Erektio maantiedon tunnilla

mies ja muistot

Tämä tapahtui yläasteen 9. luokalla eli olin tuolloin noin 15-vuotias. Tytöt kiinnostivat jo kovasti, mutta olin melkoisen ujo enkä juurikaan kanssakäymisessä heidän kanssaan. Poikuuteni oli vielä visusti tallella. Olin kuitenkin korviani myöten ihastunut erääseen saman luokan tyttöön, sanotaan häntä tässä vaikka "Sannaksi". Koko touhu oli sellaista teinipojan kömpelöä etäihailua. En tietenkään ollut puhunut Sannalle mitään tunteistani vaan katselin häntä vain ihaillen kauempaa ja haaveilin kaikenlaista. Tuolloin ajattelin että Sanna ei ollut tietoinen asiasta, tosin jälkeenpäin on tullut mieleen että olikohan hän sittenkin huomannut jotain...

Meidät oli määrätty (muistaakseni maantiedon tunnilla) tekemään ryhmätyötä muutaman oppilaan ryhmissä, mukana oli jotain 5-6 oppilasta ja minä olin samassa ryhmässä Sannan kanssa. Istuimme saman pöydän ääressä kun Sanna jostain suusta istahti syliini! En muista enää oliko siinä kyse tilan puutteesta, teini-ikäisen porukan levottomasta hevosenleikistä ja pelleilystä vai mistä. Joka tapauksessa kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun minulla oli noin läheinen kontakti samanikäiseen tyttöön. Olin ihaillut Sannaa vain kauempaa salaisesti katsellen, nyt neitokainen istui sylissäni.

Arvaahan sen, mitä siinä sitten tapahtui. Kaluni alkoi jäykistyä saman tien kun tunsin Sannan vartalon muodot, lämmön ja liikkeet noin lähellä. Kalu paisui ja kovettui suoraan vasten sylissäni istuvan tytön pyllyä. Sanna tunsi aivan varmasti erektioni kun se painautui häntä vasten.

Tilanne oli samaan aikaan sekä valtavan kiihottava että hävettävä. Saman pöydän ääressä istui koko ajan muu ryhmätyöporukka. Sanna ei onneksi sanonut muille mitään, eikä hän myöskään heti noussut pois sylistäni. Yritin epätoivoisesti ajatuksen voimalla hillitä elintäni mutta eihän se onnistunut. Mitä enemmän hävetti, sitä kovempana kullini seisoi. Housuihin laukeaminen taisi olla lähempänä kun Sanna muutaman kerran liikahteli sylissäni, mutta onnekseni sitäkään ei sentään tapahtunut. Täydellisen nöyryytyksen ja ekstaasin välinen raja voi olla pieni. En muista ollenkaan kuinka kauan tilannetta kesti.

Emme alkaneet seurustella Sannan kanssa tai muuta vastaavaa. Itse asiassa emme olleet ko. tapauksen jälkeen tekemisissä sen kummemmin kuin sitä ennenkään. Nuorelle naiselle tärkeintä taisi olla hänen saamansa kova (heh) todistusaineisto omasta seksuaalisesta vetovoimastaan. Mitä minuun tulee, niin häpeän tunne on ajan myötä haihtunut ja tämän päivän näkökulmasta se oli parasta mitä olen housut jalassa kokenut.

3

5450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ruotsintunilla

      Itse ruotsin tunnilla joskus istuessani takapulpetissa runkkasin lastit housuihin , vähän ilkee olo loppupäivän .

    • 14+3

      Omana kouluaikanani luokan isotissisin tyttö tuli kurkkimaan jotain kirjaa ja painoi tissinsä kiinni mun käsivarteen, melkein hinkkas niitä siihen. Jos erektio voi iskeä salaman lailla sit se oli just tätä.

    • Nolona yläasteella

      Itselläni sellainen nolo tilanne yläasteella että oltiin just saatu kaapin avaimet ja lähin juosten uutta kaappia katsomaan (etsii missä se oli), niin portaista tuli just siin kulman takaa isorintainen tyttö/nainen. Naama uppos sitten sinne tisseihin oikein kunnolla. Kaverit vaan alkaa nauramaan kun tää tapahtu, hieman nolotti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe