Myanmar

Eläkepari

Haluaisimme lähteä tutustumismatkalle Myanmariin entiseen Burmaan?
Onko kenelläkään tietoa matkoista?

15

474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Thaimaasta

      Ainakin tuollaisen olen löytänyt kuin www.myanmartraveling.com. Sillä on sekä suomalaiset että englantilaiset sivut

      • eläkepari

        Kiitos vinkinstä!


    • vielä töissä käyvät

      Meitä kiinnostaisi lähteä Myanmariin omatoimimatkalle. Tietääkö kukaan mite viisumit hoituu? Saako lentokentältä Visa on arrival, vai pitääkö hankkia etukäteen? Googlettamalla löytyi ristiriitaista tietoa, mikähän on tämänhetkinen tilanne?

      • Viittaan lonely planetin keskustelupalstaan, josta löytyvät usein ajankohtaisimmat tiedot asioista, niin kuin ihmiset ovat ne kokeneet. Siellä on aloitettu aiheesta keskustelu viimeksi 15.7.2012
        http://www.lonelyplanet.com/thorntree/thread.jspa?threadID=2226013
        eli en laskisi visa on arrivalin varaan. Viisumin saaa helposti Bangkokista ja sen toimittaminen normaalitapauksessa kestää muistaakseni kolme päivää. Jos on buukannut itselleen aikaisemmat lennot, voi lentotiedot esittämällä anoa nopeampaa käsittelyä, joka maksaa enemmän. Lähetystöön kannattaa mennä ajoissa jonottamaan jopa ennen aukioloaikaa, sillä siellä on pitkä jono (ainakin kolme vuotta sitten oli, enkä usko niiden työmäärän vähentyneen). Bangkokkiinhan sitä joutuu melkein jokatapauksessa menemään jos haluaa halvimmalla päästä Yangoniin. Varmaan olitkin tietoinen, mutta mainitaan vielä, että Myanmariin pääsee vain lentämällä. Maarajojen kautta pääsee vain päiväretkille.


      • eläkepari

        Tuosta www.myanmartraveling.com näyttää löytyvän tietoja viisumin hakemiseen.


    • rmtab

      En tiedä tarkkaa tilannetta tällä hetkellä, mutta helpointa/varminta on hoitaa kaikki asiakirjat etukäteen. Rajalla tai kentällä asioiden hoitaminen voi viedä yllättävän paljon aikaa.

      • Kiitoksia tiedosta

        Bangokin kautta olisi tarkoitus mennä, mutta tuo kolmen päivän odottelu ei kuulosta mukavalle, Bangkok on sen verran ahdistava paikka. Mutta siinä välissähän ehtisi käydä muualla pistäytymässä... Eli täytynee varata lisää aikaa ja asennoitua odotteluun. Saako viisumit hoidettua paikallisten matkatoimistojen kautta, vai on täytyykö mennä itse lähetystöön jonottamaan?


      • Kiitoksia tiedosta kirjoitti:

        Bangokin kautta olisi tarkoitus mennä, mutta tuo kolmen päivän odottelu ei kuulosta mukavalle, Bangkok on sen verran ahdistava paikka. Mutta siinä välissähän ehtisi käydä muualla pistäytymässä... Eli täytynee varata lisää aikaa ja asennoitua odotteluun. Saako viisumit hoidettua paikallisten matkatoimistojen kautta, vai on täytyykö mennä itse lähetystöön jonottamaan?

        Me ollaan kans suunniteltu reissua Myanmariin maaliskuussa 2013 ja olemme ajatelleet ottaa kiertomatkan juuri tuon kyseisen linkin kautta (TT TRAVEL)
        siinä näkisi lyhyessä ajassakin kattavasti paikkoja eikä mene aikaa omaan säätämiseen.
        Olisko jollain kokemuksia tästä matkan järjestäjästä??
        Nyt vain etsitään edullisia lentoja Bangkokiin, mutta eipä oikein löydy... Ehkä tammikuussa tulisi jotain Finskin tarjouksia vielä? Ainakin viime vuonna tuli hyvät tarjoukset.


    • Ehtiihän siinä käydä, mutta hankalampaa mihinkään pidemmälle lähteä kun passit on lähetystössä, ehkä päiväretki Ayutthayaan katsomaan miten burmalaiset pistivät Siamin entisen pääkaupungin kivikasaksi. Viisumin voi toki hoitaa matkatoimiston kautta,varmaan ottavat jotain välistä, mutta mulla ei ole kokemusta. Yks vaihtoehto on ostaa liput tosiaan vaikka siten, että kun menee lähetystöön (tai matkatoimistoon), niin lennot olisivat jo seuraavaksi päiväksi. Silloin saa nopeamman käsittelyn, mutta onhan siinä omat riskinsä, pitää ainakin ottaa selville burmalaiset vapaapäivät jne, ettei satu lomapäivä juuri kohdalle.

    • apuva1

      Lentoliput taskussa Yangooniin maaliskuulle, mutta viisumi puuttuu. Mistä saa viisumin hommattua kätevimmin, kun ei mennä Bangkokin kautta? Voiko burmalaisiin matkatoimistoihin luottaa, vai pitääkö kokeilla tuota Berliinin suurlähetystöä? Onko kellään kokemusta viisumin hankkimisesta Berliinin kautta? Saako viisumit luvattuun neljään viikkoon?

    • Mistä lennätte Yangoniin? kai siellä on Myanmarin lähetystö.

      • apuva1

        Suomesta lennetään Yangoniin, yhdellä koneenvaihdolla. Vaihtokaupungissa ei ole lähetystöä, eikä siellä tosin olisi aikaakaan viisumia hankkia. Päädyttiin kokeilemaan tuota Berliiniä, tulen raportoimaan kuinka kävi.


      • apuva1
        apuva1 kirjoitti:

        Suomesta lennetään Yangoniin, yhdellä koneenvaihdolla. Vaihtokaupungissa ei ole lähetystöä, eikä siellä tosin olisi aikaakaan viisumia hankkia. Päädyttiin kokeilemaan tuota Berliiniä, tulen raportoimaan kuinka kävi.

        Berliinin suurlahetystö toimi vallan mainiosti, voin suositella. Passi tuli takaisin tuohon luvattuun neljään viikkoon kera viisumin. Parin viikon päästä lähtö kohti Yangonia, matkakuumetta pukkaa!


    • Ok, hyvä tietää kuinka tuo homma toimii.

    • dgjsjgjjjgjsgj

      Joo eli viisumin hankintaa ei todellakaan kannata jättää rajalle.
      Voi tulla helposti 2-3pv odottelu rajalla.
      Kätevinhän se on hankkia kotisuomesta käsin (silloin se haetaan berliinin kautta) Mutta jos olet töissä media-alalla, voi viisumi jäädä saamatta. Myös puolustusvoimien työntekijöillä on kuulemma ollut joskus jotain vaikeuksia.
      Jos olet esim lehtimies niin sitten se viisumi kannattaa hakea matkassa ollessaan esim bangkokissa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2603
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2400
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2071
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1470
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1423
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe