Saatanan kujalla osa 4

http://mesikammen.wordpress.com/2012/07/19/saatanan-kujalla-osa-4/

Osuva kuvitus taas :D
Ilmoita


TAAS mesi kämmen lyö lyötyjä huom!! HÄPEÄLLISTÄ. EX Legion Leader on MYÖNTÄNYT vikansa ja ottanut VASTUU. Mesi kämmen ei pysty tekemään sama!!!
2 VASTAUSTA:
Yritin vastata sinulle tuolla jehovan todistajat-palstalla esittämääsi asiaan, mutta palstan ylläpidolla tuntuu olevan jotain asiallisiakin kommentteja vastaan ja on poistanut jatkuvasti minun ja muiden kommentteja selittämättä syytä. Vastaan tähän ja toivon että tällä palstalla on eri ylläpitäjä:

Jehovantodistajiin, varsinkin "HIGH LEVEL" kuten sinä sanot, on lähes mahdotonta saada yhteyttä suomi24:n kautta, joten ei kannata vaivautua. Mene siis mieluummin käymään siellä salilla jos välttämättä haluat saada jotain keskustelua aikaan. Mutta älä mene sinne aineissa! Keskustelu loppuu heidän puoleltaan lyhyeen jos et ole selvin päin.
Nyt olisi Legionille tarpeen kasvojen palautus. ToS antautumisehdot sinetöi legion HIGH LEVEL tekniikat kunnes KIROUS VOIMA ladattu. Näen ainoastaan passive defence käytössä, mutta kuka sen tietäisi.

Ehkä aika julistaa maaginen sota Legionille koska ToS Jehova HEIKENNYS? Legion KIROUS VOIMA kaappaus? Ei Leader, helppo kohde. Heko heko...
+Lisää kommentti
Santtu, nämä sun hörhöilyt on se jutun häpeällinen osa.
Ilmoita
Mitä ihmettä...
Seurasin linkkiä, ja nyt oon aivan pihalla, että mitä tämä on...
HYVIN harvoin selailen suomi24:sta,
Ja satuin vaan olemaan täällä,
Mikä "legioona"...?
Humoristista arvoa kyllä löytyy...
Terveisin: Sivustakatselija
:)
1 VASTAUS:
Legioona on yhden sekopään mielikuvitusjärjestö.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Saatanan kujalla osa 4

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta