Nuori nainen näännytti kaksi rotukoiraansa hengiltä - ehdollista

Nuori nainen näännytti kaksi rotukoiraansa hengiltä - ehdollista ja eläintenpitokielto

Lahtelainen 23-vuotias nainen näännytti kaksi rotukoiraansa hengiltä.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288484878481.html


Oli elämäntilanne sitten mikä tahansa, mutta lemmikkien ei siitä kuuluisi missään tapauksessa saada kärsiä. Ihan hirvttävää luettavaa, muuta ei voi sanoa...

Ja mitkä tuomiot tästäkin, aivan liian lievät. Olisi oikein jos eläintenpitokielto jäisi pysyväksi vähintään, pistää kyllä vihaksi tälläinen.

68

667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hehheh

      Meinasin epäillä jonnaa, mutta ikä ei nyt ihan täsmännyt tällä kertaa.

      Ehdotonta ja räiskyvät sakot sekä valvottu eläintenpitokielto uutisen naiselle!

    • Ek. C.

      Tuollaisesta kuuluisi jo saada vankeutta. Saisi itse olla häkissä, vaikka saisikin ruokaa ja vettä. Harvinaisen julma tapa kuolla...

    • sitäsaamitätilaa

      voi jumalauta. olipa taas oikein TUOMIO!
      tulispa vastaan jossain...
      onko niitä koiria niin he*vetin vaikea viedä johonkin eläinkotiin tms.? joku voisi tunkea ton ämmän sinne häkkiin samaksi aikaa, ilman vettä ja ruokaa!

    • Hevari enkelinä

      Lukekaa ;Lahtelelainen ................ Olis ihana törmätä tuohon Psykopaattiin. Siis TODELLAKIN...................

      En yhtään ihmettele,jos JOKU IHANA IHMINEN LUKEE TÄMÄN Textin ja.....:)!

      Mitä jos Vauvat laittais häkkiin....ja ne kuolis pois tai toinen alkais puree sitä veljeänsä tai siskoansa joka kuihtui pois.... MIETTIKÄÄ,kuin JULMAA !

      • Hevari enkelinä

        Lahtelainen ÄMMÄ................................Tuntuu niin pahalle etten jaksais enään tietää näistä PSYKOPAATTI IHMISISÄ MITÄÄN. Muutenkin INHOON TUOLLAISIA.


      • Nolohippi
        Hevari enkelinä kirjoitti:

        Lahtelainen ÄMMÄ................................Tuntuu niin pahalle etten jaksais enään tietää näistä PSYKOPAATTI IHMISISÄ MITÄÄN. Muutenkin INHOON TUOLLAISIA.

        Vedä happea ja vaikka tumputa, niin helpottaa. Hevarierkki.


    • =(

      :( niin julmaa

    • :'( elämä on julmaa

      Suomeen pitäisi tehdä eläin poliisi ry kuten amerikoissa on. ( Tosin kaikki kaatuisi varmaan heti oikeuden lepsuihin tuomioihin).
      Olisi helpompi ilmottaa epäilyksistä. Ymmärrän tilanteen joissa ihmiset
      tarvitsevat opastusta eläinten hoitoon ja ovat valmiita niitä kuuntelemaan, mutta en ymmärrä sitä että hankitaan eläin ja tietoisesti annetaan lemmikin kuolla kituen.
      On varsin naurettavaa kuinka surkeat tuomiot ihmiset saavat olipas tapauksessa eläimen tai ihmisen kidutuksesta sekä taposta.

      Mihin suomessa kannattaa soittaa eläinten kaltoinkohtelusta sillä itselläni ei ainakaan ole mitään hajua asiasta?

      • Tänne!

        Mihin suomessa kannattaa soittaa eläinten kaltoinkohtelusta sillä itselläni ei ainakaan ole mitään hajua asiasta?

        - Kunnan eläinlääkärille


      • ws
        Tänne! kirjoitti:

        Mihin suomessa kannattaa soittaa eläinten kaltoinkohtelusta sillä itselläni ei ainakaan ole mitään hajua asiasta?

        - Kunnan eläinlääkärille

        aa oki. Ny senki tiedän =)


      • suvikatti

        .Huonosta eläintenpidosta voi soittaa paikalliselle eläinsuojeluvalvojalle, numeron saa numerotiedustelusta ja löytää puhelinluetteolsta/ netistä. Lisäksi voi soittaa kunnan eläinlääkärille ja vaikka poliisille . Ilmoituksen voi kai tehdä nimettömän, mutta oma nimi ei tule valituksen kohteen tietoon, vaikka nimensä sanoisi viranomaiselle, nimellään ilmoittaen asia otetaan vakavammin. Kokemusta.


    • ))::

      Hmm.. ei kyllä tuu mieleen.. joku eläinlääkintäviranomais juttu kandeis koklaa.

      Miten ihmeessä voidaan antaa noinkin lievät tuomiot tuollekin naiselle!! JÄRKYTTÄVÄÄ.

    • vanha ukko

      Mitä tästä opimme? Varmaan sen, että nuorille tai naisille ei tulisi koiraa luovuttaa. Kaikkein vähiten nuorelle naiselle.

      • just.

        Aivan, koska he voivat antaa nuorten miesten esim. pätkiä koiraansa paistinpannulla päähän. Tai kikkelinkipeyttään lähteä kesäreissuille nuorten miesten kanssa remontin ajaksi tai keksiä muuta mukavaa.


      • Ahhaaaaaa

        Ja vanhoilla äijillä on sitten sellaset koiran kasvatus periaatteet että koiraa saa ja pitääkin lyödä ja että hyvin se mettästyskoira pärjää siinä narun nokassa pihalla, ei sitä tarvii mihinkään viiä tai toisiin koiriin totuuttaa ja sitten kun alkaa mettästyskausi niin sitten muistetaanki että miten hyvä koira se olikaan kun se osaa haukkua hirveä.


      • ??89==jep

        Tarkoitit varmaan, että ei koiraa nuorelle naiselle, joka on kaiken hyvän lisäksi ylipainoinen, nokkarenkaalla varustettu, hikinen ja muutoinkin rescuilija. Poikakaverinaan Nigerian isoin mailanheiluttaja?


    • höpsss

      Höpöhöpö

    • :(((

      No hyi!! Samaa mieltä, elämäntilanteen ei pitäis vaikuttaa, pitäis edes se minimimäärä hoitaa koiraa tai mieluumin antaa hoitoon. Tosin jutussa sanottiin, että naisella elämanhallintaongelmia, ei pelkästään huono elämäntilanne. Mutta SILTI! Nainen on TIETOISESTI jättänyt omat koiransa nääntymään!!! Tää on just naurettavaa, kun asutaan niin vierekkäin, mut ei kuitenkaan tiedetä naapureista mitään, onko kaikki hyvin, vai ei (sit jos jotain erehtyy kysymään, on kyylä). Tai kaverit/sukulaiset?? Miks kukaan ei tajunnu tilannetta? Tai ne saakelin remonttimiehet??

    • minttuliisanen

      miks te ette tajuu?

    • r.i.p :(

      :( r.i.p hauvat :(

    • ?????

      mikäs toi gallerian linkki on, se muija vai?

    • satanas

      Onks tossa kuvassa se kiduttajaeukko? Hyi v*ttu. Pitääkin kaverikasvattajia varoittaa tosta muijasta oikein kuvan kanssa. Mikä sen nimi on?

    • tilannetajua kehiin

      Ettekö te ihmiset tajua!!!! Tämä ihminen on mieleltään sairas ja helvetin vaikeassa elämäntilanteessa!!!! Hän rakasti koiriaan, ei hän saanut mitään sairasta mielihyvää koirien kohtalosta, eikä sitä tahallaan tehnyt. Henkilö ei pysty olemaan minkäänlaisessa kontaktissa koirien kanssa enää. Hän näkee vieläkin painajaisia asiasta. Lisäksi joku ääliö levittelee hänen yksityistietojaan ja osoitteitaan, joten nyt hänelle on tullut pahoinpitely- ja tappouhkauksia. Miettikääpäs ihmiset vähän ennen kuin rupeatte tollasta toisista kirjottelemaan. Noin herkässä mielentilassa oleva ihminen ja häntä pommitetaan koko ajan uhkauksilla ja karmealla määrällä sosiaalista painetta. Tuollainen saatta johtaa vaikka mihin. Älkää lyökö lyötyä!!!!! En hyväksy hänen tekoaan en todellakaan, mutta hän on rangaistuksensa saanut ja katuu tekoaan. Hän on saamassa elämänhallintansa takaisin, asuu toisella paikkakunnalla ja käy töissä. Tällä menolla henkilö suistuu vielä pahemaan henkiseen ahdinkoon. Älkää pilatko tämän nuoren, pohjimmiltaan mahtavan ihmisen loppuelämää!!!!!!! Miettikää sanojanne ihmiset, miettikää!

      • Jos oikeasti tuota mieltä olet, niin ei voi muuta kun onnitella.
        Ensinnäkään, hän ei saanut lopunelämän eläintenpitokieltoa, vaikka todellakin olisi sen kiellon ansainut.
        Jos jotain rakastaa, niin ei tuollatavalla todellakaan kohdella tai satuteta. Saatika aiheuteta kuolemia tunteettomasti ja kylmästi.
        Aika hurskasta tekstiä sanon minä. Minun mielestä todellakin kuuluukin kärsiä ja kantaa "rangaistustaan" koko lopun elämänsä. Tekonsa ei muuksi muutu ja sitä on ihan turha lähteä kaunistelemaan.
        Raaka, julma, itsekäs ja ajattelematon. Pistää vaan vihaksi, ja minua ei todellakaan haittaa jos vaikka sattus lukemaan tämänkin.


      • et oo tosissas

        Ehkäpä kyseisen ihmisen olisi kannattanut yrittää saada elämänsä kuntoon jo aiemmin. Ei vaadi suuria älynlahjoja eikä kulu paljon aikaa kun ottaa yhteyttä paikalliseen eläinkotiin.
        Aivan turhaan puolustelet kyseistä ihmistä! Jos tunnet tyypin noin hyvin ja olet ehkä jo pitempään tuntenut niin mikset toiminut ajoissa ja auttanut koiria?
        Minulta ei sympatiaa heru-toivon että vanha sanonta :paha saa aina palkkansa-toteutuu ja korkojen kanssa!!!


      • Anonyymi

        Ihan turha puolustella,sen verran pitää olla järki päässä,että vie elukat vaikka lopetukseen. Kyseisen kaltaiset ihmiset voisivat selittelyineen poistaa itsensä maan päältä. Toivottavasti nälkään ja janoon kuolleet koirat vainoavat häntä unissaan.


    • amig

      Kannattaa nyt ehkä kuitenki jostain varmistaa onko henkilö varmasti tuo, ennen kuin rupeaa levittelemään varoituksia kuvan kera. Täällä suoli24'lla kun kuitenkin kuka vain voi linkittää kenen tahansa naaman nimimerkin takaa...

    • ihmisetontyhmiä

      Vastaan argiadekselle. Yrittäkää nyt ymmärtää. Mielenterveysongelmista kärsivä ihminen ei välttämättä tajua tekojaan. Kommentistasi ymmärtää että tekijä ei kadu mitään, teki sen täysin tahallaan, nautti rääkkäämisestä, ei kärsi omantunnontuskia, eikä hänellä ole tunteita. Mutta ihmiset on tyhmiä. Kukahan tässä nyt rääkkää ja ketä.
      Jos tappo- ja pahoinpitelyuhkauksetkaan eivät herätä sinussa empatiaa, kannattaa toisaan katsoa peiliin.

      • voi hyvää päivää

        Jos on mielenterveysongelmia ni miks ylipäätään on ottanut koirat, tai miksi ylipäätään joku on uskaltanut myydä koirat tälle. Nyt varmaan kasvattajat tuntee itsensä niin hyväksi kun tajusi katsoa henkilön kunnolla kelle myy.
        Ja jos onkin tilapäinen mielenterveysongelma, ni olis hoitanu päänsä kuntoon ja sitten vasta ottanut koirat. TAI jos ongelmat on tullu koirien oton jälkeen niin olisi antanu koirat hoitoon tai kokonaan pois ni ois tältäkin vältytty.. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa ja tässä tapauksessa vielä sivullisetkin


      • Ne mielenterveyden
        voi hyvää päivää kirjoitti:

        Jos on mielenterveysongelmia ni miks ylipäätään on ottanut koirat, tai miksi ylipäätään joku on uskaltanut myydä koirat tälle. Nyt varmaan kasvattajat tuntee itsensä niin hyväksi kun tajusi katsoa henkilön kunnolla kelle myy.
        Ja jos onkin tilapäinen mielenterveysongelma, ni olis hoitanu päänsä kuntoon ja sitten vasta ottanut koirat. TAI jos ongelmat on tullu koirien oton jälkeen niin olisi antanu koirat hoitoon tai kokonaan pois ni ois tältäkin vältytty.. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa ja tässä tapauksessa vielä sivullisetkin

        ongelmat saattavat olla piilevinä pitkään. Puhkeaa vasta myöhemmin jonkun ison muutoksen, kuten nyt vaikkapa asuntoremontin yhteydessä. Yleensä ongelmainen ei tajua sitä. Eikä osaa edes pyytää apua. Lisäksi Suomessa ihmiset ovat lisäksi niin hienotunteisia että vaan kohteliaasti annetaan olla rauhassa tuumien että se nyt on vain vähän omituinen.


    • Sinulle ihmisetontyhmiä. Mitäs jos itse yrittäisit ymmärtää sitä, että on kuitenkin oltava realistinen. Saattaa hyvin olla, että tekijä katuu tekoaan, mutta se katuminen ei tee sitä tekemättömäksi, eikä kaunista asiaa yhtään jos niin kuvitellaan. Tahallinen se oli, sillä tuskin kukaan näännyttää/rääkkää ketään "rakastamiaan" vahingossa.
      En sanokkaan että tappo- ja pahoinpitelyuhkaukset ovat aiheellisia, mutta minun ei tarvitse siihen ottaa kantaa. Sitä saa mitä tilaa.
      On vähintäänkin oikeudenmukaista kaikille, myös hänelle itselleen että katuu syvästi koko lopun elämänsä. Harmi vain että se eläintenpitokielto ei ole pysyvä.

      Ja toisekseen sinä annat ymmärtää, että mielestäsi kaikille maailman eläinrääkkääjille sunmuille tapoille ja murhille kuuluu antaa vähän sympatiaa ja lohtua, koska heillä nyt sattuu olemaan elämänhallintaongelmia? Raiskaajaakin puolustat, koska hänellä sattuu olemaan elämä epätasapainossa ja myöntää katuvansa suuresti?
      Jos tuolla periaatteella mentäisiin, eihän lailla ja moraalilla olisi sen jälkeen mitään arvoa. Tätä voi miettiä myös yleisesti, eikä vain tapauhkohtaisesti.

      • varokaa

        Olen samaa mieltä!!!! Tuskin kenestäkään, varsinkaan yhteystietoja välittäneestä on mukava saada nuoren tytön, vaikkapa itsemurhaa kontolleen. Kun ei enää kestänyt uhkailua ja pelottelua ja sosiaalista painetta?????


      • "Jos halusit miettiä tätä ongelmaa yleisesti, etkä tapauskohtaisesti, niin miksi helvetissä menet silloin laittamaan mitään linkkiä ja puhumaan tästä nimenomaisesta tapauksest

        Jos luetunymmärtämisessäsi on jotain ongelmia, älä siitä meuhkaa minulle. Puhuin tossa edellämainitussa kappaleessani moraaleista ja arvoista, ja sitä voi miettiä yleisesti.
        Mutta ymmärrä toki miten itse tahdot.

        " Mikäli tämän ketjun seurauksena, jonka sinä aloitit, ja johon nyt joku idiootti laittoi vielä linkin jonkun irc-profiiliin, sille tuomitulle tai tuolle irc-profiilin henkilölle(olettaen ettei liity toisiinsa), tapahtuu jotain ikävää, niin SINÄ olet siitä moraalisessa vastuussa."

        Missäs moraalisessa vastuussa minä olen jos niin kävisi? Minulla ei ole mitään syytä, miksi en kyseenalaistaisi tätäkin julmaa tekoa ja kommentoisi mielipiteitäni.
        Että lopeta se vaahtoaminen, ja opettele lukemaan muuten kun vain rivien välistä


      • Helvetin molopäät
        argiades kirjoitti:

        "Jos halusit miettiä tätä ongelmaa yleisesti, etkä tapauskohtaisesti, niin miksi helvetissä menet silloin laittamaan mitään linkkiä ja puhumaan tästä nimenomaisesta tapauksest

        Jos luetunymmärtämisessäsi on jotain ongelmia, älä siitä meuhkaa minulle. Puhuin tossa edellämainitussa kappaleessani moraaleista ja arvoista, ja sitä voi miettiä yleisesti.
        Mutta ymmärrä toki miten itse tahdot.

        " Mikäli tämän ketjun seurauksena, jonka sinä aloitit, ja johon nyt joku idiootti laittoi vielä linkin jonkun irc-profiiliin, sille tuomitulle tai tuolle irc-profiilin henkilölle(olettaen ettei liity toisiinsa), tapahtuu jotain ikävää, niin SINÄ olet siitä moraalisessa vastuussa."

        Missäs moraalisessa vastuussa minä olen jos niin kävisi? Minulla ei ole mitään syytä, miksi en kyseenalaistaisi tätäkin julmaa tekoa ja kommentoisi mielipiteitäni.
        Että lopeta se vaahtoaminen, ja opettele lukemaan muuten kun vain rivien välistä

        "Missäs moraalisessa vastuussa minä olen jos niin kävisi? Minulla ei ole mitään syytä, miksi en kyseenalaistaisi tätäkin julmaa tekoa ja kommentoisi mielipiteitäni."

        Kuulehan nyt! Yksityinen mielipiteesi on yksityinen VAIN niin kauan kuin pidät sen itselläsi tai läheisilläsi. Nyt olet kuitenkin julkisella paikalla jota kuka tahansa voi lukea. Olet yllyttänyt nyt jo yhtä tyyppiä lähettämään tänne erään tytön irc-profiilin, sekä erään toisen avautumaan jonna-nimisestä epällystään(henkilöllä silti järki päässä että edes sukunimen jätti mainitsematta). Joten katso ja ihmettele itse. Olet saanut jo paljon pahaa aikaan. Mitä vielä odotat? Että sinua pitäisi nuolla suurena ajattelijana? No way.

        Halutessasi kyseenalaistaa jotakin epäkohtaa, ota yhteyttä kansanedustajaasi tai asianajaasi. He hoitavat asian puolestasi jos sinulla on jotain konkreettista ehdottaa. Kun haluat parantaa maailmaa tee se ENNEN kuin mitään hirveätä on tapahtunut, äläkä kauhistele enää JÄLKEEN kun se on jo tapahtunut.

        Nyt jos tuolla irc-profiilin tytölle tapahtuu jotain ikävää, olet siitä moraalisessa vastuussa koska olet tämän viestiketjun aloittaja, siitä et pääse mihinkään. Mieti aina kaksi kertaa ennen kuin kirjoitat julkiselle palstalle mitään.


      • Helvetin molopäät kirjoitti:

        "Missäs moraalisessa vastuussa minä olen jos niin kävisi? Minulla ei ole mitään syytä, miksi en kyseenalaistaisi tätäkin julmaa tekoa ja kommentoisi mielipiteitäni."

        Kuulehan nyt! Yksityinen mielipiteesi on yksityinen VAIN niin kauan kuin pidät sen itselläsi tai läheisilläsi. Nyt olet kuitenkin julkisella paikalla jota kuka tahansa voi lukea. Olet yllyttänyt nyt jo yhtä tyyppiä lähettämään tänne erään tytön irc-profiilin, sekä erään toisen avautumaan jonna-nimisestä epällystään(henkilöllä silti järki päässä että edes sukunimen jätti mainitsematta). Joten katso ja ihmettele itse. Olet saanut jo paljon pahaa aikaan. Mitä vielä odotat? Että sinua pitäisi nuolla suurena ajattelijana? No way.

        Halutessasi kyseenalaistaa jotakin epäkohtaa, ota yhteyttä kansanedustajaasi tai asianajaasi. He hoitavat asian puolestasi jos sinulla on jotain konkreettista ehdottaa. Kun haluat parantaa maailmaa tee se ENNEN kuin mitään hirveätä on tapahtunut, äläkä kauhistele enää JÄLKEEN kun se on jo tapahtunut.

        Nyt jos tuolla irc-profiilin tytölle tapahtuu jotain ikävää, olet siitä moraalisessa vastuussa koska olet tämän viestiketjun aloittaja, siitä et pääse mihinkään. Mieti aina kaksi kertaa ennen kuin kirjoitat julkiselle palstalle mitään.

        "Olet yllyttänyt nyt jo yhtä tyyppiä lähettämään tänne erään tytön irc-profiilin, sekä erään toisen avautumaan jonna-nimisestä epällystään

        Minä en ole yllyttänyt ketään mihinkään. On näiden linkkaajien sun muiden nimienantajien oma "moraalinen" vastuu ja asia.
        Asiaa voitaisiin verrata, että sehän on sitten sama että iltalsanomat joutuu tästä ja monesta muustakin nyt vastuuseen kun kirjottelee tuommoisia, JOKA VARMASTI HERÄTTÄÄ KESKUSTELUA, JA KUULUUKIN.

        SE kuka kyseenalaistaa tämänkinkaltaiset törkeyde ei ole missään moraalisessa vastuussa yhtään mistään. Eiköhän jo järjelläkin voi ajatella, että NE jotka linkkaavat ym jakelee henkkohtasuuksia nettiin, he ovat siinä moraalisessavastuussa. Ei kyseenalaistajat tms.

        Että ennemmin sinä täällä nyt yllyttelet ihmisiä jakelemaan niitä henkilökohtasuuksia, kun tuolla tavoin vaahtoat.Jos mieltäsi nyt lohduttaa että olen moraalisessa vastuussa niin vaikka sitte niin, minua ei pahemmin sinunkaltaisten vajukkien mielipiteet kiinnosta.

        Että mieti sinä ihan itseksesi siellä kuka täällä on tyhmä ja kuka ei.


      • +++
        Helvetin molopäät kirjoitti:

        "Missäs moraalisessa vastuussa minä olen jos niin kävisi? Minulla ei ole mitään syytä, miksi en kyseenalaistaisi tätäkin julmaa tekoa ja kommentoisi mielipiteitäni."

        Kuulehan nyt! Yksityinen mielipiteesi on yksityinen VAIN niin kauan kuin pidät sen itselläsi tai läheisilläsi. Nyt olet kuitenkin julkisella paikalla jota kuka tahansa voi lukea. Olet yllyttänyt nyt jo yhtä tyyppiä lähettämään tänne erään tytön irc-profiilin, sekä erään toisen avautumaan jonna-nimisestä epällystään(henkilöllä silti järki päässä että edes sukunimen jätti mainitsematta). Joten katso ja ihmettele itse. Olet saanut jo paljon pahaa aikaan. Mitä vielä odotat? Että sinua pitäisi nuolla suurena ajattelijana? No way.

        Halutessasi kyseenalaistaa jotakin epäkohtaa, ota yhteyttä kansanedustajaasi tai asianajaasi. He hoitavat asian puolestasi jos sinulla on jotain konkreettista ehdottaa. Kun haluat parantaa maailmaa tee se ENNEN kuin mitään hirveätä on tapahtunut, äläkä kauhistele enää JÄLKEEN kun se on jo tapahtunut.

        Nyt jos tuolla irc-profiilin tytölle tapahtuu jotain ikävää, olet siitä moraalisessa vastuussa koska olet tämän viestiketjun aloittaja, siitä et pääse mihinkään. Mieti aina kaksi kertaa ennen kuin kirjoitat julkiselle palstalle mitään.

        ja eikös suomi24 ylläpitäjät kyllä tiedä poistaa keskustelun, jos karkaa käsistä. Että lopeta se riehuminen kun et sillä mitään saavuta.


      • Ne täällä
        +++ kirjoitti:

        ja eikös suomi24 ylläpitäjät kyllä tiedä poistaa keskustelun, jos karkaa käsistä. Että lopeta se riehuminen kun et sillä mitään saavuta.

        mitään poista! Ei ennenko poliisit sitä vaatii... Tjaah, sen verran vedän takaisin sanoja että on näköjään poistaneet sen irc-linkin. Monen tunnin jälkeen. Nyt se on tiedä kuinka monella jo jaossa...


      • cdkl
        varokaa kirjoitti:

        Olen samaa mieltä!!!! Tuskin kenestäkään, varsinkaan yhteystietoja välittäneestä on mukava saada nuoren tytön, vaikkapa itsemurhaa kontolleen. Kun ei enää kestänyt uhkailua ja pelottelua ja sosiaalista painetta?????

        Mua ei ainakaan haittaisi yhtään, jos ko henkilö tappaisi itsensä.


      • Entä jos
        cdkl kirjoitti:

        Mua ei ainakaan haittaisi yhtään, jos ko henkilö tappaisi itsensä.

        se olisi sun siskosi tai veljesi? Ehkä oma lapsesi? Mieti vähän, ja häpeä jos osaat..


      • kunnon rankaisu
        Entä jos kirjoitti:

        se olisi sun siskosi tai veljesi? Ehkä oma lapsesi? Mieti vähän, ja häpeä jos osaat..

        Sukulaiseni ei tekisi tuollaista. Eukolle mahdollisimman raaka rangasitus, ei opi muuten.


    • ihmisetontyhmiä

      Tekemisiään ei saa tekemättömäksi. Mutta kyseessä on kuitenkin kaksi koiraa eikä ihminen jotka on kohdanneet vääryyttä. Eivät ne koirat ansainneet lähteä tuolla tavalla ei lähimainkaan, se on järkyttävää ja ällöttävää. Eläinrääkkäystä ei myöskään kannata verrata murhaan tai raiskaukseen. Kyllähän murhamiehet ja raiskaajatkin saavat uuden mahdollisuuden, mikä sitten eläinrääkkääjistä tekee niin karmeita ja ylitsepääsemättömiä????? Tahallinen teko on myös väärä sana. Epäilen erittäin vahvasti, että tekijä käsitti tekonsa täysin ja ajatteli: Onpa mukavaa kun saan tahallani näännyttää koirani hengiltä, sillä tykkään kiduttaa koiria ja muita eläimiä. Tekijä on mieleltään vakavasti sairas. Mielipiteensä kullakin tämä on vain omani.

    • minttuliisanen

      miks te ette tajuu?

    • ??

      ?

    • mxclsc

      Eukolle sama kohtalo. Ei mitään muttia. Olkoot miten vaikeaa tahansa, viattomia ja puolustukyvyttömiä eläimiä ei saa kohdella noin.

      Miksi te kasvattajat myytte kaikille?

    • selityksiä riittää!

      vai että oikein ongelmia, ja se sitten selittää sen että koiran annetaan nääntyä? voi herran jestas. itselläkin on ollut mielenterveysvaivoja, ja koirani on kyllä silloin ollut SUURI tuki minulle, antanut voimaa ja iloa! että aika erikoiset on selostukset.

      jos ei pysty pitämään huolta, olisi vienyt eläinkotiin ja/tai jollekin tutulle hoitoon!
      sen verran pystyy tekemään jokainen jos eläimistään OIKEASTI välittää!!

      ihme selostuksia. jumalauta sentään. toivottavasti katuukin, ja miettii miltä koirista on siellä tuntunut! miten kukaan oikeasti PYSTYY johonkin tollaseen tekoon? ei voi käsittää................... sairas!

      • Anonyymi

        Tekiä myös valehdellu kysyttäessä että koirat hoidossa. Siis poloisilla ei ollut mitään mahdollisuuksia. Ja ne perkl.. naapurit siis mitä vit... mun sydän sai sai haavan tästä koko jutusta.


    • hu huh

      sairas maailma-sairaat ihmiset!!

      tässätapauksessa erittäin sairas. huom erittäin!!!
      todella törkeää

    • Sossun asiakas ämmä

      Me KAIKKI maksamme VERORAHOISTAMME TÄMÄN LUUSERIÄMMÄN elämisen.

      • Mitä valitat

        saathan sinäkin sieltä...


    • nannananapa

      tuo on kyllä hirveää mitä on tapahtunut.
      Mutta kävikö mielessä että tämä kyseinen nainen on voinut vaikka sairastaa syvää masennusta tällä hetkellä ja kukaan ei ole ollut auttamassa? Tai joku muu vakavamielenterveys sairaus. Mielestäni jutussakin vihjailtiin siihen suuntaan.
      En meinaa todellakaan että tuo olisi oikein, mutta sairas maailma sai tämän naisen ehkä sairaaksi.
      Toivottavasti koiraenkelit ovat nyt paremmassa paikassa

    • marrikka3434
    • hullut lahdessa

      Eikö kukaan huomaa et viime aikaiset tämmöiset tapauksen ollu lahdessa. No kohta varmaa päästään lukee vastaavaa jonnasta. Kaikki jotka kauppaavat koiria lahteen tarkistakaa kunnolla millaseen paikkaan menossa. Jonnalla haku taas päällä...

      • Kuka ja kenestä

        sää oikein puhut`? Ensimmäinen viesti Jonnasta ja nyt taas. Aloita uusi keskustelu tästä äläkä tuppaa sitä tähän. Ja seiso nimelläsi sanojesi takana, äläkä nimimerkillä huutele. Annat itsestäsi lapsellisen ja kateellisen kuvan.


    • hoh häh hoijaa

      Mikä tämä jonna juttu oikein on ja miten se tähän aiheeseen liittyy? Eihän tuossa mainittu sanallakaan kyseisestä nimestä, joten älkää alkako tänne mitään epäilyksiä laittamaan jos ette ole 99,999999999% varmoja asiasta. Pitääkö minun tulla tänne huutelemaan kaikkien epäiltyjen etu nimiä " Jahas no joko se jaakko on asialla? toivottavasti on." Eri asia jos tunnet tämän koirien kuolemaan johtaneen naisen, joka jätti koirat remontin ajaksi kuolemaan. Et taida tietää kuka se on.

      • nimi? osoite?

        Tekijöiden kuvat julkisuuten, ei tämä paska muuten lopu koskaan.

        Onko sen ämmän nimi jossain, että tietäs?


      • Ei todellakaan
        nimi? osoite? kirjoitti:

        Tekijöiden kuvat julkisuuten, ei tämä paska muuten lopu koskaan.

        Onko sen ämmän nimi jossain, että tietäs?

        tarvitse. Uutisen mukaan tekijä on saanut tuomion ja se on lainvoimainen. Usko jo, et tee sillä tiedolla yhtään mitään. Ainakaan mikä olisi laillista.


    • w3er4dt5fyuoikpl

      Hei ihmiset eiköhän se pointti ollu tässä, että joku "ei aivan täysi järkinen" oli jättäny koiransa taloon ja tapattanut ne. ei tässä tarvii alkaa ketään muuta syytellä tajutakseen, että se oli ihan vain sen omistajan vika. Hän oli se joka sulki koirat häkkiin ja jätti sinne. Paskat siitä oliko sillä mielenterveys ongelmia, varmasti oli! päästään vielä se on, minkä sille voi. ei voi mitää. tapattanu mikä tapattanu. Ja Suomen laki on perseestä, kohta hänellä on uudet koirat mitkä voi tapattaa ja koiraystävät vittuuntuu tästä niikun minäkin. Idiootteja riittää tässä maailmassa. Sille ei vaan voi mitään ikävä kyllä :(
      Tarian opetus on se että yritettäs opettää näille idiooteille ihmisille miten kohdellaan elämiä tai sitte vaan passitetaan ne jonnekin muualle ja hiton kauas eläimistä!!! Minä en enää jaksa tätä eläintenkaltoinkohtelimistä!!!!!!!!

    • Laki kusee jossain?

      Cmoon, kylhän tonki nyt ymmärtää... hänellähän vakava "elämänhallintaongelma"
      HUHHU.......................

    • vihastunut lakiinkin

      http://www.ess.fi/?article=378294

      VOI HERRANJUMALA!

      "Nyt hän on muuttanut toiselle paikkakunnalle, asuu avoliitossa ja on saanut työtuurauksia. Elämä on ehkä järjestymässä."

      niiku ONNEKSOLKOON hänelle ja niinedespäin!!!!! -.-

    • missä meni piuhat

      "Näiden koirien karvapeite oli voimakkaasti huovittunut, se oli ulosteen ja virtsan tahraama. Häkki oli täynnä eläinten ulostetta.

      Molemmat koirat olivat kuivuneet voimakkaasti."

      Jaa ja tämä kaikki on siis täysin moraalista JOS omaa elämänhallintaongelmia............... JA miksi ihmeessä eläintenpitokielto vaivaset 4 vuotta??? Kerran hullu aina hullu. Kuka mies edes kehtaa huolia tollasen akan

    • rip

      ='(

    • Anonyymi

      Ympäristäystävällistä kun lopetetaan lihan syöttäminen hukkaputkille., noin pitäisi kaikkien toimia!

    • Anonyymi

      Tapahtuma ei hätkähdytä ketään, varsinkaan koiranomistajia. Koiranomistajat säästävät ruokauluissa ja pitävät eläimiä nälässä.

    • Anonyymi

      . Suomi on siit hauska maa,että täällä saa rauhassa kiduttaa eläimiä ja silti pitää niitä kuten se yksi, jolla sonnit makas paskassa ilman ruokaa mutta sai jkiellon vaan koskien niitä, eukko kasvattelee koiria ilman häpeän häivää.Julkinen lista näistä ,ettei he saa lisää eläimiä

    • Anonyymi

      240€ kun jättää eläimet viikosi hoidotta, toivottavasti asunnon omistaja ja taloyhtiö veloittaneet kaikki vahingot.
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009240757.html

      Jä'lleen hyvä syy ettei rakkeja ja rakkihulluja saa ottaa taloyhtiöihin, omaan mökkiin korpeen niin ai ole haittaa muille.

      • Anonyymi

        Taitaa tulla halvemmaksi kuin piikille vienti, hyvä vinkki!


    • Anonyymi

      Nyt on rakeille jo omatkin leipäjonot, piikille vaan elikot jos ei ole varaa elättää. Suurin osa käy vaan kun ilmaiseksi saavat ilman mitään tarvetta, sama kuin ihmisten leipäjonostakin hakevat rakeilleen leikkeleet, lihat ja mitä saavatkin.
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3c829345-250e-44b9-9668-7fc5cbb2a759

      TV:ssä tuli äsken dokumentti "köyhistä" "luontaistaloudessa" elävistä, mieheltä oli rakki kuollut, joutui sitten hävittämään pakastimesta kymmeniä kiloja ihmisille tarkoitettua jauhelihaa ja possunsuikaileíta, leipäjonosta varmaan sekin ne hakenut.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      296
      3339
    2. 203
      2918
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2514
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      226
      1973
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      15
      1408
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      164
      1256
    Aihe