Kellarissa

kertojavain

Nuorena kirjoittelin paljon tarinoita, mutta tähän aiheeseen eksyin nyt ensimmäistä kertaa. Haluan silti jakaa fantasiani jota tulee mietittyä usein itsetyydytyksen yhteydessä.

Oltiin kavereiden kanssa vietetty iltaa kaupungilla kun kello alkoi jo lyödä kahta yöllä ja uni painaa silmiä. Yleensä menin paljon aikaisemmin nukkumaan kesätöiden vuoksi enkä siis jaksanut valvoa nytkään sen kauempaa. Hyvästelin ystäväni pienessä hiprakassa ja suuntasin lähimmälle bussipysäkille ylläni repaleiset farkkushortsit sekä löysä vaalea toppi tungettuna housuihini.
Istuuduin uupuneena kylmälle muovipenkille pimeässä yössä ja vilkaisin aikataulua samassa huomaten miesporukan, joka suuntasi pysäkkiä kohden. He naureskelivat huolettomasti ja tönivät toisiaan leikitellen. Pieni hymy nousi huulilleni kun noiden hyväntuulisuus tarttui minuunkin. Ristin jalkani huomaamattomasti ja jäin seuraamaan seurueen etenemistä.
Hetken kuluttua miehet olivatkin pysäkin kohdilla ja yksi heistä pysähtyi silmänsä minuun iskien. "Hei! Miten sä täällä yksin oot? Harvoin näkee hentoja tyttösiä yksinään täällä päin kaupunkia." Naurahdin hieman miehelle, kun tuo hymyili leikitellen. Pistin merkille tuon tumman ihon, kiltin hymyn ja kaljun päälaen. En voinut kieltää etteikö hän olisi ollut hyvännäköinen. "Kotiin päin matkalla" vastasin lyhyesti kääntäen katseeni pois miesporukasta. Tässä vaiheessa muutkin seurueesta pysähtyivät ja alkoivat huutelemaan jotain kaverilleen, joka oli jäänyt jälkeen reippaasti. Tuo tumma mies ei kuitenkaan välittänyt valkeiden kavereidensa huutelusta, vaan asteli vierelleni penkille. Hän istuutui alas yhä katse minussa. "Ihanko varmasti? Et haluaisi lähteä mukaan?" Hän kysyi nyökäten kavereihinsa päin pieni viaton hymy kasvoillaan. Pudistin päätäni kevyesti, hennosti hymyillen. "Ei kiitos, alan olla jo aika uninen", myönsin ja siirsin käsilaukkuani lähemmäs reittäni. "Harmi.." mies tokaisi ja nappasi hiuksistani kiinni, painaen kätensä nenäni ja suuni peitteeksi. En saanut happea, ääntä ei tullut. Yritin riuhtoa irti miehen otteesta mutten kiennyt. Kaikki pimeni.

21

14240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kertojavain

      jatkuuu

    • kertojavain

      Viimein avasin silmäni, mutta mihinkään muuhun en kyennytkään. Yritin riuhtoa käsiäni vapaiksi, mutta tunsin kuinka nahkaiset remmit hiersivät ranteitani ja nilkkojani. Kohotin päätäni ja ymmärsin makaavani pöydällä. Se oli kuin synnytys tuoli, jossa tiukat reiteni olivat levitettyinä ja paljaina. Yritin kiljua, mutta kapula suussani esti äänen pääsemisen ulos. Aloin kyynelehtiä.
      Katsoin ympärilleni näkemättä ketään huoneessa. Huone oli kostean oloinen, ikkunaton ja kolkko. Seinät olivat kiveä, valo tuli kellertävästä, roikkuvasta kattolampusta ja katossa oli hirsiä. Tiesin olevani kellarissa, syvällä maassa, josta ääntäni ei kuulisi kukaan.. Siirsin katseeni omaan kehooni ja purskahdin itkuun. Koko kiinteä, nuoren tytön kehoni oli paljaana pöydällä, kädet sidottuina pään yläpuolella ja jalat kiinni nilkoista tulitelineissä. Tiesin ettei mikään auttaisi enää..

      Ovi kävi ja näin tuon tutun miesporukan tulevan sisään. Kaikki olivat 30 ja 40 ikävuoden välistä. "Kuka alottaa?" tuo tuttu tumma mies kysäisi kavereiltaan virne naamallaan ja asteli luokseni, jääden jalkoväliini seisomaan. "minä kai sitten.." hän sanoi minuun katsoen, sivellen ensin sääriäni, käsien liukuessa yhä lähemmäs lanteitani. "Tulet nauttimaan tästä" mies väitti ja nyyhkäisin pelokkaana. #en ikinä..#, ajattelin vannoen tuon itselleni. Miehen isot kylmät kädet saapuivat rinnoilleni ja hän alkoi hieroa niitä voimakkaasti. Yksi muista miehistä otti kameran käteensä ja asteli luoksemme, laittaen nauhan pyörimään. Kiljaisin kapula suussa ja minua kosketteleva mies vain naurahti siirtäen kätensä vatsani kautta miltei posliiniselle pillulleni. Hän asetti sormensa klitorikselleni ja lanteeni nytkähti. Tämä oli ensimmäinen kerta kun joku muu kuin minä koski minuun näin. "Tiesinhän että tulet pitämään tästä. Jollain tapaa" tumma mies virnuili ja polvistui niin etten enää nähnyt häntä. Tunsin kuinka hänen lämmin henkäyksensä kutitteli pyhintäni ja kuinka hänen kielensä tavoitti herkimmät alueeni. Tuo tuntui hyvältä... Vaikka järjen mukaan en halunnut tätä, niin kiihkoni oli alkanut syttymään ja halusin vain yhä lisää, värähtelevin elein. Mies nuoli kiivaasti hiljalleen kostuvaa pilluani ja huomasin kuinka kameramies hymyili tyytyväisenä. Olin väkisinkin jo mukana vaikka sieluni huusi tuskissaan.
      "Mitä minä sanoin?" tumma mies mutisi pilluni syövereissä ja asetti toisen kätensä valuvalle reijälleni, työntäen kaksi suurta sormeaan sisääni. Ynähdin ihastuksissani ja aloin keinua sormien tahtiin, joiden vauhti kiihtyi ja voima lisääntyi. Tunsin kuinka hänen rystysensä hakkasivat minua, mutta nautin siitä. En halunnut tämän loppuvan koskaan!
      Miehen kieli seikkaili reijälläni ja klitoriksellani. Tunsin kuinka välillä hän imi voimakkaasti ja välillä työnteli kieltä märkään aukkooni. Väsymykseni oli poissa ja kehoni vavahteli kosketuksen johdosta. Olin jo hyvin lähellä saada orgasmin, halusin lisää, halusin miehen kalua jo sisääni!

      • JautaKanki

        "reijälläni"

        Muuten hyvää tekstiä mutta toi kirjoitetaan reiälläni, alkoi vaan viemään tarinasi uskottavuutta, vinkkinä siis että oikein ja nasevasti kirjoitettu on jautaa..


    • kertojavain

      Tumma mies veti sormensa pois minusta ja suoristautui tyytyväisenä kostean pilluni edessä. Hän myhäili tyytyväisenä kun katsoi nautinnosta sulkeutuneita silmiäni ja kaartunutta keskivartaloani samalla kun avasi vyönsä soljen ja tiputti housunsa nilkkoihin. Miehellä pullotti suuri kulli boxereissa, mikä sai minut entistä enemmän kiihkon valtaan. Mies laski boxerinsakin ja nappasi minua jämäkästi kiinni lanteista, hieroen kyrpänsä päätä kosteaa pilluani vasten. Ynähdin jälleen kun tuo kiusasi minua ja yritin siirtää lanteitani lähemmäs kovaa kullia, haluten tuota pahasti sisääni. Mies puristi lanteitani ja työnsi kullinsa kovaa sisääni. Tunsin kuinka tiukka nuoren tytön pilluni sykki ja kuinka tuon miehen penis yritti levittää sitä omaan kokoonsa. Voihkaisin huutaen ja kameramies otti kapulan suustani, jolloin pääsin huutamaan kuuluvammin. "Lisää!!" Huusin kiihkossani, unohtaen kaiken muun ympäriltäni. Tunsin vain kuinka kyrpä värähteli sisälläni ja kuinka tahti kiihtyi entisestään, tuon elimen painuessa yhä syvemmälle ja syvemmälle minuun. Kulli oli niin suuri että minuun jo sattui, mutta nautin siitä, halusin lisää kipua, lisää tavaraa sisääni. Kuulin miehen houkaukset ja silmät avatessani näin kuinka hän oli kohottanut leukansa ylös huokaillen ja auttoi käsillään vetämällä minua yhä kovemmin häntä vasten. Saatoin vain nähdä hänen tumman ihonsa hehkun ja hikipisarat jotka alkoivat noroilla pitkin hänen kiinteää kehoaan kaljulta päälaelta.
      Mies vetäytyi minusta ulos ja otti kaveriltaan vastaan helminauhan. Olin hetken peloissani kun tuo alkoi työntämään nauhaa sisälleni. "ei.." Kuiskasin hiljaa päätäni hitusen pudistaen ja yrittäen peruuttaa pöydällä selälläni. "kyllä!", mies vastasi ja jätti helminauhan pään roikkumaan ulos vaginastani, työntyen jälleen sisääni. "AAAAHHh!!" Huudahdin kehoni väreillessä kylmiä ja kuumia aaltoja vuoron perään. Tunsin kuinka helmet pyörittelivät G-pistettäni ja kutittelivat minua sisältä päin. Kulli painui jälleen vahvasti minua vasten ja tunsin hänen lanteensa persettäni vasten lämpiminä ja märkinä lemmennesteestäni.
      Jäykistyin täysin ja katosin koko maailmasta miehen alkaessa runkata minua kaikin voimin. "Ahhahh, vielä! Vielä!!" huusin miehellä joka yhä kovemmin ja kovemmin tunki kaluaan minuun. Kunnes tulin. Huokaisin äänekkäästi, useaan otteeseen peräkkäin kun mies vetäytyi minusta ulos kyrpä märkänä "Minun vuoroni." hän totesi jämäkästi ja irrotti nilkkani, pyöräyttäen minut pöydällä mahalleni, ranteeni yhä remmeissä kiinni, kettinkien kilistellessä pöytää vasten. Mies otti perseestäni kiinni jalkojeni roikkuessa pöydän reunan yli ja työnsi jälleen kalunsa minuun helminauhan joukkoon. Voihkaisin herkkänä ja tunsin koko pöydän huojuvan allamme kiihkon pauloissa. Ääntelin voimakkaasti ja huokailin alati kun aloin jälleen olla viimeisilläni. Kohotin pääni kun mies nappasi minua hiuksista ja tunki sormensa suuhuni minun imiessä niitä. Se oli viimeinen pisara. Tulin jälleen hyvin voimakkain elein ja kuulin miehen voimakkaat ääntelyt. Kulli sisälläni alkoi värähdellä ja näin sieluni silmin kuinka sperma syöksyi väreilevästä, tummasta kyrvästä sisääni, valuen reisiäni pitkin kun mies huokaillen vetäytyi minusta.

      Tunsin itseni voimattomaksi kun sessio oli ohi. Minut käännettiin jälleen selälleni ja nilkkani sidottiin sydämeni sykkiessä pilluni tahtiin. Tumma mies veti housut jälleen jalkaansa ja kääntyi kavereidensa puoleen virnistäen: "Kenen vuoro?"

      • kertojavain

        Raiskaus ei toki ole asia millä leikkiä, mutta tämä kiihottaa minua, kuten joitakin vanhat rumat miehet ja halusin vain jakaa sen kanssanne :)


      • JiKo

        "Voihkaisin herkkänä ja tunsin koko pöydän huojuvan allamme kiihkon pauloissa."

        No ensimmäistä kertaa mä kuulen pöydänkin joutuvan kiihkon pauloihin, mihinkähän sfääreihin sä lopulta viet tämän stoorisi. Iso hymiö.


    • J.Lon beba

      Todella kiihoittava tarina, ehkäkin hieman lyhyt, oisit voinut jatkaa kertomusta muista miehistä ja siitä miten he toimivat? :) En pidä tuota raiskauksena :)

    • kertojavain

      Ehkä tarina jatkuu jos saadaan kannatusta ;)

    • pliis

      JATKA OO KILTTI!!!

    • kertojavain

      Tumma mies nyökkäsi ystävänsä suuntaan joka nousi rähjäiseltä, selvästi 40 vuotta vanhalta ja kulutetulta sohvalta astellen luokseni. Tumma mies sulki housunsa astellen vuorostaan sohvalle istumaan kun huomasin tuolla uudella miehellä jo pullottavan vaaleissa shortseissa. Kuka nyt ei kiihottuisi toisten seksileikkejä katsellessa? Ynähdin hiljaa kun tuo vuorostaan laski housunsa ja asettui hajareisieni väliin pirullinen ilme kasvoillaan. Miehen vaaleat kiharat olivat kyllä söpöt, eikä hänessä ollut mitään vikaa, mutta olin varma hänen olevan homo, mikä hieman etoi minua..

      "Nyt saa tyttö kunnon kyytiä!" Hän naurahti kavereidensa kanssa. Pistinkin merkille tuon järkyttävän paksun kullin, josta jo tihkui eritteitä edellisen sessioni vuoksi. Ehkä hän olikin tunnettu kaveriporukassaan suurimmasta kullista tai jotain, ei kai kaverit muuten olisi naureskelleet? "Älä itke, muuten tulee kapula suuhun ja perseeseen" Hän kuiskasi niin että vain minä ja virnistelevä kameramies kuulimme. Nielaisin hiljaa ihoni mennessä kananlihalle valuvien eritteideni vuoksi. Mies kyykistyi jälleen näkymättömiin pilluni syövereihin ja nuoleskeli kielellään jo viilenneitä nesteitäni reisiltäni ja syvältä pillustani. Tunsin jälleen kostuvani kun hän alkoi sormillaan pyöritellä klittaani ja kielellään seikkaillen persereijälläni ja pillussani. Saatoin vain huokailla tyytyväisyyden ja kauhun sekaisin tuntein kun lyhyt esileikki oli ohi. "Olen toiminnan miehiä" Hän selitti kuin olisi kuullut ajatukseni ja avasi nilkkani remmeistä sekä irrotti käsieni kettingit seinästä, nostaen minut istumaan. "Pääsenkö pois...?" kysyin tippalinssissä mutta kiharapää vain naurahti ivallisesti "mitäpä luulet kiimapillu?" Hän vastasi nykäisten rauhoistani niin että pääsin seisaalleni maahan. Jalkani olivat voimattomat kun hivenen vastahakoisesti seurasin miestä tuon vetäessä minua perässään kettingeistä.

      Hän kiinnitti minut lavuaarin hanaan, niin että käteni olivat selkäni takana ja nosti minut lanteista lavuaarin päälle. "Ensin leikitään" tuo selitti ja nappasi käsisuihkun lavuaarin viereltä. "Ei, ei pyydän!" Anelin kun tuo painoi kylmän, teräksisen suihkun häpyhuulilleni levitellen haarojani levälleen minun istuessa lavuaarilla. Mies ei reagoinut aneluuni vaan lähti viemään suihkua syvälle pilluuni. Kylmyys täytti minut, mikä tuntui yllättävän hyvälle turvonneessa tussussani. "Oih.." Huokaisin kun tuo alkoi kovakouraisesti runkkaamaan pientä pilluani suihkulla, sormellaan pyöritellen klittaani ja pieniä terhakoita tissejäni imien intohimoisesti. Heiluttelin lanteitani runkkauksen tahdin mukana ja äänetelin voimakkaasti silmät ummessa, kädet selkäni takana. Klitorikseni oli jo valmiiksi herkkänä ja pyörittely tuntui rintojeni pyörittelyn ja minua panevan suihkun lisäksi aivan taivaalliselta ja eikä mennytkään kauaa kun koko kehoni lävitse kulki jälleen useita supistuksia. Kiljuin haltioissani kun tulin räjähdyksen voimalla suihkun hakatessa emättimeni pohjaa ja viimein poistuessa minusta valkeana ja limaisena. Kiharapäinen mies irrotti minut hanasta ja nykäisi lattialle, jolloin jalkani pettivät ja vaivuin kontalleni maahan. " Tuokin käy" mies virnuili hymyillen ja huitoi jälleen uutta miestä tulemaan luoksemme. Hän oli vaaleaihoinen, mutta hiukset olivat täysin mustat, luultavasti värjätyt sekä tatuoinnit koristivat hänen kehoaan kaulalta vasempaan käteen asti. Hän oli jo ilman paitaa ja riisui housunsakin astellessaan luoksemme. "Mit.." Ehdin mumista kun kiharapäinen veti minut ylös ja käski asettua makaamaan selälleen nurkassa sijaitsevalle patjalle. Hän avasi käteni jotta sain ne selkäni takaa pois, mutta sitoi minut jälleen kiinni parruun, joka seisoi patjan vierellä. Asetuin makaamaan kuten mies käski eikä mennyt kauaa kun tuo mustahiuksinen mies asettui päälleni työntäen hieman pienemmän kullinsa sisääni. Ynähdin jälleen hiljaa kun turvonnut pilluni sai uuden vieraan sisäänsä. Mietin hetken miksei kiharapäinen mies itse hoitanut hommaa mutta sainkin sen pian selville. Hän asettui mustahiuksisen miehen taakse kontalleen ja painoi oman, jättimäisen kyrpänsä tuon takapuoleen, hieroen miehen palleja kädellään. Musta hiuksinen nytkähti päälläni alkaen voihkia rajusti, mikä sai minutkin kiihkon valtaan. Hän runkkasi minua yhä kovemmin ja painui kehoani vasten persettään levitellen kun kiharapäinen mies pani häntä takaa huokaillen ja hikoillen yhtenään.

    • panisin sua

      lisää

    • -N

      Hyvä tarina! LISÄÄ!

    • mielikipeepää

      hyvä ja hyvä, sairaampia tarinoita kiitos!

    • uh

      Tosi hyvä tarina ! Tykkäsin tosi paljon. Lisää vaan näitä.

    • antaa tulla!

      tarinaa lissää, tarinaa lissää, eihän tää tunnu missää!! :D ei oikeesti kauhet orkut..

    • O'O

      Ota rohkeesti vaan jatkossa nimet noille henkilöillesi, uskottavuus paranee rutkasti lisää!

    • kertoja vain

      Kaikki kolme tulimme yhdessä, en enää jaksanut ymmärtää miten olin päätynyt tähän tilanteeseen, tilanteeseen josta nautin niin paljon, mutta silti halusin inhota sitä. Pilluni sykki kiihkon vallassa kun kameramies yhä kuvasi sessioitamme housuissa pullottaen. Aavistin jo seuraavan "asiakkani". "Leke ja Panu nyt ylös. Tämä alkaa olla jo sietämätöntä!" Tuo kamera mie sanoi päälläni makaaville miehille. Kihara päinen Panu ja musta hiuksinen Leke nousivat astellen housut pukien sohvalle samalla kun kameramies viritteli kameransa pöydälle. "Tules tänne" Tuo tokaisi huultaan lipaisten, kiihkon paistaessa pimeässä kellarissa hänen silmissään. Käteni vapautettiin tolpasta ja pääsin jälleen ylös seisomaan.

      "Oletkos jo kiltisti? En haluaisi sitoa sinua mihinkään." Tuo mielestäni komein, sinisilmäinen ruskea hiukinen mies sanoi tarttuen rautoihini ne avaten. "J-juu" sain kuiskattua jalkojeni väristessä allani voimattomina. "Älä nyt liian nössöksi ala Mikael, ei tuo tyttö mitään kaunista kohtelua tarvitse kun kieltäytyi kutsustakin!" Sohvalta huudeltiin. En vain saanut silmiäni irti tuosta minua kädestä pitävästä miehestä, joka ohjasi minut takaisin tuon tutuksi käyneen pöydän luo. "Käy makaamaan." Mikael komensi ja tottelin autuaasti, käyden selälleni viileälle pöydälle, kun hän antoi käteeni viinapullon ja nyökkäsi jalkoväliäni kohti. Kiihotuin heti ajatuksesta, että saisin leikkiä itselläni kaikkien noiden miesten nähden, heidän tehdessä mitään.

      Laskin kylmän lasipullon suun punoittaville, turvonneille, kiimanesteistä kiiltäville häpyhuulilleni ja pyrittelin sitä herkillä alueillani, klitoriksellani erityisesti. Huokaukset alkoivat jälleen purkeutua huuliltani kun näin että Mikael laski housunsa alkaen veivaamaan täydessä seisokissa olevaa kulliaan katse lasittuneena minuun, tahdissa heiluviin rintoihini ja märkänä valuvaan pilluuni.

      Painoin lasipullon pitkää suuta hitaasti sisääni alkaen naida sitä hitaasti, mutta tahtia kiihdyttäen. Viileys tuntui hyvältä herässä pillussani ja nautin sen liukkaasta liikkeestä todella paljon. Litinä täytti huoneen kun suljin silmäni ja antaen huokauksieni paeta suustani oman mielensä mukaan. Kuulin myös Mikaelin ja parin muunkin miehen hiljaista voihkintaa mikä sai selkäni nousemaan kaarelle pöydällä, jalkani jäykistymään ja niskani taipumaan kaarelle. Painelin pulloa sisääni kaikin voimin, koko pullon suun painuessa sisääni hyvin rajusti, huokaillen ja vääntelehtien, kiljuen ja rintojani pyöritellen.

      Mikael huokaili raskaasti ja tunsin kuinka jotain märkää lensi rinnoilleni ja kuinka sormi työnnettiin jälleen suuhuni niin että yökin. Maistoin suolaisen sperman sormissa ja nuolin niitä ahnaasti, kehoni värähdellessä orgasmin partaalla.

      Pullo vietiin kädestäni ja sormet siirtyivät suustani pyörittelemään rintojani ja kipeiksi pyöriteltyjä nännejäni. Annoin käsien vaeltaa kehollani kun kohottauduin istumaan, ottaen edessäni hiljalleen vaipuvan kullin käsiini, sitä edes takaisin veivaten. Otin Mikaelin nännin suuhuni, purren hellästi, terskaa edes takaisin vatkaten, yrittäen saada tuota jälleen täyteen mittaansa. Siirsin toisen käteni miehen pakaralle, hakien tuon anusta, siinä onnistuen, kiitos lähemmäksi siirtyneen miehen.

      • kertojavain

        Painelin sormeani miehen anuksella, tunkien sitä syvemmälle ja syvemmälle, välillä hidastaen etenemistä ja odottaen että se antaisi periksi. Pyörittelin sormeani miehen voihkiessa nautinnosta, tuon elimen jälleen noustessa hitaasti korkeuksiinsa.

        Siirryin nänniltä alaspäin, painaen huuleni tuon kyrvälle, työntäen sen syvälle suuhuni, sormeni yhä tuon anuksessa. Mies otti kiinni takaraivostani ja alkoi naida suuhuni minun yökkäillessä ja kakoessa. Silti kiihotuin tapauksesta ja siirsin molemmat käteni tuon palleille niitä hieroskellen., miehen viimein lopettaessa. Hän veti minut lähelle itseään, aivan rintaansa kiinni, kullinsa ohjaten liukkaan pilluni syövereihin ja nostaen minut syliinsä. Keinuttelin lanteitani miehen tahdissa, hänen hyppyytellessä minua kyrpänsä päällä, niskani jälleen taipuessa kaarelle ja silmieni umpeutuessa.

        Huudot kaikuivat kellarissa kun jälleen hän laski minut pöydälle, itse käyden taakseni pitkälleen, päällimmäistä jalkaani nostaen niin että pilluni avautui kaiken kansan nähtäväksi. Suuri kulli löysi jälleen tiensä häpyhuulilleni ja työntyi hitaasti sisään sentti sentiltä, kunnes pano alkoi. Hän jyskytti minua takaapäin ennennäkemättömällä voimalla ja nopeudella. Kiljuin kiihkossani ja kiemurtelin pöydällä hiuksiani haroen, hien virratessa vartaloillamme. Kulli kiilteli märkänä aina palautuessa sisältäni, sykkivästä pillustani jonka iho alkoi jo tuntua herkältä. Ilmankos tuo.

        Toinen mies nousi sohvalta, hän oli tuo tumma ihoinen mies joka minut oli alkuaan kolkannut. Hän asettui eteeni kyljelleen, kullin vetäytyessä sisältäni. "Annappas sedät nyt leikkii oikein kunnolla. Hän virnuili asettaen oman kullinsa häpyhuulilleni ja työntyen rajusti sisään. Samassa tunsin kuinka Mikaelin märkä kulli painui anukselleni, työntyen sisään hitaasti ja odottavaisesti. Kolmas mies asteli pääni vierelle pöydän päähän, laskien housunsa. Hän oli Lauri, vanhin kaikista. Hänen päälakensa jo harmaantui ja kaljamaha pönpötti paidan alta hänen riisuessa housunsa kahden jo naidessa minua olan takaa. Mietin mitä hän meinasi kun hän viimein otti päästäni kiinni ja möreästi huokaillen painoi karvaisen kyrpänsä suuhuni. Kaikki kolme reikääni oli täynnä miestä ja tunsin sen totisesti, kun märkää spermaa valui poskellani, reidelläni ja selälläni.

        Neljäs mies, kihara päinen homo Panu asettui Mikaelin taakse, painaen oman kyrpänsä tuon perseeseen näin neljäntenä astuen mukaan remmiin, enää puuttui Leke. Hän asteli Laurin taakse, painaen tuota hieman etukumaraan niin että kaljamaha painui päätäni vasten. Yökkäilin ankarasti karvoituksen kutitellessä nenääni ja huuliani. Leke työntyi rajusti Laurin anukseen, hänen huutaessa kiihkossa, jokaisen voihkiessa ja huokaillessa voimakkaasti, hikoillen kuin sika kosteassa kellarissa, tavoittaen oman finaalinsa ajallaan.

        Olin täynnä spermaa kun heräsin. Olin kylmissäni, nälissäni ja pillussani sykki, anustani pakotti ja kurkkuuni sattui. Katselin ympärilleni ja näin tutun linja-autopysäkin edessäni, pienen hymyn noustessa huulilleni kieppumaan. Nousin ja suuntasin kotiin hyvin, hyvin tyydytettynä. Ehkä joskus uusisin tämän matkan..


    • woman4

      Oh my...

    • tykkäsin!!

      tää on vaan niiiiiin hyvä!

    • aaah.....

      Up! Tämä ei saa hautautua unholaan!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8825
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2633
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe