Mitä teatteria!

HooKoo vm. kuusysi

Joitakin viikkoja sitten naapurini joutui on-off -miehensä hakkaamaksi ja jouduimme soittamaan poliisit paikalle, useampi naapuri oli soittanut. Pariskunnalla on alle vuoden ikäinen lapsi. Lapsella oli hoitaja ja pahoinpitely tapahtui ulkona heidän asuntonsa edessä. Naapuri huusi minulle, että soita poliisit; hakkaaminen oli pahan näköistä ja ukko lähti hakemaan veistäkin sisältä. Itse olin aivan hysteerinen naisen puolesta ja koko tilanteesta, tärisin pelosta ja mitä lie koin. Hätänumerossa nainen yritti rauhotella minua, ja sanoi että olisin niin kauan puhelimessa, kunnes poliisit tulevat. Ja tulihan niitä, ainakin 6 poliisikoira, mieshän lähti luonnollisesti karkuun. Ko miehellä ei ole itsellään asuntoa. Lapsen vuoksi mukaan tuli tietysi sosiaaliviranomaiset. Pahoinpidelty nainen, reilu parikymppinen, puhui kuinka hän halusi itsekin miehestä eroon, oli saanut aikasemminkin "turpaan" muttei näin pahasti. Tämä tapa, että mies sai lähestymiskiellon, pakotti miehen pois hänen ja miehensä luota.Näin sanoi minullekin ko. pahoinpidelty nainen Itse kuulin sossutätien käynnin. Koko juttu oli ja on melkoista teatteria! Koko viikonlopun naapurilla oli joku mies ja maanantaina näin miten pahoinpitelijä meni asunnolle, mutta en nähnyt hänen poistuvan. Koko viikonlopun pariskunta kävi epätavallisessa paikassa tupakalla, jonne minäja osa naapureista ei nähnyt, ainoastaan kuulin supinaa. Yleensä kun ovat tuossa terassillansa viettäneet aikaa. Kun mainitsin nähneeni pahoinpitelijän tulevan, niin nainen sanoi hänen hakevan joitain tavaroita. Itse olen sitä mieltä, että asunnossa piileskellyt mies oli tämä hänen "ex," pahoinpitelijä.

Itse en ole oikeasti mikään kyttääjä, vasta omakotitalosta vuokralle omaan asuntoon muuttanut ja itsekin suhteessa väkivaltaa kokenut lapseton nelikymppinen. Onko nyt vain parasta antaa asian olla ja antaa naapurin äidin elää miten itse tahtoo? Vai ilmottaa tästä teatterista jonnekkin, mutta minne? Itselläni ei monien sairauksien takia ole lapsia, lääkärit olivat sitä mieltä, että olisi parempi, etten tekisi lasta, sillä minä ja sikiö olisimme molemmat olleet vaarassa. Sen jälkeen tapahtuikin tsiljoona asiaa terveystilanteessa, mm. sairaus vei minut teho-osastolle jne. Itseäni tympii se, etten voi koskaan saada lasta, ja se on väärin, että kaikenlaiset hörhöt saavat vapaasti tehdä lapsia vaikka minkälaisten kusipäiden kanssa ja vaikeassakin elämäntilanteessa.

Nimenomaan haluaisin tietää mikä olisi naapurin lapselle, ja itselleni parasta. Hakkaaja liikkuu kuulemani mukaan juuri tämän alueen hörhö-porukassa, joten tietysti mietin olenko itse vaarassa. Mutta kuka sitä tietää? Oksettaa tämä teatteri! Nainen puhui minulle myös laajennetusta lähestymiskiellosta. Anyway, ukolla on nyt lähestymiskielto ja naapuriin hää tallusteli. Pois en ole nähnyt hänen tulevan. Vastaavanlaista en ole ennen nähnyt, joten en tiedä miten toimia. Kenen vuoksi toimisin jne.

1

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 13

      Vielä pahemmaksi asian tekee hyvää tarkoittavat puuttuvat naapurit. Silloin kun toisella on hätä pitää soittaa apuja paikalle, mutta muuten kannattaisi antaa jokaisen elää omaa elämäänsä.
      Lapsi ilmeisesti hoidetaan? Neuvolan terveydenhoitajat kyllä ilmottavat sosiaaliviranomaisille mikäli heidän mielestään lapsen hoito on laiminlyöty.
      Kertomuksesi mukaan poliiseilla oli sosiaali.ihminen matkassa mukana.

      Mitä vähemmän puutut naapurisi asioihin sitä pienimpi todennäköisyys on että olisit itse vaarassa. Mikäli koet vaaraa siinä että kyseinen ex majailee mielestäsi naapurisi luona ilmoitus isännöitsijälle ja kertomus siitä että mietit omaa turvallisuuttasi.
      Osaat varmasti ajatella itse ettei sinulle kuulu naapurisi henkiläkohtaiset asiat. Eivät lähestymiskiellot eikä niiden valvominen ole sinun tehtäväsi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      43
      8185
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4716
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      68
      3512
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2206
    5. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      18
      1767
    6. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1729
    7. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1707
    8. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      361
      1577
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      66
      1243
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      279
      1148
    Aihe