Karibian risteily

Paratiisinainen

Nyt kaipaisin kommentteja ihmisiltä, jotka on ollu Karibian risteilyllä! Löydettiin pakettimatka, jossa oltais New Yorkissa, Miamissa, Karibian risteilyllä ja Bahamasaarilla. Miltä kuulostaa? Onko risteilyillä ihan ällö meiniki? Mietittiin myös Mauritusta, mut olis kiva nähdä monta paikkaa.. Kiitän kommenteista etukäteen!

11

6095

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rouva

      New York, Miami ja Bahamasaaret ovat ok. Karibian risteilyt ovat syvältä. Laiva on täynnä lihavia Jenkkejä, touhu ruotsinlaivameininkiä sillä erotuksella, että voi ottaa aurinkoa laivan kannella uima-altaan äärellä. Miten olisi safari yhdistettynä Mauritiukseen tai johonkin muuhun rantakohteeseen?

      • Karibialle

        milläköhän yhtiöllä rouva oli matkalla? Royal Caribian Cruislaine vai Carnival Cruises? olen kuullut pelkkää hyvää RCCL:n risteilystä!


    • imagination

      Laivalla jolla olin toissa oli paljon haapareja. Oman kasitykseni mukaan riippuu ihan laivasta millainen meno on. Ja eikohan se meno ole jokaisella laivalla valilla ruotsiristeily tasoa, mutta laivat ovat kuitenkin huomattavasti isompia. Kannattaa myos ottaa selville millaista ohjelmaa on satamissa tarjolla.

      • Paratiisinainen

        Kiitoksia vaan kovasti kommenteista, me mietimme asiaa. Mitäs vikaa ruotsinristeilyissä on?;) Onneks tässä on vielä aikaa miettiä, huvittais vaan nähdä useempi paikka kerrallaan eikä maata paikallaan..


    • Karibialle

      että taso on parempi RCCL:llä, Imaginationhan on Carnivalin laiva...

      • Rouva

        mekää sellaiselle vanhanaikaiselle purjelaivaristeilylle. Muistaakseni siihen laivaan mahtuu 100 matkustajaa. Siinä on oikeasti tyyliä!


    • Oma kokemus jenkkejä matkus...

      Oma kokemukseni on, että risteilyillä tarvitsee olla aika paljon rahaa ja aika markkinahumua. Karibian saaret aika onnettoman pieniä ja pysähdytään risteilyjen ajaksi muutama sessio siellä ja taas matka jatkuu ja rahaa menee, jos jotai halua tehdä ja kannattaakin jos on rahaa ja häät on suunniteltu niin..mutta mielipide kýsymys parempiakin paikkoja löyty kuten esim Thaimaan krabi hienoimipia saaria mitä löytyy eikä ole raha imus

    • Karibiankävijä

      Risteilyn sijaan karibialla voi helposti vaihtaa paikkaa muutenkin, saarethan ovat useimmiten näköetäisyydellä toisistaan ja välille mahtuu sekä laiva- että lentoyhteyksiä; parhaimmillaan lentotiheys on 15 minuutin luokkaa! Lennot voi käydä paikanpäällä ostamassa jos siltä tuntuu.

      Miamista pääsee helposti Karibialle, päivittäin on useita lentoja kaikille isoille kentille.

      Verkosta voi varata oman hintaluokkansa majoituksen helposti eri saarilta. Laivassa tietysti majoitus "kuuluu hintaan" mutta maksaahan sekin lysti, ja oheiskrääsä varmasti toisen mokoman.

      Olemme viettäneet säännöllisesti talvibreikin Karibian pikkusaarilla ja homma on toiminut siten, että otamme sopivan "ison" lennon jonnekin lähistölle. Eri saarilta on varattu majoitus budjetin ja ajan mukaan (viikon jälkeen saari kuin saari alkaa tuntua pieneltä, 4-5 päivää aika sopiva, vähän riippuu siitä mitä haluaa tehdä), vuokranneet auton, ja hoitaneet lennot saarten välillä joko etukäteen tai vasta paikanpäällä (etukäteen lähinnä tärkeät meno- ja paluuyhteydet).

      Kustannustaso on näin tehtynä ehkä hiukan korkeampi kuin pakettimatkoissa mutta toisaalta pääsee paremmin sinuiksi saarten kanssa, saa pientä "eksotiikkaa" ja jokainen matka on hiukan erilainen.

      • Yhdistelijä

        Olen kuullut, että Karibialle tehdään mm. 3 päivän risteilyjä. Meille riittäisi sellainen tai mieluusti vaikka lyhyempikin risteily. (muuten olisimme Floridassa, siellä täällä...)

        Onko kellään tietoa kuinka paljon tälläiset risteilyt/laivamatkat maksavat?


      • Yhdistelijä
        Yhdistelijä kirjoitti:

        Olen kuullut, että Karibialle tehdään mm. 3 päivän risteilyjä. Meille riittäisi sellainen tai mieluusti vaikka lyhyempikin risteily. (muuten olisimme Floridassa, siellä täällä...)

        Onko kellään tietoa kuinka paljon tälläiset risteilyt/laivamatkat maksavat?

        Vastaan omaan viestiini, mutta toivon vastauksia silti vielä! Löysin juuri netistä jonkun mainoksen 3 yön Karibian risteilystä, alkaen 299 dollaria.

        Risteilyn tai laivamatkan ei tarvitse välttämättä olla Karibian risteily, kunhan pääsisi merelle ja muuallekkin kuin Floridaan. Eikä hinta olisi huikea!


    • €$€

      Aiotte risteilylle ny lähteä niin muistakaa suosia suomalaista rakennustaitoa ja taittakaa matkanne masan rakentamalla aluksella!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3464
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1948
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1578
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1415
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1058
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe