"Uusi" Vanha Mylly

Tony Bourdain

No, mitä mieltä olette Vanhasta Myllystä uudistuksen jälkeen?
Pistikö Jykke Sukula kuppilan kuntoon?

126

9548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mulle riitti.

      Ei todellakaan pistänyt kuntoon. Vanha lista ehdottomasti parempi.

      • WiliHerman

        Sukulan "uudistus" on täysin epäonnistunut. Vanha lista oli parempi ja monipuolisempi.


    • makejonivilperi

      vanha pylly xDDDD

    • Tyytyväinen asiakas

      Ruikuttajat kebabkioskille, sieltä löytyy monipuolinen lista...
      Laatu paranee kun lista pienenee, näin se menee

    • Lihaa säästäen
    • Ei glut

      Meitä harmitti, kun emme saaneet gluteenitonta leipää eikä pitsaa, kuten ennen. Samoin raastepöytä oli poissa.

    • Vanha parempi

      Eli edelleen Rossoon syömään siis, on salaatit kohdillaan ja luulenpa et gluteenitonkaan leipä ole mikään puute.

      • Paikallista+++

        Vanha mylly on viihtyisä ja kauniilla paikalla. Henkilökunta on ystävällistä. Hyvä juttu on, että nyt listalta näyttää löytyvän kasvisruokavaihtoehto ja ns. vanhalta listalta peräisin oleva Myllyn leipä. Sukulan listalta ei löydy niin hyviä vaihtoehtoja kuin oli aiemmin. Kannattaa luottaa omaan osaamiseen, viisaus ei tule kehäkolmosen sisäpuolelta.


      • Parsakaali2
        Paikallista+++ kirjoitti:

        Vanha mylly on viihtyisä ja kauniilla paikalla. Henkilökunta on ystävällistä. Hyvä juttu on, että nyt listalta näyttää löytyvän kasvisruokavaihtoehto ja ns. vanhalta listalta peräisin oleva Myllyn leipä. Sukulan listalta ei löydy niin hyviä vaihtoehtoja kuin oli aiemmin. Kannattaa luottaa omaan osaamiseen, viisaus ei tule kehäkolmosen sisäpuolelta.

        Joskus viisaus tai ainakin sinnepäin tulee kehä kolmosen sisältä.
        Olen käynyt syömässä Vanhassa Myllyssä vaativana helsinkiläisenä kuuluisana millenium-iltana eli viimeisenä päivänä edellistä vuosisataa.
        Ruoka oli taivaallisen hyvää ja henkilökunta oli rehellisen hyvää keski-suomalaista laatu-ammatillista tasoa.
        Tuskin se ammatillisuus ja taito on minnekkään haihtunut.
        Ehkä helsinkiläisten suositukset eivät ole siellä päteviä, mutta sanonpa nyt kuitenkin että Vanha Mylly on parhaimpia ravintolakokemuksia minulle suomessa.
        Ai mitäkö söin? Kuhaa ja valkosipuliperunoita. Kiitos kokille.
        Ylipäätänsä ravintolan rohkeus lähteä tällaiseen ohjelmaan osoittaa rohkeutta ja ammatillista ylpeyttä.


      • Millenium6
        Parsakaali2 kirjoitti:

        Joskus viisaus tai ainakin sinnepäin tulee kehä kolmosen sisältä.
        Olen käynyt syömässä Vanhassa Myllyssä vaativana helsinkiläisenä kuuluisana millenium-iltana eli viimeisenä päivänä edellistä vuosisataa.
        Ruoka oli taivaallisen hyvää ja henkilökunta oli rehellisen hyvää keski-suomalaista laatu-ammatillista tasoa.
        Tuskin se ammatillisuus ja taito on minnekkään haihtunut.
        Ehkä helsinkiläisten suositukset eivät ole siellä päteviä, mutta sanonpa nyt kuitenkin että Vanha Mylly on parhaimpia ravintolakokemuksia minulle suomessa.
        Ai mitäkö söin? Kuhaa ja valkosipuliperunoita. Kiitos kokille.
        Ylipäätänsä ravintolan rohkeus lähteä tällaiseen ohjelmaan osoittaa rohkeutta ja ammatillista ylpeyttä.

        Jos on viimeisenä päivänä edellisellä vuosisadalla käynyt Myllyssä syömässä, niin kyllä sitten on jo korkea aika käydä päivittämässä muistot. Ilo ja kunniahan se on saada ravintolaan vaativia helsinkiläisiä asiakkaita.


    • kelikeli

      Miksi hyväksi todettu pitää muuttaa? Vanhalista takas ja gluteenittomia annoksia kehiin! Ollaanhan me keliaakikot vähemmistö mut silti..

    • h083

      Pastan takia siellä kävin, nyt on sekin kadonnut listalta :(

    • Jotain hyvää sentään

      Nytkö saatiin Myllyn leipä takaisin, se on hyvä asia. Ensin sekin oli poistettujen listalla. Raastepöytä olisi ehdottomasti oltava, sillä ruuan valmistukseen mene luvattoman paljon aikaa. Leipää tarjoillaan, mutta sitähän jokainen saa kotonaankin.

    • tikahdun just

      Käykö siellä muka joku syömässä? :DDD

    • kysyn vaan

      Koskas se Sukulan ohjelma alkaa tulemaan ja koska on vanhan myllyn osuus

      • 38

        Tässä nyt on väännetty listasta, mutta pizza on pizza mistä tahansa tilattuna. Kiinnostaisi tietää paraniko palvelu, vai vieläkö kerkiää käydä muualla syömässä ennenkuin myllyllä on edes tilaus otettu saati sitten saatu ruoka eteen?


      • Tulipa nähtyä
        38 kirjoitti:

        Tässä nyt on väännetty listasta, mutta pizza on pizza mistä tahansa tilattuna. Kiinnostaisi tietää paraniko palvelu, vai vieläkö kerkiää käydä muualla syömässä ennenkuin myllyllä on edes tilaus otettu saati sitten saatu ruoka eteen?

        Pariniko palvelu vai? No ei tosiaankaan, tyttö kävi kyselemässä onko kaikki hyvin. Ei ollut hyvin, koska ruuan pöytään tulo kesti ja kesti, senjälkeen ei enää kukaan käynyt kyselemässä yhtään mitään. Siinä vaiheessa olisi jo ollutkin kertomista vaikka kuinka paljon. Ruoka ei ollut mistään kotosin, annos niin pieni että kävi mielessä kannattiko lautanen liata sen vuoksi.


    • herkuttelija

      Ruoka oli kohtuullista kun kävimme syömässä, mutta ei mitenkään niinku sillain että olis herättänyt haluja mennä uudestaan syömään sama annos. Annosksessa olleet ranskalaiset ei maistunut miltään ja mukana oli vain tavallista ketsuppia.
      Palvelu oli kohtuu hyvää, ruuan tuleminen kesti kyllä aika kauan, eikä ollut ruuhkaa, tarjoilijoita oli ainakin kolme. Lopuksi palvelussa tökkäs minusta se että kun kysyin että saanko laskun niin tarjoilija vaan totes että voit käydä tuolla tiskillä maksamassa... Terassin rikkaruohoja olisi hyvä vähän välillä poistaa, kun muuten niin kivalla paikalla. Ainakin kun vertaan siihen mitä se oli silloin joskus ennen, kun Terhoko se oli nimeltään, kuka piti sitä, palvelu oli todella tökeröä välillä, mutta ruoka taivaallisen hyvää, olut valikoima hyvä, siitä on tosi kauan kun joskus käytiin, mutta vieläkin muistaa miten hyvää korvasienikastiketta oli ruuan kanssa.
      Sellainen ravintolan pitäisi olla että ihmiset saavat hyviä makuelämyksiä, itse laitan paljon ruokaa, mutta on mukava käydä välillä herkuttelemassa, mutta silloin kaipaa niinku jotain mitä ei saa kotona, vai miten sen sanois.

    • jepjep

      nuoremmat tarjoilijat ovat aika vittuuntuneen näköisiä joskus.. hymyä huulille niin asiakas pysyy myös samanlaisena

    • Kesällä menin sinne syömään poikaystäväni kanssa, menimme sisään etuovesta, tiskillä oli nuori vaalea tyttö, sanoin hänelle että olisiko pöytää kahdelle, sanoi et menkää vaan istumaan ja ottakaa listat tuosta selkänne takaa, menimme terassille ja istuimme pöytään.. odotimme, odotimme.. tarjoilija keräsi lautasia viereisistä pöydistä, odotimme lisää.. Odotettuamme 25min lähdimme pois ja ajoimme syömään jämsän rossoon jossa saimme erinomaista asiakaspalvelua ja hyvää ruokaa..

    • jdeiojfeojof

      Ne rumat roskikset terassilta piiloon,ja pois se auringon haalistama katos.

    • Puliranisti

      Jämsä &Jämsänkoski on Suomen ainoa paikka joka pitää Rossoa hyvänä ravintolana. Olisiko syynä että teillä ei ole hyvää ravintolaa, siinä että maksatte mielummin määrästä kuin laadusta? Kilpailua ei tule kuin ählypizzerioiden välillä...

    • Sulonbest

      Sulon pitseria on paras, ehdottomasti. Parhaat lätyt. kebebit etc. Hyvä Sulo!!!!!!!!

    • Sulosucks!

      Sulolla käynnin jälkeen saa paskoa vettä 2 päivä...

    • XD joe

      Thööti töön

    • entinen kanta-asiaka

      aivan ala arvoista ruokaa siellä tarjoillaan kokki ei osaa edes paistaa normaalia häränsisä file pihviä aivan perse paikka

      • paapa 1

        ....ja sinä et osaa kirjoittaa häränsisäfile,voi,voi..


    • P. Liski

      Milloinhan jakso tulee. Ihanaa kun täältä saa maksaa!

    • Elä talaa nurmikoa!

      Mikä on normaalia häränsisä file pihviä aivan, etninen kanta-asiaka?

      • Ulkopaikkakunnalta

        Kävin kurkkaamassa listan, ja hyvältä vaikutti. Listalla oli useampi, joita aion kokeilla. Ennen tykkäsin käydä Myllyllä, mutta pari vuotta sitten syömäni fetasalaatti oli niin pohjanoteeraus ettemme ole siellä enää käyneet. Nyt menemme kyllä käymään, Miljöö on kiva ja ainutlaatuinen. Jämsässä ei ole ollutkaan mitään kivaa ruokapaikkaa, kun Rosso ei oikein houkuttele. Käymme sielläkin pakon sanelemana, mutta kyllästyttää jo.


    • odottelija xx

      Kuppilat kuntoon ohjelma alkanut tulemaan jo töllöstä, tietääkös kukaan koska esitetään wanhan myllyn jakso?

    • odotellaan

      ei ainakaan tällä eikä ensi viikolla vielä. telkku.com ei kerro vielä enempää.

    • maj

      Ruokalista ainakin vaikuttaa tosi tylsältä ja kauhean hintavalta. Olisi kiva jos olisi edes jotain halvempia vaihtoehtoja. Eihän tuolla voi käydä muuta kuin rikkaat syömässä. Olisi myös kiva, että olisi edes joku pastaruoka.

      • jasmin_-

        Listaa kun tutkin niin pastaa löytyy taas. Hinnoista kyllä samaa mieltä.


    • maj

      Nelosen Kuppilat Kuntoon -sivustolta näkyy ainakin osa jaksoista ja 14.11 tulee Vanhan myllyn jakso.

    • T. Soppanen

      Sukulan käynnin ei tapahtunut muuta kuin suosikkiruokiani putosi listalta ja hinnat nousivat. Raastepöytä hävisi enkä muutenkaan kehu uudistusta. Olen käynyt jonkin verran syömässä Myllyllä mutta nyt taidan suunnata vastedes Rossoon. En ymmärrä, paikka on aivan uniikki vs Tammerkosken ruokapaikat. Mutta ruoka, se on aivan luokatonta hintaansa nähden, pizzat nyt menettelee. Harmi sikäli kun paikalla olisi potentiaalista mahdollisuutta menestyä.. :/

    • Hans. v.

      Karitsa on hyvää. Pizzasta en tiedä.

    • S.Toppanen

      Soppanen tietääkin kunnon hyvän olevan pizzaa joka ei saa maksaa kymppiä enempää. Viikonloppuisin Soppanen nykäisee kunnon pohjat, nappaa taskumatin matkaan ja lähtee pummaan lähiöpubista ilmaisia oluita. Kotimatkalla pubista Soppanen nappaa kainaloonsa viitosen pizzan. Aamulla Soppasta närästää ja oksettaa, pahan olonsa hän purkaa avautumalla olemattomalla mielipiteellään Suomi24.fi palstalle. Soppasen valtaa hyvä mieli. Siitäpähän saivat kun ei enää kympin pizzan kylkeen saa kaalia, purkkioliiveja eikä purkkipaprikaa. Tuon kaiken saa vitosella muualta ja vielä ilman alvia. Alvi kun ei oikein maistu Soppaselle.

    • hohhoijaa

      Jämsä ei ansaitsekaan muuta kuin Rosson Saarioisten einesruokia ja pussi kaaliraastetta, mikäli ihmisten makutaso on tällaista kuin tällä palstalla. Tsemppiä kuitenkin Vanhalle Myllylle ja ruualle, joka tehdään alusta asti käsityönä.

      • vakiasiakas

        Hyvä Mylly ja Kati! Onnea ja menestystä haastavalla alalla!
        hohoijaalle; saarioisten einestä saa kaupoista ja Rosson raastepöytä on nykyään valtavan hyvä, ja kun sen saa vielä syödä veloituksetta ruokailun yhteydessä.
        Ja kiva että jotkut jaksaa yrittää ja tarjota vaihtoehtoja.
        Tykkään käydä molemmissa!


      • yrittäjä itsekkin

        Ei muuten tehdä itse! Yhtä paljon ellei enemmäkin käytetä valmiskamaa kuin Rossossa... Mutta mitä siitä? Valmiskama on monesti laadukasta ja tasalaatuista, ja voi olla jotain erikoistuotetta, mitä ei markettien hyllyltä saa! Jos kaikki valmistettaisiin alusta asti itse, ei hinnat olisi tuota mitä ne nyt on. Varsinkin jos yrittäjä haluaa leivän päälle muutakin kuin ylähuulen... Valitettavan moni ei vain tiedä raaka-aineiden, työvoimakustannuksien, vuokrien yms.vaikutusta hintoihin. Verrataan ainoastaan kotona tehdyn ruuan hintaan... Tai pahimmassa tapauksissa etnisten ruokapaikkojen hintaan... Kyllä nostan hattua kaikille jotka "puhtaat jauhot" pussissa pystyy pitämään hinnat alhaisena ja kustantamaan siitä kaikki kulut... Hmmmm!
        Mutta Onnea Myllylle ja Rossolle jotka pyristelevät vielä pystyssä! Ilman turisteja nuo paikat ei varmaankaan pysyisi pystyssä.. Sen verran "tehtaalaisia" osa Jämsäläisistä on, valitettavasti...


      • nälkä
        yrittäjä itsekkin kirjoitti:

        Ei muuten tehdä itse! Yhtä paljon ellei enemmäkin käytetä valmiskamaa kuin Rossossa... Mutta mitä siitä? Valmiskama on monesti laadukasta ja tasalaatuista, ja voi olla jotain erikoistuotetta, mitä ei markettien hyllyltä saa! Jos kaikki valmistettaisiin alusta asti itse, ei hinnat olisi tuota mitä ne nyt on. Varsinkin jos yrittäjä haluaa leivän päälle muutakin kuin ylähuulen... Valitettavan moni ei vain tiedä raaka-aineiden, työvoimakustannuksien, vuokrien yms.vaikutusta hintoihin. Verrataan ainoastaan kotona tehdyn ruuan hintaan... Tai pahimmassa tapauksissa etnisten ruokapaikkojen hintaan... Kyllä nostan hattua kaikille jotka "puhtaat jauhot" pussissa pystyy pitämään hinnat alhaisena ja kustantamaan siitä kaikki kulut... Hmmmm!
        Mutta Onnea Myllylle ja Rossolle jotka pyristelevät vielä pystyssä! Ilman turisteja nuo paikat ei varmaankaan pysyisi pystyssä.. Sen verran "tehtaalaisia" osa Jämsäläisistä on, valitettavasti...

        Kyllä se on sitten saatana kumma , kun niin sivistyntyt "yrittäjä itsekkin" vertaa ihmisiä jotka ei käy Myllyllä tai Rossossa syömässä, tehtaalaisiin. Olen käynyt kesällä Myllyllä, niin suurin osa siellä istuvista on "tehtaalaisia". Ei taida olla yrittäjillä sen enempää kuin muillakaan varaa syödä Myllyllä. Sen verran naamoja tuntien, työkavereita siellä on ollut. t.tehtaan duunari


      • duunari rahaton
        nälkä kirjoitti:

        Kyllä se on sitten saatana kumma , kun niin sivistyntyt "yrittäjä itsekkin" vertaa ihmisiä jotka ei käy Myllyllä tai Rossossa syömässä, tehtaalaisiin. Olen käynyt kesällä Myllyllä, niin suurin osa siellä istuvista on "tehtaalaisia". Ei taida olla yrittäjillä sen enempää kuin muillakaan varaa syödä Myllyllä. Sen verran naamoja tuntien, työkavereita siellä on ollut. t.tehtaan duunari

        käy sitten tehtaan duunari useammin syömässä paikallisissa ja osta tarvittavat ostokses Jämsän alueelta ko niin rahaa on!


    • kalaruoka

      En tiedä, kun ohjelma telkkarista tuli juuri tänään 14.11. Toisaalta en ikinä ole paikassa käynyt, mutta Jämsän mökkiläisenä paikka on monta kertaa kiinnostanut. Se mihin kiinnitin huomiota on, että tv-ohjelman perusteella kovasti kiinnostuin näistä haukipullista, mutta kun juuri äsken kävin ravintolan nettisivuilla, niin haukipullia ei näkynyt ruokalistalla. Harmi. Muuten ruokalista vaikutti houkuttelevalta ja ihan kohtuu hintaiselta, että tulen kyllä mieheni kanssa korkkaamaan vielä Vanhan Myllyn.

    • CaroLuna*

      Haukipullia tahtoisin minäkin maistaa, mutta kuten tiedämme että soon Roskakala paikallisten mukaan, niin tuskin saavutti tämän vuoksi suosiotaan ja pudotettiin listoilta... Minusta hauki on hyvää, ja kuulun niihin ihmisiin jotka tosiaan valikoivat mitä suuhunsa laittaa, varsinkin jos kyse on kalasta.

      • KeiAem

        Hauki on varmaan ollut kesälistalla, kesäisin kun sen hauen sesonki on vähän parempi kuin näin loppukesästä


    • hellu-täti

      Kyllä Jykke pisti paikan kuntoon. Jää nähtäväksi kuinka eteenpäin. Jos paikallinen Rosso on ainoa vertailu, niin on köyhää. Kyllä käsin tehty ruoka on parasta. Ja annoksen koko on varmaan siksi muuttunut jos asiakkaat eivät jaksaneet kaikkia syödä. Hinta muodustuu laadusta ja tyylistä. Asiakkaille sanoisin että, jos kotona tehdään nakkisoosia tai kettoa tai syödään valmisruokia.Niin kannattaa jättää arvostelut sanomatta. Ja mennä uudelleen Vanhaan Myllyyn ja syödä ajatuksen kanssa. Varmasti keskustelemalla saatte jotain pientä vanhasta listasta
      takaisin.
      Vahalle Myllylle hyvää jatkoa. Me nähdään vielä, lupaa hellu-täti

    • Asiakas vuosilta

      Eipä oikeastaan tullut yllätyksenä se, että kuka Wanhalla Myllyllä leikkii johtajaa vaikka ei paikan pitäjä olekaan. Ihan iski sääli oikeaa omistajaa kohtaan, kun heti ensi minuuteilla tarjoilija rouva sanoi johtavansa paikkaa. Minä jos olisin tuon paikan pitäjä, niin ovea olisin jo aikaa sitten näyttänyt tuollaiselle työntekijälle. Onneksi sentään hänet ohjelman taholta jo hieman lytättiin, niin jospa se ylpeys siitä saisi pienen kolauksen ja hänkin toimintatapojaan muuttaisi. Toivon kuitenkin paikalle menestystä, se on meidän jämsänkoskelaisten ainoa kunnollinen ruokapaikka, jonne viitsii mennäkin ja vieraitaan viedä.

      • www

        Samaa mieltä ed.mainitun kirjoittajan kanssa. Ei osannut asialliseen sävyyn käyttäytyä. Hieno paikka mylly on muutoin, mutta ei ole tullut käytyä pitkään aikaan enkä viitti mitään epäaitoo nyrppynaamaa katella. Itse omistajalle toivon tarttumista rohkeaan johtajuuteen, selkeä työnkuva ja sen jälkeen täällä tehdään näin ja piste.


      • sukula2
        www kirjoitti:

        Samaa mieltä ed.mainitun kirjoittajan kanssa. Ei osannut asialliseen sävyyn käyttäytyä. Hieno paikka mylly on muutoin, mutta ei ole tullut käytyä pitkään aikaan enkä viitti mitään epäaitoo nyrppynaamaa katella. Itse omistajalle toivon tarttumista rohkeaan johtajuuteen, selkeä työnkuva ja sen jälkeen täällä tehdään näin ja piste.

        samaa mieltä minäkin.mutta rantapirtilläkin on hyvä ruoka


    • S UO MI 24

      No tulihan se selväksi,32v,,,minä en käy paikassa tuon Johtajatarjoilijan vuoksi, on työssä täysin väärällä alalla.

    • tittelityy3

      Jonkunhan paikkaa pitää johtaa, omistaja vaikutti haluttomalle ottamaan ohjia käsiin. Hyvät alaiset hoitavat homman jos pomo on kuutamolla.Tuollaisessa pienessä puljussa pitää olla jokaisella tulosvastuu. Kokit ovat taiteilijoita, heitä pitää osata johtaa, eikä piipittää takanapäin kun asiat eivät mene mielen mukaan. Minä en ainakaan tuollaista epäjohdonmukaista johtamisyritystä ottaisi kuuleviin korviini. Minua on aina ihmetyttänyt miten pomoksi pyrkivät selkärangattomat luuserit. Luullaan että osataan, eikä edes viitsitä kehittää itseään paremmaksi johtajaksi.

      • CL*

        Että sinusta on oikein, jotta kun kissaa ei kotona näy niin hiiret saa vapaasti hyppiä pöydillä?

        Kyllä HYVÄ alamainen osaa kysyä pomonsa mielipidettä eikä talsia ja marssia omien näkemysten johdolla..


      • heh.. niin mikä ?
        CL* kirjoitti:

        Että sinusta on oikein, jotta kun kissaa ei kotona näy niin hiiret saa vapaasti hyppiä pöydillä?

        Kyllä HYVÄ alamainen osaa kysyä pomonsa mielipidettä eikä talsia ja marssia omien näkemysten johdolla..

        alamainen...... voi jessus : D:D:D


      • CL*
        heh.. niin mikä ? kirjoitti:

        alamainen...... voi jessus : D:D:D

        Niin, sinusta se voi kuullostaa hurjalta luokitukselta, mutta kyllä ne alamaisia työntekijätkin on jos eivät johtoportaissa kävele. Sullehan tietysti tuli jotkut kuninkuus sydeemit mieleen,.. vähän Rupaleita suuhun kera viuhkalla heilutuksen? Mielikuvitus on ihana asia. :)


    • Nälkäinen

      Jäi turhan vahva mielikuva että "johtaja" tarjoilija vei paikkaa,huononsi ilmapiiriä ja ikävä kyllä tunnen tuon kyseisen ihmistyypin liiankin hyvin.Kyllä Sukula sai varmasti aikaan paljon hyvää mutta aika jonka hän viettää noissa paikoissa on niin onnettoman lyhyt.No,jospa kävis itsekkin testaamassa vaikka kauempana asunkin koska kyllähän ohjelma mainoksesta käy.

    • leppä

      Hyvä Vanha Mylly! Hyvä henkilökunta! Hieno ohjelma! Tsemppiä tulevaan!

    • Uusi mylly

      Hehkutusta paikalle siellä käyneenä. Mesta on todella hienolla paikalla, mutta ruoka oli silloin todella vanhanaikaista. Eikä edes hyvällä tavalla. Seuraavalla reissulla pitää käydä, toivottavasti ovat rohkeita ja uskaltavat jättää rekkamiesannokset poissa listalta.

    • Asiakas ykkönen

      Sympaattinen ohjelma! Kaikkaa menestystä Myllylle ja henkilökunnalle. Ryhdyn käymään useammin. Ei välitetä kateellisten panettelusta.

    • 10+13=?

      Jo vastasin, mutta minne lie hävävisi... Toivon vain, että ettette olisi niin kauhean negatiivisia heti. Katoin tellusta, koska valitettavasti en asu siellä rakkaalla kotipaikallani enää. Aina Myllyllä käydään, kun sinne tullaan. Mutta, arvioin sitten, kun pääsen maistamaan. Oikeasti, älkää rakkaat ihmiset tuomitko! Eihän se ole kenelläkään hyväksi.

    • maamylläri

      Harvasta paikasta saa noin issoja karitsanpihvei!

    • Vaihdettu

      Eilisessä Keskisuomalaisessa oli juttu Myllystä ja arviointi ruoasta. Mainittiin myös, että lista on vaihdettu parisen viikkoa sitten. Kävin katsomassa uudistetun listan Myllyn nettisivuilta ja kiinnostavalta vaikutti. Täytyy käydä testaamassa ehdottomasti!

    • maamylläri

      mitä muut suosittelette kun karitsaa. kalaa ei kuulema ole.

    • Ei enää asiakas

      Kesällä ruoka-annokset olivat pieniä, nyt ohjelmassa näytettiin huomattavasti isompia annoksia, miksiköhän?

    • maamylläri

      koskkaan en ole pieniäannoksia tos ravintolas saanut ja aikas monesti kuitenkin käynyt ja vaikka millaisilla porukoilla kun tarvetta ollut

    • Kesällä kerran...

      Kesällä käytiin syömässä ns. "Sukulan listalta". Lihapullia oli annoksessa kolme (3) kappaletta, hintaa taisi olla 16-17 euroa. Lohitartar oli niin pieni, ettei lautasta olisi kannata liata. Annokset olivat todella pieniä, hinnat eivät sitä olleet. Nyt on luultavasti ja toivottavasti asia korjaantunut kun listaakin on muutettu.

    • keijatallio

      Hinta ISO, pihvi pieni.. Ei mulla muuta...

    • Loggeri

      Joopaten, niitä Kouvolankin annoksia kun kanssa katsoi, niin joku konttorineiti niistä vatsan saa täyteen. Minä kun painan duunia reilu 8 tuntia ulkona, siis ulkoilmassa ruumiilista työtä, niin kyllä on käytävä syömässä jotain aivan muuta ja aivan muualla. Vapaallakin juurikin.

    • mie

      Käyty taas eilen syömässä, minulla ilmeisen pieni vatsa, koska aina annos niin iso etten jaksa syödä :) hyvä ruoka, ja hyvä palvelu, varsin mukavia nuoria naisia ollut tarjoilemassa. Kiitos!

    • Hyvän ruuan ystävä

      Hyvältä kuulostaa, jos eilen on saatu hyvää ruokaa ja tarjoilijat olleet nuoria ja mukavia tyttöjä. Noin asian kuuluukin olla. Mylly on hienolla paikalla ja Jämsänkoskikin on hyvä ja kaunis paikka. Pidetään Mylly nyt sellasenaan, ja käydään syömässä siellä, saadaan pidettyä mahtava paikka hengissä. Eiku syömään.

    • Kristine283

      Minussa kun on vähän ylikriittisen vikaa, niin astun aina ravintolaan vähän sillä mielin, että jaa-hans, mistä sitä tänään valittais. Vanhassa Myllyssä käytiin syyskuussa ja valittamista ei löytynyt kuin tuon tarjoilijatantan asenteesta, joskin siitä pidin mölyt mahassani. Ruoka ja miljöö ensiluokkaista. Wau!

    • maamylläri

      käyvätkö herrat täällä jyväskylästä tai tampereelta käsin?

    • venezialainen

      ON HYVÄÄ!!! Kokeilkaa muutakin kuin pizzaa!

    • Kovempi kuin sä

      Jämsän juntit voi käydä huoltsikalla syömässä jos kaipaa ravintolaan raastepöytää, tsiisus...

      Ottakaa alkuruoka ja jälkiruoka niin tulee kupu täyteen.

      Uudistus hyvä, mutta tuntuu että asiakaskunta on vain väärä. Näin mökkiläisenä osasinkin odottaa tällaista vastaanottoa. 99% haukkuu uudistusta. Kesällä kävin päivällä pizzalla ja pizza oli kuin jostain kebab-paikasta... Uuditus tuli tosiaankin tarpeeseen.

    • pitkä wiikonloppu

      Entrecote maistuu kaikille sen huomaa! Hienoa pihviä Jämsästä on puuttunutkin. PItää käydä vähän herkuttelee, kunhan krapula hellittää ja saan tilattua taksin.

    • made by

      Onko kotimaista lihaa tarjolla?

      • Paavo P

        EI


      • liituraita3
        Paavo P kirjoitti:

        EI

        Onhan


    • tietäjäruuan

      Uusi-Seelanti ainakin mitä telkkarissa näin vakuumipusseja.

    • luomupossu

      Eikös lähiruualla ole tapana olla kotilaista?

      • Paavo P

        Kesällä 2013 naudanliha ei ainakaan ollut kotimaista :( Muita huomioita vierailultamme: Sukulan vierailusta ei ole ollut mitään hyötyä, jollei päinvastoin, tai sitten palattu samoihin uomiin takaisin (ennen sukulan vierailua lopetimme käymisen, kun pari kertaa saatiin niin aliarvoista ruokaa, ettei sitä voinu ravintola ruuaksi sanoa). Saimme pöytäämme myös pilaantunutta maksaa... Yöööök, se haisi pöydän toiseen päähän asti. Pilaantumista oli yritetty peittää mielettömällä määrällä pippuria. Keittiössä kuulemma hääräili juuri valmistunut kokki, mut kai niittenkin pitäis tietää miltä pilaantunut lihatuote haisee... Kokemus oli muutenkin niin kamala kaikkine odotuksineen ( ruokaa odotettiin 55min sen jälkeen, kun ensin oltiin odotettu tarjoilijaa 10 min) paikalla meidän seurueen(8) lisäksi oli ilman ruokaa vain 4 ihmistä. Alkuleivätkin saatiin vasta kun pyydettiin... Medium pihvi oli kypsä- ja kypsä pihvi oli sit jo kypsä eli kuiva. Etanat oli kumisia. Ukko pyysi keskioluen ja sai 2sta ja mitähän vielä... Jälkkärit sentään tuli hyvityksenä, mut ei sekään jättänyt kaiken paskan jälkeen positiivista kuvaa. EI ENÄÄ IKINÄ VANHAAN MYLLYYN !!!


      • lehemäää
        Paavo P kirjoitti:

        Kesällä 2013 naudanliha ei ainakaan ollut kotimaista :( Muita huomioita vierailultamme: Sukulan vierailusta ei ole ollut mitään hyötyä, jollei päinvastoin, tai sitten palattu samoihin uomiin takaisin (ennen sukulan vierailua lopetimme käymisen, kun pari kertaa saatiin niin aliarvoista ruokaa, ettei sitä voinu ravintola ruuaksi sanoa). Saimme pöytäämme myös pilaantunutta maksaa... Yöööök, se haisi pöydän toiseen päähän asti. Pilaantumista oli yritetty peittää mielettömällä määrällä pippuria. Keittiössä kuulemma hääräili juuri valmistunut kokki, mut kai niittenkin pitäis tietää miltä pilaantunut lihatuote haisee... Kokemus oli muutenkin niin kamala kaikkine odotuksineen ( ruokaa odotettiin 55min sen jälkeen, kun ensin oltiin odotettu tarjoilijaa 10 min) paikalla meidän seurueen(8) lisäksi oli ilman ruokaa vain 4 ihmistä. Alkuleivätkin saatiin vasta kun pyydettiin... Medium pihvi oli kypsä- ja kypsä pihvi oli sit jo kypsä eli kuiva. Etanat oli kumisia. Ukko pyysi keskioluen ja sai 2sta ja mitähän vielä... Jälkkärit sentään tuli hyvityksenä, mut ei sekään jättänyt kaiken paskan jälkeen positiivista kuvaa. EI ENÄÄ IKINÄ VANHAAN MYLLYYN !!!

        Oletkohan edes koskaan käynyt Vanhassa Myllyssä??? Ja alkuleivät vasta kun pyydettiin?!?! Heh! Mut joo, tosi kurja paikka kun mulle ei ole koskaan alkuleipää edes tarjottu


    • Sukkulamato

      Joo eile katoin sitä Tallukka jaksoa ja kun se Sukula hoki sitä v....a siinä ja ajattelin, että kyllä on huippukokki. Ei tarvitse ikinä sitä heppua fanittaa, saisi pitää naamansa poissa teeveestä.

      • Sukulaton

        Ihan samaa mieltä edellisen kanssa, inhotuksen vuoksi oli pakko kanavaa vaihtaa. Ei kuulu Sukula suosikkeihin tämänkään ohjelman jälkeen. Naamari tv:stä pois!!


    • sillä simmulla

      Tallukka jakson rotunaisella oli tyylikkäitä koruja ja halpa kello.

    • verkot ois

      Miiks jämsälääiset ei syö kalaa?

      • Oumega-3

        Siks ku järvestä, eikä ravintolasta saa kalapuikkoja.


    • mainosmiekkonen

      Kalapuikko ei ole mielestäni ravintolaruoka. Vai saisiko siitä gourmet-version, mietitäänpä.
      Jos otettaisiin hieno pala turskan sisäfilettä, pyöriteltäisiin suolalla maustetussa pientuottajan vehnäjauhossa, jonka jälkeen pyöritellään luomukananmunassa ja lopuksi aateloidaan suolalla ja tellicherry-mustapippurilla maustetulla korppujauholla. sitten paisto kullanruskeaksi voissa. tarjoillaan pottuvoin ja suosikkikastikkeen kera normaalit ruokajuomat.
      maistuiskos?

    • oih1

      Täytyy kommentoida nimimerkile "yrittäjä itsekkin". Olen käynyt niin Rossossa kun Myllylläkin syömässä. Myllyllä useamminkin ja suurin osa asiakkaista on ollut "tehtaalaisia" eli työkavereita. Jos "tehtaalaiset" kuten kirjoituksessasi mainitsit alentavaan sävyyn, eivät kävisi Myllyllä, niin ovet olisivat menneet jo ajat sitten kiinni!! Sivistymätöntä "yrittäjältä".

    • tourist1

      "yrittäjä itsekkin" Pitää minunkin kysyä sinulta, että mitkä Jämsänkoskella käyvät turistit pitää Myllyä pystyssä? Luulen, että turistimäärä Jämsänkoskella ei riitä pitämään Myllyä pystyssä. Kyllä siihen tarvitaan paikkakuntalaiset itse ja myös ne tehtaalaiset, joita minäkin olen siellä joka kerta käydessäni nähnyt!

    • tehtaalainen myös

      ja pah! Niin monen nykyisten ja lopettaneiden yrittäjien suista kuultu asia, että yrittäjyys Jämsän alueella hankalaa. Ns.turisti aikoina yritykset kannattaa mutta sesonkien mentyä ei. Tämän "yrittäjä itsekkin" kannan ymmärrän hyvin. Kateus on se mikä tekee täällä yrittäjyyden hankalaksi ja tämä on perua tehtaalaisilta!!! Hyvinä aikoina kun tehtaat pyöri hyvin ja palkat juoksi sekä töitä riitti isältä pojalle, rakennettiin, osteltiin yms.mutta ei voitu "omissa" paikoissa käydä koska muutenhan muutkin olisi tämän tiennyt ja rikkaaksi luuleneet :) :)
      Ja ei se että ne muutamat toisinajattelijat käyttävät paikallisia palveluja, pelasta yrittäjien yritystä, vaikka hyvää ajattelevatkin... Tulisipa sinne Himokseen lisätoimintaa niin saataisiin liikettä keskuksiin..

    • pahapaikka1

      huvittaa seurata tilanteita,jos jossain mainostetaan ilmaista tuotetta esm,makkaraa,kahvia tms....niin jo jono valtaisa,tehtaan vanha väki kehuskelee 1600 eläkkeestä,ja ajatelkaa ei ole varaa kuin ilmais- jakeluun....huvittavaa sivistystä.....ja varakkuuta mukamas....hiukan hävettää ihmisten ahneus.

    • Karhu IVA

      Onko menu vaihtunut sesongin mukaiseksi. Olisi mukava päästä herkuttelemaan blineillä.

    • jäsen

      Mylly on upea paikka, kaikin puolin. Ei mitään valittamista.

    • siistit paikat

      kävin kans syömässä ja "juomassa"hyvät ruuat ja juomat ja Teijakin loisti.KIITOS

    • nam

      Hyvät ruuat ja juomat, mutta tarjoilija voisi pysyä lestissään ja antaa asiakkaiden seurustella rauhassa keskenään. Ammattitaitoa sekin.

    • El Homeros

      Kakkapökäle

    • lonkku

      Musta on ihanaa kun se vaalee tarjoilija juttelee niitä näitä. Ei kyl koskaan kesken ruokailun, eikä väkisin. Kiva sapuskaa odotellessa kuunnella tädin kertomuksia menneestä ja tulevasta. Koskaan ei meidän seuruetta ole häirinnyt. Sukulastakin on ollut kiva kuunnella juttuja paikalla olleelta :D Kiitti Vanhan Myllyn asiakaspalvelijat! Ootte ihania

    • pihvit takas

      Eipä oo enää niitä ihania sisäfilepihvejä. En käy enään :(

    • pliiiiiiis

      Saisiko sisäfilepihvit ja pastan takaisin listalle, pliiis

    • Hanz Sukumaa

      Oisko sukulan käynti taas paikallaan?

      • tptp2

        vai ettei oo sisukkaa listalla. ja monestako paikasta tähän hintaan.

        Pääruoat
        PIPPURIPIHVI
        - Härän sisä file 180g, paahdetut varhais perunat, salaatti 27,50 €
        VALKOSIPILIPIHVI
        - Härän sisäfile 180g, paahdetut varhais perunat, salaatti
        27,20 €


      • nyt on syksy
        tptp2 kirjoitti:

        vai ettei oo sisukkaa listalla. ja monestako paikasta tähän hintaan.

        Pääruoat
        PIPPURIPIHVI
        - Härän sisä file 180g, paahdetut varhais perunat, salaatti 27,50 €
        VALKOSIPILIPIHVI
        - Härän sisäfile 180g, paahdetut varhais perunat, salaatti
        27,20 €

        Varhaisperunaa? Täh? Kotimaista lihaa?


    • nälkäinen

      Ei pistäny Sukula Myllyä kuntoon, paitsi jos oli tarkoitus karkoittaa asiakkaat!! Oli tosi suuri pettymys! Eipä oo saanut kuulemma muuallakaan "kuppiloita kuntoon", ellei sit myyntikuntoon!! Odotan että vanhat Ruokalista palaa, sit taas mennään....

    • btw3

      Sitä "sisukkaa" ei kesällä vielä listalla ollut. Ihanaa että nyt löytyy.

    • Antaa olla

      Vanhan Myllyn hinnoittelu perustuu ihan täysin kustannuksiin. Kuka tietää, paljonko siitä paikasta pitää maksaa vuoraa, anniskeluoikeudetkin maksaa jne.

      Pikkaisen on tosin vieläkin hakusessa se liike-ajatus, mutta annetaan aikaa. Ei sillä paikalla rikastumaan pääse. Ylläpitokustannukset vanhassa rakenuksessa ovat todella isot.

      Aikoinaan kun siellä paljonkin kävin useinkin, ja omat pöydät, niin ihan OK. Voi niitä aikoja.

      Suosittelen kyllä suhtautumaan myönteisesti kaikkiin niihin palveluihin, joita Jämsänkoskella on vielä jäljellä. Kannustakaa yrittäjyyttä te katkerat karpaasit.
      Jos paikka ei kiinnosta, niin pitäkää turpanne kiinni!

      Koskenpääläinen
      ps. Tulen vielä haukkumaan teidän kotinne, prkl
      .

    • tarujapaniasta

      vois tarjota enemmän esim jotain kiinalaista

    • Toistekin tullaan

      Haluan lähettää isot kiitokset lauantaisesta ruokatarjoilusta, hyvästä- ja ystävällisestä palvelusta. Kaikki toimi moitteettomasti kiireestä huolimatta. Kiitos ja nähdään...

    • kateellinen

      Hauskaa, jos henkilökunnalla ollut kivaa keskeneään.

    • ruokaajajuomaayhdes

      Voisivat järjestää viininmaisteluiltoja.

    • Jämsäpoiskartalta

      Ruokalista on vähänniku perinteisen jämsäläis akan vittu, elikkäs hyvin kuiva:DDDDD

    • en voi kommentoida

      en ole käynyt hetkeen

    • kiittikiitti3

      Olipas hyvää ruokaa, kiitti

      • myllyy

        Hyvää oli myllyn sapuskat tänään. Ulkopaikkakuntalaisena suosittelen kyllä muillekkin tutuille myllyä. Kiitokset vaan koko myllyn porukalle.


    • Taru Anneli

      Tähän vanhan myllyn historialliseen rakennukseen saisi pienillä muutoksilla upean kirpputorin johon voisimme perheen kanssa tulla lomalla käymään!

    • jussi.

      Kiitos maittavasta ateriasta!

    • klongs

      Kiitoksia hyvästä ruuasta
      kävin tänään päivällä lounaalla ja olin tosi tyytyväinen
      oli hyvää ja riittävästi ja tulen toistekkin syömään siellä ja otan kaverit mukaan

    • Terveisiä!

      Hyvää on Myllyn ruoka. Parempaa saa hakea, eikä löydy lähimailtakaan.

    • Anonyymi

      Vieläkö on kuppila kunnossa?

    • Anonyymi

      Superhyvää lasagnea sai hakea take awayna.

    • Anonyymi

      Onko siellä enään ne samat tarjoilijattaret? Nuoret vanha? Ei ehkä niin pidettyjä ainakaan kaikki olleet?

    • Anonyymi

      Jo ennen koronaa surkea esitys, kokkia ei kiinnosta panostaa ruokaan.

    • Anonyymi

      Meitä kävi 3 tänään syömässä Myllyllä, palvelu hyvää, ruoka kaikilla oikein hyvää.
      Lähituottajia suositaan..jes!
      Myllynburgeri, broileri/ vuohenjuusto, savustettupossu annokset olivat maistuvia.
      Käykää ihmeessä...myös kasvisvsihtoehtoja ja päivän kala näytti olevan listalla.
      Suositaan lähituottajia, kotimaista ja pieniä idyllisiä rafloja:)
      Suosittelen!

      • Anonyymi

        Negatiiviset arvosteliat ei koskaan käynyt Myllyn hyvillä syömisillä.joten kaikki hyvin Kiitos.


    • Anonyymi

      Maalais ranskalaisetkin hyviä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4176
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1684
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1258
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1174
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe