Kreetan Hersonissos

ml86

Heippa!

Olemme menossa syyskuussa Kreetan Hersonissokseen. Onko kukaan käynyt siellä, ja millaiset ovat lomakokemukset kyseisestä paikasta?
Hotellimme on Nana Beach, ja olisi kiva kuulla myös kyseisestä hotellista mielipiteitä, jos joku on siellä ollut. Meillä on all inclusive, ja meiltä tulee kaksi lasta mukaan, 1 ja 10 vuotiaat. Mielenkiinnolla ja vähän jännitykselläkin odotan, miten loma sujuu kahden lapsen kanssa. Varsinkin tuon yksi vuotiaan kanssa matkustaminen mietityttää.
Mutta siis, lomakokemuksia tuosta paikasta kiitos, jos joku "ehtinyt" siellä käydä. taitaa nimittäin olla aika uusi lomakohde tuo Hersonissos, ja tekeeköhän sinne vielä ketään muu matkanjärjestäjä matkoja kuin Apollomatkat!?

4

1070

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerran ollut

      Ensimmäinen Kreikan matkani oli Hersonissokseen, siitä on 35 v aikaa, noin suunnilleen. Ei ehkä niin pitkää mutta 30 v kuitenkin.
      Silloin Hersonissos oli pieni rantakylä, hotelelja jonkin verran. Nythän se on varsinainen nuorison biletysmesta. Eli ei tee mieli sinne enää tässä iässä.
      Jos on all inclusive silloinhan ei tarvi lähteä majapaikasta minnekään ja saattaa olla rauhallistakin, riippuen missä kohtaa tuo resort on.
      Tuo ei ole niitä kovin myyviä loamkohteita joten se aina tippuu matkanjärjestäjien lístoilta, nuoriso kun kyttää halpoja viime hetken matkoja ilmeisesti.
      Sisämaassa on aiankin pari kreetalaista kylää, kannattaa vaikka kävellä sinne jos tiet on sellaisia että rattailla pystyy liikkumaan.

    • Mummi

      Olemme olleet useita kertoja Kreetalla, pari vuotta sitten 4 ja 6 vuotiaiden lastenlasten kanssa. Hersonissos on mainettaan huomattavasti kivempi paikka. Siellä on kaksi vesipuistoa ja n. 10 km päässä todella mielenkiintoinen akvaario, jossa on nähtävää vauvatsa vaariin. Pojat tykkäsivät kovasti. Minijunalla voi käydä kiertoajelulla katsomassa myös ylempänä olevat kolme kylää, jotka ovat oikein mukavia. Kyseistä hotellia en tunne. Itse majoituimme Kutulufarin yläkylässä. Kaupunki alhaalla on todella tukkoinen ja ahdas.
      Lentomatka on onneksi lyhyt, joten tuskin on ongelmia. Pientä viihdykettä vaan mukaan ja jos aikataulu sopii, niin vaikka pienet päikkärit lennon aikana. Mukavaa matkaa.

    • ppppppppppp3

      No, millainen paikka oli ????

    • mahtava paikka

      Mielestäni tosi mukava paikka ja erittäin hienoa koralliranta. Mut tottakai kaikki muut olivat myös ok - ruuat , juomat, lapsille jätski, iltaohjelma, 1,2 km lähin kaupunki (hersonissos ja toisessa suunnassa n. 3-4 km toinen kaupunki). Vuokraisimme paikallisilta myös autoja ja kävimme vuoreilla - tosi mahtava! Oli tosi iso, kaunis ja mutkallinen alue, monta uima allasta, hieno puutarha... Olimme 100% tyytyväisiä!!! Nyt olen etsimässä uutta paikkaa - all inclusive ja korallirantaa, mutta en löytää samanlaista hyvää...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      288
      704
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe