mukava messukomennus

Aloimme pakata työkaverini Emmin kanssa firmamme esitteitä ja muuta tavaraa laatikkoihin, messujen ensimmäisen päivän päätyttyä. ”Olihan vilskettä” tokaisin Emmille joka valitteli väsyneitä jalkojaan. ”Jätetään nää vaan tähän ja lähetään hotellille kuittaa huoneet”, paiskasin paperit pöydälle ja lähdimme kävelemään kohti autoa. Hotellille ei ollut pitkä matka ja olimmekin pian perillä. Nostin laukut, ojentaen Emmille hänen ja kävelimme liukuovista sisään ja suoraan vastaanottoon.

”Moikka. Meillä on varattuna pari huonetta Firma&duuni oy:n nimellä” ,huokaisin respan tytölle ja pudotin laukkuni lattialle. Nuori neiti näpytteli aikansa konetta ja mutristi vähän huuliaan. ”Täällä on yksi kahden hengen huone varattuna teille, kahdeksi yöksi” hän sanoi viimein. ”ööö….pitäis kyllä olla kaksi yhden hengen huonetta”, nojauduin hieman eteenpäin tiskillä. ”Valitettavasti varattuna on yksi kahden hengen huone ja sekin on ylibuukkauksesta johtuen, kahden hengen de luxe-huone yläkerrassa”. Katsoin Emmiä joka vaan kohautti olkapäitään. ”No, kai me se sitten otetaan” hymähdin ja kaivoin samalla luottokortin tytölle.

Hoidettuamme paperit lähdimme huoneeseen. ”No, toivotaan, että siellä olisi edes erilliset sängyt” naurahdin hississä noustessamme 12:een kerrokseen. ”Toivotaan ja ethän sä kuorsaa…siis mä en saa nukuttua jos joku kuorsaa” Emmi vastasi ja korjasi hiuksiaan peilin edessä. Astuimme huoneeseemme ja vilkaisin ympärille ”saatiipa ainekin ihan kiva huone…yks sänky, jes…ja kivalla näköalalla” astelin ikkunan eteen ja vedin verhot sivuille. Heitimme laukut lattialle ja menin katsomaan kylpyhuonetta. ”Wow, täällähän on yakuzi…siistiä” huudahdin ovella ja kuulin samalla Emmin avaavan juoman baarikaapista. ”Hyvä idea”, tokaisin ja otin itsekin kylmän oluen ja istahdin sohvalle ja aloin selata television kanavia.

”Pitäisiköhän käydä aulabaarissa” kysyin, kun olin selannut kaikki kanavat läpi. ”Sopii….jotenkin piristyin kun tultiin tänne, vaihdan vaan vähän vaatetta”, Emmi sanoi ja nousi seisomaan riisuen paitansa. Hän alkoi rintsikat päällä kaivaa laukustaan paitaa ja löydettyään veti sen ylleen. Tuijotin telkkaria ja hörpin oluttani ja koitin olla vilkuilematta häntä. ”Äääh, tää on ihan mälsä” hän sanoi ja otti paitansa pois ja riisui myös farkkunsa jaloistaan. Otin todella pitkän kulauksen, vilkuillen samalla Emmiä, joka oli lähelläni pelkissä rintsikoissa ja punaisissa stringeissä. Hän veti ylleen mustan vartalon myötäisen mekon, jossa oli kimalletta joka toi hänen tiimalasi vartalonsa hyvin esille. ”Eiks tää oo ihan hyvä” hän kysyi ja katseli itseään pelistä. ”Juu, on”.

Olemme tunteneet toisemme jo vuosia ja tulemme hyvin toimeen keskenämme. Ehkä tästä syystä hän on niin avoin seurassani ja olemme tehneet työmatkoja yhdessä ennenkin. Hän laittoi korkokengät jalkaan jotka korostivat hänen muodokasta pyllyä, enkä voinut muuta kuin katsella pakaroita kun hän käveli vessaan ehostamaan hieman itseään. Kulautin oluen ja vilkaisin kelloa, joka oli vasta hieman yli yhdeksän.

Siirryimme hotellin baariin, jossa oli melko paljon väkeä. ”Otatko mitä” kysyin Emmiltä lähestyessämme tiskiä. ”joku kiva drikki…päätä sä” hän sanoi hymyillen. ”Tilasin oluen ja jonkun vaaleanpunaisen drinkin ja siirryimme pöytään. Istahdimme vastapäätä ja kilistimme juomia. ”Tulikohan valittua vähän liian rohkea mekko” Emmi tokaisi katsoen melko avonaista kaula-aukkoaan. Hymähdin ja tokaisin, että saahan sitä vähän tuodakin esille. ”Kiva, että pidät” hän sanoin, pyyhkäisten hiuksiaan otsaltaan.

Joimme muutamat juomat, joristen niitä näitä ja kellon lähestyessä puolta yhtätoista ehdotin yöpuulle siirtymistä, aikaisen herätyksen takia. ”Kaipa se täytyy”, Emmi huokaisi ja kulautti drinkin alas ja noustessaan tuolilta, horjahti voimakkaasti. Otin hänen käsivarresta kiinne, jolloin hän alkoi nauramaan ja kietoi toisen kätensä käteni ympärille. ”Ehkä joo parempi, että mennään nukkumaan” naurahdin ja menimme hissille. Hissiä odotellessa Emmi tuli lähemmäksi käsiemme osuessa välillä toisiinsa. Alkoholi oli tehnyt hieman tehtäväänsä, vaikka molemmat olemme tahoillamme parisuhteessa, emme vältelleet kosketusta...

10

10958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...Avasin huoneemme oven ja haukottelin voimakkaasti kävellessä huoneeseen. ”Sopiiko, et mä käyn ensin suihkussa, mulla ei siellä kuitenkaan niin kauaa kestä.” kysyin riisuessani paitaani. ”Sopii” Emmi vastasi ja rojahti makaamaan sängylle. Menin kylpyhuoneeseen ja vedin oven perässäni kiinne. Riisuin housut ja bokserit jättäen ne vessanpöntön päälle. Katsoin koko seinän levyisestä peilistä ja huomasin tilanteen saaneen kaluni hieman nostamaan päätään. Varsinaista seisokkia ei ollut mutta veri oli jo alkanut pumppautua ja verisuonet nousta pintaan. Menin suihkukaappiin ja vedin ovia kiinne mutta ne eivät kuitenkaan sulkeutuneet kokonaan vaan jäivät noin kymmenen senttiä raolleen. Ihan sama, ajattelin ja menin lämpimän suihkun alle. Annoin veden valua päälläni ja suljin silmät. Käteni vaeltivat reisillä, alavatsalla ja rinnalla. Hitaasti hivutin käden alemmaksi ja kosketin vartta joka oli jo melkein vaakatasossa. Käsieni kosketus tuntui mukavalta ja aloin puristella roikkuvia kassejani. Kaluni alkoi nostamaan nopeasti päätään ja seisokkini nousi ja nousi.

      Samassa Emmi tuli kylpyhuoneeseen. Säikähdin ja käännyin äkkiä siten, ettei hän nähnyt seisokkiani. Kaapin seinä oli röpelö lasia, mutta kyllä sen läpi silti olisi tajunnut tilanteen. ”Mua pissattaa ihan hirvesti” hän sanoi ja nosti vaatteeni pöntöltä ja veti pikkarinsa alas ja istui pöntölle. Jatkoin vaan pesuani kuunnellessa hänen virtsaamistaan ja kiihotuin lisää. Emmi nousi vetäen pöntön, jättäen pikkarinsa lattialle. Hän jäi kylppäriin ja alkoi pestä meikkejään pois. Hän pesi kasvojaan aivan peilin edessä ja kurkkasin ovien raosta hänen pakaroitaan jotka olivat siinä paljaina. Vilkaisin peilin kautta ja huomasin pienen tumman viivan häpykummulla.Kohta Emmi kokeili sormella yakuzin vettä ja totesi sen olevan lämmintä. Sitten hän riisui myös rintaliivinsä paljasten ihanat pikku rintansa ja astui yakuziin. Näin lasin läpi hänen hahmon, kun hän istuutui sinne. ”Ihanan lämmintä vettä…aah” Kaikui kylpyhuoneessa. ”Täällä on mukava rentoutua….tuu säkin tänne” hän sanoi ja läikytteli vettä.

      Ehdotus oli kyllä kiihottava, eikä kaluni näyttänyt veltostumisen merkkejä. ”Mikäs siellä oikein jöpöttää” kuului lasin takaa. ”No hehheh” naurahdin ja käännyin poispäin hänestä. ”Tuu tänne, täällä on yksin tylsää…ja voisit muuten hakea viiniä samalla”, Emmi ehdotti. Ei ollut huonompi idea sekään. Sammutin suihkun ja kurotin ottamaan pyyhkeen telineeltä. Kiedoin pyyhkeen tiukasti ympärilleni ja menin noutamaan viinipulloa ja kahta lasia. Pullo toisessa ja lasit toisessa kädessä menin takaisin kylpyhuoneeseen. Kävelin yakuzin viereen ja ojensin lasit Emmille. Emmi laittoi lasit tasolle ja samalla veti pyyhkeeni auki. Pyyhe aukeni ja valahti lattialle. Kullini pompsahti esille, jääden osittamaan ylöspäin hieman käyristyneenä. Emmi vain hymyili ja mittaili katseellaan kaluani.

      En enää välittänyt siitä, että seisoin jäykkänä vaan astuin yakuziin ja istuin Emmiä vastapäätä. Yakuzi ei ollut iso, joten jalkamme olivat polvista alaspäin kiinne toisissaan. Avasin pullon ja se poksahti auki, vaahdon valuessa veteen. Kaadoin viiniä Emmin pitämiin laseihin. Otin kulauksen ja levitin kädet sivuille ja rentouduin vedessä. Tunsin miten Emmin varpaat nousivat pohjettani pitkin ja liukui sisäreidelläni. Katsoimme toisiamme kun varpaat osuivat palleihini. Emmi paineli varpailla kassejani hymyillen samalla. Nostin lantiotani ylemmäksi ja kaluni nousi pinnalle. Aloimme nauraa ja liikuttelin terskaani edestakaisin pinnan alle ja päälle.

      Emmi laski lasinsa ja lähestyi minua. Hän tuli viereeni, ottaen samalla otteen kalustani. Hän alkoi runkata minua pinnan alla, alkaen samalla suudella kaulaani ja rintaani. Levitin reisiäni enemmän ja Emmin kädet kävivät välillä puristelemassa pallejani. Hän oli kainalossani ja vein samalla käteni hänen pakaroilleen ja puristelin niitä. Liu’utin sormea vakoa pitkin alemmaksi ja Emmi korjasi lantion asentoaan. Tunsin ryppyisen pyllyreiän ja ihanasti turvonneet huulet. Aloin painella pehmeitä huulia, Emmin samalla voimistaen otettaan kyrvästäni ja alkaen runkata kunnolla. Etusormella ja nimettömällä levitin häpyhuulia, keskisormen liukuessa niiden välillä liukkaasti. Emmi alkoi voihkia ja suuteli rintaani ja nousi ylemmäksi ja aloimme suudella kiihkeästi...

      • ...Sujautin toisenkin sormen hänen pilluunsa, hänen kiljahtaessa hieman. Emmi valui alemmaksi vartaloani pitkin ja suuteli rintaani, vastalihaksiani ja alavatsaani. Nostin lantiota ja kyrpäni oli kokonaan pinnan yllä. Emmi puristi kaluni juuresta ja veti kullini suutansa kohti. Hän avasi suunsa ja laski pehmeät huulensa terskani ympärille. Tunsin terskassa hänen kielensä liikkeet kun hän nuoli sitä hitain vedoin. Huulet liukuivat edemmäs, kullini painuessa syvemmälle lämpimään suuhun. Emmi alkoi imeä voimakkaammin ja liikuttaa päätään tahdissa. Hänen lantionsa keinui sormieni pyöriessä hänen sisällään. Hitaasti hän otti minua enemmän ja enemmän suunsa syleilyyn ja tunsin kuinka terskani hakkasi välillä hänen kurkkuaan. Hän kaki pari kertaa ja nosti päänsä ylös ja jatkoi kuolaisen kyrvän runkkaamista.

        Hän liu’utti kätensä ihoani pitkin suulleni ja kuiskasi menevänsä nyt pesulle. Viileästi hän nousi vedestä ylös ja asteli suihkukaappiin. Jäin Yakuziin kyrpä pystyssä ja vaivuin alemmaksi vedessä siten, että pääni oli vain nenästä ylöspäin pinnalla ja rentouduin kunnolla. Emmin jatkaessa peseytymistään nousin ja kiedoin itseni pyyhkeeseen. Emmi ei ollut sulkenut ovia ja katselin vieressä kun hän pesi itseään. Hän otti vettä suuhunsa ja sylkäisi ne pois katsoen kokoajan silmiini. Naurahdin ja lähdin huoneen puolelle. Kaadoin laseihimme jälleen viiniä ja istuin nojatuolille. Päätin riisua pyyhkeeni ja heitin se lattialle. Nostin vasemman jalkani käsinojan yli, kaluni nojatessa reittäni pitkin.

        Suihku loppui ja hetken kuluttua, Emmi tuli ilman pyyhettä suihkusta ja meni sängylle. Nousin ja kävelin hänen luo, kullini heiluessa puolelta toisella. Emmi asettui makaamaan selälleen. Nousin polvilleni sängylle ja kumarruin suutelemaan hänen rintojaan. Hän kietoi kätensä kaulani ympärille ja nuolin kivikovia nännejä ja samalla käteni painui uudelleen hänen haaroihin. Pehmeät huulet pyörivät sormissani , Emmin käsien vaellellessa pitkin selkääni. Suutelin hänen vatsaansa ja siirryin hänen haaraväliin. Emmi levitti jalkansa levälleen ja kyyristyin lähemmäksi. Katselin hetken hänen kaunista pillua ja nuolaisin koko huulien matkalta. Nuolin hitaasti pillun ympäriltä ja imin huulia vuoronperään hieman näykkien. Levitin huulet ja painoin kielen vasten vaaleanpunaista tiukkaa lihaa. Kieleni painui sisään ja Emmi kiljaisi nautinnosta ja jäykisti vartaloaan ylemmäksi. Kieleni pyöri sisällä ja hän painoin takaraivosta minua voimakkaammin vasten itseään. Maistelin hänen kiimanesteitä kun kasvoni alkoi kastua Emmin kostuessa kunnolla. Otin turvonneen klitan esille ja puhalsin siihen muutaman kerran. Aloin lipoa kielen päällä nupukkaa, Emmin alkaessa liikahdella kunnolla ja jouduin pitämään hänen lantiota paikallaan. Hän repi hiuksiani ja puristi minut reisiensä väliin.

        Nostin märän pääni haaroista ja jatkoin hyväilyä sormin. Laitoin kaksi sormea sisään ja hetken päästä aloin laittaa jo kolmatta. Seurasin miten sormeni uppoutuivat sisälle ja kiihdytin tahtia. Emmi makasi silmät kiinne ja hyväili rintojaan. Otin sormia ulos ja laitoin peukaloa lukuun ottamatta sormet yhteen. Sirot, pienet huulet pingottuivat sormien ympärille kun aloin upottaa niitä Emmin pilluun. ”ei…eih” Emmi vaikeroi ja työnsi kädellään kättäni poispäin. Otin hieman taaksepäin ja aloin uudelleen työntää sisälle. Emmi puristi lakanoita käsiinsä kun painuin syvemmälle jo periksi antaneisiin huuliin. Jatkoin hänen nussimistaan kädellä, jolloin hän nosti jalat yhteen ylös, pillun suorastaan puristaen rannettani. ”Pane mua kunnolla…haluun sut mun sisään” hän sanoi ja otin kättäni hitaasti ulos. Hänen huulensa sulkeutuivat irstaasti ja jäivät lerputtamaan sivulle.


      • tuhma_tarinoitsija kirjoitti:

        ...Sujautin toisenkin sormen hänen pilluunsa, hänen kiljahtaessa hieman. Emmi valui alemmaksi vartaloani pitkin ja suuteli rintaani, vastalihaksiani ja alavatsaani. Nostin lantiota ja kyrpäni oli kokonaan pinnan yllä. Emmi puristi kaluni juuresta ja veti kullini suutansa kohti. Hän avasi suunsa ja laski pehmeät huulensa terskani ympärille. Tunsin terskassa hänen kielensä liikkeet kun hän nuoli sitä hitain vedoin. Huulet liukuivat edemmäs, kullini painuessa syvemmälle lämpimään suuhun. Emmi alkoi imeä voimakkaammin ja liikuttaa päätään tahdissa. Hänen lantionsa keinui sormieni pyöriessä hänen sisällään. Hitaasti hän otti minua enemmän ja enemmän suunsa syleilyyn ja tunsin kuinka terskani hakkasi välillä hänen kurkkuaan. Hän kaki pari kertaa ja nosti päänsä ylös ja jatkoi kuolaisen kyrvän runkkaamista.

        Hän liu’utti kätensä ihoani pitkin suulleni ja kuiskasi menevänsä nyt pesulle. Viileästi hän nousi vedestä ylös ja asteli suihkukaappiin. Jäin Yakuziin kyrpä pystyssä ja vaivuin alemmaksi vedessä siten, että pääni oli vain nenästä ylöspäin pinnalla ja rentouduin kunnolla. Emmin jatkaessa peseytymistään nousin ja kiedoin itseni pyyhkeeseen. Emmi ei ollut sulkenut ovia ja katselin vieressä kun hän pesi itseään. Hän otti vettä suuhunsa ja sylkäisi ne pois katsoen kokoajan silmiini. Naurahdin ja lähdin huoneen puolelle. Kaadoin laseihimme jälleen viiniä ja istuin nojatuolille. Päätin riisua pyyhkeeni ja heitin se lattialle. Nostin vasemman jalkani käsinojan yli, kaluni nojatessa reittäni pitkin.

        Suihku loppui ja hetken kuluttua, Emmi tuli ilman pyyhettä suihkusta ja meni sängylle. Nousin ja kävelin hänen luo, kullini heiluessa puolelta toisella. Emmi asettui makaamaan selälleen. Nousin polvilleni sängylle ja kumarruin suutelemaan hänen rintojaan. Hän kietoi kätensä kaulani ympärille ja nuolin kivikovia nännejä ja samalla käteni painui uudelleen hänen haaroihin. Pehmeät huulet pyörivät sormissani , Emmin käsien vaellellessa pitkin selkääni. Suutelin hänen vatsaansa ja siirryin hänen haaraväliin. Emmi levitti jalkansa levälleen ja kyyristyin lähemmäksi. Katselin hetken hänen kaunista pillua ja nuolaisin koko huulien matkalta. Nuolin hitaasti pillun ympäriltä ja imin huulia vuoronperään hieman näykkien. Levitin huulet ja painoin kielen vasten vaaleanpunaista tiukkaa lihaa. Kieleni painui sisään ja Emmi kiljaisi nautinnosta ja jäykisti vartaloaan ylemmäksi. Kieleni pyöri sisällä ja hän painoin takaraivosta minua voimakkaammin vasten itseään. Maistelin hänen kiimanesteitä kun kasvoni alkoi kastua Emmin kostuessa kunnolla. Otin turvonneen klitan esille ja puhalsin siihen muutaman kerran. Aloin lipoa kielen päällä nupukkaa, Emmin alkaessa liikahdella kunnolla ja jouduin pitämään hänen lantiota paikallaan. Hän repi hiuksiani ja puristi minut reisiensä väliin.

        Nostin märän pääni haaroista ja jatkoin hyväilyä sormin. Laitoin kaksi sormea sisään ja hetken päästä aloin laittaa jo kolmatta. Seurasin miten sormeni uppoutuivat sisälle ja kiihdytin tahtia. Emmi makasi silmät kiinne ja hyväili rintojaan. Otin sormia ulos ja laitoin peukaloa lukuun ottamatta sormet yhteen. Sirot, pienet huulet pingottuivat sormien ympärille kun aloin upottaa niitä Emmin pilluun. ”ei…eih” Emmi vaikeroi ja työnsi kädellään kättäni poispäin. Otin hieman taaksepäin ja aloin uudelleen työntää sisälle. Emmi puristi lakanoita käsiinsä kun painuin syvemmälle jo periksi antaneisiin huuliin. Jatkoin hänen nussimistaan kädellä, jolloin hän nosti jalat yhteen ylös, pillun suorastaan puristaen rannettani. ”Pane mua kunnolla…haluun sut mun sisään” hän sanoi ja otin kättäni hitaasti ulos. Hänen huulensa sulkeutuivat irstaasti ja jäivät lerputtamaan sivulle.

        ...Emmi piti jalkojaan ylhäällä yhdessä ja painoin kullini vasten pillua. Hieroin terskaa vasten huulia ja kiusasin vedellen sitä huulien välissä. Emmi ohjasi kalun sisäänsä ja painoin sen ripeästi tappiin asti, hänen kiljahtaessa jälleen. Otin hänen jalat olkapäilleni ja aloin kiihtyvällä tahdilla naida häntä kunnolla. Vauhtini kiihtyessä, Emmin tisut heiluivat tahdissa ja vetelin koko varteni mitalla hänen silkinpehmeään pilluun. Hidastin tahtia ja otin joka vedolla kyrpäni ulos ja painoin sen takaisin pohjaan asti.

        Käänsin hänen jalat sivulle ja siirryin hänen pyllynsä taakse. Emmi kääntyi lusikka asentoon ja levitin hänen pakaroitaan. Nostin vasemmalla kädellä pakaraa ja ohjasin oikealla kyrpäni ryppyisen pyllyreiän päälle. Terskani alkoi painua todella tiukkaan pyllyreikään ja Emmin kädet alkoivat heilua ja yrittivät ottaa otetta jostain. Murisin ja ärähtelin, kun uppouduin syvemmälle kunnes lihakset alkoivat antaa periksi peräaukon ollessa jo löysempi. Emmi nosti itsensä kyynärpään varaan. Tiukkuus tuntui edelleen mutta sain jo paremmin lisättyä vauhtia. Emmi levitti hieman haarojaan ja alkoi hyväillä itseään samalla klitoriksesta. Jatkoin vielä hetken anaaliin ja vaihdoin lennosta reikää ja painoin kaluni takaisin pillun uumeniin. Hikikarpalot valuivat otsallani ja pyysin Emmiä tulemaan päälleni. Menin makaamaan selälleni, Emmin asettuessa hajareisin päälleni. Hän otti kyrvästäni kiinne ja vei sen haaroihinsa. Hän oli toinen polvi sängyllä ja toinen jalka koukussa ja alkoi painaa itseään alemmaksi. Hän istui aivan pohjaan saakka ja alkoi pyörittää lantioitaan. Katselin miten kaluni painui kerta toisensa jälkeen hänen sisäänsä.
        Emmi laski toisen polvensa myös alas ja alkoi ratsastamaan kunnolla. Hän suorastaan pomppi sängyllä. Hän nojautui taaksepäin ja otti nilkoistani kiinne ja nytkytti lantiota jolloin minulle avautui mahtava näky. Emmi alkoi keinua enemmän ja kiihdytti tahtiaan. Hän kiljahteli ja alkoi puhkua kunnolla. Hän suoristui istumaan, hieroi rintojaan ja pöyhi tukkaansa. ”aaaaa” hän alkoi ääntelehtiä vähän väliä ja jatkoi ratsastamistaan. Itsellänikin alkoi tuntua hiljalleen, että purkautuminen olisi lähellä. Suljin silmät ja annoin Emmin pillun tehdä tehtävänsä. Kestävyyteni oli lopussa ja aloin pidättää tulemistani. Emmi riehui päälläni tuntiessaan kyrpäni sykähdykset sisällään ja painautui minua vasten, keinuttaen persettään ylös alas. Pidätin vielä niin pitkään kuin mahdollista kunnes oli pakko laueta.

        Koko vartaloni jäykistyi kun kyrpäni alkoi syökseä lämmintä nestettä Emmin pilluun. Henkeni salpaantui hetkeksi ja lennätin pari kolme kunnon satsia hänen sisään. Samassa Emmi jäykisti vartalonsa ylös ja kiljui ja huusi lopettaen ratsastuksen täysin ja vaipuen takaisin päälleni makaamaan. Huohotimme päällekkäin ja henkemme alkoi hiljalleen tasaantua. Emmi nousi päältäni ja kellahti kainalooni makaamaan. Spermainen ja limainen kullini alkoi jo löystyä ja terskasta pulppusi edelleen nestettä ulos. Emmi vei vielä kätensä siihen ja lypsi loput spermat sormilleen, jonka jälkeen nuoli sormensa puhtaiksi.

        Makasimme sängyllä hiljaa ja rauhallisesti hengittäen. Hetken kuluttua vierestä kuului rauhallista tuhinaa, Emmin ollessa jo rauhallisena unten mailla. Vedin peittoa päällemme ja suljin silmät ja nukahdin hänen viereensä.


      • Yx kaX
        tuhma_tarinoitsija kirjoitti:

        ...Emmi piti jalkojaan ylhäällä yhdessä ja painoin kullini vasten pillua. Hieroin terskaa vasten huulia ja kiusasin vedellen sitä huulien välissä. Emmi ohjasi kalun sisäänsä ja painoin sen ripeästi tappiin asti, hänen kiljahtaessa jälleen. Otin hänen jalat olkapäilleni ja aloin kiihtyvällä tahdilla naida häntä kunnolla. Vauhtini kiihtyessä, Emmin tisut heiluivat tahdissa ja vetelin koko varteni mitalla hänen silkinpehmeään pilluun. Hidastin tahtia ja otin joka vedolla kyrpäni ulos ja painoin sen takaisin pohjaan asti.

        Käänsin hänen jalat sivulle ja siirryin hänen pyllynsä taakse. Emmi kääntyi lusikka asentoon ja levitin hänen pakaroitaan. Nostin vasemmalla kädellä pakaraa ja ohjasin oikealla kyrpäni ryppyisen pyllyreiän päälle. Terskani alkoi painua todella tiukkaan pyllyreikään ja Emmin kädet alkoivat heilua ja yrittivät ottaa otetta jostain. Murisin ja ärähtelin, kun uppouduin syvemmälle kunnes lihakset alkoivat antaa periksi peräaukon ollessa jo löysempi. Emmi nosti itsensä kyynärpään varaan. Tiukkuus tuntui edelleen mutta sain jo paremmin lisättyä vauhtia. Emmi levitti hieman haarojaan ja alkoi hyväillä itseään samalla klitoriksesta. Jatkoin vielä hetken anaaliin ja vaihdoin lennosta reikää ja painoin kaluni takaisin pillun uumeniin. Hikikarpalot valuivat otsallani ja pyysin Emmiä tulemaan päälleni. Menin makaamaan selälleni, Emmin asettuessa hajareisin päälleni. Hän otti kyrvästäni kiinne ja vei sen haaroihinsa. Hän oli toinen polvi sängyllä ja toinen jalka koukussa ja alkoi painaa itseään alemmaksi. Hän istui aivan pohjaan saakka ja alkoi pyörittää lantioitaan. Katselin miten kaluni painui kerta toisensa jälkeen hänen sisäänsä.
        Emmi laski toisen polvensa myös alas ja alkoi ratsastamaan kunnolla. Hän suorastaan pomppi sängyllä. Hän nojautui taaksepäin ja otti nilkoistani kiinne ja nytkytti lantiota jolloin minulle avautui mahtava näky. Emmi alkoi keinua enemmän ja kiihdytti tahtiaan. Hän kiljahteli ja alkoi puhkua kunnolla. Hän suoristui istumaan, hieroi rintojaan ja pöyhi tukkaansa. ”aaaaa” hän alkoi ääntelehtiä vähän väliä ja jatkoi ratsastamistaan. Itsellänikin alkoi tuntua hiljalleen, että purkautuminen olisi lähellä. Suljin silmät ja annoin Emmin pillun tehdä tehtävänsä. Kestävyyteni oli lopussa ja aloin pidättää tulemistani. Emmi riehui päälläni tuntiessaan kyrpäni sykähdykset sisällään ja painautui minua vasten, keinuttaen persettään ylös alas. Pidätin vielä niin pitkään kuin mahdollista kunnes oli pakko laueta.

        Koko vartaloni jäykistyi kun kyrpäni alkoi syökseä lämmintä nestettä Emmin pilluun. Henkeni salpaantui hetkeksi ja lennätin pari kolme kunnon satsia hänen sisään. Samassa Emmi jäykisti vartalonsa ylös ja kiljui ja huusi lopettaen ratsastuksen täysin ja vaipuen takaisin päälleni makaamaan. Huohotimme päällekkäin ja henkemme alkoi hiljalleen tasaantua. Emmi nousi päältäni ja kellahti kainalooni makaamaan. Spermainen ja limainen kullini alkoi jo löystyä ja terskasta pulppusi edelleen nestettä ulos. Emmi vei vielä kätensä siihen ja lypsi loput spermat sormilleen, jonka jälkeen nuoli sormensa puhtaiksi.

        Makasimme sängyllä hiljaa ja rauhallisesti hengittäen. Hetken kuluttua vierestä kuului rauhallista tuhinaa, Emmin ollessa jo rauhallisena unten mailla. Vedin peittoa päällemme ja suljin silmät ja nukahdin hänen viereensä.

        Todella kiihoittava novelli ;) kiitos!


      • Märkä pimppi
        tuhma_tarinoitsija kirjoitti:

        ...Emmi piti jalkojaan ylhäällä yhdessä ja painoin kullini vasten pillua. Hieroin terskaa vasten huulia ja kiusasin vedellen sitä huulien välissä. Emmi ohjasi kalun sisäänsä ja painoin sen ripeästi tappiin asti, hänen kiljahtaessa jälleen. Otin hänen jalat olkapäilleni ja aloin kiihtyvällä tahdilla naida häntä kunnolla. Vauhtini kiihtyessä, Emmin tisut heiluivat tahdissa ja vetelin koko varteni mitalla hänen silkinpehmeään pilluun. Hidastin tahtia ja otin joka vedolla kyrpäni ulos ja painoin sen takaisin pohjaan asti.

        Käänsin hänen jalat sivulle ja siirryin hänen pyllynsä taakse. Emmi kääntyi lusikka asentoon ja levitin hänen pakaroitaan. Nostin vasemmalla kädellä pakaraa ja ohjasin oikealla kyrpäni ryppyisen pyllyreiän päälle. Terskani alkoi painua todella tiukkaan pyllyreikään ja Emmin kädet alkoivat heilua ja yrittivät ottaa otetta jostain. Murisin ja ärähtelin, kun uppouduin syvemmälle kunnes lihakset alkoivat antaa periksi peräaukon ollessa jo löysempi. Emmi nosti itsensä kyynärpään varaan. Tiukkuus tuntui edelleen mutta sain jo paremmin lisättyä vauhtia. Emmi levitti hieman haarojaan ja alkoi hyväillä itseään samalla klitoriksesta. Jatkoin vielä hetken anaaliin ja vaihdoin lennosta reikää ja painoin kaluni takaisin pillun uumeniin. Hikikarpalot valuivat otsallani ja pyysin Emmiä tulemaan päälleni. Menin makaamaan selälleni, Emmin asettuessa hajareisin päälleni. Hän otti kyrvästäni kiinne ja vei sen haaroihinsa. Hän oli toinen polvi sängyllä ja toinen jalka koukussa ja alkoi painaa itseään alemmaksi. Hän istui aivan pohjaan saakka ja alkoi pyörittää lantioitaan. Katselin miten kaluni painui kerta toisensa jälkeen hänen sisäänsä.
        Emmi laski toisen polvensa myös alas ja alkoi ratsastamaan kunnolla. Hän suorastaan pomppi sängyllä. Hän nojautui taaksepäin ja otti nilkoistani kiinne ja nytkytti lantiota jolloin minulle avautui mahtava näky. Emmi alkoi keinua enemmän ja kiihdytti tahtiaan. Hän kiljahteli ja alkoi puhkua kunnolla. Hän suoristui istumaan, hieroi rintojaan ja pöyhi tukkaansa. ”aaaaa” hän alkoi ääntelehtiä vähän väliä ja jatkoi ratsastamistaan. Itsellänikin alkoi tuntua hiljalleen, että purkautuminen olisi lähellä. Suljin silmät ja annoin Emmin pillun tehdä tehtävänsä. Kestävyyteni oli lopussa ja aloin pidättää tulemistani. Emmi riehui päälläni tuntiessaan kyrpäni sykähdykset sisällään ja painautui minua vasten, keinuttaen persettään ylös alas. Pidätin vielä niin pitkään kuin mahdollista kunnes oli pakko laueta.

        Koko vartaloni jäykistyi kun kyrpäni alkoi syökseä lämmintä nestettä Emmin pilluun. Henkeni salpaantui hetkeksi ja lennätin pari kolme kunnon satsia hänen sisään. Samassa Emmi jäykisti vartalonsa ylös ja kiljui ja huusi lopettaen ratsastuksen täysin ja vaipuen takaisin päälleni makaamaan. Huohotimme päällekkäin ja henkemme alkoi hiljalleen tasaantua. Emmi nousi päältäni ja kellahti kainalooni makaamaan. Spermainen ja limainen kullini alkoi jo löystyä ja terskasta pulppusi edelleen nestettä ulos. Emmi vei vielä kätensä siihen ja lypsi loput spermat sormilleen, jonka jälkeen nuoli sormensa puhtaiksi.

        Makasimme sängyllä hiljaa ja rauhallisesti hengittäen. Hetken kuluttua vierestä kuului rauhallista tuhinaa, Emmin ollessa jo rauhallisena unten mailla. Vedin peittoa päällemme ja suljin silmät ja nukahdin hänen viereensä.

        Oikein hyvä. Kiihottaa oikein kunnolla.


    • juu u

      Lisää täläsii tarinoit!!

    • tulehdus*123

      Muistakaa lapset ettei sit oikeassa elämässä vaihdeta kakkosesta ykköseen ilman kortsun vaihtoa tai kunnollista pesua.

      • se on novelli

        voi hellanlettas.


      • Anonyymi

        Kukaan normaali nyt ei mene kakkoseen kun parempaakin on tarjossa muutaman sentin päässä.


    • Märkänä

      Aaah, pitkästä aikaa erinomainen tarina ;)))) oon ihan märkä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe