Sappeen kesäteatteri

Lihis nakilla

Ostimme Sappeen kesäteatteriin 145 euron 2 -hengen majoituspaketin. Näytöksen päätyttyä menimme ravintola Huippuun, mutta sen keittiö olikin mennyt kiinni 9 minuuttia aikaisemmin ja tarjoilijan nulikka ilmoitti, että vitriinistä voi ottaa mitä saa ja lähin ravintola on 25 kilometrin päässä eli ilmeisesti Aapiskukko. No täytetty lihapiirakka (sisälmys halvinta paskaa) tuli siinä vedettyä ja nukkumaan. Aamiaistakin olisi saanut jo klo 12 alkaen. Eihän siinä mitään jos etukäteen kerrottaisiin että omat eväät mukaan, mutta tämä idioottimaisuus saa kyllä veren kiehumaan.

11

273

  Vastaukset

  • On tietenkin niin, että netti !!!, kertooko? Mistä ostonne on tapahtunut?
   Ja kysyväkään ei tieltä eksy. Ehkä molemmin puolin parantamisen varaa. Mutta meneehän se tätäkin kautta joidenkin tietoisuuteen, vastaisuuden varalle. Sieltä jalkapohjan toisesta pästä tulee monta hyvää oppia.

   • Juu, netti kertoo, että ravintola on auki esitysiltoina klo 22 :en, olisi tietenkin pitänyt ymmärtää lähteä kesken esityksen syömään. Kantapäät ei enää Sappeessa kulu.


  • Perkuleen hienohelmat, oikein teille. Ottakaa eväitä, kun lähdette maantielle. Ei tuu nälkä.

  • Joo, persaukisten voivottelua........ajelimme näytöksen jälkeenTampereen Ilvekseen ja saimme oikein loistavan pihviaterian jälkkäreineen.... kahdelta hengeltä 122 €.....ei harmittanut yhtään Sappeen teatterihinnat, kun maha täynnä ajelimme kotiin Pispalaan ..!!??

   • Älykästä, Tampere on ihan Sappeen vieressä ja matkan varrella Hämeenlinnaan.


   • Mersumies kirjoitti:

    Älykästä, Tampere on ihan Sappeen vieressä ja matkan varrella Hämeenlinnaan.

    niin, mutta kun on pakka kunnossa......


  • Pakka kunnossa!?! Sähän olet persaukinen työtön Sompionkujalta. Miten hemmetissä sulla voi olla pakka kunnossa?

   • Ihan parasta kesäteatteria!!!


  • Mutta, että tuota vaatimatonta lauseenpätkää varten viitsit kaivaa 2012 vuodelta asti otsikon tuolle. Aloita uusi keskustelu. Opettele

   • Joo, sori että liitin "vaatimattoman lauseenpätkäni" pari vuotta vanhaan ketjuun. Tyhmyyttäni en tsekannut vuotta. Mutta, että Sinä jaksat "valistaa" asiasta on kyllä aivan uskomatonta. Että Oikeasti riittää viitseliäisyyttä moiseen. Onnea nettipoliisin urallesi. Over and todellakin out!


   • Tupunana kirjoitti:

    Joo, sori että liitin "vaatimattoman lauseenpätkäni" pari vuotta vanhaan ketjuun. Tyhmyyttäni en tsekannut vuotta. Mutta, että Sinä jaksat "valistaa" asiasta on kyllä aivan uskomatonta. Että Oikeasti riittää viitseliäisyyttä moiseen. Onnea nettipoliisin urallesi. Over and todellakin out!

    Esitys on aivan huippu, valitettavasti Sappeen muut palvelut ovat ihan syvältä. Omalla autolla siis !


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   169
   5917
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   180
   4775
  3. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   101
   3160
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   261
   3024
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   25
   2915