Vastaanota Jumalan rakkaus

jiiz125

Olen vihdoin täyttänyt 18, yhteisössämme, kuten muuallakin se tarkoittaa sitä, että olen vihdoin täysi-ikäinen. Moni ajattelee nyt, että, missä ihmeen yhteisössä. Kyllä, elän kommuunissa. Tai ainakin kylässä, jossa ei taida asua ketään muita, kuin meitä, jotka seuraamme Jumalan sanaa. Tai jos elääkin, emme ole tekemisissä heidän kanssaan.

On siis tosiaan 18- vuotissyntymäpäiväni aamu. Odotan jo innolla, mitä päivä pitää sisällään, sillä tänään minusta tulee koko yhteisön silmissä aikuinen ja voin mennä naimisiin äidin ja isän minulle valitseman miehen kanssa.
Jokainen 18 vuotta täyttävä nuori, kokee siirtymäriitin, jossa lapsuus unohdetaan ja siirrytään aikuisuuteen. Olen perheemme kuopus, joten vanhemmat sisarukset ovat kertoneet, että riitti on jokaiselle erilainen, mutta yleensä ottaen se sisältää rukoilua ja Jumalan sanan kuulemista yhdessä yhteisön kanssa.

Päiväni kului normaaleissa työrutiineissa, ja vihdoin iltapäivällä isäni tuli kertomaan, että Isä Juho haluaa puhua minulle. Tiesin riitin alkavaksi. Lähdin reippaasti kohti kirkkorakennusta, vastaanottaen rohkaisevia hymyjä sisaruksiltani. Äitini vilkutti minulle nopeasti, jatkaen kuitenkin pian töitään. Naisten tehtävä täällä on näkyä, varsinkin kädenjäljen on näyttävä, mutta emme saa kuulua.

25

7424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jiiz125

      Kirkkorakennuksessa siirryin rippihuoneeseen. Toisin kuin monen muun uskonnon rippihuoneissa, emme ole eri iloissa Isä Juhon kanssa. Olemme samassa huoneessa, jotta Isä voi todella nähdä minun katuvan syntejäni ja odotan hänen aloittavan uskontunnustuksella.
      "Oletko valmis vastaanottamaan Jumalan armon ja rakkauden?" Hän kysyykin vastoin yleistä käytäntöä, mutten ylläty, onhan tämä erityinen päivä.
      "Olen", vastaan epäröimättä ja tunnen hänen kätensä otsallani kuin siunatakseen minut. Suljen silmäni odottavasti.
      "Lapseni, älä pelkää, sillä Jeesus on antanut elämänsä ja hyvittänyt kaikki syntimme puolestamme. Meidän tehtävämme on pitää yllä Herramme Kristuksen muistoa ja tuoda julki hänen rakkauttaan, jottei hänen uhrilahjansa merkitys koskaan unohtuisi!" Isä Juho saarnaa ja tunnen hänen silittävän hiuksiani lempeästi.

      "Seuraa minua lapseni, ja valmistaudu tunnustamaan uskosi vanhimpien edessä."
      Ja niin minä seuraan, pieneen messuhuoneeseen. Vain etupenkit ovat varattuja. Paikalla on yhteisömme vanhimmat, eli 12 miestä, joita isä Juho, kutsuu myös opetuslapseikseen. Seison heidän edessään ja odotan jotakin tapahtuvaksi. Isä Juhon merkistä kaikki nousevat seisomaan.
      "Ennen kaikkea pysykää kestävinä keskinäisessä rakkaudessanne, sillä rakkaus peittää paljotkin synnit", he huutavat kaikki kovaan ääneen Pietarin neljännen kirjaan jakeen ja tulevat piirissä ympärilleni. Tunnen pian jotain tapahtuvan ja annan tunteen pyhän läsnäolosta viedä mukanaan.

      Yhtäkkiä he kaikki lähestyvät minua, hitaasti mutta varmasti. Kädet koskevat minua kaikkialle, nostavat mekkoni helmoja ja alkavat aukoa nappeja mekkoni miehustasta.
      "Älä pelkää lapseni, sillä tulet vastaanottamaan Jumalan rakkauden, ja se on pyyhkivä pois kaikki aiemmat syntisi", Isä Juho messuaa ja aukoo nopeilla liikkeillä loputkin mekkoni napit. Kangistun liikkumattomaksi, emme saa näyttäytyä alastomina kuin omien perheenjäsentemme läsnäollessa. Minulla ei ole enää ylläni kuin kenkäni ja alushousuni, mekkoni on jo pudotettu lattialle.

      Isä Juho siirtää kätensä rinnoilleni ja alkaa jopa hiukan kovakouraisesti leipoa niitä edestakaisin. Nännini nöpöttävät, sillä messuhuoneessa on hyvin viileää näin vähäisissä vaatteissa. Yksi miehestä alkaa varovasti ujuttaa alushousujani alaspäin. Puristan vaistomaisesti jalkojani yhteen, olen hämilläni. Miehet ovat kaikki minua ainakin parikymmentä vuotta vanhempia, isä Juhokin on jo lähempänä viittäkymmentä. Tunnen muidenkin miesten kädet vartalollani kun minut painetaan hitaasti polvilleni. Huomaan miesten laskevan housujaan alas, kuin yhteisestä sopimuksesta, huomaan heidän elimiensä kohonneen tavalla, jota en edes tiennyt mahdolliseksi.

      Olen polvillani lattialla, eikä minulla ole yllänii kuin kengät. Yksi miehestä seisoo edessäni ja hänen peniksensä osoittaa suoraan kasvoihini, Isä Juhon kädet hierovat yhä rintojani, hän kohottaa toisen kätensä leualleni ja nostaa sitä ylöspäin. Hän puristaa minua poskista, niin että minun on aukaistava suuni. Kuin merkistä edessäni oleva mies työntää elimensä suuhuni. Kaon ja olen kauhuissani, miksi hän tekee näin.
      "Tee hyvää, sillä tämä on suurin lahja minkä Herramme on meille antanut", Isä Juho sanoo. Viereeni polvistunut mies hieroo takapuoltani ja kuiskaa korvaani kehotuksen nuolla. Ja minä tottelen, ja imen, teen niinkuin minun käsketään tehdä. Kädet vatkaavat rintojani ja yksi miehistä kumartuu ottamaan nännini suuhunsa. Mies, joka hieroo takapuoltani alkaa varovasti ujuttaa sormiaan kohti minun pyhintäni.

    • jiiz125

      Miehet huohottavat raskaasti, eikä Isä Juhokaan enää messua mitään, he kuiskivat rivoja puheita korviini ja olen hämilläni, mutta teen niinkuin minua pyydetään. Tämä on minun tärkeä päiväni! Imen ja nuolen koko ajan miesten peniksiä. He vaihtavat välillä vuoroa, odotellessaan omaa vuoroaan he koskettelevat rintojani, takapuoltani ja alapäätäni kutsuen sitä rivosti pilluksi. Eräs miehistä ei lähde edestäni minnekään, imen, imen, imen ja imen, hän nostaa toisen käteni palleilleen ja käskee pyöritellä niitä. Pian hän alkaa huohottaa erittäin kiivaasti ja liikkua suussani, tunnen etten saa happea kun suuri penis soutaa edestakaisin kurkussani, ja pian tunnen miehen purkautuvan. Hän laskee spermansa suoraan suuhuni ennen kuin vetäytyy ulos. Nielen ne, sillä en tiedä onko sylkeminen väärin.
      Samalla hetkellä tunnen jotain märkää alapäässäni, tai pillussa kuten he sitä kutsuvat. Takanani oleva mies on sylkenyt käteensä ja hieroo sylkeään kaikkialle.

      Minut painetaan kontalleni, suuhuni purkautunut mies siirtyy hiukan sivummalle istumaan. Päätäni nostetaan ylöspäin ja suuhuni työntyy jälleen penis. Yhtäkkiä tunnen sormen pilluni aukolla, se hieroo aukkoa varovasti ja kauhistun. En halua sinne mitäään, en halua. Lopetan imemisen ja uikutan kieltävästi. Etsin katseellani Isä Juhoa ja huomaan, että se on juuri hänen kätensä joka pyörii aukollani. Hän valuttaa suustaan sylkeä liukasteeksi.
      "Lapsi, et voi kieltäytyä Herrasi käskystä", Isä Juho huohottaa ja alkaa työntää sormeaan sisälleni välittämättä kyyneleistä, jotka alkavat vieriä poskillani, minua pelottaa. Leukaani nostetaan kovakouraisesti ja itkuni katkaistaan nopeasti. Suussani alkaa jälleen soutaa elin. Rintojani kouritaan jatkuvasti ja niitä kuumottaa. Tunnen kuitenkin vain sormen pillussani kun se tunnustelee ympärilleen, eikä vain yksin, sillä pian sinne työntyy toinenkin sormi. Huudan tukahtuneesti, sillä ääntä ei tahdo lähteä.

      "Hiljaa", yksi miehestä ärähtää ja työntää kätensä alakautta klitorikselleni. Hän pyörittää pientä nupukkaa sormissaan, ja pelostani, kauhusta ja järkytyksestäni huolimatta huomaan sen tuntuvan paremmalle kuin mikään mitä minulle sillä hetkellä tehdään. Isä Juho huohottaa raskaasti. Hän koskettelee samalla itseään, kun toinen käsi soutaa ja kolmen sormen voimin aivan liian tiukassa pillussani. Siellä ei ole koskaan ollut mitään, ja nyt siellä on jo kolme kookasta sormea.
      "On aika", hän huohahtaa ja kaikki kädet yllättäen irtoavat minusta, paitsi hänen. Jopa elin suustani katoaa hetken kuluttua. Pelkään, minkä aika nyt on?

      Tunnen jälleen jotakin aukollani, se ei ole selvästikään sormi, se tuntuu erilaiselle. Hetken kuluttua tajuan sen olevan Isä Juhon penis. Ja se yrittää työntyä sisälle.
      "Ei, ei, ei, olkaa kiltti, olen jo saanut varmasti syntini anteeksi, ei sinne, se sattuu!" Huudan lujaa ja kyyneleet valuvat pitkin kasvojani. Minua ei kuunnella vaikka kuinka huudan ja itken, suuri penis jatkaa vain matkaansa hetkeäkään hidastamatta. Isä Juho työntyy sisääni rajusti, niin että minun on vaikea pysyä kontallani. Ulvahdan tuskasta ja nyyhkytän. Hän vetäytyy hitaasti pois ja luulen tilanteen olevan ohi.
      Olen väärässä, hän aloittaakin hirvittävän rynkyttämisen. Hän puristaa lanteitani ja kiskoo niitä työntöjensä tahdissa itseään vasten. Huudan, itken ja anelen armoa, mutta hän vain jatkaa lujaa ja minusta välittämättä. MIehet katsovat vieressä ja koskettelevat itseään. Pian hänen tahtinsa kiihtyy entisestään ja pelkään tiukan aukkoni repeävän lopullisesti. Sitten hän karjahtaa ja purkautuu. Hän vetäytyy ulos ja tunnen kuinka hänen nesteensä valuu minusta ulos pitkin reisiäni.

      Lysähdän kivilattialle välittämättä sen kylmyydestä ja itken. Näen isä Juhon poistuvan huoneesta. Hän viittaa kädellään. Miksi? Kenelle?

      Miehet palaavat luokseni heti Isä Juhon lähdettyä. Olen kippurassa enkä halua liikkua, mutta he pakottavat minut selälleni määrätietoisesti pitäen kiinni ranteistani ja nilkoistani.
      "Nyt saat vastaanottaa vähän lisää Herra Jeesusta", yksi miehestä murahtaa ja he nostavat minut alttarille vatsalleni, niin että pääni roikkuu vapaana, samoin jalat. Asento on epämukava.
      Tunnen miehen peniksen työntyvän jälleen sisälleni, se työntyy täysin armottomasti suoraan pohjaan jo spermasta liukkaaseen pilluuni ja aloittaa pumppaamisen. Yksi elin on jälleen suussani. Miehen kädet puristavat kipeästi hiuksiani pitäen päätäni ylhäällä. Hän vispaa päätäni työntöjensä tahdissa, pelkään oksentavani. Kädet juoksevat vartalollani. Pian tunnen sormen myös peppuaukollani.
      Vieressäni seisova mies hieroo peppuaukkoani ja alkaa valuttaa sylkeään pepulleni. En voi kuin ynistä, en pysty puhumaan.
      Pian sormi työntyy raivokkaasti suoraan takapuoleeni ja toimii tahdissa pillussani hakkaavan peniksen kanssa. Olen niin täynnä, minua pannaan joka suunnasta ja kädet kourivat minua joka puolelta.

    • jiiz125

      Kauhukseni tajuan, että mies joka on pumpannut minua vain pilluun, vetäytyy ja pitää penistään peppuaukollani. Yritän huutaa, mutta mies joka raivokkaasti nai minua suuhun, estää sen laukeamalla. Yritän sylkeä, mutta spermat valuvat pitkin leukaani. Samantien suussani on uusi elin. Ensin hitaasti penis alkaa työntyä peppuuni. Se on aivan liian tiukka, se ei anna periksi. Muttei anna myöskään mies. Hän runttaa itsensä pohjaan, ja pelkään peräsuoleni vaurioituvan lopullisesti. Mies alkaa hurjasti naida peppuani, eikä mene kauan kun hän laukeaa. Kyyneleeni sekoittuvat leuallani valuvaan spermaan kun minut viskataan lattialle selälleni. Jalkani nostetaan ylös ja pilluani pumppaa jälleen uusi mies. Äsken pilluani ja peppuani nainut mies käy nyt päälleni hajareisin ja työntää peniksensä suuhuni. Yritän estää, sillä en tahdo sitä. Mutta minkäpä, minä mahdan?

      Miehet nostavat jalkani ylös, niin että koko alapääni on heidän käytettävissään. He kourivat sitä, hierovat välillä nupukkaani ja sylkevät sinne. Pian pilluuni työntyy jälleen penis. Eikä vain piluuni vaan myös peppuuni aletaan työntyä rajusti. Tunne on hirveä. Repeän, kuolen tähän paikkaan. Lattialla näkyi jo verta, mitä on varmasti vuotanut kun impeyteni vietiin. Miehet huohottavat ja panevat minua rajummin ja rajummin. Kauhukseni huomaan alapääni reagoivan kaikkeen tähän kostumalla itsekin. Yksi miehistä puree rintojani samalla kun kaikkiin kolmeen aukkooni työnnytään, yhden miehen lauetessa tilalla on jo uusi. Yksi miehestä hieroo itseään minun rintojani vasten ja laukeaa päälleni.

      He eivät tunnu saavan kyllikseen. Kaikki jatkuu tunteja, olen alla, päällä, pöydällä, penkillä... Kaikkialla. Kunnes isä Juho tulee paikalle.
      Miehet päästävät minusta irti ja lysähdän lattialle voipuneena. Alapääni sykkii käsittämättömästi. Minuun sattuu ja olen likainen.
      "Olet valmis lapseni, valmis vastaanottamaan miehesi ja antamaan hänelle rakkautta kaikin tavoin kuin hän vain sitä kykenee pyytämään", Isä Juho sanoo ja suutelee minua otsalle.

      Miehet poistuvat ja jään lattialle makaamaan.

      • jiiz125

        Tämä on toinen novellini tänne. Kaikki on minun pääni tuotosta, paitsi Raamatun lause. Se siellä todella on.

        Jos olet tosikko, toivottavasti silti nautit.
        Jos kiihotut tälläisestä.. Nautithan vielä enemmän?


      • G.M.
        jiiz125 kirjoitti:

        Tämä on toinen novellini tänne. Kaikki on minun pääni tuotosta, paitsi Raamatun lause. Se siellä todella on.

        Jos olet tosikko, toivottavasti silti nautit.
        Jos kiihotut tälläisestä.. Nautithan vielä enemmän?

        Tiedätsä namu, olet ihan todellisen saatananpalvonnan tiellä. Kaikki mitä raamattu sanoo iljetykseksi ja kauhistukseksi, on juuri sitä mitä kirjoitit kun uskon asiat ja seksi sekoitetaan toisiinsa. Herran papin Eelin pojat Samuelin kirjan alussa tekivät tätä samaa, eli toivat porttotyttöjä nussittavaksi Jumalan pyhään huoneeseen, naivat siis kauniita naisia pyhässä tilassa salaa kansalta. Saivat palkkansa ja kuolivat nopeasti.

        On todella helppoa yhdistää seksi ja naiminen uskonnollisuuteen, mutta siihen se sitten jääkin. Eelin pojatkin siis kuolivat pois tosi huonossa oloissa, Jumala ei siis siunaa tällaista jos jatkossakin sekoitat seksin ja Jumalan toisiinsa.

        No mitä seksi sitten Jumalan luomana oikein on?

        Seksi on kaunis ja kiihoittava asia, joka pitää erottaa Jumalan palvelemisesta.

        Seksi saa olla vaikka kuinka "syntistä" kunhan jätät suuren Jumalan ja kaiken pyhän rauhaan.

        Kokemusta on - aloin aikoinaan, tai yritin sekoittaa seksin ja lihan teot uskon asioihin ja sainkin kunnon opetuksen, sain pelkotiloja ja ahdistuin eikä elämästäni tullut oikein mitään, kunnes, annoin Jumalalle kunnian, siinä missä se pitääkin antaa.

        Olen siis tosi syntinen ihminen, Pietarin sanoin voin saman todeta mutta osaan nykyään tehdä pesäeron omaan lihan himooni ja erotan sen siis erilleen :

        keskustelu.suomi24.fi/node/10849479#comment-56714902

        Luettuasi ylläolevasta linkistä päivän fantasiani ymmärrät että nautin seksistä täysin rinnoin, mutta ! teen selvän eron uskoni ja seksin välille. Suosittelen sulle namiskuukkeli-aloittaja todellakin samaa, kirjoitat hyvin joten miksi sotkisit kaikkein korkeimman Jumalan juttuja likaiseksi ja saatanalliseksi puuroksi keskenään? Tiedän kokemuksesta että kiihottuminen ja eläimellinen erektio ei, siis ei todellakaan kanna jos viet himosi tavallasi Jumalan huoneeseen jossa papit irstailevat. Jos jatkat voin varmuudella todeta, että susta tulee frigidi tai impotentti. Ja sen tunteen jälken jos sulla ei ole Jumalaa keltä apua pyytää, niin mitä teet, olet lähellä kuolemaa, ja varmuudella sanon että sinne menet, lopulta riistäen sen itse jos et nyt opi läksyäsi, joten kiltisti nyt tottelet mua kultsi pieni, tai sitten itket ja tottelet. Hymiö.

        Puhdista uskosi. Rietastele persjalkasena kuinka paljon vain, mutta tee se muualla, tutustu jatkossa helluntailaisten palstaan, siellä sanotaan ja puhutaan puhtaasti se, mikä kuuluu suurelle Jumalalle ja mikä taas ihmiselle nautinnollisille synneille.

        Toivotan sulle mussukka siunausta, mutta pistä kaunis perseesi ja tisusi piiloon silloin, kun lähestyt paikka jossa minä JHVH, sinunkin Jumalasi olen. Näin sanoo Herra, en siis minä syntinen, joka ehkä elämästä ihanasta jo jotain tajuan.


      • G.M.
        G.M. kirjoitti:

        Tiedätsä namu, olet ihan todellisen saatananpalvonnan tiellä. Kaikki mitä raamattu sanoo iljetykseksi ja kauhistukseksi, on juuri sitä mitä kirjoitit kun uskon asiat ja seksi sekoitetaan toisiinsa. Herran papin Eelin pojat Samuelin kirjan alussa tekivät tätä samaa, eli toivat porttotyttöjä nussittavaksi Jumalan pyhään huoneeseen, naivat siis kauniita naisia pyhässä tilassa salaa kansalta. Saivat palkkansa ja kuolivat nopeasti.

        On todella helppoa yhdistää seksi ja naiminen uskonnollisuuteen, mutta siihen se sitten jääkin. Eelin pojatkin siis kuolivat pois tosi huonossa oloissa, Jumala ei siis siunaa tällaista jos jatkossakin sekoitat seksin ja Jumalan toisiinsa.

        No mitä seksi sitten Jumalan luomana oikein on?

        Seksi on kaunis ja kiihoittava asia, joka pitää erottaa Jumalan palvelemisesta.

        Seksi saa olla vaikka kuinka "syntistä" kunhan jätät suuren Jumalan ja kaiken pyhän rauhaan.

        Kokemusta on - aloin aikoinaan, tai yritin sekoittaa seksin ja lihan teot uskon asioihin ja sainkin kunnon opetuksen, sain pelkotiloja ja ahdistuin eikä elämästäni tullut oikein mitään, kunnes, annoin Jumalalle kunnian, siinä missä se pitääkin antaa.

        Olen siis tosi syntinen ihminen, Pietarin sanoin voin saman todeta mutta osaan nykyään tehdä pesäeron omaan lihan himooni ja erotan sen siis erilleen :

        keskustelu.suomi24.fi/node/10849479#comment-56714902

        Luettuasi ylläolevasta linkistä päivän fantasiani ymmärrät että nautin seksistä täysin rinnoin, mutta ! teen selvän eron uskoni ja seksin välille. Suosittelen sulle namiskuukkeli-aloittaja todellakin samaa, kirjoitat hyvin joten miksi sotkisit kaikkein korkeimman Jumalan juttuja likaiseksi ja saatanalliseksi puuroksi keskenään? Tiedän kokemuksesta että kiihottuminen ja eläimellinen erektio ei, siis ei todellakaan kanna jos viet himosi tavallasi Jumalan huoneeseen jossa papit irstailevat. Jos jatkat voin varmuudella todeta, että susta tulee frigidi tai impotentti. Ja sen tunteen jälken jos sulla ei ole Jumalaa keltä apua pyytää, niin mitä teet, olet lähellä kuolemaa, ja varmuudella sanon että sinne menet, lopulta riistäen sen itse jos et nyt opi läksyäsi, joten kiltisti nyt tottelet mua kultsi pieni, tai sitten itket ja tottelet. Hymiö.

        Puhdista uskosi. Rietastele persjalkasena kuinka paljon vain, mutta tee se muualla, tutustu jatkossa helluntailaisten palstaan, siellä sanotaan ja puhutaan puhtaasti se, mikä kuuluu suurelle Jumalalle ja mikä taas ihmiselle nautinnollisille synneille.

        Toivotan sulle mussukka siunausta, mutta pistä kaunis perseesi ja tisusi piiloon silloin, kun lähestyt paikka jossa minä JHVH, sinunkin Jumalasi olen. Näin sanoo Herra, en siis minä syntinen, joka ehkä elämästä ihanasta jo jotain tajuan.

        www.keskustelu.suomi24.fi/node/10849479#comment-56714902


      • G.M.
        G.M. kirjoitti:

        Tiedätsä namu, olet ihan todellisen saatananpalvonnan tiellä. Kaikki mitä raamattu sanoo iljetykseksi ja kauhistukseksi, on juuri sitä mitä kirjoitit kun uskon asiat ja seksi sekoitetaan toisiinsa. Herran papin Eelin pojat Samuelin kirjan alussa tekivät tätä samaa, eli toivat porttotyttöjä nussittavaksi Jumalan pyhään huoneeseen, naivat siis kauniita naisia pyhässä tilassa salaa kansalta. Saivat palkkansa ja kuolivat nopeasti.

        On todella helppoa yhdistää seksi ja naiminen uskonnollisuuteen, mutta siihen se sitten jääkin. Eelin pojatkin siis kuolivat pois tosi huonossa oloissa, Jumala ei siis siunaa tällaista jos jatkossakin sekoitat seksin ja Jumalan toisiinsa.

        No mitä seksi sitten Jumalan luomana oikein on?

        Seksi on kaunis ja kiihoittava asia, joka pitää erottaa Jumalan palvelemisesta.

        Seksi saa olla vaikka kuinka "syntistä" kunhan jätät suuren Jumalan ja kaiken pyhän rauhaan.

        Kokemusta on - aloin aikoinaan, tai yritin sekoittaa seksin ja lihan teot uskon asioihin ja sainkin kunnon opetuksen, sain pelkotiloja ja ahdistuin eikä elämästäni tullut oikein mitään, kunnes, annoin Jumalalle kunnian, siinä missä se pitääkin antaa.

        Olen siis tosi syntinen ihminen, Pietarin sanoin voin saman todeta mutta osaan nykyään tehdä pesäeron omaan lihan himooni ja erotan sen siis erilleen :

        keskustelu.suomi24.fi/node/10849479#comment-56714902

        Luettuasi ylläolevasta linkistä päivän fantasiani ymmärrät että nautin seksistä täysin rinnoin, mutta ! teen selvän eron uskoni ja seksin välille. Suosittelen sulle namiskuukkeli-aloittaja todellakin samaa, kirjoitat hyvin joten miksi sotkisit kaikkein korkeimman Jumalan juttuja likaiseksi ja saatanalliseksi puuroksi keskenään? Tiedän kokemuksesta että kiihottuminen ja eläimellinen erektio ei, siis ei todellakaan kanna jos viet himosi tavallasi Jumalan huoneeseen jossa papit irstailevat. Jos jatkat voin varmuudella todeta, että susta tulee frigidi tai impotentti. Ja sen tunteen jälken jos sulla ei ole Jumalaa keltä apua pyytää, niin mitä teet, olet lähellä kuolemaa, ja varmuudella sanon että sinne menet, lopulta riistäen sen itse jos et nyt opi läksyäsi, joten kiltisti nyt tottelet mua kultsi pieni, tai sitten itket ja tottelet. Hymiö.

        Puhdista uskosi. Rietastele persjalkasena kuinka paljon vain, mutta tee se muualla, tutustu jatkossa helluntailaisten palstaan, siellä sanotaan ja puhutaan puhtaasti se, mikä kuuluu suurelle Jumalalle ja mikä taas ihmiselle nautinnollisille synneille.

        Toivotan sulle mussukka siunausta, mutta pistä kaunis perseesi ja tisusi piiloon silloin, kun lähestyt paikka jossa minä JHVH, sinunkin Jumalasi olen. Näin sanoo Herra, en siis minä syntinen, joka ehkä elämästä ihanasta jo jotain tajuan.

        www.keskustelu.suomi24.fi/node/10849479


      • Great Masturbator
        G.M. kirjoitti:

        www.keskustelu.suomi24.fi/node/10849479

        Sori, noi pas'kat linkitykset ei aukee, jos viitsit mene seksinovellipalstalle niin saat lukea mun nikillä verrattoman pornojutun sieltä!

        T: G. M


    • lmk1985

      Hmmm... Nautin ;)

    • :/

      Ahisti tämmönen juttu.

    • jiiz125

      Hyvä. ahdistava jutun tunnelmaltaan pitkin olla.

      Muistathan myös lukijan vapauden? Jos juttu ei ole sinulle sopiva, paina ruksia oikeassa yläkulmassa.

    • 43fghty69

      Hyvä oli! Lisää samanlaisia toivoisin.

    • Momha

      En tykännyt, en ahdistunut, mutta varmasti painan ruksia. Tekstin aihe oli kiinnostava, mutta itse tarina aika heikolla tyylillä kirjoitettu. Kun tämä loppui, ainoa ajatus oli "täh?!?". Todella sekava tarina.

    • nimim.noitapilli

      Aika hurja aihe, mutta mitä pidemmälle luin, sitä enemmän lopulta pidin siitä. Tietysti tuo oli jo aika kaukaa reaalimaailmasta, mutta niinhän fantasioiden pitääkin olla. Jatka ihmeessä kirjoittamista äläkä välitä noista jotka sanovat ahdistuvansa. Se on heidän ongelmansa.

    • jiiz125

      Kiitoksia kovasti kommenteista, niiden avulla pyritään kehittymään paremmaksi!

      Pelkäsin sekavuutta, mikä on aina riskinä näissä tarinoissa joissa nimettömiä hahmoja on monta. Tsemppaan tässä ensikerralla.

      Onko teillä toiveita aiheista?

    • hienoa tekstiä

      Jiiz125, olet loistava kirjoittaja ja kertoja, sinusta voi hyvinkin tulla ihan oikea kirjailija, jos sitä haluat. Jatka harrastustasi,mutta kirjoittele myös muihin aiheisiin liittyviå juttuja. tekstisi oli erittäin rikasta ja hyvin kirjoitettua, Ei sekavuuden häivääkään koko jutussa, ahdistavuudesta nyt puhumattakaan. Jatka samaan malliin, tulemme vielä kuulemaan sinusta.

      • kirjailijanalku

        Ei sinun kannata haaskata lahjojasi tällaisessa seksi-novelli jutussa. pyri vaikka kirjoittajakursille tms. ala kirjoittamaan suuremmalle lukijakunnalle. Tienaat vielä joskus leipäsi kirjoittamisella!


      • likeit:)
        kirjailijanalku kirjoitti:

        Ei sinun kannata haaskata lahjojasi tällaisessa seksi-novelli jutussa. pyri vaikka kirjoittajakursille tms. ala kirjoittamaan suuremmalle lukijakunnalle. Tienaat vielä joskus leipäsi kirjoittamisella!

        Tää oli todella hyvä. Lisää,kiitos !:)


    • jiiz125

      Oi, kiitoksia!! Aivan ihania kommentteja!
      Tuollaiset kommentit aina motivoivat kirjoittamaan!
      Ihanaa kesän jatkoa!

    • vierailija26

      Jee! Tykkäsin superisti, kirjoita lisää! Juuri tällaista pornoa haluan lukea.. hyvin kirjoitettua ja jossain määrin rajua ja arveluttavaa. Love it!

    • T.G.M.

      Mistä näitä tosipervoja oikein sikiää???

      • F.G.M

        Uskovaisista...


    • Tykkäsin naisena todella tästä, kiitos!! :*

    • I.K.A

      Tää on kinky palsta, mitä sitte jos teksti on erikoista? Ja todellisuudessa lahkot raiskaa ihmisiä, ei toi mitään höpöjuttua ole. Hyvin kirjoitettu minunkin mielestä, jatka ihmeessä ja lähetä tekstiäsi johonkin pätevämpään paikkaan.

    • jiiz125

      Kiitos kommenteista! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2663
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2440
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2081
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe