Välttäkää Flyhi.fi:ä!

nettilentäjä

Matkustan melko paljon ja olen aina onnistuneesti ostanut lentolippuni netistä eri nettilentomatkatoimistoilta, kuten budjet tai ebookers jne. Ostin nyt ensimmäistä kertaa liput flyhi.fi:stä eikä mikään ole sujunut kuten yleensä. Maksaminen luottokortilla ei onnistunut lainkaan edes kahdella eri luottokortilla kokeiltuna, mutta yhtiö kuitenkin teki katevarauksen kortilleni niin, ettei sen käyttö muuhun tarkoitukseen enää onnistunut. Soitin Flyhi.fi:lle kalliiseen ulkomaiseen palvelunumeroon, mutta he eivät tehneet asialle mitään. Jouduin lopulta maksamaan matkan suoraan pankkitililtäni, koska korttimaksu ei mennyt läpi useista yrityksistä huolimatta ja siinä vaiheessa oli myöhäistä enää yrittää varata lentoa jotain muuta kautta sillä hinnat olivat päivässä kohonneet pari sataa euroa.

Toiseksi, en saanut normaaliin tapaan sähköpostiini vahvistusta ja sähköista lippua, ainoastaan "lippuni on aktivoitu" -viestin sekä lopulta linkin, josta pääsin netistä tulostamaan "sähköisen lipun", jonka tyyli ja sisältö oli kuitenkin kaukana muiden yritysten tarjoamasta normaalista lippusisällöstä.

Seuraavaksi yritys perui lentoni ja sain sähköpostiviestin, että minun pitää soittaa suoraan lentoyhtiöön. Kyseessä oli Amerian Airlines, jonne kallis palvelu-ulkomaanpuhelu kesti 20 minuuttia ja he sanoivat lopulta, että he eivät tee asialle mitään, sillä flyhi.fi oli alunperin reitittänyt lennon väärin ja vaihtoaika oli ollut liian lyhyt, minkä johdosta lennon peruuntumisesta syntyin ongelma. En enää halunnut soittaa Flyhi.fi:lle, koska olin jo maksanut itseni kipeäksi puhelukuluissa, joten olin heihin yhteydessä chatin kautta. Uusi lento järjestyi pitkällisen väännön jälkeen.

Sitten yritin normaaliin tapaan järjestään lennoilleni erikoisruoan flyhi:n kautta, mutta he sanoivat, että minun pitää olla yhteydessä lentoyhtiöön eivätkä he tee tätä ruokavarausta. Joudun nyt siis toisen kerran soittamaan AA:lle kalliiseen ulkomaiseen numeroon saadakseni kaikissa muissa nettimatkatoimistoissa normaalisti tarjottavan palvelun.

Kaikkiaan se noin satasen muita halvempi hinta on kulunut näihin ylimääräisiin puhelukustannuksiin, minkä lisäksi olen joutunut stressaamaan lentojeni aikataulujen ja järjestelyjen puolesta ihan käsittämättömän paljon.

Ainoastaan Budjet.fi:stä minulla on aiemmin huono kokemus silloin, kun lentoyhtiö peruutti lennon eikä kyseinen matkatoimisto tehnyt asialle mitään. En siis voi suositella Budjetiakaan, mutta tämä Flyhi.fi on jo tökerössä toiminnassaan ihan omaa luokkaansa. Suosittelen välttämään viimeiseen asti lippujen ostamista kyseisen operaattorin kautta.

9

648

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä käytä tollasia

      En ole koskaan moisesta lafkasta kuullutkaan. Onko tässä käynyt silleen, että suo on kusetettu?

      • eipä oo

        Ei ole kusetettu, joka paikassahan tuota flyhi.fi:tä nykyään tyrkytetään, jos hakukoneella etsii lentoja.

        Mutta niin, olen aikaisemminkin nähnyt kyseisestä firmasta paljon negatiivista, joten täytyypä pysytellä edelleenkin kaukana siitä.


      • EIKULUTTJANSUOJAA

        VIROLAINEN HALPISNETTIMATKATOIMISTO


      • taustoja

        Company profile
        We are a Lithuanian – Estonian capital firm – UAB Interneto Partneris. We began operations in 2002 and currently provide online air ticket booking services in thirteen countries. Having started under the brand Greitai.lt, we learned about the expectations of today's travellers – being able to book plane tickets online without hassle and with ease.
        Ease of use, efficient service and attractive flight deals led us to success – very quickly becoming the leaders in this field in Lithuania.
        In 2008, UAB Interneto Partneris was nominated as the fastest growing enterprise in Lithuania. The company is an accredited member of IATA, it was given the IATA code 68321035.
        Success in the Lithuanian market has encouraged us to expand to foreign countries:

        In 2002, we began to develop activities in Lithuania with Greitai.lt.
        In 2006, we established ourselves in Poland and Latvia, with Flysiesta.lv, Flysiesta.pl brands.
        In 2007, we acquired one of the largest airline portals in Estonia – Bookinghouse.ee.
        In 2007, a flight booking system was launched in Russia for the Ukrainian and Great British markets – Flysiesta.ru, Flysiesta.co.uk, Aviagid.com.ua.
        In 2010, we created portals for the markets of Finland, Poland, Bulgaria, Czech Republic, Hungary and Romania – Flyhi.fi, Flyhi.sk, Flyhi.bg, Flyhi.cz, Flyhi.hu, Flyhi.ro.
        In 2011, we acquired the fastest growing finnish online agency – Eticket.fi and launched Flyhi.se portal for Swedish market.
        In 2013, we founded portal - Fly.ge, with the ITDC company for the market of Georgia.
        In 2015, we created portal for the market of Germany - Hotflug.de.

        Details
        Interneto partneris UAB
        Perkūnkiemio g. 2,
        LT – 12126 Vilnius
        Company number 125946415
        VAT number LT259464113
        IATA code: 68321035

        Operating since 2002 © Flyhi.se airline tickets. About us Privacy policy Airlines Airports


    • no Flyhi

      Välttäkää! Ostin 767 euron lentoliput. Luottokortilta oli veloitettu ylimääräinen 25 euroa, jota ei mitenkään näytetty tai mainittu oston yhteydessä eikä myöskään heti oston jälkeen tulleessa kuitissa. Luottavat siihen, että asiakkaat eivät tsekkaa luottokortin tiliotetta ja jos tarkistavatkin, niin sitten otetaan käyttöön asiakkaan väsytystaktiikka asiakaspalvelutilanteessa, kun asiasta valittaa heille. Jankuttavat vain, että kuuluu lipun hintaan.

    • Never from east

      Eikös se Flyhi ole alkuperältään itä-euroopasta....eikö ole jo mennyt jakeluun ettei noihin idän ihmeisiin kannata luottaa.......itse en ostaisi yhtään mitään yritykseltä jonka kotipaikka on entisen neuvostoliiton alueellaa......joo,listaan kuuluu viro,latvia,liettua......sekä kaikki muut itä-blokin maat........siellä ne edelleen tehtailevat konnuuksia rautaesiriipun takana.

      • EastSucks

        Olet aivan oikeassa noiden idän ihmeistä.....viro,latvia,liettua jne...ne ovat edelleen sitä samaa nuvostoliittolaista touhua ja sellaisina ne myös tulevat pysymään,näkeehän sen jo tallinkin laivalla ja norwegianin lennoilla...henkilökunnalla naamat vääränä....virolaisia kun ovat.


    • kyllik899

      Tein eilen varauksen kahdelle hengelle lentolipuista koska olivat halvimmat Flyhissä. Maksoin varauksen heti luottokortilla ja se näkyi katevarauksena. Flyhiltä ilmoittivat parin tunnin päästä että eivät ole saanut maksua, ja varaus perutaan keskiyöllä jos maksua ei tule. Soitin heille, ja sanoivat etteivät voi tehdä mitään. Soitin myös pariin otteeseen luottoyhtiölle ja pankille, ja he sanoivat että kaikki on kunnossa, ja maksu on mennyt läpi. Oli silti katevarauksena koska Flyhi ei ollut prosessoinut maksua omassa päässään. Flyhin asiakaspalvelija pyysi tekemään uuden maksun, ja se näkyi kanssa vain katevarauksena. Selitin heille tilanteen mitä pankista sanottiin, että on heidän päässä vika nyt kun ei maksua näy. Lopulta ilmoittivat että "lentoyhtiö ei ole voinut prosessoida lippuja koska toisen matkustajan nimi on liian pitkä". Ihan normaalisti kirjoitin koko nimen kuten aina kirjoitan. Ihan käsittämätöntä. Sanoivat että minun täytyy tehdä kokonaan uusi varaus, ja kokonaan uusi maksu. Aloin tekemään varausta mutta samoja lentoja ei ole enää saatavilla, joten peruin koko homman. Lupasivat että rahat ei luottokortiltani lähde, ja toivotaan että näin on.. Ei enää koskaan Flyhi.fitä.

      • OHJEET

        ILMOITA LUOTTOYHTIÖLLE JOS PERIVÄT MAKSUN JA KIISTÄ MAKSU

        SÄILYTÄ SÄHKÖPOSTIT


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe