Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

miten saan LANKAPUHELINLIITTYMÄN?

ihmettelevä rouva

En haluaisi pitää itseäni ja perhettäni koekaniineina sille, kun odotellaan 30 vuotta että tiedetään aiheuttaako kännykät pysyviä vaurioita kudoksissa ja perimässä vai ei...

Joten haluaisimme lankapuhelinliittymän kotiimme Turun keskusta-alueelle. Mutta nyt kun aloin asiaa selvittämään, niin alkoi näyttää siltä ettei lankaliittymiä edes ole saatavilla! Onko tosiaan näin? Elisalla ei ainakaan näytä olevan Turun alueelle. Tietääkö kukaan mitään muuta operaattoria? Mitään kotiluuria tms. en halua (siis semmoista lankapuhelimen näköistä kännykkää) koska sekin on langaton ja säteilee samalla lailla kuin kännykkä.

Joo, onhan tämä aika tuulimyllyjä vastaan taistelua kun koko Suomi on kuitenkin ihan langattomien laitteiden yms. peitossa - mutta jostain on lähdettävä liikkeelle, jospa edes omassa kotona saisi olla pahimpien säteilylähteiden ulkopuolella!

9

1532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tee-se-itse

      Kääräse foliohattu päähän ennen kännykällä soittelua niin pysyy säteilyt loitolla..

      • VMP.

        Vittu mitä paskaa on juttus


    • Kyllä vaan

      Kyllä lankaliittymiä edelleen myydään. Pikaisesti vilkaisin Soneran sivuilta ja luulisin että muitakin on. Elisa/Saunalahti ja eikös siellä ole myös Turun puhelin?. Liittymän hankinta taitaa olla kallimpi kuin kännykkäliittymässä. Siis yhteyttä vain operaattoriin ja kotipuhelinta hankkimaan. Terveisin 60 v entinen turkulainen.

    • Freola9

      VOIP palvelu (laite ihan lankapuhelin näköinen & oloinen)
      ***
      Tarvitset kiinteän netin adsl/kaapeli/taloyhtiö netti (Ethertnet etc....).
      ***

      Tarjoajia:

      http://www.suomenpuhelin.fi/
      http://www.nettipuhelin.fi/
      ....
      Laitteet saat operaattorilta, vehkeet menee Ethernet kaapelilla kiini reitittimeen
      (RJ45). VOIP ei ole ottanut tuulta siipien alle suomessa ja kännyt ovat tappaneet pikku tekijöitä kuten IPON joka meni spämmeri Seteralle.
      ....
      Laitteita muuten: Verkkokauppa.com:
      http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/4789c/WLAN-VOIP-puhelimet

    • Lankaliittymistä

      Turussa lankapuhelinliittymiä saa muistaakseni Soneralta, joka osti Aurian joskus muutama vuosi sitten. Liittymän voi tilata vain Soneran asiakaspalvelusta, p. 0200 17000.
      Liittymän kannattaa ehdottomasti ottaa lisäksi puhesopimus (muilla operaattoreilla kotisopimus, yhdessä-sopimus, esv-sopimus tms). Ilman sopimusta liittymässä ryöstöhinnat, sopimuksella sentään kohtuulliset. Sopimuksessa ei ole lisämaksua.

      Mobiiliverkkoa käyttäviä "lankaliittymiä" on tarjolla ainakin Soneralla ja Dna:lla. Näissä kuukausimaksut ovat kiinteää liittymää halvemmat, puheluhinnat suunnilleen samat. Jos tällaista liittymää käyttää GSM-pöytäpuhelimella, säteilyä ei pitäisi olla ainakaan haitaksi asti: kännykän antenni alle 1 cm päästä korvalla pidettäessä; pöytäpuhelimen antenni on puhelimessa, n. 0,5-1 m päässä luurista.

      Ja yleisesti:
      Lankapuhelinliittymiä myyvät Elisa, Sonera, Dna ja alueelliset puhelinyhtiöt ja -osuuskunnat. Liittymiä ei mitenkään "mainosteta" yhtiöiden nettisivuilla, mutta tilauksen pystyy tekemään yleensä asiakaspalvelusta. Operaattoria ei voi yleensä valita, se määräytyy asuinpaikan mukaan (Turussa Soneran verkko - Sonera, Tampereella ja Helsingissä Elisa, Kouvolassa Kymen puhelin jne).

      Voip-liittymää en suosittele kenellekään. Liittymän asennuksessa voip-boksin asetukset joutuu määrittämään itse (onnistuu vain ammattilaiselta, tai tietokoneharrastajalta). Itsellä oli voip-liittymä lankaliittymän lisäksi. Tarkoitus oli vaihtaa lankaliittymä siihen, mutta lankaliittymä saikin jäädä, kun voip liittymä oli mykkä melkein joka toinen päivä.

      Asiasta kukkaruukkuun:
      Lankapuhelimessa hinnoitellaan yleensä erikseen paikallis-, kauko- ja matkapuhelut, mutta kännykästä on samanhintaista soittaa lankapuhelimeen kun toiseen kännykkään.

    • hakite

      Minäkin olen alkanut miettimään lankaliittymää. En säteilyn vuoksi vaan olen täysin kyllästynyt siihen kun asunnossani ei ole kunnon kenttää. (Lisäksi pitäisin kyllä kännykkäni) Soitin saunalahteen ja sieltä en apua saanut. Syyksi väittivät, että asun kivitalossa ja siksi pätkii. En edes asu missään "korvessa".

    • Are

      Mulla olis myytävänä Soneran lankaliittymä.

      • Annappas

        No äkkiä, äkkiä yhteystietosi sitten kun kauppaat!!!


    • -aake-

      Olen kyllästynyt parin vuoden välein rikkoontuviin kännyköihin. Eikä mun tartte olla 24/7 tavoitettavissa. Vanhaa kunnon lankaliittymää harkitsen itsekin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe