa tieto, että viikko on myyty eteenpäin ja edellinen omistaja ei halua maksaa vastiketta. Jotain todisteita siitäkin kuitenkin pitäisi olla. Osa viikoista taas ollaan ottamassa haltuun, kun omistajaa ei löydy. Näissä on sitten pelkona, että osakekirja ilmaantuu jostain tai jopa Tepa myy eteenpäin Aikalomien kautta haltuunsa saamia (siis konkurssipesälle kuuluvia) osakkeita. Tottakai meillä on isot epäilykset Tepan suhteen, mutta en voi oikein jakaa huhuja eteenpäin ilman todisteita.

  Osakeyhtiöt eivät toimi demokraattisesti, vaan äänet perustuvat omistusosuuksiin. Näin se on kaikissa muissakin firmoissa. Jotain suojaa on kyllä olemassa vähemmistöosakkaita vastaan ja tilinpäätökset ovat julkisia ainakin omistajille. Yhtiöjärjestys ja maksut ovat aika hyvin balanssissa näiden isojen omistajien ja muiden kesken.

  Kysymykset olivat vähän epäselviä. Voin vilkaista tätä jonkun päivän päästä uudelleen, jos olisi tullut uusia. Yleisesti siis:
  - Abgottin kuten myöskään muiden vastaavien lomaosakkeiden & Aikalomien/Tepan kanssa ei ole yhteyttä. Abgott ei välitä osakkeita. Tepa myy mitä haluaa ja toivottavasti oikeiden omistajien laskuun. Heidän sivunsa ei nyt vastaa, joten en edes tiedä tilannetta nyt.
  - Abgottin taloustilanne on ihan ok ja mökkejä kunnostetaan jatkuvasti. 80 osakasta maksaa vastikkeen ihan ok. Noin kymmenen viikon kanssa on epäselvyyttä. Kirjanpidossa ei ole epäselvyyksiä ja liikkuva rahamäärä on niin pieni, ettei sellaisten kanssa kannata mitään kupruja yrittää tehdä. Vähän perspektiiviä kannattaa ottaa noihin epäilyihin.
  - Tilitoimiston suhteen mulla ei ole huomautettavaa. Ne hoitaa kirjanpitoa ja lähettelee laskuja / kutsuja. En ole ajatellut, että hinta tuosta olisi kallis.

  • t.olle kirjoitti:

   This message has been removed by admin.

   Merkillistä vääristelyä. Kohdassa 4. rahoituksesta. Kaupan lukkoonlyöminen vaatii valmiiksineuvotellun rahoituksen. Kun kauppa ok, pankki maksaa rahat aikalomille ja he käyttävät sen liiketoiminnan pyörittämiseen. Varainsiirtoveron maksamisella ja rekisteröimisellä isännöitsijälle ei ole tekemistä rahan ja rahoituksen kanssa. Aikalomat ei yksinekertaisesti halunnut maksaa varainsiirtoveroa koska sen tekemällä kaikki tieto kaupoista ja tuloista olisi mennyt verottajalle. Aikalomat kusetti verottajaa ja sinä olet siinä sijaiskärsijä. Abgott on vain kiineteitöyhtiä ja sillä on isännöitsijä, ei mitään tekemistä mainitsemiesi syytösten kanssa. Käräjillä häviät tämän jutun ja oikeudenkäyntikulut on sitten sinun.


  • huh hu mitä löpinää


 • Johdon huolellisuusvelvollisuuteen sisältyy vaatimus huolellisesta toimimisesta, mutta myös velvollisuus edistää yhtiön eikä esimerkiksi vain keskeisten omistajatahojen etua.
  Velvollisuus suojaa vähemmistöosakkeenomistajia ja velkojia ja on tärkeä esimerkiksi johdon vahingonkorvausvastuun arvioinnin kannalta.

 • Minkä huoneisto/viikon ostit Aikalomilta?

 • unohda koko jutullle.
  Kannattaa lähteä käräjöimään Kyseessä on petos.
  Ei tollaista toimintaa hyväksytä missään yhtiössä paitsi
  abgotissa. Asiahan oli tiedossa niin isännöitsijällä puheenjohtajalla kuin hallituksellakin.
  Anna palaa saadaan nuo huijarit kuriin

  • Sinäkö maksat kaikki kulut kun syytekohdat eivät menesty oikeudessa? Hyvähän sieltä puskista on yllyttää kun joku muu maksaa.


 • Vaikka hallituksella on taloyhtiön asioiden yleinen hoitovelvollisuus, asunto-osakeyhtiölaissa on lisäksi säädetty hallitukselle nimenomaisia tehtäviä. Esimerkkeinä hallituksen yksinomaiseen toimivaltaan kuuluvista tehtävistä voidaan mainita isännöitsijän nimittäminen ja erottaminen sekä osakekirjan antaminen tai vaihtaminen. Nämä tehtävät kuuluvat hallituksen yksinomaiseen toimivaltaan, eikä hallitus edes voi saattaa näitä asioita yhtiökokouksen päätettäviksi.

  Hallituksen velvollisuutena on valvoa isännöitsijän toimintaa. Hallitus voi halutessaan ottaa ratkaistavaksi juoksevaan hallintoon kuuluvia erityiskysymyksiä, kunhan juokseva hallinto pääosin kuitenkin säilyy isännöitsijän hoidossa. Toisaalta hallitus voi myös antaa monia tehtäviään - soveltuvin osin jopa laissa sille määrättyjä erityistehtäviä - isännöitsijän hoidettavaksi, mutta ei kuitenkaan voi siirtää tehtäviään kokonaisuudessaan isännöitsijälle.

  Taloyhtiön hallituksella on velvollisuus huolehtia, että yhtiön kirjanpidon ja varainhoidon valvonta on järjestetty luotettavalla ja asianmukaisella tavalla. Vastuu kirjanpidon lainmukaisuudesta ja varainhoidon luotettavuudesta kuuluu silti lain mukaan isännöitsijälle. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö isännöitsijä voisi edelleen käyttää esim. tilitoimistoa apunaan. Konkreettisten tehtävien siirtäminen eteenpäin ei kuitenkaan vähennä laissa asetettua vastuuta.

 • onko aikalomat tullut takasin palstalle. on niin samanlaista toimintaa uhotaan ja pullistellaan.

 • 1) Kokoukseen ei ole toimitettu kutsua taikka kokouskutsua koskevia säännöksiä tai
  määräyksiä on rikottu. Yhtiökokouksen päätös voi olla mitätön, mikäli osakkaat
  eivät ole saaneet kutsua kokoukseen lainkaan. Tällöin voi syntyä myös
  olemattomuustilanne, jolloin tulee pohtia onko syntynyt minkäänlaista
  yhtiökokouksen päätöstä. Mikäli kokouskutsu on toimitettu, siten ettei se täytä
  määräaikavaatimuksia, jotka yhtiöjärjestyksessä on asetettu tai kokousaika tai paikka
  on ilmoitettu olennaisen virheellisesti, on päätös mitätön

 • Olisi sinulle helpomaa kun jättäisit taakse tällaiset negatiiviset asiat. Ne myrkyttävät sinut. Aikalomat on historiaa, ketään ei se enään kiinnosta. Katso etteenpäin, riko peili joka näyttää mennyttä elämääsi. Elämä on tänään, tässä ja nyt ja tulevaisuudessa. Nauti siitä.

 • tepagroup ei ole ja samat ........... jatkaa toimintaa.

 • Tepagroup ei ole yhtään mitään. Kun takana ei ole rahaa, ei ole myyjiä, ei myyntiä, ei liikevaihtoa....laulu on laulettu.

 • pullistelkaa

 • Seuraava yhtiökokous pidetään Helsingissä ravintola Vltavassa sunnuntaina 8.10.2017 klo17:00. Osoite on Elielinaukio 2, 00100 Helsinki. Voipi olla mukeva kokkous

 • Yhtiökokous koittaa ja jussi ja lauri taas koitta mustan valkoiseksi oikoa mutta. onko se oikea.

 • vajaa kuukausi ..

 • Odotan mielenkiinnolla kokousta. Tulee johdolle hankalia kysymyksiä asianajajat paikalla

 • Vapiskaa johto trio.. vajaa viikko ...OTTAKAA PALJON DOKUMENTTEJÄ MUKAAN. NE TARKISTETAAN NYT.

 • Abgott yhtiökokous on nyt tulevana sunnuntaina. Itsekin osakkaana toivon, että osallistujia on mahdollisimman paljon. Olen yrittänyt luoda Abgottille webbinäkyvyyttä , mutta google ei näytä vieläkään ehdottavan kotisivuja hauissa. Pääomistajia on siis täälläkin mainittu kaksi kun taas trioon tarvittaisiin kolme. Ketähän lienee kolmatta yläpuolella odotetaan mukaan..

  Vastauksia pariin kohtaan:
  2. kuka on käyttänyt aikalomien tai tepagroupin äänivaltaa kokuksissa?
  => Olin mukana viime vuonna. Aikalomilta / konkurssipesältä ei ollut edustusta.
  3. miten aiotte estää tälläiset vedätykset ja petokset tulevaisuudessa.
  => Anna joku vinkki, miten se olisi mahdollista. Miten voidaan estää esimerkiksi sinua tekemästä epärehellisiä kauppoja?
  => Toistaiseksi ollaan yritetty kirjoittaa ohjeita ym. webbisivulle. Googleen perustettuja sivuja en ole saanut vielä haltuun. Oma tavoitteeni on, että potentiaalinen/vanha ostaja löytäisi webistä sivuston ja osaisi sen perusteella esim. kysellä vastikkeiden ym. perään.

  Neloskohtaan tuumaan, että itsekin olin pitkään varpasillani varainsiirtoveron suhteen. Lopulta maksoin sen ja meille se ei ollut viivästystenkään kanssa kuin satasen luokkaa. Enemmän tässä epäilyttää osakekirjat ja mahdolliset tulevat epärehellisyydet.

  • Vastauksia pariin kohtaan:
   2. kuka on käyttänyt aikalomien tai tepagroupin äänivaltaa kokuksissa?
   => Olin mukana viime vuonna. Aikalomilta / konkurssipesältä ei ollut edustusta.
   Kysyn toisin. Osakerekisteriin on merkitty omistajaksi aikalomat. Kuka käytti osakkeiden ääniä kokouksessa.B39, D21, D25, D31, D32, D46, D16, D18. esimerkiksi näissä.
   Tepagroup mainostaa edelleen abgott.


 • kuka on käyttänyt tai vuokrannut ko osakkeita eli kuka on rahastanut väärin perustein. Tää abgotin hallitus on jännä siinäkin mielessä että, siinä on henkilöitä joita on kaupoissa petetty mutta kun saa valtaa ja pääsee päättämään he ovatin isoja pomoja .Kaikki hyvin hyvä bisnes. Jos minulta kysyt miten estää epärehellisiä kauppoja niin minun vastaus on että haistatan paskat koko loma osake kauppiaille ja firmoille. Suosoiitelen kaikille että pysyy kaukana ko firmoista ja niiden edustajista.Huijatkoon keskenään toisiaan. Taitaa johdolla puntit tutista. Tapaamisiin.. Vitut mä en ole missään tekemisissä lomaosake bisneksen kanssa

  • Haukut yksinkertaisesti väärää puuta. Abgott mökki on rakennettu 2002 ja Aikalomien kuviot menivät sekaisin kai viimeisen viiden vuoden aikana. En edes tiedä, että välittikö Aikalomat Abgottin viikkoja 15 vuotta sitten. Nyt lopussa he aiheuttivat yhtäläisiä ongelmia useaan vastaavaan yhtiöön. Esim. yhtä Holiday Clubin viikkoa en ole saanut vieläkään itselleni paperisotkujen vuoksi. Toivoisin kunnon tuomiota sylttytehtaan suuntaan, mutta en kokenut vaivan arvoiseksi tehdä erillistä rikoskannetta.

   Hallituksen kokouksessa päätettiin esim. tiskikoneiden uusimisesta. Aika pieniä ja käytännöläheisiä päätöksiä. Bisnestä siitä ei saa tekemälläkään.


  • T.O kirjoitti:

   Haukut yksinkertaisesti väärää puuta. Abgott mökki on rakennettu 2002 ja Aikalomien kuviot menivät sekaisin kai viimeisen viiden vuoden aikana. En edes tiedä, että välittikö Aikalomat Abgottin viikkoja 15 vuotta sitten. Nyt lopussa he aiheuttivat yhtäläisiä ongelmia useaan vastaavaan yhtiöön. Esim. yhtä Holiday Clubin viikkoa en ole saanut vieläkään itselleni paperisotkujen vuoksi. Toivoisin kunnon tuomiota sylttytehtaan suuntaan, mutta en kokenut vaivan arvoiseksi tehdä erillistä rikoskannetta.

   Hallituksen kokouksessa päätettiin esim. tiskikoneiden uusimisesta. Aika pieniä ja käytännöläheisiä päätöksiä. Bisnestä siitä ei saa tekemälläkään.

   hau hau väärä puu


 • Onpa kova hinku t.o lla vastailla .Tulee mieleen aikalomien toiminta kun firman edustajat pyöri täällä uhoten ja riekkuen asioista. Mielestäni missään edellä olevissa artikkeleissa ei ole puhuttu vuosiluvuista mitään. Lienee oma johtopäätös.Voi voi nyt vielä holidayclubi .Abgott on antanut aikalomille mahdollisuuden toimia vilpillisesti ja abgotin johto ON TIENNYT asioista. Nythän ne on kokouksessa hyvä selvittää REHELLISESTI osakkaille.Kyseen alaistan isännöitsijän toiminnan sekä puheenjohtajan toiminnan sekä kirjanpito sekä tilintarkastajille EI OLE annettu oikeaa tietoa joten, onko päätökset ja asiat laillisia ja oikeita kysympä vain? Bisnestä siitä ei saa tekemälläkään? Mitä tarkoitat ja miksi sitten olette mukana ko touhussa jossa vedätetään ihmisiä ja usein vanhoja ihmisiä?? Kuva vain vahvistuu siitä että rikos se on mikä kannattaa.Kerrothan itsekkin ettet ole viitsinyt tehdä MUTTA monella ihmiseltä on viety viimeisetkin rahat ko firmojen toimista, t.o lle paukuttele sinä henkseleitäs hallituksessa siellä on hieno olla iso pomo ja istua ns herrojen kanssa samassa pöydässä. kysynkin onko jotain kihahtanut jonnekkin Toivotan teille todella riitaista ja ongelmallista tulevaisuutta. Sitähän te haette

 • Vanha laulu viisaus muistui mieleen,lukiessani artikkeleita. Mä kuljin herrojen kanssa pellon laitaa joo joo mä kulin pellon laitaa joo mä kuljin pellon laitaa... Mikäs siinä olikan sitten lopputulos.......

 • toivottavasti isännöitsijän ja puheenjohtajan perseet tervataan ja kaikkee muutakin mukavaa herroille perseen tervaukseen

 • tuleekos tepagroup kokoukseen edustamaan

 • Lukekaas kommentit selinheimosta keskustelu palstalla.

 • Kantelu

  Tilintarkastajan toimintaa koskevan kantelun voi tehdä kuka tahansa. Kantelun tekeminen ei vaadi, että kantelun tekijä olisi osallinen itse kantelun kohteena olevaan asiaan. Kantelusta tulee käydä ilmi, kenen tilintarkastajan toimintaa moititaan, missä asiassa ja millä perusteilla. Kanteluun voi liittää mukaan kirjallista selvitystä. Tilintarkastusvalvonta pyytää aina kantelun kohteena olevalta tilintarkastajalta hallintolain kuulemisvelvoitteen mukaisesti vastineen kanteluun.

  Kantelun voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen tilintarkastusvalvonta@prh.fi, suojatulla sähköpostilla osoitteessa https://turvaposti.prh.fi tai postitse Patentti- ja rekisterihallitus, tilintarkastusvalvonta, PL 1140, 00101 Helsinki

 • ABGOTIN OMISTAJAT HUOMIO. Tehdään yhteis kantelu seliheimon toiminnasta abgotissa sekä tilintarkastajista jotka on selinheimon toimistosta.

 • Kannatetaan.

 • On tainut t.o lle mennä jauhot suuhun kun ei enään osaakkaan vastata

 • Miten kantelu tehdään?

  Kantelu auktorisoidun isännöitsijän toiminnasta on tehtävä kirjallisesti (mieluiten sähköpostitse) ja siinä on riittävän selkeästi yksilöitävä se tai ne toimenpiteet tai laiminlyönnit, joihin isännöintiyrityksen katsotaan syyllistyneen. Kantelu toimitetaan postitse osoitteeseen ISA ry, PL 1370, 00101 Helsinki tai sähköpostilla osoitteeseen isa@isannointiliitto.fi. Kantelun liitteenä tulee olla hallituksen pöytäkirja josta käy ilmi päätös kantelun tekemisestä.

  Lauri Vanhala mites vastaat tominnastasi? IAS vielä !!!! Hyi HÄPEÄ

 • EiEi teistä ole tekemään minkäänlaista kantelua.Olkaahan varovaisia mitä meinaatte sanoa hah hah.

  • Millä tapaa tarkkoina? Alkaako puntti tutista


 • onko lauri itse tullut kehumaan

 • Mitäs poneksi pelkää?? Meneekö isännöitsijällä pupu pöksyyn

 • Jos vastikkeiden kanssa on ollut epäselvyyksiä, niin ota yhteyttä isännöitsijään (ks yhteystiedot). Maksamalla puuttuvat vastikkeet saat viikon käyttöösi. Tällä hetkellä epäselvyyksiä on seuraavien viikkojen kanssa: B39, D21, D25, D31, D32, D46, D16, D18.
  Suosittelen seuraavaa Älkää ottako yhteyttä abgottiin kärsikää vahinko ja kun olette maksaneet kaiken abgott/ aikaloma paskan niin sytyttäkää sillä vaikka pääsiäis ta juhannus kokko.abgottiin ei kannata luottaa.

 • Päättäjätiedot
  Vastuuhenkilöt
  Lauri Kalevi Vanhala, toimitusjohtaja (7/2001), hallituksen jäsen (2/2017)
  Näytä roolit muissa yrityksissä (4)
  Risto Pertti Juhani Selinheimo, hallituksen puheenjohtaja (2/2017)
  Näytä roolit muissa yrityksissä (7)
  Jukka Pekka Iivarinen, hallituksen jäsen (2/2017)
  Näytä roolit muissa yrityksissä (2)
  Pekka Kaukonen, hallituksen jäsen (2/2017)
  Näytä roolit muissa yrityksissä (2)
  Toni Markus Ojanaho, hallituksen jäsen (2/2017)
  Näytä roolit muissa yrityksissä (2)
  Lähde: Kaupparekisteri
  Tilintarkastaja
  Pauli Tapio Jokinen, tilintarkastaja (4/2016)
  Jarmo Tapani Ingalsuo, varatilintarkastaja (4/2016)

 • Vanhalavon muuten nyös isännöitsijä. Paha suustasn varokaa

 • Yhteystiedot

  Isännöitsijätoimisto
  Mapire Oy
  Nilsaksentie 1
  01510 Vantaa
  lauri_vanhala@kolumbus.fi

  Isännöitsijä
  Vanhala Lauri
  Puh. 040 9030508
  lauri_vanhala@kolumbus.fi

  Hallituksen puheenjohtaja
  Selinheimo Juhani

  Tässä hallinta henkilöt.
  Isännöitsijä toimisto on selinheimon omistuksessa.
  Vanhala jäännyt eläkkeelle entisestä duunistaan ja on nyt
  Isännöitsijä iso herra.
  Selinheimo on pj
  Ääni valta selinheimo n 60 ääntä
  Vanhala 60 ääntä
  muut osakkeenomistajat n70-80 ääntä.

  Selinheimo ja vanhala jyrää 120 äänellään kaikki nurin.

  Ketkähän tätä puljua sitten johtaa?

 • Samallatavallahan monessa HCR kohteessa osake-enemmistö HCR:llä ja sen seurauksena tehdään ylimitoitettuja ja kalliita remontteja yhtiöissä. Omistaja määrää ja se on ihan laillista vaikkakin pienomistajaa välillä ketuttaa maksaa ylimääräisiä maksuja.

  • Mites se toimii abgotissa sitten? Kerrotko.


 • Onpahan taas yrittäjät. Kieroja kun korkkiruuvit.

 • Luin näitä juttuja ja ajattelin seuraavaa toimintaa näille lomaosake jannuille purtavaksi. Mennään aivan laillisen ja laittoman rajoilla miten nyt lakikirjaa tulkitaan.
  Osakkeen omistajat B39, D21, D25, D31, D32, D46, D16, D18. perustakaa pöytälaatikko firma vaikkapa "vikkelät oravat" joiden toimialana on vaikka käpyjen keräily. Siirtäkää osake heidän nimiinsä Maksakaa varainsiirto vero MUTTA pitäkää kuitti itsellänne hyvin tallessa. Älkää ilmoittako siitä mihinkään vaan ilmoitus velvollisuus on siirretty vikkelille oraville. Sen jälkeen laskette kauanko menee että saatte osakekirjan haltuunne vaikkapa vuonna 2020 . Laskekaa siitä abgotin 3v jonka laskuttavat vastikkeita taaksepäin. Sen jälkeen lahjoitatte osakkeen vaikkapa niemenmaalle,laitatte lahjakirjan ehtoihin että ko henkilö maksaa kaikki vastikkeet ja kulut ja hoitaa rekistöröinnin osakkaaksi( lahjoittajana vikkelät oravat) teette firman kanssa konkurssin tahi lopetatte sen kannattamattomana/varattomana. Sitten 3v päästä nousee lahjakirja esiin abgott oy lle. Teillä on puhtaat paperit olette myyneet sen vikkelille oraville ja olette maksaneet varainsiirtoveron Huomioikaa tässä että tässä kaupassa jätätte kaikki muut maksuvelvollisuudet ja rekistöröinnit vikkelille oraville. Vikkelin oravien konkurssissa lahjakirja jossa kaikki maksu velvollisuudet sille jolle lahjoitatte osakkeen(niemenmaa) Olisi hyvä nähdä Vanhalan ja Selinheimon naama kun tajuavat että entiseltä persaukiselta kaverilta lähetäänkin käräjäteitse hakemaan vastikkeita. Lahjoitusta EI kannata laittaa vanhalalle tai selinheimolle Koska yhtiökokous voikin päättää heidän äänillään vähemmistö osakkaita syrjien ettei vastikkeita peritäkkään heiltä ESIM kauppa/ lahjakirja erimielisyyksien vuoksi. Näinhän toimii nää osake kauppiaat . Hyvää syksyä kaikille muille mutta ei lomaosake kauppiaille eikä niissä piireissä pyöriville Mennään lain rajoilla mutta samalla tapaa kun esim aikalomat ja abgott oy. Niiden temppujahan nämä on. Selinheimoa ihmettelen KHT tilintarkastaja. Vanhala kansainvälisen yhtiön ex toimitusjohtaja. Miten kehtaavat toimia näin. Kannattaa muistaa Ahneilla on paskaainen loppu.

  • Tuo näky olisi hyvä saada videolle


 • Kirjanpidon oikeellisuuteen on voitava luottaa, siksi kirjanpitorikos on säädetty rangaistavaksi teoksi. Kirjanpitovelvollinen, tämän edustaja, kirjanpitovelvollisessa oikeushenkilössä tosiasiallista määräysvaltaa käyttävä sekä se, jonka tehtäväksi kirjanpito on toimeksiannolla uskottu, on velvollinen kirjaamaan liiketapahtumat ja laatimaan tilinpäätöksen, merkitsemään kirjanpitoon kaikki oikeat tiedot sekä pitämään muutenkin kirjanpitoa ja siihen liittyvää aineistoa huolellisesti. Joka laiminlyö liiketapahtumien kirjaamisen tai tilinpäätöksen laatimisen, merkitsee kirjanpitoon vääriä tai harhaanjohtavia tietoja tai hävittää, kätkee tai vahingoittaa kirjanpitoaineistoa ja siten vaikeuttaa oikean ja riittävän kuvan saamista kirjanpitovelvollisen toiminnan tuloksesta tai taloudellisesta asemasta, on tuomittava kirjanpitorikoksesta rangaistukseen.

  • Tilitoimiston suhteen mulla ei ole huomautettavaa. Ne hoitaa kirjanpitoa ja lähettelee laskuja / kutsuja. Mites toiminta oli vuosina 2010-2016? Kerrotteko


 • Taloyhtiön perustarkoitus ei ole tuottaa rahallista voittoa, vaan tehtävänä on tuottaa turvallista, terveellistä ja viihtyisää asumista ja asumispalveluita sekä ylläpitää ja lisätä osakkeiden arvoa. Asunto-osakeyhtiöllä voidaan ajatella olevan kaksi päätavoitetta: hyvän asumisen järjestäminen ja asunto-omistuksen arvon kehittäminen. Tavoitteena taloyhtiössä on tyydyttää asukkaiden ja osakkaiden tarpeet.

  Miten tämä toimii abgotissa??? Haloo hallitus

 • Se Koira älähtää mihin kapula kalahtaa on vanha sanonta. Osuu nytkin hyvin kohalleen

 • Kunniamerkki ansioituneille taloyhtiön toimijoille (15.12.) VAI VIELÄ KUNNIAMERKKEJÄ. Hyi helvetti ahneilla ei ole mitään rajaa.

 • Ketkäs ne olikaan kiiltävän perään?

 • Seuraavankerran kun tulen leville taidan tuoda abgottiin kiiltävää rihkamaa saavat keräillä sitten mieleisensä helyt sieltä.Ei kaikki ole kultaa mikä kimaltaa

 • Mä voin antaa vanhoja urheilu mitalleja jos niin mitalleja pitääolla. Kun omat ansiot ei riitä..mä lahjoitan laita osoite niin laitan tuleen

 • Etusivu > Tärkeää nyt > Ilmoittaudu osakkaaksi
  Tälle sivulle on kerätty tiedot, miten hoidat omistustietosi kuntoon. Monet osakkaat ovat hankkineet osakkeensa välittäjäyrityksen kautta ja tällöin välittäjä on voinut hoitaa kaikki nämä käytännön vaiheet. Viime vuosina näiden kanssa on kumminkin ollut myös epäselvyyksiä, joten tarkasta tämän listan avulla, että tarvittavat tehtävät on tehty.

  1 Varmista osakekirja

  Abgott Oy:n omistus perustuu osakekirjoihin. Varmista ostotilanteen yhteydessä, että saat osakekirjan itsellesi. Aikalomat Oy:n konkurssimenettelyyn liittyen voit tiedustella osakirjaa konkurssipesältä.

  2 Hoida varansiirtovero

  Varainsiirtoveron määrä on 2% kauppahinnasta (vuonna 2017). Verottajan leimaama varainsiirtoveron suoritus vaaditaan omistuksen rekisteröimiseksi. Verottajan sivulla on ohjeet myös viivästysseuraamusten laskemiseksi. Maksa varainsiirtovero ja lähetä lomake verottajalle.

  Tässä linkki verottajan sivulle. (Lomake & tilisiirto)

  3 Ilmoita isännöitsijälle

  Verottaja palauttaa varainsiirtoveron leiman kanssa. Lähetä se yhteistietojesi kanssa Abgott Oy:n isännöitsijälle.

  4 Vastikkeet

  Tarkasta isännöitsijältä, että onko osakkeellasi maksamattomia vastikkeita, jonka vuoksi viikko olisi käyttökiellossa. Vastuiden määrä takautuvasti on selvityksessä. Yhtiökokous 2016 otti kantaa, että vastikkeita peritään maksimissaan 6 vuotta taaksepäin.

  5 RCI

  Mikäli haluat liittää viikkosi RCI:n vaihtojärjestelmään, ota yhteyttä RCI:hin. Yhteyshenkilö on tällä hetkellä Jani Heinonen (sähköposti @rci.com).

  Huom jussi ja lauri mites siellä onkaan toimittu.Hyi hyi

 • Omistan Abgott yhtiöstä osakkeen ja nyt Tepagroup Niemenmaa soitti ja kutsui minut viikonlopulle infotilaisuuteen kuulemaan uudet tapahtumat yhtiöstä. Mitä nyt on tapahtunut?

 • Abgotin hallitus sinne voisivat kertoa penalle miten toimitaan vai jatketaanko tutulla toimintamallilla.

 • Lomaosake. Miten joku voi hairahtua moiseen? En ymmärrä!

 • B39, D21, D25, D31, D32, D46, D16, D18. Hihii pommi tulossa vaihattelin osaketta.. pysykää kaukana

 • Osa viime vuosien omistajavaihdoksista on jäänyt ilmoittamatta meille ja vuoden 2017 tavoitteena on saada osakasluettelo kuntoon. Mikäli et ole saanut kirjettä vastikkeen maksamiseen viimeisen 12kk aikana, meillä ei todennäköisesti ole ajantasaista tietoa omistajasta. Tämä voi tarkoittaa muuttunutta osoitetta tai omistajaa. Tai sitten ei ole täytetty kauppakirjan ehtoja jonka jussi hyvin tietää ja hyväksyy. Onne tepagroupin kanssa sillä sama malli jatkuu.

 • Osoitteenmuutoksen ilmoittaminen on osakkaan vastuulla. Muistathan lähettää uuden osoitteesi muuttojen yhteydessä isännöitsijälle.EI TOIMI SAATANA: posti tulee sellaiseen osoitteeseen jota ei ole olemassakaan. Onneksi tuttu postinkantaja joka kyseli asiasta. Haloo abgot vai nötköt mitä haette tällä. ISÄNNÖITSIJÄLLE MONOO EI HOIDA ASIOITAAN

 • Mitäs siellä tapahtuu kun isännöitsijä ei vastaa edes puheluihin. SAATANA

 • Mihin pitää soittaa että isännöitsijän saa kiinni. Vastatkaa

 • Osoitteenmuutoksen ilmoittaminen on osakkaan vastuulla. Muistathan lähettää uuden osoitteesi muuttojen yhteydessä isännöitsijälle.ISÄNNÖITSIJÄ HERÄÄÄ:

 • abgott ja tepagroup Hyvää toimintaa tulossa. Hyi helvetti taas. Koskas abgott rantautuu viroon?

 • Ei vastaa selinheimo ei vastaa vanhala. Mihin ilmoittaa osoitteen muutos? Tepagroupillekko?

 • Minulle tarjottiin D39 vaihdossa. Hei mitä tää firma touhuaa?

 • Mikäli et ole saanut kirjettä vastikkeen maksamiseen viimeisen 12kk aikana, meillä ei todennäköisesti ole ajantasaista tietoa omistajasta. Tämä voi tarkoittaa muuttunutta osoitetta tai omistajaa.EDELLEENKÄÄN ISÄNNÖITSIJÄÄ EI SAA KIINNI. HERÄTKÄÄ

 • Nyt abgott Jos isännöitsijä ei vastaa puheluihin eikä soittopyyntöihin NIIN tästä päivästä eteenpäin EN MAKSA mitään maksuja tms ennenkuin isännöitsijä tms henkilö antaa yhteystiedot. Ihmeellistä toimintaa koko perkeleen lomaosake bisnes.Laittakaa tiedot tänne

 • Surullinen ketju. Osalla kirjoittajista on aivan sekaisin, mitkä ovat kiinteistöyhtiön ja sen hallinnon vastuut/tehtävät, välitysfirman vastuut/tehtävät ja lomanvaihto-organisaation vastuut/tehtävät.

  Aikalomat sotki nuo asiat sujuvaksi sekameteliksi kaikkien osapuolien tappioksi päätyen konkkaan.

 • Aikalomat sotki ja tepagroup jatkaa yhteistyötä abgotin kanssa joten hullunmylly jatkuu.

  • Onko niin tolloja, että puuhaavat edelleen Penan tai Tepan kanssa. Tyhmyyttä.


 • Erityisesti Aikalomat Oy:n viimeisen vuoden epäselvyyksien ja sitä seuranneen konkurssimenettelyn jäljiltä osakasluettelosta puuttuu vielä tiedot muutamien viikkojen nykyisistä omistajista. Lue alisivuilta, miten päivität omistustietosi kuntoon ja saat viikon käyttöösi.
  Puuhastelu jatkuu samojen omistajien kanssa nimi muuttuu tepagroup.
  HYVÄ ABGOTT ja ABGOTIN OMISTAJAT.

 • Osoitteenmuutoksen ilmoittaminen on osakkaan vastuulla. Muistathan lähettää uuden osoitteesi muuttojen yhteydessä isännöitsijälle.Kertokaa miten tän äijän saa kiinni.

 • vaihtakaa nimeksi nötköt kuvaa paremmin toimintaa

 • taloyhtiöllä on mahdollisimman pätevä ja ammattitaitoinen isännöitsijä, Onko?

 • Katselin taas tepa groupin sivuja ja vaikka abgotin johto ja hallitus sanoo, että EI
  yhteistoimintaa tepagroupin kanssa katsokaa sivut ja miettikää abgotin toimintaa osakkeenomistajia kohtaan. Abgotin johto olisi uusittava. katsokaa ketä siellä onkaan tyvellä.

  • Huhu huh mikä johto ja porukka abgotilla...


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  56
  930
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  481