Homojen Syrjintä

Fagot 15

Heippa!

Olen siis 15-vuotias homo poika. Mietin usein mitä ihmisillä on meitä homoja vastaan. Olemmeko kenties jonkinlainen uhka ? Pitäisitte homoutta hyvänä asiana. Emmepähän aiheuta liikakansoittumista. Niin kuin monet lestadiolaiset tai himopanijat.
En kuitenkaan itse välitä siitä mitä mieltä muut meistä ovat, mutta tiedänpähän vain että toisille syrjintä on todella kova pala. Jokainen siis voisi mennä itseensä jonneja myöten ja miettiä olisiko aika nostaa pää raamatusta.

15

479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Girl93

      Minusta homoissa ei ole mitään väärää. Oma setäni on homo ja hänelln on miesystävä sekä thaimaasta adoptoitu tyttö joka käy nyt 2lk. Tyttö on aivan hurmaava tapaus ja tykkään hänestä ja hän on kuin oma lapsi minulle. Myös kavereissani on homoja ja heissä ei ole mitään vikaa. Ainut mitä vihaan on ne pikkusormenn heiluttaja homot jotka kulkee käsilaukun ja meikit naamassa. Esim BB niko on omalla tavallaan ihan jees mutta omalla tavallaan liikaa yrittävä homo. Eli jos vain pysyt omana itsenäsi ja pidät silti miehisyydestäsi kiinni niin homoudessasi ei ole mitään vikaa :) Ja hienoa että et välitä muiden "huuteluista" sillä veikkaan että he ovat vaan kateellisia kun joillakin menee hyvin... :)

    • catpsyco

      Se on aivopesemättömälle heteromiehelle (ainakin minulle ja useille) jotenkin todella vastenmielistä. Luulen, ettå muitten "viha" on luonnon ja evoluution oma mekanismi jolla pyritään estämään lajin sisäistä sairastumista ja rappiota. Se mikä homoudessa on pelottavaa on se että sitä tyrkytetään vähän samalla tavalla kun kuumelääke työnnetään perseeseen; pakottamalla. Ihmisille pitäisi antaa aikaa hyväksyä. Myös värikkäät pride sirkusparaatit (joihin osallistuminen tulee varmaan kohta pakolliseksi) ovat omiaan luomaan kielteistä asennetta. Eivät heterotkaan pelleile niin.

      • En ihan ymmärrä

        Kuka sulle on homoja perseeseen työntänyt kun se sulle on ongelma? En ainakaan itse huomaa homiista kertovia juttuja hirveästi lehdissä tvssä tai muussa mediassa ole huomannut. Ehkä joitain mainintoja tai tv ohjelmissa niitä nyt esiintyy kaiken maailman saippua sarjoissa. Se on eri asia jos tällaisia juttuja luet netistä tai hakeudut sellaisiin paikkoihin jossa homoudesta puhutaan. Elä heteoa elämääsi ei sun homoista tarttee välittää. Ps. Ite oon homo


      • En ymmärrä
        En ihan ymmärrä kirjoitti:

        Kuka sulle on homoja perseeseen työntänyt kun se sulle on ongelma? En ainakaan itse huomaa homiista kertovia juttuja hirveästi lehdissä tvssä tai muussa mediassa ole huomannut. Ehkä joitain mainintoja tai tv ohjelmissa niitä nyt esiintyy kaiken maailman saippua sarjoissa. Se on eri asia jos tällaisia juttuja luet netistä tai hakeudut sellaisiin paikkoihin jossa homoudesta puhutaan. Elä heteoa elämääsi ei sun homoista tarttee välittää. Ps. Ite oon homo

        Sori kirjoitus virheistä


    • wdweefwef

      Oon tyttö 16v, mun mielestä homoissa ei ole mitään pahaa, itse olen saanut homoista ystävällisen ja mukavan vaikutelman : )

      • heikki-jolla-häntä

        Mun mielestä homoissa ei ole mitään vikaa. Eikä noista uskovaisten homous-on-syntiä-ja-johtaa-kadotukseen-jutuista kannata välittää. Itse olen jonkin verran Jeesuksen opetuksia tutkinut Raamatusta enkä ole löytänyt ainuttakaan kohtaa jossa Jeesus olisi morkannut homoja millään lailla.


    • jormaspermakorva

      "Pitäisitte homoutta hyvänä asiana. Emmepähän aiheuta liikakansoittumista. Niin kuin monet lestadiolaiset tai himopanijat."

      Sen sijaan, että tee lapsia ollenkaan, joten jos kaikki olisivat homoja kuolisi ihminen sukupuuttoon.

      Raamatussa sanotaan: Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko." Joten homous on syntiä ja mikäli Jumala on olemassa joutuvat homot helvettiin samaan tapaan kuin esimerkiksi murhaajat, joten miksemme laittaisi homoja vankilaan murhaajien seuraksi, koska Suomen laki perustuu raamattuun.

      Itseäni ei kiinnosta onko ihminen homo ja voin olla homon kaveri kunhan se ei ala iskemään minua. Joten niin kauan kun iskette niitä miehiä homobaareissa tai sellaisia ihmisiä, joiden tiedätte olevan homoja 100% varmuudella, mutta jos yritätte iskeä hetero miehiä, niin ainakin ite hakkaan semmoset.

    • hetero94

      En minä homoja vihaa vaikka olenkin hetero ja miespuolinen. Päin vastoin, ihan mukavia ihmisiähän ne persoonana ovat, itse pyrin ajattelemaan positiivisesti juuri kuten sanoit että eivätpähän ylikansoita maata ja heitä ei ainakaan tarvitse ajatella "kilpailijoina" naisten suhteen.

    • kukatovatkauniita

      Homot ovat ihmisiä muiden joukossa, ja itse koen heidät jopa mukavempina ihmisinä kuin keskivertoihmiset, vaikka en homoihin kykenekkään rakastumaan.

      • herrasmies

        ei minullakaan ole mitään homoja vastaan, mutta jos iskee yrittää niin pää saa kengästä


    • Tasa-arvoa ihmiset !

      Olen 14-vuotias heteropoika ja hyväksyn homouden ihan siinä missä heteroudenkin :)

    • aaaadle

      Oon miettinyt välillä samaa asiaa. Oon itse biseksuaali tyttö ja voi että, kun seurustelin kerran tytön kanssa niin sitä pilkan määrää. Tultiin facebookissa kerran sanomaan, että ''kaltaiseni saastaiset saisivat muuttaa tästä kunniallisesta maasta kauas pois ja toivottavasti koen hitaan ja tuskallisen kuoleman''.

      Mutta ei tollasille ajatuksille kannata uhrata aikaa :) Inhottavia ihmisiä löytyy joka paikasta, eikä koskaan koko maailma tule hyväksymään homoseksuaalisuutta. Kun maailma on lähtenyt siitä pisteestä, että homoja ei hyväksytä niin vastustajia löytyy aina. Koita ajatella niitä ihmisiä, jotka hyväksyvät homoseksuaalisuuden :) Vihaajien mielipideistä ei tarvitse välittää, kun löytyy hyviäkin ihmisiä, joista kannattaa pitää kiinni.

      Ja Raamatulla päähän lyöjät; Raamattu on ihmisen kirjoittama. Jumalan tarkoitus ei ole estää rakkautta eikä tuomita ''erilaisuutta'', koska se ajaa ihmiset vain vihanpitoon keskenään, eikä Jumala halua sitä. Ihminen on itse saanut päähänsä tuomita homoseksuaalisuuden.

    • mulla ei oo mitään homoja vastaan :).

    • Anonyymi

      Suomalaisten homovihaan voi aina luottaa.

    • Anonyymi

      Olen biseksuaali ja minusta homoudessa ei ole mitään väärää. Olemme ihmisiä siinä missä heterotkin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6710
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4007
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2035
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe