Koiran hankinta Venäjältä??

Haluaisin kuulla ihmisten kokemuksia koiran hankinnasta Venäjältä?
Olen ottanut yhteyttä corgin pentujen omistajaan joka asuu Venäjällä, ja jonka ilmoituksen löysin myyntipalstalta. Hän myisi pennun matkakustannusten hinnalla, koska muuttaa Amerikkaan hyvin pian töiden takia, eikä hänellä ole pennuille aikaa. Kuljetukseen hän käyttäisi obrien yhtiötä. Pennut ovat kuulemma sirutettuja, rokotettuja ja rekisteröityjä.

Mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon kun hankkii pennun ulkomailta (huom. erit. Venäjältä) ? Rabies-rokotus ja madotus heisimatoja vastaan sekä eläinpassi..onko muuta tärkeää? Onko teillä kokemuksia pennun hankkimisesta Venäjältä? Kauanko paperiasioiden huolehtiminen vie, jotta pentu saataisiin turvallisesti Suomeen?

Kiitos vastauksistanne!

14

3471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄLÄ osta!!

      Älä hyvä ihminen mene tuohon retkuun. Pentuja tuskin on olemassakaan. Eikö sinusta tunnu hassulta ettei kasvattaja saa myytyä pentujaan Venäjällä. Oletko ottanut selvää kyseisestä ihmisestä? googlannut nimen, puh numerot, sähköpostit yms... Kuulostaa todella epäilyttävältä, itse en ikinä haksahtaisi näihin ilmoituksiin!! Olen aika satavarma että tulet menettämään rahasi, eiköniin että sinun pitää laittaa rahaa "kasvattajan" tilille jotta hän saa hoidettua asiat siellä päässä?

      • huijausta

        AHA, nyt ne nigerialaishuijarit ovat muka venäjällä ;((.

        TÄYTTÄ HUIJAUSTA !!!!

        Poliisi on noista varottanut jo monta monta vuotta, samoin kennelliitto.

        Googletappas vähän.


    • Hän selitti syyksi että koska ensi viikon lopussa hänen täytyisi jo matkustaa Amerikkaan töiden siellä alkamisen johdosta, niin hän vain haluaa löytää hyvän kodin pennuille ja siksi vaatii ainoastaan matkakulujen hinnan. Ja minun tulisi maksaa tuolle obrien yhtiölle sitten suoraan se maksu. Ja tuo yhtiö kyllä oikeasti kuljettaa eläimiä maasta toiseen. Kasvattaja lähetti minulle kuvia näistä pennuista sähköpostiin ja esitti paljon kysymyksiä siitä, millaisen kodin tarjoaisin pennulle, sekä vaati että minun täytyisi kuukausittain lähettää pennusta kuvia ja kertoa kuulumisia.

    • ÄLÄ osta!

      Eikö muka Venäjältä löydy hyviä koteja? Ja ilmaiseksi antaa pennut. Kuinka paljon nuo matkakulut on? Pentueen muutkin pennut ovat ilmeisesti tulossa samalla lennolla suomeen, saisitko kasvattajalta heidän yhteystietojaan jotta voitte olla yhteyksissä ennen pentujen hakemista?

      Anteeksi vaan mutta tämä kuulostaa täydeltä huijaukselta. Mieti nyt, pennut on rekattu, sirutettu ja rokotettu eli rahaa on mennyt noihin jo aikalailla. Ja kasvattaja muka antaa koirat ILMAISEKSI! Luulisi Venäjällä olevan ottajia ja varmasti niitä hyviä koteja yllinkyllin joten sinuna unohtaisin koko jutun ja hankkisin pennun täältä suomesta hyvältä kasvattajalta jonka luona saat tutustua emään ja muihin pentuihin saat vielä kasvattajan tuen.

      Vastaavanlaisia huijaus juttuja saa lukea vähänväliä näiltä palstoilta, toivottavasti sinä et ole taas yksi huijatuista.

    • Tuontikoiria

      Onko tämä provo, vai onko oikeasti noin sinisilmäisiä ostajia?

      AINA, jos pennut ovat "ilmaisia" ja kuitenkin pitää jotain rahaa jonnekin maksaa, on kyse huijauksesta.
      IKINÄ KOSKAAN ei saa maksaa MITÄÄN mihinkään, ei kuljetusfirmalle, ei myyjälle, ennen kuin on itse omin silmin nähnyt pennun - kuvat saattaa olla mistä tahansa netistä napattuja..

      Lisäksi pitäisi nähdä myös emo ja paikka, missä pennut ovat kasvaneet. Muussa tapauksessa on syytä epäillä joko rahojen huijausta tai pentutehtailua.

      Mikäli hankit koiran ulkomailta, tulee sinun tehdä se tunnetulta kasvattajalta ja kysyä neuvoja kokeneilta ihmisiltä, joita löytyy esim. rotuyhdistyksistä. Ilmaiseksi he kuitenkaan eivät niitä anna.

    • haukkulan hulta

      Juuri tämän kaavan mukaan nämä huijaukset menevät. Älä usko valheisiin, menetät rahasi etkä pentua saa. Ei ole mitään pentuja vaan roisto, joka käärii rahat hyväuskoisilta. Kuvat on pöllitty ties mistä sivuilta. Kysymyksineen hän esittää luotettavaa kasvattajaa.
      Kun ulkomailta ostan, matkustan itse sinne paikan päälle ja haen pennun.

    • Hiiihoheiii

      Sain tämän eräältä myyjältä, sain lähes samanlaisen aikaisemminkin.. ovat huijausta.. --->
      Hei,

      Kiitos paljon postia ja kiinnostuksesta pentuja meillä on. Meillä on
      yksi uros ja naaras pentuja nyt saatavilla, ja ne ovat 11 viikkoa
      vanhoja, ne ovat erittäin hyvä temperamentti lasten kanssa ja muut
      lemmikit, rakastaa leikkiä leluilla ja lapsia, heillä on yhden vuoden
      terveys taata ja rekisteröityjä ja ne ovat tulossa rinnalla oma
      terveys paperit ja eläinlääkäri kirjaa. Ensinnäkin haluan antaa teille
      tietää, että annamme näille pentua ulos, koska tyttäreni kuoli juuri.
      Hän omisti söpö pikku vauvoja. Koska hän on nyt myöhäistä, emme voi
      pitää pentuja täällä sellaisessa kunnossa, sillä joka kerta näemme
      heidät
      Meidän pitää ajatella häntä ja olemme erittäin kiireisiä ja. joten
      haluamme antaa heille ulos ihana ja huolehtiva
      kotiin, jossa ne voidaan käsitellä sellaisenaan ja pitää meidät ajan
      päivätty kuukausittain edistymisestä.
      Me vain muutti Barcelonaan Espanjaan pentujen kanssa, mutta
      jos sinulla olisi mahdollisuus tulla tänne, meillä on erittäin suuri
      täynnä, mutta jos et voi tulla, voimme tehdä järjestelyjä kotiin
      palveluun ja he saavat pennun toimitettu kotiovellesi. Alla on vain
      muutamia harvoja kysymys pyysimme ..
      Missä asut?
      Onko teillä lapsia?
      Oletko koskaan oma lemmikki ennen?
      Miksi tämä rotu pentu ennen?
      Miten pian tarvitset pennut yli?
      Mitä sukupuolta olet kiinnostunut?
      pahoittelemme kaikille kysymys, vaan haluamme vain olla varma, että
      pennut ovat menossa oikeaan kotiin, ja ne joilla on kaikki
      rakkautta ja huomiota he tarvitsevat
      terveisin


      EN todellakaan luota, sekä ton viestin kanssa sain ison kasan kuvia koirista mitkä ei varmasti hänen edes ole.
      Seuraava viesti toiselta myyjältä ( todennäköisesti huijari)

      Hei,
      kiitos yhteyttä minulta pentu. Minulla on uros Boxer pentu saatavilla ja valmis hänen uusi
      ja ikuisesti kotiin, missä tahansa ympäri maailmaa. hänet kutsutaan Maxi. hän on 15 viikkoa 3 päivää vanha tällä hetkellä. minun pentu
      menee uuteen kotiinsa kaikki hänen papereita, kuten eläinlääkintä kirjaa, terveystodistus, eläinlääkäri tarkastaa, mikro lohjennut,
      sukutaulu, pentu häkki ja EU matka passi.
      minun pentu on hyvin seurusteli lapsia ja muita kotieläimiä kuten koiria, kissoja ja lintuja, koska hänet herätettiin kotonani. hänen kaunis ja ystävällinen asenteita, hän aikoo varastaa sydämesi vain yksi ilme. rahat kyseessä ei ole myyntihinta. Minä annan minun pentu hyväksyttäväksi eikä myydä koska haluan hänen mennä mahdollisimman nopeasti. niin aiot maksaa vain kuljetuksen sinulle. hän tulee maksamaan vain 340 € hänen lento ja toimituksen kotiosoite sisälly tähän hintaan. Olen juuri siirtynyt Ateenaan, Kreikkaan jälkeen työni siirtymistä. uudessa paikassa minun on hyvin vaikea jatkaa pitää Maxi. Olen liian kiireinen, ettei minulla ole aikaa viettää Maxi. Olen pastori sisar sekä lasten sairaanhoitaja työskentelee uusi apteekki avasi kirkkomme, Kristillinen lähetystyö Fellowship International (CMFI). Oma työaika ja toveruuden aikana ole OK Minulle edelleen pitää Maxi. Olen aina kiire ja minulla ei ole tarpeeksi aikaa viettää tämä pieni koira. En edes ole lapsia voisi auttaa huolehtimaan hänestä. asunto minulla on, ei ole mukava hänelle. Voitteko kuvitella, että en voi viettää yli neljä tuntia hänen kanssaan päivässä? hän on aina yksinäinen. joten en voi pitää Maxi kärsiä, koska hän on niin mukava pentu.
      Edellä hinta on koko aiot maksaa pentu lento ja toimitus kotiisi seuraavat sinun
      kotiosoite, jos tarvetta ilmenee. Viime kädessä kuinka pian tarvitset Maxin oman perheen uusi ja ikuisesti jäseneksi
      perheen? Haluan tietää, jotta voin alkaa valmistella häntä toimitus kotiisi. Toivottavasti ei haittaa jos kysyn sinulta muutamia kysymyksiä ja toivon, että vastaat niihin vilpittömästi.
      missä asut?
      kuinka pian tarvitset tämä pentu?
      Miten aiotte huolehtia Maxi?
      tiedätkö miten hoitaa lemmikin?
      sait lapset ja muut lemmikit kotona?
      Oletko valmis Maxi taloudellisesti ja moraalisesti?

      Toivottavasti et pahastu vastata tähän kysymykseen, ja vain tehdä rehellisesti.
      Muutamia kuvia Maxi ovat liitteenä. En ole hyvä suomeksi, joten jos pystyt vastaamaan Englanti aion arvostaa sitä.
      kiitos ja toivon lukea sinua taas. Kiitän Jumalaa teistä.

      EN todellakaan laita rahoja mihinkään, rahat pitävät ja mitään koiraa ei koskaan tule.

    • toyhelmi

      Kuullostaa kyllä epäillyttävältä! Itse olen hankkinut toyvillakoirapennun Venäjältä. Tunnettu kasvattaja ja siitä kennelistä tuotu ennenkin suomeen koiria. Pennun toi minulle kasvattajan ystävä joka tuli suomeen omien koiriensa kanssa näyttelyyn. Euroakaan en maksanut ennen kuin näin pennun, kasvattaja siis itse vaati, että toimitaan näin. Export pedigreen hän toimitti minulle postilla jälkikäteen. Omalla kohdallani kaikki sujui siis hyvin ja kokemus oli erittäin hyvä. Nyt onkin tilauksessa toinen toyvillis jonka pitäisi saapua 4.8 suomeen. :) Haen hänet jälleen koiranäyttelystä, jonne on sovittu tapaaminen.

    • koiraa vailla

      Hei! Itse löysin (mikäköhän myyntipalsta se nyt olikaan, tori.fi tai vastaava) juuri kultaisennoutajan pennuista hyvin samantapaisen ilmoituksen! Amerikkaan lähdössä töihin, pennut Moskovassa ja vain lentokulut pitäisi maksaa. En lähtisi moiseen. Kuviakin hän laittoi, kuvissa myös lapsia... on voitu ottaa mistä vain tosiaankin. Laitan tähän vielä sähköpostin, jonka hän lähetti, kieli kuulostaa samanlaiselta:

      "Hei,
      Kiitos kiinnostusta osin pennuista. Ne ovat 10 viikkoa (2,5 kk) vanha hyvin terve ja suuri persoona ja paljon ammattitaitoa. Ne ovat koti esille ja lapsi ystävällinen ja tulee toimeen hyvin muiden lemmikkejä. Ne on vet tutkia, AKC rekisteröity, potta koulutettu ja nykyinen kaikkien niiden laukausta. Ne ovat hyvin tottelevainen ja on koulutettu kävelemään päivän aikana, kun he aikovat mennä ulos kävelylle.

      Ne ovat nyt saatavilla ja valmis hyväksyttäväksi. Odotamme vain huolehtiva koti, jossa ne voidaan hyvin hoidettu. Me rakasti näitä pentuja niin pahasti, ja antaa niitä hyväksymistä johtuu siitä, että voisimme enää antaa heille kaiken hoitoa he ansaitsevat meiltä.

      Emme myy pentuja, ja haluaisimme kertoa miksi haluamme antaa ne pois.

      Olen ollut tarjottu uutta työpaikkaa Yhdysvalloissa ja olen kai aloittaa työn ensi kuussa ja mieheni toimii kansainvälinen järjestö, joten hän on aina matkustaessaan maasta toiseen. Joten emme halua pentuja jättää kotiin yksin. He tuntevat niin yksinäiseksi, joten olemme päättäneet antaa ne pois hyväksymistä ennen kuin matkustaa vanhemmat eläimet. Olemme tällä hetkellä Moskova (Venäjä) ja lähetämme pentuja teille lentäen ja kaikki sinun tarvitsee maksaa on lento maksu pentuja.

      Jos siis luvata meille, että sinulla on aikaa hyvää huolta pennuista, niin sinun täytyy maksaa on kuljetuksen hinta on € 180 yhden pennuista ja € 300 kaksi pentua. Pennut kuljetetaan ja toimitetaan kotiin.

      Minä haluaisin tietää vähän teiltä.
      1 - Oletko koskaan saanut pentu ennen?
      2 - Onko sinulla lapsia?
      3 - Onko sinulla yleensä aikaa, että voit pitää hyvää huolta pennuista?
      4 - Puhutko Englanti?
      5-Voitko tulla Moskova (Venäjä) kerätä pennut? Jos emme voi lähettää sinulle ja maksat lennon maksu.
      6 - mikä on luonteeltaan työsi?
      7 - Missä asut?

      Pyydän tämän kaiken tietää ympäristöstä, jossa pennut elää.
      Joten saada takaisin meille, jotta voimme edetä kuljetusjärjestelyissä pennuista.
      Odottavat lukea sinua taas."

    • HuijareitaOnhanNiitä

      Totta kai huijareilla aina kiire saada pentu myytyä (muka työn tai muun muutoksen varjolla). Haluavat rahat nopeasti, eivätkä halua antaa ostajalle aikaa miettiä ettei tulisi toisiin ajatuksiin. Sinuna jättäisin ostamatta. Toivottavasti et tosiaan tuohon vipuun mennyt ja lähettänyt "kasvattajalle" rahaa.

    • hih huijaa

      Hih, oikeasti,vain tyhmä uskoo, että joku myy ulkomailta pennun vain matkakustannusten hinnalla.

    • huijareita liikkeell

      Lukekaas tämä:

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/118603-koirahuijauksesta-jai-kateen-pettymys-hapea-ja-satojen-eurojen-lasku

      "H oli avomiehensä kanssa etsinyt hartaasti juuri heille sopivaa koiraa, joka olisi rauhallinen, mutta samalla veikeän leikkisä. Sopiva löytyikin internetin kautta ja Helenius otti yhteyttä kauppiaisiin.

      – Ilmoituksen mukaan koiran piti olla Helsingissä, mutta yhtäkkiä huonosti suomea puhunut nainen kertoikin sen olevan ulkomailla. Minua pyydettiin maksamaan rahat etukäteen, mutta sain sovittua, että maksan vain puolet. Sain sähköpostiini hyvin aidon näköiset lentotiedot muka lentoyhtiöltä ja koko päivän ennen koiran oletettua saapumista odotin innoissani uutta perheenjäsentä..."

    • tarkkakoira

      en jaksanut lukea ihan kaikkia tekstejä loppuun, mut jos joku haluaa koiranpennun mikä on ulkomailta tuotu. niitä löytyy myös suomesta. itse yritän etsiä kotia yhdelle pennulle! ei ole oma koirani vaan naapurin. koiralle tuli lopetus uhka ja kysyin luvan saisinko etsiä kodin sille, ettei pennun tarvitse lähteä, nukkumaan ikuisuuteen. sain luvan ja olen yrittänyt etsiä kotia, kun koirassa ei ole mitään vikaa. ottaisin muuten itselleni, mutta minulla on jo koira ja rahat, aika, taidot, kärsivällisyys.... ei riitä minulla:( molemmat uroksia.... se olisi vain rääkkäystä... siksi yritän löytää kodin pennulle, missä saisi olla ainut koira ja saada kaiken mitä koira tarvitsee. hellyyttä, koilutusta, aikaa, leikkiä.... vielä ei ole tärpännyt, mutta jos joku on ostamassa koiran pentua ulkomailta, ni yksi on jo suomessa, kotia vailla:( myynti ilmoitus tehty.

    • Sairaus

      Omakohtaiset havaintoni. Tämä ei ole sitten mitään kuvittelua, pelottelua tai muutoin vilkasta mielikuvitusta. Hankimme kodittoman koiran Pietarista. Välittäjänä oli koirien hyvinvoinnista huolehtiva nainen, joka oli noutanut koiran jostakin rankkuritarhasta, ettei koiraa lopetettaisi. Hän luovutti koiran lupauksensa mukaisesti maksutta. Toki itse maksoimme venäläiselle eläinlääkärille (ihan kohtuullisen summan, pienemmän kuin Suomessa yleensä). Tuonti- raja- ja tullimuodollisuuksia on, mutta ne eivät ole mikään ongelma tai kallista. Lintsata niistä ei tietenkään kannata, sellainen olisi ihan hoopoa. Itse haimme koiran Allegrolla. Mutta se ongelma: Vasta Suomessa noin 2 kk:n kuluttua saimme selville, että koira sairastaa vakavaa, perinnöllistä tautia, jota ei voida parantaa, vain lääkitys on elämän edellytyksenä. Sellaista sairautta ei voitu Venäjällä selvittää, koira oli vain allapäin, pelokas ja laiha. Vaikka koiran hankinta ei todellakaan maksanut paljon mitään eikä kukaan yrittänytkään rahallisesti hyötyä meistä, koiran sairaanhoitokuluja on nyt jo tullut lähes 2000 euroa. Hoito jatkuu koko koiran elämän ajan. Ja se on kuulemma lyhyempi kuin terveellä koiralla. Joka tapauksessa: Koira on sydämellinen, sosiaalinen, hauska, viisas ja osoittaa joka päivä jollakin tavalla kiitollisuutensa siitä, että sillä on koti. Sairaus on nimeltään Addisonin tauti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4874
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3207
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1355
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1176
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      858
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      63
      855
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      837
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      478
      690
    Aihe