Booking.com en suosittele

Buntsa 2555

Asun itse Hua Hinissa ja käytiin Bangkokissa työasioilla ja majoituttiin Hotel Dynastyyn.
Sama hinta hotellin omilla sivuilla ja booking.comissa. Sit vaan selvis aamulla, että jos on tilannut booking.comin kautta, kuten tehtiin, niin aamiainen on maksullinen (pirun kallis), mutta jos oltaisiin samaan hintaan varattu huone suoraan hotellista niin aamiainen olisi ilmainen.
Ei ole ensimmäinen ongelma tuon puljun kanssa. Mulla oli pari vuotta sitten 14 vrk varaus Cha Amissa viiden tähden hotellista. Sit kävi ilmi, että se viimeinen yö pitää jättää pois. Taas kerrottiin, että koska on varaus booking.comin kautta niin ei voida hyvittää mitään. Jos olisin tilannut suoraan hotellilta taas samaan hintaan niin mitään ongelmia ei olisi ollut.
Sanotaan, että kolmas kerta toden sanoo, mä en booking .comilta sitä halua kokea.

27

1041

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asuin Lähi-idässä

      Booking.comin sivulla ko. hotellin kohdalla lukee kuuluuko aamainen hintaan vai ei. Sinun olisi pitänyt lukea varauksesi paremmin. Myös tuo hyvitysasia on kerrottu sivulla.
      Minulla tai tuntemillani ei ole ollut mitään ongelmia Booking.comin suhteen, hotelleja on varattu sen kautta eri puolilta maailmaa. Pitää vain lukea ehdot, ennenkuin hyväksyy varauksesnsa.

    • Booking.com toimii kokemukseni mukaan ongelmitta. On totta, että varausta ei voi muuttaa enää hotellissa, koska mm. Booking.comin palkkio määräytyy ennakkovarauksen mukaan. Muutokset on tehtävä ennen varauksen alkamista, ehdoissa kerrotaan, mikä on aikamäärä. Sama pätee myös peruutuksiin.

      Hotelli on sopinut Booking.comin kanssa hinnoista, joilla huoneita voi varata ja luonnollisesti myös siitä, kuuluuko niihin aamiainen vai ei. Hotellilla on todennäköisesti vapaus myydä samanaikaisesti varauksia hinnalla, jonka se katsoo parhaaksi. Varausta Booking.comin kautta tehtäessä on syytä käydä hotellin omilla sivuilla katsomassa hintoja ym. ehtoja.

    • Buntsa 2555

      Nojuu, juuri tuota tarkoitan, että jos sen varauksen saa tehtyä samalla hinnalla suoraan hotellilta niin miksi käyttää booking.comia noiden rajoitusten takia?

      • Yrittäessä varata suoraan hotellia Delhistä, monet kohteet ilmoittivat olevansa täynnä. Jostain syystä niitä kuitenkin sai esim. tämän booking.comin kautta ja vaikkapa delhiläisen matkatoimiston kautta. Kai niillä on sitten jonkinlainen em. yritysten kanssa.


    • dfjhgsed

      Ei tuossa ole mitään kummallista. Jos ostat vaikkapa astioita Arabian tehtaanmyymälästä ja huomaat sitten Anttilassa että pirskatti täällähän on puolet halvempaa, niin maksettu mikä maksettu. Oma havaintoni on kyllä että hotellista suoraan varattuna huonehinta on usein kalliimpi kuin varausjärjestelmissä.

      Ei ole myöskään booking.comin vika joka jos hotelli haluaa periä maksun koko varausajalta.

    • höpö höpö

      Turhaa valitusta. Tuossa ei ole mitään sellaista, että booking.com olisi luvannut jotain muuta. Totta se on, että tietyistä eduista tms. jää paitsi, jos tekee varauksen booking.comin kautta, mutta kukaan ei missään ole väittänyt, että asia olisi toisin. Olen itse käyttänyt booking.comia jokseenkin koko sen olemassaolon ajan eikä yhtään ainutta kertaa ole tullut ikävää yllätystä vastaan. On huomattavasti todennäköisempää, että jos säikähtää tämmöisiä varoitusviestejä ja niiden takia ryhtyy tekemään varauksia ties minkä muiden systeemien kautta, joutuu kokemaan sotkuja ennemmin tai myöhemmin.

      • Buntsa 2555

        Ja jos ihan asiaa puhutaan, niin saan täältä Hua Hinista neuvottelemalla aika moneen hotelliin edullisemmat hinnat mitä booking.com tarjoaa. Ja sitä on useaan kertaan kavereille myös tehty.

        Edullisimmat hinnat pyh, aivan p*skapuhetta!


    • Buntsa 2555

      Kannattaa tarkistaa joka tapauksessa, josko se hotelli antaa huoneen samalla hinnalla. Kokemuksesta myös tiedän, että neuvottelemalla saa alhaisempia hintoja kuin booking.comin kautta.

      Ilmeisesti koko Suomen bc:n henkilökunta nyt tullut tänne puolustelemaan täysin persiistä olevaa nettifirmaa ;)

      Sanokaa nyt yksi ainoa syy minkä takia pitää buukata bookingin kautta jos samalla hinnalla saa paremmat palvelut ja tarjonnat suoraan hotellilta?

      • bc:n pääjohtaja

        "täysin persiistä olevaa"

        Jos nyt heittäydytään samalle tasolle, niin persiistä on yhtä hyvin kirjoittaja itse.Kannattaisiko tuollaiselle enää vastatakaan...

        Silti: Tietenkin hintavertailu voi osoittaa jonkin muun tavan edullisemmaksi, mutta siitä huolimatta booking.com on täysin luotettava ja tekee ongelmitta sen mikä sen kuuluukin tehdä.

        Nimimerkistä muuten: muuta tuskin suostut uskomaan, joten tunnustetaan siis suoraan...


      • Tietoturva
        bc:n pääjohtaja kirjoitti:

        "täysin persiistä olevaa"

        Jos nyt heittäydytään samalle tasolle, niin persiistä on yhtä hyvin kirjoittaja itse.Kannattaisiko tuollaiselle enää vastatakaan...

        Silti: Tietenkin hintavertailu voi osoittaa jonkin muun tavan edullisemmaksi, mutta siitä huolimatta booking.com on täysin luotettava ja tekee ongelmitta sen mikä sen kuuluukin tehdä.

        Nimimerkistä muuten: muuta tuskin suostut uskomaan, joten tunnustetaan siis suoraan...

        BOoking com EI ole täysin luotettava EIKÄ todellakaan tee ongelmitta sitä mitä sen kuuluisi tehdä. Katsokaapa "pari" kertomusta esim. täältä:
        http://www.complaintsboard.com/complaints/bookingcom-c238032.html
        Tuon olisi syytä pudottaa kaikki Booking.com suosittelijat maan tasalle...


      • aloita uusi
        Tietoturva kirjoitti:

        BOoking com EI ole täysin luotettava EIKÄ todellakaan tee ongelmitta sitä mitä sen kuuluisi tehdä. Katsokaapa "pari" kertomusta esim. täältä:
        http://www.complaintsboard.com/complaints/bookingcom-c238032.html
        Tuon olisi syytä pudottaa kaikki Booking.com suosittelijat maan tasalle...

        Kun asiakasmäärä on kymmeniätuhansia vuodessa, on täysin luonnollista että joskus
        touhu ei mene kohdalleen. Mutta syy ei välttämäti ole välityspalvelun.

        Lisäksi on asiakkaita jotka syystä tai toisessa herjaa kaikkea,jopa kehittelevät tyhjästä mustamaalaustarinoita.

        Näilläkin sivustoilla jokut sekopäät levittävät täysin sairasta juttua.


    • dfjhgsed

      ei olla booking.comin suomalaisia työntekijöitä vaan ihan on tullut varattua usein tuon välittäjän kautta. kaikki on mennyt niinkuin on pitänyt ja kun ko. firmalla on mielestäni kattavimmat kuvaukset ja selitykset hotellista ja eri huonetyypeistä niin ei ole ollut tarvetta vaihtaa.

      itse varasin just lissabonista hotellihuoneen. menen samaan hotelliin jo kolmatta kertaa. hotellin omilla sivuilla ei kerrota huoneen hintaa kuin lokakuuhun 2012 asti, varaus on 2013. huoneelle on kuitenkin kaksi hintaa. kesäkaudelle 50 egee ja talvikaudelle 45 e. matkustan maaliskuussa joten talvikauden hinta olisi 45e. huoneeni hinta on booking.comin kautta 32,50 e. aamiainen sisältyy ja mainitaan molemmilla varaustavoilla.

      ennen vanhaan hotellissa saattoi majoittua niin että hotelliin mentiin ja oltiin niin monta yötä kuin huvitti. huone annettiin seuraavalle vasta kun se vapautui. mutta ennen oli ennen ja nyt on nyt.

    • 2+1555555

      Hyvin on toiminut kaikki booking.comilla, ja monta kertaa on sitä kautta löytynyt halvin hinta monenkin Euroopan kaupungin hotellista. Niin, ja en ole todellakaan ko. firmassa töissä. :D

    • IsmoN

      Kyllä tuolla booking.comilla on homma toiminut aina hyvin, varannut sitä kautta muutaman kerran hotellin, kun olen ulkomaanmatkalla ollut, pitää vaan lukea ehdot. Esim jos on jotain resort-maksuja ja veroja ei aina sisällytetä hintaan.

      Silti hotels.com tarjoaa samoja hintoja ja sitten www.matkabonus.fi saitin kautta kun varaa, niin saa vielä rahaa takaisin varauksestaan eli ostohyvitystä tai bonusta, mikä kallistaa omat varaukseni hotels.com puoleen.

    • NJ

      Tuon www.matkabonus.fi sivun kautta olen myös ostanut, hyvin toimii. Periaatteessa sitä kauttahan voisi työmatkatkin tilata, ei se raha yritykseltä pois ole kun hinnat ovat kuitenkin niiden matkatoimistojen normaaleja tai ale hintoja? Niille jotka tekevät yritysten matkaostokset, tuo palvelu on kullan arvoinen, helposti pientä tuloa. :)

    • PERSouna

      Booking.comin kartat näyttävät olevan mitä sattuu. Hotelli voi olla oikeasti kilometrin verran väärässä paikassa booking karttaan verrattuna.

    • SuomenRuotsalainen1

      Ihan oikein että thaimaanhuoramatkustajia rangaistaan :)
      Booking.com on toiminut kymmenet kerrat moitteetta tälläiselle laatumatkailijalle joka matkustaa länsimaissa ja laadukkaasti.

    • täpytin yritä parenp

      Ompa taas sepitelty mustamaalaustarinaa oikein urakalla. Nauratti tuo "pirun kallis"
      aamupala. Että viittii värittää jostain eurosta tuollaista.

      Hotelli voi antaa huoneita halvenmalla tai kalliinmalla kysynnästä johtuen. Turha hyppiä Booking. com kimpuun. Monasti on käynyt että välikäden kautta saa edukkaamman hinnan koska välittäjän hinta on vakio, mutta kävijämäärät vaihtelee,
      ja peilaa hotellin omaan hinnoitteluun.

      Aloituksessa mainitut harmit johtui hotellista. On vain helppo kuitata että booking.com
      olisi syyllinen. Kyllähän se hotellia kiusaa kun joutuu boonukset maksamaan.
      Mutta monet hakee majoituksen tuo ryhmän kautta niin mukana on oltava.

    • piko83

      Useita varauksia olen tehnyt Espanjaan reissatessani ja kaikki on aina toiminut moitteettomasti.

      • äskenpalanneet

        Samoin minä olen vuosienen ajan varannut bookingilta hotellit useaan euroopan kaupunkiin, koskaan ei ole ollut mitään epäselvyyksiä. Hinnat on pitäneet paikkansa, helppoa ja voi lukea arvosteluja ja myös itse halutessaan niitä kirjoittaa.


    • dfjhgsed

      totta on kylllä että varaamani hotelli näkyy booking.comin kartalla n. 100 m sivussa. googlea informoin virheestä pariin otteeseen ja google-mapissä hotelli viimein sijoitettiin oikeaan paikkaan. kovin kummallista että korjaus ei ole siirtynyt booking.comin karttaan.

      tämä ei kuitenkaan estä minua varaamasta hotelliani edelleenkin booking.com in kautta. tänäkin vuonna 4 varausta.

    • Bookingcom uhri

      Älkää käyttäkö Booking.comia. SIvusto ei toimi luotettavasti, he lähettävät luottokorttitietosi faxilla hotelleihin (turvallisuusriski suuri), jotka veloittavat, vaikka olisit peruuttanut matkasi booking.com kautta useita viikkoja ennen matkaa. Vastuuta ei ota kukaan vaan asiakas maksaa.
      Myöskään kaikki suomalaiset hotellit eivät ota perusteettomasta no-showsta mitään vastuuta, jos se on tullut booking.com kautta. Esimerkiksi Tampereen Norlandia Care POTILAShotelli laskutti luottokorttiani eikä ollut valmis tulemaan vastaan, vaikka olin peruuttanut matkan Booking.com kautta, joka ei siis ottanut vastuuta siitä ettei HEIDÄN peruutustoimintonsa toiminut.
      Thaimaan hotellit kannattaa varata Sawadee.comin kautta. Toimii hienosti!

    • hopsistakukkuu

      vai että fakseilla luottokorttinumeroita...

    • bbbooookkkk

      Booking.com on loistofirma. Aina toiminut moitteettomasti. Turha täällä on itkeä jos ei osaa lukea ehtoja ja itse mokailee. Tyhmä mikä tyhmä...

    • Kalijaa

      Joo ei kannata mennä merta etemmäs kalaan. Olisit pysynyt lähipupissa ryyppäämässä niin olis tullu halavemmaks.

      • KalijanÄiti

        Jep Kalijaa, niin se aika kuluu lähiräkälässä, että ei huomaa vastanneensa vuonna 2017. vuoden 2012. kirjoitukseen, mutta näinhän tämä toimii.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1405
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      957
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      857
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      79
      807
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe