Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

me 40 kymppiset naiset ja + nelikymppiset

ei se vaan sovi

MIKSI teidän pitää tehdä itsestänne poikamaisia neljänkympin jälkeen? Jos teillä olisi pitkät hiukset kroppa kunnossa näyttäisitte korkeintaan kolmekymppisiltä , tajutatteko kuinkapaljon se tukan leikkuu vanhentaa teitä!?. Tänäänkin paikallisessa Prismassa nain naisen joka oli varmaan jo 50 hyvä meikki ja timmissä kunnossa , mutta hän näytti viiskymppiseltä siinä poikatukassa, jos hänellä olisi ollut pitkät hiukset niin olisi voinut sanoa iäksi maksimissaan 40v.

Työnipuolesta olen kiertänyt eurooppaa ja ala on hius ja väkisinkin tulee katsottua ihmisten hiustyyliä niin missään en ole nähnyt niin paljon poikatukkia kuin Suomessa . SE vanhentaa koittakaa tajuta.

Ymmärrän jos hiukset ei kasva ja paljon on asiakkaita että on jo melkein kalju ja silloin ei pitkät hiukset ole kovinkaan edustavia , mutta te joilla kasvaa älkää vanhentako itseänne tuolla poikatukalla. Ja se ei todellakaan sovi teille kaikille , pitää olla sirot kasvot ja hoikka kroppa , jos on 160cm ja painaa 100kg niin ei se toimi taitaa vaan saada iskuyrityksiä muilta naisilta

62

4224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salander*

      Rupea kampaajakouluttajaksi. Nehän meidän päitä harventaa.

      Mistä sä tiedät ihmisten iän? Hyvinä päivinä ajattelen että varmaan näytän ikäistäni nuoremmalta. Mistä sen tietää! Jos mä kohtaankin sut, ja sä ajattelet että onpa vanhan näköinen kolmekymppinen?

      • ei se sovi vieläkään

        lue ajatuksella tekstini, sieltä löytyy millä alalla olen.


      • LosAngela

        Kyllä se hiusmalli näyttää olevan myös maasta ja kulttuurista kiinni. Suominaiset suosivat lyhyttä "tasa-arvoistavaa" mallia. Naapureissa Virossa ja Ruotsissa vanhemmatkin naiset antavat hiustensa kasvaa naisellisina ja pitkinä. Meidän maamme on mennyt tasa-arvossa liian pitkälle. Minusta pitkät hiukset tekevät naisesta naisellisella tavalla vahvan oloisen. Eikä haittaa ollenkaan että miehet katsovat pidempään! En leikkaa omiani koskaan!


      • Kaustiskampaus
        LosAngela kirjoitti:

        Kyllä se hiusmalli näyttää olevan myös maasta ja kulttuurista kiinni. Suominaiset suosivat lyhyttä "tasa-arvoistavaa" mallia. Naapureissa Virossa ja Ruotsissa vanhemmatkin naiset antavat hiustensa kasvaa naisellisina ja pitkinä. Meidän maamme on mennyt tasa-arvossa liian pitkälle. Minusta pitkät hiukset tekevät naisesta naisellisella tavalla vahvan oloisen. Eikä haittaa ollenkaan että miehet katsovat pidempään! En leikkaa omiani koskaan!

        Kyllä pitäisin pitkiä kutreja, jos pehkoni olisi tuuheampi, mutta kun on ohutta untuvaa ja niitäkin haituvia vähän. Eikä tämä untuvapeite ole mitenkään harvinaista suomalaisilla, muualla maailmassa kylläkin.

        Sitäpaitsi olen sitä mieltä, että pitkät roikkuvat hiukset iäkkäämmällä naisella saa posket ja naamataulun muutenkin näyttämään kuin sekin roikkuisi.


    • reilusti 40

      Voi hyvänen aika! Meinaatko että kaikkien naisten ainut ajatus ja tarve on näyttää mahdollisimman nuorelta? Minä ainakin hyväksyn ikäni juuri sellaisena kuin se on enkä mitenkään pyri näyttämään nuoremmalta.
      i

      • ei se sovi sinullekk

        Niin siis 40kymppisenä pitää näyttää jo mummolta ?!? Nyt ymmärsit väärin ,en vain voi ymmärtää että pitää näyttää vapaaehtoisesti nelikymppisenä kuuskymppiseltä !. Sinä varmaa pukeudutkin puuterinväriseen pitkään palttooseen ja päässä on myssy. Suurin osa naisista täälä valittaa kun omanikäiset miehet ei huoli , no ei ne huoli ellei satu pitämään mummoista, iloista kesää sinullekkin joka tapauksessa


      • Firebird

        No mutta tottakai se on jokatytöllä halu olla ainaki aina ihailtu, koska vanhenemista ei voi pysäyttää korkeintaan hiukka hidastaa. Korjaus saa ihmeitä aikaan, jos varat j a elämän katsomus sallii kauneusleikkaukset ja silikoonitäytettä.

        Ne hiukset, ne hiukset; toisen menetys -toisen ilo. Pop -ikonit kuulemma ostaa aitoja hiuksia sukulaiskansahlöltä, jos vaikka omaa tuuheammaksi tai jotaki.

        s.o.s. turhaa kirjoitusta karvoista


    • Entäpä jos nuo "poikamaiset mummot" ovat sinut itsensä ja elämänsä kanssa?

      Mie en taasen ymmärrä, miten joku ei ymmärrä, miltä joku toinen ei ymmärrä näyttää. :)

      http://www.youtube.com/watch?v=wSE0dmcB4kQ

    • N40+

      Eihän se naisten vika ole vaan sinun, kun ajattelet siten.

      Esim. jos minä vihaan sinua oikein kunnolla, niin ei se sinun vikasi ole vaan minun, koska mieleni käskee sinua vihata.

      Rok rok

    • setämies.

      Mutta miksi ihmeessä nelikymppisellä
      miehellä on reikäiset etuhampaat, mut.-
      ta ei naisella?

    • muotijuttu.

      Sinä nuori mies!
      Eihän se sinun vikasi ole,
      jos inhoan reikäisiä etuhampaita.

    • ItsenäinenNainen

      Kyllä se on niin, että pitkät hiukset vanhalla naisella vanhentaa, kun ne vetää kasvojen piirteetkin alaspäin hiusten mukana. Lyhyet hiukset on todella helpot ja niistä saa kivannäköisen kampauksen, JOS vaan viitsii laittaa. Valitettavan usein suomalaisnaiset vaan antavat hiusten olla, vieläpä jättävät värjäämättä. Itgsellä on lyhyet hiukset, viime keväänä annoin kasvaa hiukan ja lapseni (kohta parikymppisiä) sanoivat, kun katselivat viime vuoden valokuvia, että "älä vaan enää anna hiusten pidentyä, vanhentavat sua tosi paljon kun on noin pitkät". Laitan hiukseni joka aamu kuosiin enkä ole moitetta saanut hiusten pituudesta kuin ex-mieheltä, jonka mielestä naisella pitää olla pitkä tukka. Hänen naismallinsa on suoraan pornokuvista, joissa mies voi sitten kesken aktin "kivasti" repiä hiuksista naista. Totesin hänelle, että kasvata pitkä tukka itselles jos niin kiihottaa, minua ei kiinnosta.

      • 50+ rouva

        Poninhäntä/nuttura on helppo kampaus...ei roiku hiukset kasvonpiirteitä vanhentamassa. Toisekseen hiuksia voi poninhäntäänkin vähän kihartaa ja nutturalla en tarkoita "mummonutturaa".

        Tosiasiahan on, että pitkiä hiuksia luullaan hankalammiksi ja aikaavievemmiksi laittaa. Minä teen hienon nutturan viidessä minuutissa! Lakkaa sekaan toki vähän, että pysyy kuosissa. Poninhäntään menee pari minuuttia.
        Muutaman kokeilun myötä huomaa pian mikä itselle sopii. Jos poninhäntä lähtee mahdollisimman ylhäältä, on se ihan nuorentava. Niskasta lähtevä latistaa...

        Luovuutta peliin, hyvät naiset!


    • 40v nainen pitkätuk

      Voi hemmetti, kun toi luonto tekee vaan ihmisestä naisestakin siis vanhemman näkösen ja olosen kun vuosia tulee.
      Muuttuuhan miehetkin vähitellen ämmiksi, käytökseltään ja olemukseltaan.
      Miks ette pysy hoikkina nuorukaisina että me naiset saatasi nauttia edes silmänruoasta.

    • nuoren näk.

      No tuo tätimäinen look onkin Suominaisten omintakeinen tyyli..Kampaajat kilvan kehuvat että kun sulle kävis lyhyempi tukka.Minä en siihen ole koskaan suostunut ja pitkiäkin hiuksia voi "modistaa" leikkauttamalla ja värjäämällä itseään ja kasvonpiirteitä imartelevan mallin.Monet kampaajat on ihan hakoteillä kun edes ehdottvat poikatukkaa naisellisille naisille.

    • voi jessus

      Kyllä jokainen pitää semmoset hiukset kuin itse tykkää. Hittojako sitä muuta lätisette ja vouhkaatte. Se siitä ja siinä kaikki.

    • katso peiliin

      Minulla on suht lyhyet hiukset, näytän ikäistäni nuoremmalla, pituutta on 160 ja painoa alle 50 kg. Kasvoni ovat ns. ovaalinmalliset eli ei pyöreät, joten lyhyt sopii. Ja joo, ei kaikki 40 naisetkaan ole ylipainoisia.

    • Takkutukka

      Ensinnäkin tässä hiusasiassa miesten ja naisten mielipiteet menevät pahemman kerran ristiin. Miehet keskimäärin pitävät naisten pitkistä hiuksista ja naiset lyhyistä. Näin siis keskimäärin.

      Yksi suuri syy siihen on epäilemättä kampaamoalan ammattilaiset. Lyhyttä tukkaa pitää laittaa paljon enemmän kuin lyhyttä. Lyhentää, kähertää, värjätä ja ties mitä muuta. Kampaajilta lähtisi leipä suusta, jos alkaisivat suosimaan pitkiä hiuksia. Ja naiset tietysti uskovat mielummin alan ammattilaisia ja toisia naisia kuin miehiä.

    • Puolipitkäinen

      Onkohan aloittaja tosissaan? Luuleeko hän, että valitsen kampaukseni näyttääkseni nuoremmalta hänen kaltaisten silmissä? No ei!

    • mies 48v

      En ole ketjun aloittaja, mutta olen hänen kanssaan samaa mieltä.

      Pitkät hiukset sopivat naisille. Käyn kuitenkin ammattiini liittyen välillä kokouksissa, jonka osanottajat ovat yleensä yli 40 vuotiaita. Laskin eräässä kokouksessa että 50 henkilön joukosta kolmella oli pitkät hiukset. Pisimmät hiukset oli miehellä. Ja miehiä oli paikalla noin viisi. Suurimmalle osalle näitä naisia lyhyet hiukset eivät olleet kauniit.

      Vaimo (47v) haluaa aina välillä lyhentää hiukset. Olen luvannut ostaa hänelle maihinnousukengät, jos näin tapahtuu.

      • *N44*

        "Olen luvannut ostaa hänelle maihinnousukengät, jos näin tapahtuu."

        Jos mieheni sanoisi minulle noin niin leikkaisin hiukseni välittömästi lyhyiksi.
        Vaikkakin itse pidän pitkistä hiuksistani.
        Yäk kuinka inhottaa ihmiset, jotka uhkailevat puolisoitaan.


      • mies 48v
        *N44* kirjoitti:

        "Olen luvannut ostaa hänelle maihinnousukengät, jos näin tapahtuu."

        Jos mieheni sanoisi minulle noin niin leikkaisin hiukseni välittömästi lyhyiksi.
        Vaikkakin itse pidän pitkistä hiuksistani.
        Yäk kuinka inhottaa ihmiset, jotka uhkailevat puolisoitaan.

        Jos lupaan ostaa maihinnousukengät, niin ei se minusta uhkailulta tunnu. Muistaakseni vaimolla taisi sellaiset ollakin kaksikymppisenä. Meillä on yhteisenä harrastuksena luonto, ja niillä oli hyvä kävellä metsässä.

        Mutta päivityksenä: ei ole tarvinnut maihinnousukenkiä ostaa.


    • rotunainen vm-63

      Leikkautin hiukseni lyhyiksi -95, sitä ennen oli eripituisia kokeiluja (myös pitkät ja kiharat). En missään nimessä palaa niihin kasariaikoihin, sillä lyhyitä hiuksia ja malleja on moneksi. Kaameinta on yleensäkin se, jos on kynitty liian lyhyeksi eikä hiusten kantajan kasvonpiirteet siihen kertakaikkiaan sovi. Mutta kun löytää hyvän kampaajan, joka ei väkisin tee sitä samaa tusinamallia, voi lyhyissä hiuksissa tuntea itseänsä takuulla naisellisemmaksi kuin hoitamattomassa pitkässä letissä. Useimmiten nämä epäpukevat "hiirenhännät" on suomalaisilla naisilla sitaistu niskaan kumilenksulla... aivan järkkyä katseltavaa.

      Itse olen pyöreähkö ja ikä lähellä viittäkymppiä. Silti olen kuulema ikäistäni ainakin 10 vuotta nuoremman näköinen, eikä tästä monta vuotta ole kun kysyttiin henkkareita baarissa. Ja jos olisin sinkku, ei olisi seurasta puutetta. Joten turha toitottaa, että pitkät hiukset sopivat kaikille naisille ja tekevät heistä jotenkin miesten mielestä "vetävämpiä". Ja kannattaisi miestenkin katsoa vähän peiliin ennen kuin tulevat tänne viisauksiaan jakelemaan...

    • lyhyesti

      Piirteisiini sopii lyhyt tukka huomattavasti paremmin ja tykkään itse. Siinä tuli tärkeimmät.

    • .

      Minä olen 45-vuotias ja minulla on pitkälle selkään ylettyvä, paksu, tummanruskea tukka. Olen siihen tyytyväinen. Välillä leikkautan latvoja ja värjään kevyesti. Käytän erilaisia kampauksia. Mieheni ei missään tapauksessa halua minun leikkauttavan kaunista tukkaani, eikä sitä kyllä kukaan muukaan ole ehdottanut. Kaikille ei sovi pitkä tukka, kaikki eivät edes pidä sellaisesta. Jokainen saa tietysti tehdä tukalleen mitä haluaa, mutta ihmettelen naisia jotka upottavat rahaa joka kuukausi valtavasti kampaajalle ja niin monella on aivan liikaa käsittelyistä kärsinyt kapiska koko tukka! Joillain on kuin joku supikoiran turkki!

    • hyvä ja hyvä

      Ei ne hiukset ikää nuorenna. Alastomana sitä näkee sen kaiken ihannuuden mitä ikävuodet ovat tuoneet tullessaan. Kaikki muu on oman itsensä ja muiden huijjaamista.
      Hyvä kroppa on in, hiukset kasvavat ja tyyliä voi muuttaa vuosittain. Kroppaansa ei saa timmiksi jos omaa 10kg jenkkakahvat.

      • niinpä..

        Joo, mutta monet laihat/hoikat naiset kuvittelevat näyttävänsä nuorelta ikuisesti, vaikka naama rypistyy aikaisemmin ja nopeammin, kuin vähän pyöreämmällä.


    • omathiukset

      Kyllä pitkät hiukset vanhemmalla naisella on aivan kamala vaihtoehto! Näyttää siltä, että mikä lie ikääntynyt teini tuokin kuvittelee olevansa, kun on asialliset aikuiset kasvot ja niitä ympäröikin joku kaksikymppisen kiharapilvi. Vähintään pitää sit olla nuttura ainakin, ei vanhempi voi pitää pitkää tukkaa olematta koominen.
      Miesten takia ei kenenkään naisen kannata hiuksia muotoilla myöskään. Jokainen nainen päättää itse omista hiuksistaan.

      • .

        Ei ne pitkät hiukset tosiaankaan tarvi olla mikään kiharapilvi! Jos hiukset on hyväkuntoiset ja paksut eikä roiku silmillä niin kyllä ne vaan joillekkin käy (eikä tietenkään kikkurat). Kamalan näköisiä on ne kaiken kirjavat ja/tai kirkuvan punaiset muka "nuorekkaasti" leikatut töyhtötukat ikääntyvillä naisilla. Siitä tulee mieleen, että mitähän teinejä ne kuvittelee olevansa, varsinkin kun/jos se tukan väri (ja ehkä mallikin) muuttuu jatkuvasti.


    • Olipa mukava lukea kommenttisi pitkähiukisista naisista sillä itse olen 50-vuotiasja todella pitkät hiukset enkä tunne edes tarvetta leikata niitä vaikka kuulen kommenttia varsinkin naisilta että vaihda tyyliä..mutta miehet kivasti kiinostuneita..jopa alle nelikymppiset:-)) joten eikös se ole niin että miten kannat kroppasi ja laitat hiuksesi.

      • .

        Joo, ole huomannut, että kauniit, hyvin hoidetut ja pitkät hiukset ovat miehille mieleen....kummasti se käsi vähän "vahingossa" aina hipaisee hiuksia ohi kulkiessa.


      • Totta. Sekin että minulle kelpaisi ;)


    • 44v ja pitkä tukka

      Olen nainen ja ihmettelen myös sitä, miksi valtaosalla 30 on aivan lyhyet, yleensä punaiseksi värjätyt hiukset. Kasvonpiirteistä riippumatta lähes sama malli.

      Itse olen kokenut huomattavaa painostusta kampaajien taholta leikata hiukseni lyhyeksi. Joka ikinen kampaaja tarjoaa "kevyttä, nuorekasta, punaiseksi värjättyä" nutipäätä, että "näyttäisin aikuiselta" .

      Jokainen vetäköön johtopäätöksensä itse, mutta kysyn vain miksi kampaajilla itsellään on lähes aina hulmuavan pitkä tukka, vanhanakin.. Nuorena ystäväpiiriini kuului eräs kampaaja, jonka taitoja kehuttiin paljon. Hänellä oli paljon asiakkaita sen vuoksi. Valitettavasti hän oli erittäin kateellinen ja ulkonäkökeskeinen luonteeltaan. Muut ystäväni ihmettelivät miksi tuo kampaaja onnistui aina toheloimaan juuri minulle sellaisen tukan, joka ei lainkaan sopinut. Hän myös yllytti koko ajan minua leikkaamaan hiukseni lyhyeksi - miksiköhän..? Myös TV:ssä pyörivissä muuttumisleikeissä ja "nuorru 10v - ohjelmissa" aikuisille naisille leikataan lähes aina lyhyt tai enintään puolipitkä tukka. Olen näissä ohjelmissakin kiinnittänyt huomioni siihen, että neuvojilla ja kampaajilla itsellään on pitkät hiukset. Mikä ihmeen pakkomielle kaikilla ammattilaisilla on leikata aikuisten hiukset lyhyeksi...?

      Joku jo kirjoittikin, että kampaajilta loppuisi tienestit jos kaikilla olisi pitkä tukka. Tottahan se on, että pitkiä hiuksia ei tarvitse tasoitella joka toinen kuukausi, että pysyvät mallisssaan. Itse käyn kampaajalla vain kerran vuodessa. Toki hiusten kunto olisi parempi jos kävisin useammin mutta nyt kasvatus on tehokkaampaa. En jaksa kuunnella ainaista blaa blaa blaa kaksihaaraisia ja hamppua -. juttua. Hiukseni ovat nyt puoleen selkään ja kun kuljen kaupungilla ystäväni kanssa, jolla yhtä pitkät hiukset vaikkakin eri väriset, meitä katsotaan lähes aina. Koska ei olla mallin mitoissa, uskon että juuri hiukset kiinnittävät miesten huomion, vaikka onkin kaksihaaraisia ja kuivat latvat.

      Viihdyn tällaisena ja pitkät hiukset ovat osa identiteettiäni. En tiedä nuorentavatko vai vanhentavat mutta pääasia on, että minulla on hyvä olla.

    • youghurt-jaakko

      Aivan samaa naisten hiustyyliä olen itse ihmetellyt!
      Ainakin minun pääni saa kääntymään pitkähiuksinen 50 nainen ennemmin kuin 40 poikatukkainen.
      Kukin tietysti julkiseen tilaan lähtee niin kuin haluaa ja viestittää mitä haluaa,jos nyt haluaa mitään viestittää.
      Useimmat ihmiset kuitenkin jotain taitavat haluta itsestään kertoa ulkoasullaan.

    • <3<3<3<34

      Olen yli 40v. hyvä roppa,iho sileä,ei lapsi.Minua luultiin 34v.lyhyet hiukset.Joka miehen unelma.

    • hallelujaa

      No voi zeezuz, mitä selityksiä, "mies ei antaisi leikata missään tapauksessa", "miehen käsi ohimennen silittää"...

      Haloo!

      Mulla on polkkis, jota väännän välillä kiharaan, välillä nutturalle ja välillä pidän suorana. En koskaan, toistan KOSKAAN, ennen tämän ketjun lukemista ole ajatellu, että mun mies silittää mun hiuksia ohimennessään mun hiusmallin/hiusten pituuden/lyhyyden takia... Olen ollu siinä uskossa, että tuo silittelee siksi että tykkää musta... ;)

      Eilen lenkillä vastaantulevaa n.40 naista vilkasin ja kyllä hän ainakin näytti tosi vanhalle, vaikka hiukset, joista hän oli silminnähden ylpeä (niitä piti heitellä puolelta toiselle askelten tahtiin), oli puoleen selkään ja paksut... koko naama ikäänkuin valui alasuuntaan...
      sitä, silitteleekö mies ohimennen en tullut kysyneeksi... :D

      • .

        En tarkoittanut, että VAIN oma mieheni hivelee mielellään kaunista, pitkää tukkaani. Kyllä se muittenkin miesten käsi hipaisee kummasti ohimennessä... En tosin reakoi siihen. Minusta on hyvä kun mieheni on sanonut, ettei halua minun leikkauttavan hiuksiani...eikä siinä ole mitään ongelmakaan koska en halua itsekkään leikkauttaa!


    • Jo ikää

      Kun ikää tulee naiselle niin tukka lyhenee. Nelikymppinen on vielä melko nuori, mutta kun ikää on 50 ja enemmän silloin lyhyet hiukset antavat virkeän ja huolitellun ulkonäön ja kaiken lisäksi nuorentaa.

      • tuffa

        Ai kenet? Ei näy ainakaan lähipiirissä vaikutusta. Polkkakin parempi.


    • laihat hiukset

      Kyllä minä tykkäisin pitkistä hiuksista, mutta minkäs teet., kun alkovat käydä ohuiksi?

    • ode

      Leikkasin hiukset lyhyeksi parikymppisenä, ja näytin aivan nelikymppiseltä. Neljänkymmenen jälkeen lyhyt tukka teki ihan saman - lisäsi vuosia reilusti. Eli nyt kohta täytän viisikymmentä enkä varmasti leikkaa pitkää tukkaani lyhyeksi! Ei todella voi yleistää, että lyhyt tukka jotenkin virkistäisi - kaikki on kiinni kasvojen muodosta ja muusta olemuksesta.

    • Naisellinen 40+

      Itse olen 43 ja pitkillä hiuksilla mennään.. samaa mieltä aloittajan kanssa että ylipaino ja poikatukka yhdistelmänä on hirveä eikä nuorenna ketään.. Hymy, se nuorentaa rumankin naaman ja ollaan me naiset Naisia eikä miehen klooneja!

    • mie itte
    • cisar72

      No ei pidä paikkansa...kaikille EI vaan sovi enää pitkät hiukset 40.Suorastaan valitettavan paljon 40v. naisilla on ollut se sama pitkä tukka ala-asteelta lähtien.Kyllä se vaan niin on,että maanvetovoima näkyy osalla naamataulussa ja pitkät hiukset korostavat valuneita piirteitä.Ei se mitään,jos naama on timmissä kunnossa,niin pitkät hiukset sopii upeasti.Ei lyhyiden hiusten tarvitse olla kuin kynitty kanan takapuoli.Itselläni on trendikäs lyhyt tukka ja olen muutenkin hyvässä kuosissa ikäisekseni (40).Kyllä saan ihan kehuja hyvännäköisestä tukastani sekä naisilta että miehiltä.

    • ursula vapaalla

      Kuule ihan samaa miettinyt. Kaikki pätkii hiuksensa kun ne lapset syntyy. Ja viimeistään kun täyttää sen 40. Itsellä pitkä tukka, jota meinaan kasvattaa ja hoitaa vielä 9-kymppisenäkin. Meikki ja merkkivaattetkaan ei merkkaa niin paljon kuin hyväkuntoiset pitkät hiukset.

      Mut tän saman topicin vois avata päinvastaisena miehille 40 . Että ajakaa mielummin kalju kun pidätte sitä ohenevaa päälakea. Kalju ja lihakset -njami!

      • ei kaljua kiitos

        Tässä näkee, että makuja on monia. Minä inhoan kaljuja miehiä, vielä jos on lihaskimppu.. Olen mieluummin ohenevatukkaisen miehen kuin kaljun kanssa. Onneksi meitä on moneen junaan niin kaikille löytyy ottaja.


    • En hypi käskystä

      Minulla on pitkät hiukset ja aion ne pitääkin niin kauan kuin itse tykkään. Sanokoot muut mitä lystäävät, se ei minua hetkauta suuntaan eikä toiseen.
      Minä olen minä...ja ihan sellaisena kuin itse haluan. Ei ole tarvetta olla muille mieliksi.

    • sama miehillä

      Jos mies pitää pitkää rokkaritukkaa, hän näyttää vielä 65-vuotiaana nuorekkaalta ja seksikkäältä. Jos taas sänkitukka tai otsalta kalju, on pappalook.Pahinta vielä jos mökillä grillattu vuosikauden makkaraa ja juotu koritolkulla kaljaa, on kroppa lihonut ja naama pöhöttynyt.

      kantsii yli 40 wee kundien pitää kroppa timmissä kunnossa ja tukka olkapäiden alapuolelle kasvatettuna, niin tää mimmi tykkää!

      • KutritOn

        Tää mimmi tykkää, kun mies ajelee päänsä sängelle. Se se vasta sexyä on. Päälaelta kaljuuntuva rokkaritukka ei todellakaan iske. Harvalla kun nääs ne hiukset pysyvät päässä. Silloin on parempi ajaa kaikki pois. Antaa myös siistin vaikutelman. Minun mielipide tämä.


      • Tukka pois
        KutritOn kirjoitti:

        Tää mimmi tykkää, kun mies ajelee päänsä sängelle. Se se vasta sexyä on. Päälaelta kaljuuntuva rokkaritukka ei todellakaan iske. Harvalla kun nääs ne hiukset pysyvät päässä. Silloin on parempi ajaa kaikki pois. Antaa myös siistin vaikutelman. Minun mielipide tämä.

        Kaljut miehet on seksikkäitä :)


    • kauneusarvo

      Kiva kuulla, että joku vielä arvostaa pitkiä hiuksia. Itse oon 41 ja pitkistä hiuksistani en kyllä luovu koskaan. Toisaalta minulla on hyvät geenit ja hiuksia kahden ihmisen edestä aina pitkälle selkään asti.

      Oma mummoni oli loppuun asti pitkähiuksinen. Harmaat hiukset ylettyi jo takapuoleen asti. Hän sitoi ne aina letille. Olen aina pitänyt häntä kauneimpana ihmisenä mitä olen koskaan nähnyt juuri noiden hiustensa ansiosta. Hän näytti jotenkin arvokkaammalta kuin muut ikäisensä permismummot.

      • 40nainen

        No näinpä. Ennen kaikilla oli pitkät hiukset ja piste. Minunkin toinen mummoni oli loppuun asti, 8-kymppiseksi, pitkätukkainen, mustat hiukset ja ihan olemattoman vähän edes harmaata. Itse olen 40 ylittänyt ja naimisissa, ja kyllä vaan naurattaa tuossa mainittu teesi, että pitäisi sen vuoksi olla lyhyttukkainen. Minä en lyhyessä tukassa viihdy, ja olen vielä muutenkin aika naisellisen mallinen, joten lyhyt rekkalesbotyyli on ihan no-no.


      • Kyllä mummo tietää
        40nainen kirjoitti:

        No näinpä. Ennen kaikilla oli pitkät hiukset ja piste. Minunkin toinen mummoni oli loppuun asti, 8-kymppiseksi, pitkätukkainen, mustat hiukset ja ihan olemattoman vähän edes harmaata. Itse olen 40 ylittänyt ja naimisissa, ja kyllä vaan naurattaa tuossa mainittu teesi, että pitäisi sen vuoksi olla lyhyttukkainen. Minä en lyhyessä tukassa viihdy, ja olen vielä muutenkin aika naisellisen mallinen, joten lyhyt rekkalesbotyyli on ihan no-no.

        Mulla on lyhyt ja pitkäkin tukka välillä. Mulla samanlainen nais-sukulainen, jolla ei yli 90 vuotiaana ollut ainuttakaan harmaata hiusta...musta tukka myös. Käyttikin kananmunaa ja rasvana suolatonta voita.


    • kiharartaa

      Pitkät hiukset kuuluu 20 vuotiaille työille, ei enää naimisissa oleville nelikymppisille.
      Lyhyt tukka on nopea kuivata aamuisen suihkun jälkeen,
      vai haluaisiko alottaja, että nainen olisi kotirouva, joka laittaisi
      hiuksiaan ja sitten voisi lähteä soppailemaan ystävärouvan kanssa!
      Mutta jos onkin oltava aikaisi työpaikalla, niin lyhyt tukka
      on hyvä ja kaunis.

      • pitkät pätkät

        Kuka jaksaa joka aamu pestä lyhyttä tukkaansa ennen töihin menoaan, kysyn vaan?!
        Sitäpä kaljuuntuu nopeammin kuin on tarve.

        Pidemmät hiukset ovat huomattavasti monikäyttöisemmät. Lyhyistä hiuksista et tee montaakaan erilaista kuontaloa.


      • aletti
        pitkät pätkät kirjoitti:

        Kuka jaksaa joka aamu pestä lyhyttä tukkaansa ennen töihin menoaan, kysyn vaan?!
        Sitäpä kaljuuntuu nopeammin kuin on tarve.

        Pidemmät hiukset ovat huomattavasti monikäyttöisemmät. Lyhyistä hiuksista et tee montaakaan erilaista kuontaloa.

        Kyllä lyhyestä saa ja varsinkin jos on luonnon kihara niin lyhyt on tosi makee. Itsellä on niin, että olen huomannut päiden kääntyvän aina silloin kun leikkaan pitkästä lyhyeksi. Pitkässä tukassa olen jotenkin itse massan mukana. Kun on lyhyt niin erotun. kai se mulle passaa tuo lyhyt paremmin..


    • isot_silarit_rules

      Kyllä niin usea suomalainen nainen on pukeutumisellaan niin mauton. On poikkeuksiakin. Anu Saagim on niin oikeassa. Ehkä se on sitä tasa-arvoa, että pukeudutaan verkkareihin yms kamaan... ei ihme että miehenne jättää nuoremman takia yms :))

      • mmmm1

        Suomalainen nainen ei todella pukeudu aina verkkareihin. Suomessa asuvat ulkomaalaiset kulkee monesti meidän paikkakunnalla huonoissa verkkareissa..naiset siis! Ei yleistetä.


    • Pitkätukka 57

      Hmmm.... täällä ikää 57 ja just vähän siistin hiuksiani kampaamossa. Otettiin "latvoja" kymmenisen senttiä. Vieläkin yltävät kivasti just tuohon lapaluiden alle. Välillä on ponnarilla, kun mun mielestä se nuorentaa ainakin minua, mutta kyllä hiukset auki ollessakin näytän aikas paljon nuoremmalta. Pukeutumisesta sen verran, että en enää jaksa aatelle, mitä muut tuumaavat. Jos jotku pähkäilevät, että yritän olla teini, niin siittä vaan. En todellakan yritä elää mitään teinin elämää. Asia on vaan niin, että parhaalta tuntuu pillifarkut jalassa ja ne todellakin myös näyttävät päälläni paremmilta, kuin joku muunlainen vaate. Ihana roosa nahakrotsi tuli juuri hankittua ja paidat on piukkoja ja alusvaatteilla sit sitä ylellisyyttä alle ja vähän muotoja. Kyllä ne päät vaan usein kääntyy nuoremmillakin ja puumaksi on sanottu. Minä viidhyn hyvin omassa kehossani, kun vaatteet tuntuvat sitlä kuin niiden mielestäni kuuluu tuntua. Hiuksia on ihana pestä ja harjata, kun ne ovat pitkät. Suurin natinto on minulle ihonhoito kaikin tavoin sekä meikkaaminen. tästäkin väitetään, että naiset tekisivät sen ainoastaan miesten vuoksi ja tämähän ei sitten millään pidä paikkaansa. Minä meikkaan, jotta en tuntisi oloani jotenkin alastomaksi ja muutenkin olo on itsevarmempi. Ja minulla on täydellinen ihmissuhde, että ei tarvitse sitä miestä ettii maalipurkista.

    • 47 vuotias akka

      Höpö höpö. Lyhyt tukka ei vanhentanut minua ainakaan. Sievästi leikattuna näytän nuoremmalta. Niin on sanoneet monet muutkin. Kasvatan jos huvittaa, enkä ajattele, että mitä joku mies minusta tuumaa. Ajan vaikka kaljuksi jos siltä tuntuu mutta se jo vaatisi rohkeutta. Kyllä se tukka kasvaa.

    • ryppy kuuluu elämään

      Jos ei mieti, mitä joku mies tuumaa niin miksi miettii, mitä tuntemattomat naiset tuumaa? Joku tantta tulee selittämään niskarasvat pulleana, että näyttäisin paremmalta lyhyissä karvoissa?

      Miksi toinen on oikea syy ja toinen halveksittava syy? Miksi lyhyet hiukset on oma valinta (muiden naisten painostus) ja miksi minun pitkät hiukset on miehelle alistumista (muiden naisten mielestä)? Miksi se niin paljon häiritsee jos minä pidän pitkiä hiuksia? En minäkään sano kellekään, että olisit halutumman näköinen jos laihtuisit 30kg ja laittaisit naiselliset vaatteet päällesi.

      Itse pidän pitkistä hiuksista. Kyllä näissäkin vaikuttaa leikkaus. Mulle ei sovi tasapitkä latva tasapitkän otsatukan kanssa.
      Mutta rikottu otsahius, joka pitenee ohimoa kohti ja v:n mallinen pitkä lapaluiihin yltävä laineilla oleva hius on upea. En värjää hiuksiani vaikka jokunen harmaa karva tuikkii kuin tähti. En enää lainkaan pidä värjätyistä hiuksista, varsinkaan kun ne näyttää värjätyiltä.

      Jos lyhyt hiukset tarkoittaa sitä, että on ok itsensä kanssa niin miten se estää minun olevan ok itseni kanssa pitkien hiusten kanssa?

      Yhtä paljon voisi laittaa intoa ja mielenkiintoa siihen, että ne mustat ja mustanruskeat vanhentaa ja huonontaa melkein jokaisen kalpeaa ja ryppyistä ihoa.

    • h****t

      Pitkiä hiuksia ei pidä enää muut kuin tuo määrätty ammattikunta,
      useimmin idästä tulleita.
      Korkeat korot ja talvella minkkiturkki tunnusmerkit!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1965
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1233
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe