Rakennusliike Lehto Oy

PuskaRadioarvostelut

Antaisin arvosanan tyydyttävä luotettavuudessa, ei kannata ihan satasella luottaa niiden toimiin ja sanomisiin. Liitot on puuttuneet jo sen toimiin ja ihmisellä ei ole aina arvoa, raha kaikki kaikessa. Työn jälki on luuultavasti erittäin hyvää, epärehellinen kuitenkin.

169

31282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • talonrakentajat

      On näitä tähdenlentoja nähty ennenkin. Auttaako se asiaa, jos Lehto kaatuisi niin ne samat työntekijät siirtyisivät toiseen firmaan tekemään pahojaan.

      • Inyourface

        Jaa että oikein tähdenlentoja. Ei tainnut osua veikkaus oikeaan :D


      • kjyih87h

        lehto on kuulemma tehnyt perustukset savesta, ja seinien äänieristys tehty rakennusjätteistä, jotta hinta saadaan alas ja tulos korkealle.
        Isot pomot nauraa aina koko matkan pankkiin kun ovat saaneet jonkun hölmön ostamaan asuntojan


      • Anonyymi

        Jospa ne menisivät ei lestalle oikeisiin töihin.


      • Anonyymi
        Inyourface kirjoitti:

        Jaa että oikein tähdenlentoja. Ei tainnut osua veikkaus oikeaan :D

        Tähden syöksy osui😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jospa ne menisivät ei lestalle oikeisiin töihin.

        Ainakin Ouluun rakennettu Marskin torni on tehty niin päin persettä että oksat poissa. Villat paistaa naapuriin kun niitä ei oo suojattu ja rakennusvaiheessa tuli useita ei voi olla totta tilanteita. Yleensä syytettiin ei lestatiolaists työmiestä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin Ouluun rakennettu Marskin torni on tehty niin päin persettä että oksat poissa. Villat paistaa naapuriin kun niitä ei oo suojattu ja rakennusvaiheessa tuli useita ei voi olla totta tilanteita. Yleensä syytettiin ei lestatiolaists työmiestä

        Lehdon erittäin useilla työmailla (kymmeniä) olleena etelä suomessa useilla ja oulun seudullakin niin voin rehellisesti sanoa aliurakoitsijan silmin niin en IKINÄ ole nähny että lehto tekis yhtään vitun mitään kunnolla. Yhen ainoan asiallisen mestarin oon tavannu siellä muuten niitä ei kiinnosta hevon paskaakaan. Kasvanu konserni liian lujaa otettu mesuja yms liian hätäsesti töihin nii sinne on tullu hupi ulkoja firma täyteen mutta johto portaalla olis myös velvollisuus puuttua asiaan vaan eipä meno ikinä ole muuttunu niin kertoo kaiken. Aliurakoitsijan näkökulmasta (minun kanta vain ja monen muunki suusta kuultuna ) sais koko vitun paska mennä nurin. Monen muunki rakennuttajan toimintaa sais kattoa suurennuslasin kanssa mutta kuitenkin lehto on kaiken huippu ollu tähän mennessä näistä isoista puljuista. Pikku puljut on oma lukunsa.


    • halleluuujaa

      lehto on umpi lesta joka hyväksikäyttää työntekiöitään, siitä se halpuus johtuu näissä lesta firmoissa.
      uskolla saa todella edullista työ voimaa suomessa.
      hyvä esimerki oli että jouluna annettiin uskon veljille puhelimet lahjaksi salassa,näin pidettiin lesta työläiset hiljaisina palkastaan ja uskoteltiin heillä olevan paremmat edut ja paskat.
      todellisuudessa ei lahkoon kuuluvat oli ainoat jotka saivat lähes oiken liksansa,mutta tällä puhelin lahjuksella uskoteltiin asian olevan toisinpäin

      • Tupakkamiesrr

        Lestaatiolaisia, no joo kyllä jotkut on todistettavasti. Ihan kiva firma, mutta rakennusliike on aina rakennusliike.


      • Anonyymi
        Tupakkamiesrr kirjoitti:

        Lestaatiolaisia, no joo kyllä jotkut on todistettavasti. Ihan kiva firma, mutta rakennusliike on aina rakennusliike.

        Miten ne hyväksikäyttää? Onko ihan perus kirkon meeninki nuoriin miehiin joka kuseisrssä laitoksrssa ollut valloilla jo satoja vuosia?
        Ilman liukkaria välisellä kakkoseen on varmasti osuva kuvaus


    • Röökimiesfdsgds

      Lehdolle sattui onnettomuus: Julkaistu: ke 19.09.2012 klo 19:41| Nelosen uutiset


      Eilen louhintatyömaalla tapahtui ikävä onnettomuus, kun räjähdysmattojen alta pääsi karkuun kiviryöppy. Se osui viereiseen kerrostaloon, josta särkyi parvekelaseja ja ikkunoita useista asunnoista. Ylimmän kerroksen asunnossa oleilivat Rhodesin vaimo ja kymmenkuinen poikavauva. Kivisuihku iski heistä vain kolmen metrin päähän. Rhodesin vaimo onnistui taltioimaan onnettomuuden kamerakännykällään. Ohessa järkyttyneen isän avoin kirje rakennusliikkeen johtajalle.
      http://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/uutinen/järkyttynyt-isä-kirjoitti-espoon-räjäyttäjän-johtajalle#comments

    • kmbölfdhbölfgbö

      Toimitusjohtaja vetäytyi "yhtiön" suojaan tapahtumaketjussa! Jälleen loistava esimerkki siitä, että raha ratkaisee ja välitetään vain omasta maineesta eikä tunnusteta suoraan omia virheitä ja halvimman alihankkijan etsinnässä tehtyjä arvovalintoja! Päätoimija konsernin osayhtiö Lehto Oy tulisi saattaa täyteen vastuuseen tapahtumista ja yrityksen hallituksen jäsenille henkilökohtaiset rangaistukset valvontavelvollisuuksien ja vastuullisuuksien laimiinlyönneistä!
      Rakennusliike Lehto Oy on tunnettu myös erittäin epäeettisistä päätöksistään alihankkijoiden kohtelussa ja siitä, että jättävät maksamatta alihankkijoiden laskut. Tälläkin hetkellä kyseinen yhtiö on joutumassa oikeuteen vastaamaan yli 100 000 € alihankintalaskujen maksulaimiinlyönneistä! TÄYSIN vastuutonta ja moraalitonta toimintaa! (Tämä teksti löytyi TV 4 sivuilta.)

      • Anonyymi

        Lestaatiolaisia eivät maalliset lait koske. Pysykää kaukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lestaatiolaisia eivät maalliset lait koske. Pysykää kaukana.

        Eikä maalliset taudit. Mitä sitä rahhaa hukkaamaan käsidessiin ja maskeihin ja muuhun hömppään. Rokote ois tosin ilimanen, mutta eipä sitä onneksi tarvi.


    • anterokorpi

      Keskustelkaa rakkaudella ystävät hyvät. Eikö meidän pitäisi olla onnellisia muiden onnistumisista? Onhan se selvää että virheitä tulee aina kun on kysymys ihmisistä ja isoista hankkeista, mutta mitä oon yritystä seurannut niin huippu työtä he tekevät. Tulos puhukoon puolestaan.

      • Eräpirttuläinen

        Mitä nyt alun toista kuukautta olen Lehdon renkinä työnvälitystoimen kautta pätkäduunarina Lehdolle sitä puuhaa katsellut, niin lähinnä ihmetyttää ja oudoksuttaa ja en oikeen tiedä, itkiskö vai naurasko...

        Jotenkin oudolta tuntuu tehdä sutta ja sekundaa työnantajan käskystä, kun aiemmassa työhistoriassaan on tottunut tekemään hosumatta vain kahta laatua... hyvää on asiakas pyytänyt, mutta samaan hintaan tuppaa priimaa pukkaamaan, kun eipä senkään tekeminen paljoa vaadi. Sen se vaatii, että on lähtökohtaisesti oikeat rakennepiirustukset, oikeat materiaalit sekä työvälineet, joilla tehdä. Mulkku on huono vasara hakata runkonauloja ja kyprokkilevytyskin on aika noloa tehdä perus akkuruuvarilla, kun nauharuuvarikoneetkin on keksitty ja niitä on olemassa

        Suattaapi jäädä työura Lehdon palkkalistoilla melko lyhyeksi, kun ei oikein henkilökohtainen moraali antas periksi tinkiä laadusta ja nimeltä mainitsematon henkilö kyseisessä firmassa petti suusanallisen lupauksen palkkatasosta. Mittakirvesmiehen palkan lupasi jatkosopimuksille koeajan jälkeen, mutta toisin kävi ja ei edes sen vertaa miehessä ollut munaa, että olisi kasvotusten tullut kertomaan pettävänsä puuheensa. Tulee työmaan pihalla käymään ja lähettää terviisipojan kertomaan mulle, että saat jäädä ja jatkaa koeajan palkalla.

        Mie kun luulin, että tää vois olla luotettava firma, kun siin on kuulemani mukaan jotain uskonnollistakin moraalia taustalla ja vois olla mahdollisuus noudattaa Raamatun kymmentä käskyä.

        No ei sitte...


      • Anonyymi

        Kirjoitti varmaan hannuHannu lehto


      • Anonyymi

        Pelkkää sutta ja osakekurssi kertoo yhtiön luotettavuudesta👍🏻👍🏻


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelkkää sutta ja osakekurssi kertoo yhtiön luotettavuudesta👍🏻👍🏻

        Täysin osaamaton johtoporras ja varsinkin omistajalla ei mitään ymmärrystä pörssiyhtiön johtamisesta. Jatkuvasti kannattamatonta projekstia pukkaa.


    • Bluffiako

      BLUFFIA
      Lehdon markkinointi halvoista hinnoista on asunnoissa täyttä Bluffia. Mahtaako nyt pörssiyhtiönä edes olla laillista kun väittävät röyhkeästi ja totuuden vastaisesti nettisivullaan että myyvät 20% halvemmalla kuin muut. Vertaa esim. Lehdon nettisivu Rovaniemen kohde: Yksiöt 102 960eur / 27,5m2= 3744 eur /m2 (ja vielä ilman saunaa) , mikä on Rovaniemellä jo sinänsä kallis hinta. MUTTA väite että tämä olisi vielä 20% halvempi kuin vastaava markkinahinta eli Rovaniemellä pitäisi olla myynnissä siis jossain 3744eur/m2 *1,2 = 4492 eur/m2 hintainen yksiö? Lehdon kohdehan on vielä kaukana, kilometrien päässä kaupungin keskustasta. Ja on silti kaupungin ytimestä, mistä löytyy tätä halvempia asuntoja. Sama pätee myös Lehdon kaksioihin. Taisi olla niin, että osakeanti saatiin markkinoitua ja nyt todellisuudessa saadulla pääomalla tehdään vain perinteistä asuntorakentamista kasvukeskuksissa.

    • Läheltänähnyt

      Kuuleppas anterokorpi.
      Ootko sä todellakin iloinen siitä, että nää veljet tekee tulosta toisten kustannuksella?
      Mä satun tietämään muutaman tapauksen, jossa veli luvannu veljelle duunia suullislla sopimuksella. Laskun maksuaika kun on koittanut, niin maksaja on tylysti todennut, ettei maksua tule koska sopimusta ei ole kirjallisena. Kuinka monta suurperhettä onkaan yhteiskunnan elätettävänä näiden ansiosta.

      Ei se tulos onnea tuo.

      Nämä perkeleen besserwisserit on ajaneet konkkaan monta veljeä ja sinä olet onnellinen heidän tuloksen teosta.
      Eräs tuttavani oli Lehdolla töissä, mutta muutaman vuodn jälkeen jäi sieltä pois kun usko ei antanut periksi tehdä moisia kolttosia.
      Veli venäläinenkään ei ole niin katala veljelleen kuin nämä sankarit on.
      Näillä veljillä on snadisti sokeus vaivana. Maallisen oikeuden eteen ei tarvii kolttosten kanssa mennä, vaan toinen veli siunaa ja armahtaa kaiken. Kellään muulla lahkolla ei taida tällaisia etuja olla.

      Nyt taitaa olla taas se aika vuodesta kun nämä veljet vetävät ne pojoismaiden pisimmät yhdistelmät ison teltan ääreen ja siunaillaan nimettömätkin kolttoset pois niin päästään taas puhtaalta pöydältä bisneksen tekoon.

      Voisko vähempi mammona riittää ja annettas kanssakulkijallekkin palanen makiaa.

      • Anonyymi

        Kommunisti on kuin koiran pentu, syö kädestä niin kauvan kunnes silmät aukeaa!


    • jodarok
    • Kirvesukko

      Vai tuollaista menoa,ei pitäisi kyllä yllättää kun olen aikaisemminkin ollut uskovilla töissä,pettävät tosiaankin toisaan sen kuin ehtivät ja uskottomat päälle.
      Noiss puljuissa ei tosiaankaan voi miehen sanaan luottaa ja TES palkka on kirosana ja työn laatu pelkkää sanahelinää.
      Meinasin nyt työttömänä kysäistä noilta hommia mutta olkoot,on jo tarpeeksi maksamattomia palkkoja takana.

      • Lehdolle

        Tämän uskontokunnan yrittäjät kuten tämä Lehto eivät arvosta / hyväksy muita kun omaan porukkaan kuuluvia tomittajia eli kärsii tästä muutkin kuin työntekijät!


    • uuust

      rakentaa nokialla ny

    • osakkeenomistaja

      Ketjussa paljon kateellisten panettelua. Lehdolla menee hyvin, toiminta laajenee hurjaa vauhtia. Taidatte olla missanneet listautumisannin.. itse ostin sieltä ja heti kaupankäynnin alettua lisää.. hyvin männöö!

      • Anonyymi

        Taira enää männä oikee hyvin...


    • Hevosmiehet

      Lähtökohtaisesti ainakin Lehdolla on kyllä oikea suunta sen suhteen että siirretään töitä pois työmaalta teollisiin olosuhteisiin ja niin kuin "osakkeenomistaja" sanoi niin tätä tuntuu arvostavan myös niin asunnon ostajat kasvavan myynnin kautta, joka lopulta satelee osakkeenomistajan taskuun.

      • myösosakkeenomistaja

        Hyvin menee.. Kurssi puhkaisi tänään 10 euron rajapyykin.


    • 36vuodenkokemusrakins

      Rakennusliike Lehto ja Lehto Group
      Niin uskovaisia kun ovatkin: niin silti valehdellaan ja raha merkitsee kaikkea!!!
      Työn jälki ja suurenluokan mainospuheet ovat huonoja ja aina pitää kinata eivätkä vastaa mistään!
      Uskonto näyttää olevan vain pelkkä kulissi, jonka avulla huijaavat asiakkaitaan!

      Ei tosi uskovainen valehtele, hauku muita ihmisiä ja puhu pahaa muista ihmisistä!!!
      Suurisuuntaiset mainospuheet, jotka eivät alkuunkaan pidä paikkansa.

      Liian nopeasti kasvanut rakennusliike joka/jonka menneisyys eikä nykyisyys kestä todellista tarkastelua. (yrityksestä ei löydy yhtään pitkän rakennusuran tehnyttä huippuammatilaista!)

      kaikki jotka asioitte Rakennusliike Lehdon tai Lehto groupin kanssa kannatta uskoa vain 15% kertomuksista ja niihinkin suhtautua varauksella ja kysyä, että kirjoittakaa kaikki tuo vakuttelu niin, että tämä sopimus on Raamatun kautta totta:

      • rakennusihminen

        Kerrankin joku kertoo totuuden noista paljon puhuvista ns. rakentajista jotka muka ovat uskovaisia joo jos uskovaisuus on huijaamista!


    • Kirkostaeronnnu

      Niin tuo lehtokin kuuluu päätoimija konserniin,joka todellakin on umpi lestadiolainen yritys.
      Toimitila puolella päätoimijalla yleensä rakentaa koivukoski oy,joka on myös todellinen riistofirma.
      Totta on että omiaan suosivat ja jos joutuvat vääräuskoisen aliurakoitsijan ottamaan niin vähintään osa rahoista jää saamatta,pahimmillaan konkka.
      Lestadiolaiset ovat maan pahimpia huijareita,yrittävät vallata kaikki rakentamiseen ja kaupan käyntiin liittyvän.
      Heille kun valehtelu,huijaus,kusetus,ym ei ole pahe,vaan ihan suositeltava tapa toimia.
      Tiedän kyllä mitä kirjoitan olen tehnyt töitä lumonille,lehdolle,koivukoskelle,laptille,jne.
      Ja mielummin olen kotona kun noitten koijareiden kelkkaan enää lähden.
      Aina on jääny kakin maku suuhun.

      • Anonyymi

        Oikein olet kiteyttänyt asian. Brändi ns. rakennetaan käyttäen hyväveliverkostoa. Totuus alkaa tulemaan ajan kanssa esiin eli asiakkaiden tyytymättömyydestä. Lopulta on pakko laittaa firma nurin... sitten toimintaa jatketaan uudella nimellä vaikka taustahenkilöt ovat samat. Näitä juttuja voi tutkia helposti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikein olet kiteyttänyt asian. Brändi ns. rakennetaan käyttäen hyväveliverkostoa. Totuus alkaa tulemaan ajan kanssa esiin eli asiakkaiden tyytymättömyydestä. Lopulta on pakko laittaa firma nurin... sitten toimintaa jatketaan uudella nimellä vaikka taustahenkilöt ovat samat. Näitä juttuja voi tutkia helposti.

        Ja niin jeesus käski: menkää ja tehkää ala-arvoista paskaa asumuksiksi ja rikastukaa toisten kustannuksella.


    • työtäsevaanon

      Olen ollu tässä firmassa yli vuoden ja enää pois ei saisi ei oo muualla ollu yhtä mukavaa no ehkä hakalla joskus. Olen kuullu että jollakin on vakaumusta mut saa ollakki ja minul eioo ja ei kyll näy missään. Työtä me vaan tehään..ja hyvin tehää. Ylpistellä ei saa mut ylpeä olen silti

      • Anonyymi

        Varmaan ollut kiva olla kun olet saanut lusmuilla ja tehollista työtä tullut 2-3 tuntia päivässä.kun kukaan ei valvo töitäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan ollut kiva olla kun olet saanut lusmuilla ja tehollista työtä tullut 2-3 tuntia päivässä.kun kukaan ei valvo töitäsi.

        Joo, Leholla saa kyllä lusmuilla. Mutta kuka valvos, ku pomoistaki on kiva lusmuilla. Ei oo ihme, että tekee tappiota, mutta onneksi palkka juoksee.


    • Enttyontekija

      Ei voi suositella kenellekkään näiden lestatollojen asuntoja. Työntekijät tuumaavaat vain että "eipä ole mun asunto" ja antavat paskan laadun jäädä. Voisi kertoa vaikka mitä mutta luonne ei anna periksi. Sen verran vain sanon, että työnjohdolla ei ole minkäänlaista pätevyyttä rakennusasioissa. Mitä lie ex betonikuskeja on johtohommissa :D

    • Kyssäri

      Mitähän eilen elementtitehtaalla Oulaisissa puuhailtiin, kun pelastuskopteri ja useita ambulansseja pyöri elementti tehtaan läheisyydessä?

    • Omenahopea

      Kaverini asuu heidän kyhäämässä tönössä ja vikoja tuntuu olevan paljon..

    • lottavoitta

      Lehdosta en tiedä. Mutta on lottovoitto saada kaveri senaatille tai tilakeskukselle hommiin ! Jos sattuu omistamaan raksaliikettä meinaan.

    • meneekuhäkäpäähän

      Löytyypä näitä salaliittoteorioita firmasta kuin firmasta. Etenkin kun on rakennusala kyseessä. Laskujen maksaminen yks hailee niin niin... Essonbaarijutut kiertää.

    • niinsenyton

      En tiiä mutta paskaa puhuvat kateelliset ja köyhät
      Itse ollut lehonkirjoilla jo pitenpään. Suurin osa tekiöistä on huippu ammattilaisia ja sielä ei tehä sutta ja sekundaa. Sielä on tarkat normit ja niittenmukkaan tehhään. Ja kaikki työkalut on kyllä varmasti hyvät ja asianmukaiset!! Tämä on erittäin naurettavaa keskustelua aikuisilta miehiltä. Sitten yksi pikkujuttu särähtää korvaan tämä lestojen mollaaminen. Ihmisiä ne on niinku luultavasti tekin?

      • Anonyymi

        Vai niin.opettele ensin oikeinkirjoitusta ja kehu sitten lestoja.olet juntti.


    • kale.1

      Suurin osa tekiöistä on huippu ammattilaisia ? voi olla? Sielä on tarkat normit ja niittenmukkaan tehhään, (ei ihan), sielä ei tehä sutta ja sekundaa ( ei samaa mieltä)

    • Pettynytkuluttaja

      Huijari firma tämä lehto, entinen rakennuskartio.

      Sutta ja sekundaa, eivät korjaa rakennusvirheitä eikä vastaa yhteydenottoihin.

      Lakimiehillä seuraavaksi vakuutuksen kautta, katsotaan alkaako tapahtumaan.

      Ja emme ole ainoita!! Boikottiin tämmöiset huijarit ja kusettajat!

    • Törkki

      Huhu liikkeellä, että ulkolainen iso toimija olisi
      maksamassa Lehdosta tuplahinnan nykyiseen 13,10 € kurssiin.

    • korpikainuulainen

      Lehto tiedottanut ennen Juhannusta, että yhtiön liikevaihto tulee nousemaan jopa 50% yli/ali. Parhaillaan eletään parasta rakennusbuumia. Ilmat ovat otollisia rakentamiseen ja kysyntä on runsasta asunnoista. Myös sijoittajat ovat kiinnostuneet uusista asunnoista ja kahmivat niitä rakennusyhtiöiltä.

    • korpikainuulainen2

      Lehto ei ole myytävänä. Firma tekee hyvää tulosta ja ensi vuonna hättyydellään
      jo yli kolmenkympin lukemia. Saahan ne ulkit yrittää ostaa mutta tuskin onnistuvat.
      Jokos niitä ostajakandeja on jonoksi asti?

      • Lestamesta

        4,80 näyttää se kurssi :D


      • Anonyymi

        Miten meni veikkaus omasta mielestä? Kurssi on nyt 2 euroa.


    • koepaalut

      Haaparannan 150 milj.barentscenterrin urakka yskii tilaaja concentra ab rahat loppui ja konkurssi tuli eka sorakuormien jälkeen.Erittäin hyvin suunniteltu puhallus Daniel lehdolta.Syyskuussa 2017 peli menee poikki 2vuoden muunneltujen totuuksien jälkeen.Se siitä haaparandan mega urakasta.

    • lehdonasiakas

      Asun Lehdon rakentamassa talossa. Vikoja on todella paljon, osa isoja ja vakavia. Lehdon asenne vikojen korjaamiseen ja asioiden hoitamiseen on se mikä eniten ärsyttää ja aiheuttaa harmaita hiuksia. Heitä ei ihan oikeasti kiinnosta miten ihmiset viihtyvät heidän rakentamassa talossa. Sen jälkeen kun asunto on myyty loppuu kiinnostus. Asioita ei myönnetä eikä yhteydenottoihin vastata. Heillä on selkeä väsytys taktiikka ja lakimiehillä uhkailu strategiassa miten reklamaatiot hoidetaan. Me joudumme taloyhtiössä turvautumaan lakimiehiin jotta asiat saadaan selvitettyä. Ei kannata olla missään tekemisissä jollei ole pakko! Äläkä nyt vaan osta heidän asuntoa! PS. ne markkinointikuvat ovat sitten ihan täyttä puppua. Mikään niistä ei toteudu vaan ovat suunnitelijan näkemyksiä ja ne eivät todellakaan ole toteutumassa oikeasti. Esim. pihat näyttävät ihan erilaisilta mitä kuvissa. Eikä asvaltteja ja pihakiviä ole tulossa vaikka ovat kuvassa. Näin saa Suomessa tehdä, se mitä lukee pihasuunnitelmassa kannattaa katsoa, niistä markkinointikuvista ei kannata luoda omia mielikuvia, ne on täyttä puppua!

      • Anonyymi

        Valitettavasti Lehto ei oo ainoa. Ihan sama meno Bonava/NCC:llä. Lakimiesten kanssa taloyhtiö tapellu niitten kanssa takuukorjauksista jo monta vuotta. Kertokaa, jos löydätte rakennusfirman, joka tekee kunnon laadukasta jälkeä. Ostaisin kämpän heti. Nyt ois markkinarakoa kunnon asunnoille. Meitä harmaita hiuksia saaneita on varmaan paljon ja eri rakennusfirmojen kämpissä.


    • grynderi
      • Pöllökky

        Taitaa olla betonin laatu vaan paskaa.ei noita kuituja muuten jää näkyviin


    • LEHTOLAPSI

      Lehoon Betonki taitaa olla tulosohjattua laatua

    • Älkääspekuloikourpot

      Virhe prismaseppälän parkkihallin lattiavalussa on mega lattioiden tekemä virhe, ei betonissa, ei lehto oy:ssa. Jälkihoitotyössä.

    • Lehtolapsi

      Hyvä niin. Arvasinkin että virheitä ei lehtolaisille satu. Aatellaa lehon etua

    • Hirnuja69

      Yksi veljes jäi mieleen eri alan hommissa että joka ikisestä arkisestakin asiastakin piti valehdella ja kertoa asioita jotka ei mitenkään voineet olla totta.Siihen päälle häikäilemätön oman edun tavoittelu.Tulen yleensä kaikkien kanssa toimeen mutta pitemmän päälle olisin varmasti joutunut eroamaan kun en olisi halunnut olla samalla työmaalla.

      • Hirnuja69

        Siis uskon veli.


    • jätkävaan2

      Nyt ostamaan Lehtoa kun 9.11.2017 osari on hurja, liikevoitto kasvanut edellisvuoden
      vastaavaan verrattuna kolmanneksen ja tämä ei ole vale, emävale eikä tilasto.
      Tilauskirjat pullistelee.

    • Vastuuvastaava

      Paljon maksaa vastaavalle mesulle. ? Onko kukaan kirjoittajista . Voisin 7000€ harkita.

    • Lehtoasalkussa
      • Vastaava58

        Pidän Lehdot salkussa ja lisään!
        Huomasitko, että Lehdon kurssi päätyi eilen 11,60 €. Sama millä pääomistajat 1/2 sitten möivät isot määrät. CAR kuvio sopii siihen hyvin. Todennäköisenä pidän yritysjärjestelyjä Laptin ja Lehdon välillä. Lapti hallitsee Lehdon kanssa Pohjois-Suomea ja molemmat yhtiöt on hyvässä kunnossa. Yritysjärjestelyjen jälkeen 18-20 € on hinta-arvio osakkeelta.


    • rakennustaakka

      lehto keuli muutemia vuosia sitten ennen pörssikiimaa että tulos on tällä puljulla uskomatonta luokkaa, no nyt rakennuskiiman huipulla kaikki osaa katsoa liikevaihdon ja voittoprosentin, tuntuu omistajat aina väsähtävän pörssistä saatuuihin miljooniin kun toi voitto sulaa ihan käsiin, no eipä se mihinkään sula vaan siirtyy entisten reittien kautta uusille reiteille , entistä isompana joka taas johtaa entistä pienempään tulokseen firmassa, ei saavin pohjasta enempää pysty nostamaan, pelottava yhtälö kun firma kasvaa 100% ja tulos laskee tätä enemmän kun kuitenkin takuu vastuut kasvaa liikevaihdon mukana samalla prosentilla, voidaan ajatella laivafirmaa jossa ensimmäisessä mellastaa maksava porukka joka latoo jätteensä takana tulevaan laivaan, pääseekö molemmat takaisin satamaan vai jääkö toinen laiva taipaleelle, ja myykö joku rannalla tuota takimmaista laivaa vieläpä pörssissä mahtavana paratiisiristeilijänä. näkeehän sen jo siitä kuka on takimmaisen laivan kapteeni, kuski ja muu henkilökunta....laiva on lastattu tuukko mukaa.

    • uskonlahkonsadux

      jos ei ostamaan pakoteta, eikä suoraan valehdella, olet vain tavallinen tossavainen joka antaa itse mahdollisuuden tulla huijatuksi, olen itse aina ollut kuuro , uskon vain asiat jotka luen virallisesta lomakkeesta ja omilla silmillä näen , se riittää, ihmisten huulia liikuttaa niiden omat huolet ja tarpeet, firmat ei puhu, eikä muutenkaan tee mitää, ne ovat patsaita, ei niitä saa moittia, jos silmiin ei näe sisälle ei niiden takana tyhjää kummempaa ole. tila kumisee tyhjyyttään , ontoksi suunniteltu. pakkohan se jonkun on organisoida että rakentajat saa hommia ja tavalliset taapertajat kodin, voiko joku väittää että oma työ millä tätä asuntoa maksetaan on jotenkin hienompaa tai tärkeämpää tai kädenjäljeltään ylevämpää, voihan olla niin korkeamman tarkastelun kautta että täysin turhalla ostetaan välttävää.
      ps, ostiko joku oikeasti esitteen mukaisen yhtiön, menitkö myös syömään kuvan mukaista hampurilaista, ostit uuden auton kun kuvan perhe oli niin onnellisen näköinen ja matkustit etelään kun kuvassa oli niin kaunis keli.....

    • kaskas61

      Täällä porukka v--un pihalla.
      <tilauskannan kasvu 503 miljoonaa antaa olettaa, että Lehdolta ei lopu rakennettava
      kesken aivan lähiaikoina<

      • mävaanaaaaa

        Ja kuten yllä rakennustaakka totesi, takuuvastuut kasvaa samaa vauhtia..


    • pörkki69

      Rakennusalan huuma kantaa läpi talven- työttömyys jäämässä ennätyksellisen pieneksi.
      Rakennusalan työttömyyskassa sen tietää. Kassan jäseniä työttömänä 5000 vähemmän kuin viime vuonna.

    • jusjusB

      https://twitter.com/search?f=tweets&vertical=default&q=Lehto group

      Lehto valloittaa Ruotsia. Ruotsinkieliset nettisivut julkaistu tänään.

      • Anonyymi

        Ja persiilleen meni.


      • Anonyymi

        Vituiksmän


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vituiksmän

        Loppu tuli ja se oli vain ajan kysymys. Ei mitään käsitystä ulkomailla toimimisesta. Ei jatkoon, takaisin paanukattoa tervaamaan.


    • ähkyolo

      LEHTO ostoksilla, joku iso!!

    • haaparanda

      lehdon tilauskirjassa on ollut monta vuotta yli 100 milj.euroa semmoinen saatu urakka. joka ei koskaan toteudu.eikö se pitäisi poistaa tilauskirjasta.

    • paalux

      tulee mieleen vaan väkisten kansa oy jolla oli myös tilauskirjat täynnä, niin täynnä kuin ylisyöneellä joka ei muuhun pysty kuin ähinään ja puhinaan, haka,polar,puolimatka........jos kaikki otetaan mitä annetaan on tulos 0 , vain tekemisen oli oli palkinto

    • Lehtomister

      Kyllä näyttäis olevan melkosta huijaamista kaiken kaikkiaan kaikki mikä liittyy tähän yritykseen. Käytetään pien yrittäjiä törkeästi hyväkseen ja rahoitetaan sillä toimintaa. Jätetään laskuja maksamatta kaikenmaailman naurettavin perustein. Helsingin suunnalla ainakin yks REPO niminen työnjohtaja saa joskus vielä oikein huolella tuntea nahoissaan kaikki hänen aiheuttamat murheet ja ongelmat. Tilailee miehiä eri firmoista apuun ja sitten kun on maksu paikka niin keksitäänkin että miehet olivat huonoja ja onnettomia ja kaikkea sen sellasta ja tällä konstin maksatetaan ja puretaan kiireet alihankkioiden rahoilla.

      Puhuvat että olisi lisäksi ”cei” miehiä ja kaapissa olo kuulema pistää pinnan kireälle.?

      • Huplaa

        Hän lähetti taas hänen luoksensa toisen viidenkymmenenpäämiehen ja hänen viisikymmentä miestänsä. Tämä lausui ja sanoi hänelle: "Sinä Jumalan mies, näin käskee kuningas: Tule kiiruusti alas".


    • Dkdkdk

      Nämä ahneet yritysjohtajat käyttävät hyväksi tavallisia lestadiolaisia duunareita. Antavat paskaa palkkaa koska "uskovainen ei voi olla ahne" ja samaan aikaan itse ahnehtivat minkä ehtivät. Tälläisiä osa näistä miljonääri yritysjohtajista on.

      • äoäoäo

        Ja puhutaan todella huonoista palkoista. Alkaen jostain 9€-11€.


    • Örkki

      Nyt mukaan Lehtoon taas pitkästä aikaa.
      Tulossa 2 viikon sisällä kaksi isoa diiliä Lehto Oyj :lle.
      Lippulaiva, Espoo hintalappu 200 M€
      Hippos, Jyväskylä hintalappu 198 M€
      tuloutus jakautuu n. 3 vuodelle.
      Lisäksi on paljon muita esim. terminaalit.

      • Lehtolapsi

        Lippulaiva peruuntui ja saas nähdä tuleeko tuosta Hippoksestakaan mitään


    • rakennusammatti

      Se on kummaa että jaksatte puhua lehdosta pahaa, kyllä puhetta maailmaan mahtuu ja näitä Lehtoja ette horjuta millään.
      Kateus on kauhea asia ja yleensä kaikkein turmiollisinta niille jotka pahaa puhuvat!
      Lehdoilla menee hyvin.
      Ruvetkaa itse yrittäjiksi niin keskustellaan sitten kun olette näyttäneet mihin olette pystyneet muuta kuin potaksaa puhumaan muista .

      • tosion

        Kyllä loistavasti kerrottu, kyllä nämä kateelliset ihmiset kun eivät kykene itse tekemään mitään niin puhutaan pahaa ja keksitään ihmeellisiä juttuja.
        Te jotka olevinaan olette miehiä ja juoruja keksitte ja puhutte pukeutukaa hameeseen niin kaikki näkevät heti että olette nössöjä luusereita.


      • Anonyymi
        tosion kirjoitti:

        Kyllä loistavasti kerrottu, kyllä nämä kateelliset ihmiset kun eivät kykene itse tekemään mitään niin puhutaan pahaa ja keksitään ihmeellisiä juttuja.
        Te jotka olevinaan olette miehiä ja juoruja keksitte ja puhutte pukeutukaa hameeseen niin kaikki näkevät heti että olette nössöjä luusereita.

        Näinhän se tietenkin menee, surkuhupaisinta on, että teitä löytyi myös heittäytymään sen Kailajärven kusetettavaksi.

        On vain moraalisesti oikein ottaa teiltä urpoilta rahat pois. Toivo voisi olla seuraava paikka luopua säästöistä ja myydä äitimuorin talo rikastuakseen.

        Raha ei katoa, se vain vaihtaa taskua, taskut ne on hameessakin ;)


      • Anonyymi

        Tapa jolla lehto kohtelee omaa henkilöstöään on se syy miksi mikään ei toimi. Omistaja puuttuu jokaiseen asiaan ymmärtämättä niistä mitään. Ei kaveri voisi olla enemmän pihalla liiketoiminnasta. Paanukaton tervaus on sopivankokoista bussinesta tälle yritykselle. Muut projektit liian vaikeita ymmärtää ja ohjata. Loppu hyvin lähellä koska johto pelkää tehdä mitään.


    • kurjenmiekka2

      Näille osakkeettomille nössöluusereille käy ensi viikolla huonosti.
      Lehdon omistajat sensijaan saavat sijoituksilleen hyvän tuoton kun
      ovat malttaneet odottaa lappujen kanssa. 2x 200 M€ tulee nostamaan
      osakkeen hinnnan arvoon arvaamattomaan. Lehto joutuu viimekeväiseen
      tapaan antamaan posarin.

      • seurateltanpatentti

        Miten meni, noin niin kuin omasta mielestä? Kai tankkasit halpaa 12€ lappua?


    • Kusetusta

      Läheltä piti etten päätynyt lehdon palkkalistoille. Eivät vaan "Herran miehet" halunneet edes TES :n mukaista palkkaa maksaa.

    • Rautarouva

      Kyllä, Rakennusliike Lehto Oy on haukuttu. Tuskin mikään yritys on täydellinen, kateus...

      • Anonyymi

        Tässä yrityksessä ei ole mitään normaalia. Asiasta tulee palautetta.


    • EiLehdolletöihin

      Ei ole kyse kateudesta näissä kommenteissa. Lehdolla vain lestadiolaisia työntekijöitä (ja heidän perheenjäseniään) arvostetaan, muut saa mitä sattuu kulloinkin jäämään. Lessu-työntekijät saa parhaimmat paikat, edut ja luottamuksen jota muille ei jaeta. Mitä korkeammalla hierarkiassa olet, sitä enemmän tämä kahtiajako näkyy. Lehdolla ahneus on tullut nyt siihen, että urakat kusee kun aikatauluihin ja luvattuihin sopimuksiin ei edes yritetä päästä. Vahingonkorvaus- ja sopimusrikkomus -oikeudenkäyntejä luvassa muutaman kuukauden sisään useita. Lisäksi on ihan yleisesti tiedossa Sipilän halllituksen sote-uudistus jonka hedelmät piti sataa Lehdon koriin. Lehto on ottanut useita terveys-ja hoitoalan uudisrakennuksia halvalla sisään kun ajatus oli, että ne saadaan käyntiin Soten kustannuksella ja veronmaksajien piikkiin. Sellainen hyväveli-verkosto tämä hallitus ja Lehto Group.

    • Työukko123

      Miksi lehto ei maksa jouluaatolta mitään arkipyhäkorvauksia? Pitäisikö töissä olla jouluaattona?

    • OnnellinenAsukas

      Moi!

      Olen alkanut pitää blogia meidän vuosikorjauksen etenemisestä. Kyseessä siis Lehdon rakentama asunto. Jos kiinnostaa seurailla montako vuotta tässä Lehdon kanssa väännetään, ja kuinka hupaisaksi vuosikorjaus voi välillä mennä, niin käykää katsomassa

      https://uudisrakennusonnea.blogspot.com/

      • LoputonVääntö

        Kiitos blogista!

        Vastaavia ongelmia olen kokenut myös toisessa Lehdon kohteessa.


      • Lessutosaakusettaa

        Upea blogi,voimia teille,älkää antako periksi!!


    • Halpakakka

      Lehto ei ole ainut, muilla saattaa olla paljon isompia ongelmia, ihmeen vähään ihmiset tyytyvät.

      • Anonyymi

        ÄLKÄÄ IKINÄ OSTAKO LEHDON RAKENTAMIA ASUNTOJA. Kiinteistö Tahkola samaan kastiin.
        Lestahuijareita !!!!


    • Kirvesmiäs

      Tekivät hallirakennusta alkutalvesta. Koko hallin aukot olivat ummessa, jotta olisi lämmin. Kaivinkone kaivaa aamusta iltaan hallin sisällä ilman, että sen pakokaasuja ohjattaisiin ulos. Oikein mukava oli työskennellä sisällä. Kerroin heille, että sisällä ei voi työskennellä kun ilmanlaatu on todella huono ja epäterveellinen. Sieltä soitettiin ettei tarvitse tulla työmaalle enään.

    • Rehtipeli

      Minua kolleka varoitti, että Lehto ei maksa alihankkijoiden laskuja ja näin sinnä sitten kävi, että rahoja ei tullut. No eipä tarvii mennä enää siihen puljuun. Kiitin yhtiötä hyvästä yhteistyöstä ja laitoin hyvityslaskun. En viitsi muutaman tonnin takia tapella jättiläisen kanssa.

    • Moduulintekijä

      Lehdolla isoja ongelmia kosteuden kanssa useilla työmailla. Rakennetaan moduulit tehtaassa ja paketoidaan muoviin ja työnnetään pihalle. Lunta ja jäätä päälle, muovit rikki ja märkiä moduuleita. Nämä ladotaan päällekkäin ja vauriot peitetään -mitä tästä seuraa vuoden/parin kuluttua??? Kuluneen talven tuotteena noin tuhat moduulia tässä jamassa.

      • Anonyymi

        Tämä.


      • Anonyymi

        Lehdon moduuleita ei ole suunniteltu siirtelyyn ja kuljetukseen. Kulmat halki joka kylpyhuoneesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lehdon moduuleita ei ole suunniteltu siirtelyyn ja kuljetukseen. Kulmat halki joka kylpyhuoneesta.

        Kylpyhuonemoduulit vedeneristyksineen tehdään tehtaalla hektisessä aikataulussa. Valmistuksen jälkeen ne viedään talvellakin pihalle varastoon tekeytymään.


      • Anonyymi

        Eräällä työmaalla olisin voinut käydä suihkussa jos olisi ollu shampoot mukana kun vettä tuli mokkulan katosta vesisateelle. Puuelementtien kipsit ja villat märkinä kun nämä niiden vanerikannet Toimii.......


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eräällä työmaalla olisin voinut käydä suihkussa jos olisi ollu shampoot mukana kun vettä tuli mokkulan katosta vesisateelle. Puuelementtien kipsit ja villat märkinä kun nämä niiden vanerikannet Toimii.......

        Lehdon tekeleet menee 30 vuodessa purkuun ja ihmiset menettää rahansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lehdon tekeleet menee 30 vuodessa purkuun ja ihmiset menettää rahansa.

        Meneeköhän edes niin kauaa.. Ovat ihan mätiä paskoja


      • Anonyymi

        Lehdon kylpyhuonemoduuleja ei ole edes suunniteltu siirreltäviksi. Normaalisti kaikki nurkat ovat haljenneet ja samoin vedeneritys luonnollisesti rikki. Ulkona varastoidaan märkiä moduuleita ja lähetetään rakennuskohteisiin. Nostetaan nosturilla paikoilleen ja koko ajan runkorakenteet joustavat ja elävät. Lopulta rikkinäinen moduuli valetaan paikoilleen. Että sellainen huijaus ja vedätys on keittiö kylpyhuonemoduuli.


    • Anonyymi

      Lehdon pitää palata juurilleen.

      Monilla on iso perhe elätettävänä, kotimyyntiyrityksiin pääsee helposti töihin ja työvoimaviranomaisetkin patistavat aktiivisuuteen.

      Suotavan ja kannustettavan yritteliäisyyden, nokkelan markkinoinnin ja härskin toiminnan rajat voivat olla häilyviä. Epäkohtiin puuttuminen ei ole helppoa.

      – Jos lähdet arvostelemaan, kateuskortti heilahtaa, Leevi sanoo.

    • Anonyymi

      LEHTO EI MAKSA ALIHANKKIJOIDEN LASKUJA.

      Ottakoot ulkomailta työvoimassa.

    • Anonyymi

      Tiedä saako miltään liikkeeltä hyviä asuntoja mutta lehdolta en ostais. On ne aen veŕran hurjaa porukkaa.

    • Anonyymi

      Tässä Lehdot rikkovat uskonsa pyhimpinä sääntöjä.

      Älä varasta
      Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi
      Älä himoitse


      Niinkö ne siellä seurakunnalla opettaa?

    • Anonyymi

      Jos löydätte vielä huonomman rakennusliikkeen kuin Lehto, niin käyttäkää sitä!

      • Anonyymi

        Oisko SRV ?. Saattaa muuten maanantaina tulla Lehto hiukkasen alaspäin pörssiarvossaan. Voimia omistajille.


    • Anonyymi

      Hmmm. Paljon on moitetta viestiketjussa. Olen toista vuotta lokakuussa 2017 valmistuneen taloyhtiön hallituksen pj. Meillä kaikki on vuosikorjauksia myöten toiminut kohtuullisen hyvin, eikä vuositarkastuksen ennakkotarkastuksessakaan suurempaa huolenaihetta löytynyt. Taisimme saada ihan hyvän talon Lehdolta. Ainoastaan kylpyhuonemoduuli on kalusteiltaan, varsinkin käsienpesuallas, hieman lelumaisen oloinen - moduuli on moduuli, eikä kuten paikalla rakennettu vakaa kph... Kyllä tässä elelee ja hyvin ovat vastanneet yhteydenottoihin. Varoittaisin sen verran, että Lehdon valitsema isännöinti (ja huoltokin) kannattaa pistää vaihtoon heti, valitsevat "omia" miehiä/yhtiöitä ja kun vuositarkastusten aika tulee, ei isännöitsijällä ole ihan puhtaat paperit.

      • Anonyymi

        tuohon aikaan oli vuositakuu urakoitsija alansa ammattilainen .


    • Anonyymi

      No "sijoittajat" joko kurssi hipoo 30 euroo... Tyyppi esimerkki: Hölmöiltä rahat pois.

      • Anonyymi

        Kusettajia kaikki lahkolaiset. Samanlainen paska yritys on ahosen palvelut. Kusettaa kokoajan asiakkaita


    • Anonyymi

      Lestayritykset käyttävät itsestään kertoessaan (kehuessaan) siteeksi totta valehdellessaan sellaisista seikoista, joita pitävät edullisina asiakkuuksia tavoitellessaan. Siteeksi totta seikat ovat kaiken lisäksi yleisiä totuuksia, jotka eivät päde näihin lestayrityksiin.

      Esim. Salaojakympit väittävät olevan yli 50 vuotta vanha yritys. Itse asiassa aivan tuore yritys. Vaikka ottaisi senkin ajan huomioon, kun nimi Salaojakympit on ollut rekisterissä (yritystoimintaa ei ole ollut), niin puhutaan luokkaa 10 vuoden ikäisestä toiminnasta. Miksi Salaojakymppien taustalla oleva porukka haluaa tätä ikäasiaa tuoda esiin. Varmaankin siksi, että heidän muut yritykset ovat olleet lyhytikäisiä. Viimeisimpänä meni Restakoti konkurssiin 30.10.2019 ja sitä myöten myös liiketoiminta aurinkopaneelien asennuksen ja nuohouksen aloilla. Restakoti teki myös savuhormien liukuvaluja ja kattojen maalauksia. Kesällä meni kyseisten henkilöiden Elementtikatto Oy konkkaan.

      Salaojakympit listaavat joukon teknisiä seikkoja salaojiin liittyen. Seikat ovat pääosin aivan oikeita, mutta eivät millään tavalla liity itse Salaojakymppeihin, joka tekee vähän miten sattuu, mikä taas johtuu siitä, että heillä on kokematonta ja osaamatonta porukkaa ja ylipäätään yrityksen johto menee euro ei laatu edellä.

      Kauan ei mene, kun Salaojakymppien nettisivuille tulee ilmoitus: " olemme huoltokatkolla, palaamme pian". Nokimestareiden sivut ovat olleet kolmisen kuukautta "huoltokatkolla". Nythän ne menee lopullisesti katkolle, kun Restakoti meni nurin.

      Lehto Groupin valehtelut ovat niin suuria ja moninaisia, että jo henkikin salpautuu. Onhan se toki suuri yritys eli valheetkin ovat sitä myöten.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Nyt ei tarvi enää olla sijoitusguru:kaikesta näkee ettei Lehto Groupin negatiiviset uutiset ole vielä kaikki tässä.

        Loppunäytös on vielä näkemättä, todennäköisesti negaa tulee vielä paljon. Kurssi tulee kyykkäämään sentti sarjaan. Missä lie pohjat, ongelma yhtiöistä tulee usein shortattuja joten ei tota kyllä uskalla omistaa enää...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ei tarvi enää olla sijoitusguru:kaikesta näkee ettei Lehto Groupin negatiiviset uutiset ole vielä kaikki tässä.

        Loppunäytös on vielä näkemättä, todennäköisesti negaa tulee vielä paljon. Kurssi tulee kyykkäämään sentti sarjaan. Missä lie pohjat, ongelma yhtiöistä tulee usein shortattuja joten ei tota kyllä uskalla omistaa enää...

        Nyt alkaa s-itti osua tuulettimeen: "Lehto Groupin irtisanomiset kohdistuvat Kempeleen toimipisteeseen, vajaan 20 työntekijän työt loppuvat". Kumpia irtisanotaan, uskonveljiä vai höynäytettäviä pakanoita?

        https://yle.fi/uutiset/3-11056526


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ei tarvi enää olla sijoitusguru:kaikesta näkee ettei Lehto Groupin negatiiviset uutiset ole vielä kaikki tässä.

        Loppunäytös on vielä näkemättä, todennäköisesti negaa tulee vielä paljon. Kurssi tulee kyykkäämään sentti sarjaan. Missä lie pohjat, ongelma yhtiöistä tulee usein shortattuja joten ei tota kyllä uskalla omistaa enää...

        Senttiosake on täysin Lehdon oman toiminnan lopputulos. Koko toiminnassa ei ole mitään moraalia. Omistaja puuttuu jokaiseen asiaan josta ei ymmärrä yhtään mitään.


    • Anonyymi

      En antaisi arvosanaa ollenkaan kyseiselle lafkalle, sen verran leväperäistä touhua. Ei oteta vastuuta tekemisistään millään tavalla. Vähätellään asiaa ja kierretään vastuu. Ei jatkoon.

      Alkaa tosiaa osua p*ska tuulettimeen kun antoi jo kolmannen tulosvaroituksen tänä vuonna.

    • Anonyymi

      Yli 40 millin tappiot tänä vuonna syyskuun loppuun mennessä.

    • Anonyymi

      Todella sutta rakentavat ja selittelyjä riittää. Äänieristykset jne ihan kuraa. takuuaikana ketään ei saa kiinni. Huijarifirma, raha tärkeintä.

      • Anonyymi

        Mitä te sitten ostatte niitä asuntoja.onhan noita myynnissä.vai onko se niin että kun halvalla saa.


      • Anonyymi

        Etelä-Suomen ihmiset eivät tiedä tätä Lehdon porukkaa. Täysiä huijareita. Samaan kastiin kuuluu myös Tahkola-isännöinti. Olkaa varuillaan!!!


      • Anonyymi

        Älkää missään nimessä OSTAKO LEHDON RAKENTAMIA ASUNTOJA. Siitä ei seuraa mitään hyvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etelä-Suomen ihmiset eivät tiedä tätä Lehdon porukkaa. Täysiä huijareita. Samaan kastiin kuuluu myös Tahkola-isännöinti. Olkaa varuillaan!!!

        Ei kannata ostaa Lehdon rakentamia asuntoja. Tulee vaan ongelmia. Tiedän kokemuksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kannata ostaa Lehdon rakentamia asuntoja. Tulee vaan ongelmia. Tiedän kokemuksesta.

        Lesta mafia jyllää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kannata ostaa Lehdon rakentamia asuntoja. Tulee vaan ongelmia. Tiedän kokemuksesta.

        Kerroppa kokemuksistasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerroppa kokemuksistasi?

        Lehdon asunnot tehdään todellakin "talousohjatusti"... Joka asiassa mennään rimaa hipoen, joskus jopa ali. Ongelmia piiloitellaan ja salaillaan. Tärkeintä on että saadaan tuottoa. Tiedän mistä kirjoitan.


    • Anonyymi

      onko se lehto lampi?

    • Anonyymi

      JAHVEJAHVEJAHVE

    • Anonyymi

      Osake ei kaikesta laskusta, suoranaisesta romahduksestakaan huolimatta, ole vielä edes halpa.

      https://www.inderes.fi/fi/system/files/company-reports/lehto_laaja_20_final.pdf

      "Arvostus nojaa merkittävään parannukseen, johon mielestämme vielä selkeät näytöt puuttuu"

      Eli suomeksi tuo tarkoittaa: kallis lappu.

      "Epävarmuus on suuri ja riskit hyvin korkealla"

      Sekin vielä. Silloin hinnan pitäisi olla halpa, jotta uskaltaisi edes pienellä määrällä harkita.

      • Anonyymi

        Lehto näyttää myyvän asuntojaan tarjouksella että kaupan päälle ilmaiset yhtiövastikkeet vuodeksi.
        Kyllä taitaa asuntokaupankäynti nyt hiipua ja Lehto groupin kurssikin sitä myötä. Kurssi nyt 1.55 e mutta meneeköhän kohta senttiosakkeeksi jos tämä yleinen kurjuus jatkuu. En omista enkä uskalla ostaa vaikka sais kuinka halvalla. Hyvin ennusti Asko tämän kurjuuden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lehto näyttää myyvän asuntojaan tarjouksella että kaupan päälle ilmaiset yhtiövastikkeet vuodeksi.
        Kyllä taitaa asuntokaupankäynti nyt hiipua ja Lehto groupin kurssikin sitä myötä. Kurssi nyt 1.55 e mutta meneeköhän kohta senttiosakkeeksi jos tämä yleinen kurjuus jatkuu. En omista enkä uskalla ostaa vaikka sais kuinka halvalla. Hyvin ennusti Asko tämän kurjuuden.

        Nyt on sen aika kun tuolilla keikkujat kynä suussa ja kädet niskan takana toimistossa aikaa viettävät saavat lähteä.näkemystä on ollut.


    • Anonyymi

      alkoivat kellot soittamaan....enää hetken kestää

    • Anonyymi

      Lehto on täysin riistofirma. Itseään kehuvat vaikka koko toiminta on vähintäänkin kyseenalaista. Tärkeimmillä palleilla istuu täysin epäpätevää porukkaa. Ansioksi riittää uskonveljeys ja sillä selvä. Palkkataso on surkea ja ylitöistä ei makseta vaikka niitä kertyy koska liian pienellä väellä pyöritetään työmaita. Ei mikään ihme että kupla alkaa puhkeamaan. Lopun edellä tämä firma

      • Anonyymi

        voi hyvänen aika sentään taas osuuspankki lähtee mukaan huijaamaan lisää piensijoittajia Lehtoon älkää hyvät ihmiset ostako kenenkään lestadiolaisen firman osakkeita,, jossain vaiheessa kaikki tulette häviämään rahanne ter 50 vuoden kokemus lahkosta


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        remontti-osasto vaihtanu nimekseen Remonttipartio Oy


    • Anonyymi

      Lehto on yksi ahneuden huipuista. Kaikessa oiotaan, jos voidaan. Asunnot on halpoja, mutta erilaisia virheitä on ja paljon. Onnea niile, joiden taloyhtiöstä löytyy paha virhe 10 tai 20 vuoden kuluttua ja koko roska kannattaa mieluummin purkaa kuin korjata.

      Uskokaa pois. Lehdon kämpissä saat juuri sen mistä maksat. Asunnon hinta on puolet muiden hinnoista, mutta kalliiksi se voi tulla.

      • Anonyymi

        Paskapuhetta! Hyviä kämppiä tekevät ja hoitavat asiallisesti hommat loppuun saakka! Ehkä ennen on ollut toisin, mutta tämä kokemus on viimeisen vuoden ajalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paskapuhetta! Hyviä kämppiä tekevät ja hoitavat asiallisesti hommat loppuun saakka! Ehkä ennen on ollut toisin, mutta tämä kokemus on viimeisen vuoden ajalta.

        Lehto on yksi huonoimmista. Ehkä joku työmaa menee hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paskapuhetta! Hyviä kämppiä tekevät ja hoitavat asiallisesti hommat loppuun saakka! Ehkä ennen on ollut toisin, mutta tämä kokemus on viimeisen vuoden ajalta.

        Jospa lestat ja hyväveli pojat eivät täällä huutelisi. Tsekatkaapa esim Oulussa se Marskin paska. Tiilet tippuu seinistä ja naapurin ikkunat rakennettu umpeen. Tosin naapuritalon lmistaa säätiö jossa nämä hyväveli kaverit istuvat hallituksessa.


    • Anonyymi

      Lestadiolaisten yritysten kulttuuri ja toimintatapa on vieras normi tallaajalle joka ei uskonnollisista touhuista väliltä.

      Herran "pelko" on läsnä ja raha merkkaa vielä enemmän, kuin "tavallisen" tallaajan silmissä.

      Kierrän nämä yritykset mielellään ja rahoitan jatkossakin joitain suomalaisia perus juoppoja, joiden toiminta kulttuuri ja huumori, on itselle mieluisaa.

      • Anonyymi

        Kaavoitus Oulussa rullaa lestojen hyväksi kun puolet lautakunnasta on lestoja case Marskinpuisto, Välivainio jne..


    • Anonyymi

      Olen hiukan suunitellut että annan parille lesta ukkelille kuonoon vaikka samaa aikaan !
      Puhuvat niin vitusti pahaa omasta siskostaan joka eronnut uskonnosta aikanaan niin jos hiukan täräyttäs nenän päälle kun itseä ei kiinnosta heidän tarinat eikä jälkipuheet!

      Toki voisin vaikka maksaa jollekin jos pienen opetuksen järjestää siitä miten ihmisiä pitää kohdella vaikka ei samaa kuntaa edustakaan !

      Erikoisen katalaa porukkaa joka suhteessa nämä lestat , inhoon enempi kuin mamuja niin näitä kateelleellisia rahankerääjiä ! Nämä runkut on yllätys Muhos sektorilla jossa tämä erikoisen kaksinaamainen perhe asustaa,,antaa ajaan kulua niin voi tulla yllätys ? Vaimonsa kävi lihavuusleikkauksessa niin vietiin aivotkin

    • Anonyymi

      Sijoitin rahojani muutama vuosi sitten tähän puulaakiin, en tiennyt silloin mikä paskaläjä oli kyseessä. Nyt osakkeet ja yritys raskaasti tappiolla, omistajat ovat kuulemma kyitenkin rikastuneet oikeaaikaisilla osakemyynneillä. Onneksi pörssi muutoin on kehittynyt omalta kannaltani hyvin, mutta oppirahoja maksoin.

    • Anonyymi

      Ei sinulta pyydetty tänne mitään arviota.

      • Anonyymi

        Eihän paskaläjiä yleensä arvioida.


    • Anonyymi

      Tää on hyvä

    • Anonyymi

      Liitto ei Lestalle mitään voi. Jos Seurakunta puuttuisi toimintaan voisi se toimia

    • Anonyymi

      Itse antaisin kiitettävän ko firmalle

    • Anonyymi

      Osta nyt lestalta, kadu vasta myöhemmin.

    • Anonyymi

      Kyllä Lehdon luotettavuus on heikko työnlaatu,hirveästi takuutyökorjsuksia,tämän takia osakekurssi on mitä on katsotaan onko Lehtoa vuoden kuluttua olemadsa

    • Anonyymi

      Talousohjattua rakentamista,suunta konkurssiin.

    • Anonyymi

      Lestojahan nämä lestoja. Ottakaa opiksi!

    • Anonyymi

      Lehto naukuu sysimustasta rakenusteollisuuden tilasta! Kaikki suomessa aliurakoitsijat tuntevat Lehdon ja kukaan ei suuremmin ihmettele konkurssia. Ei iso "L" kaikkea pelasta.

    • Anonyymi

      Lehto on todella peestä !!!

      • Anonyymi

        Totta !!


    • Anonyymi

      Kympistä vetoa ettei Lehtoa ole enää vuoden päästä! Konkurssi häämöttää.

    • Anonyymi

      Näin käy pöytä puhtaaksi ja uus pulju pystyyn. Talousohjattu kokka siinä vain on tuloutettu mammonaa liikaa omistajille niin kait se kassa tyhjenee

    • Anonyymi

      Laittasivat kädet ristiin, jospa hän nyt taas auttaisi....

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1615
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1244
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1072
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      857
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      741
    Aihe