Mitä mieltä Kuusinki joesta

Kuusinki kutsuu

Mitä mieltä olette Kuusingista? Kala kannoista, tulipaikoista, jokivarresta jne?

4

182

Vastaukset

 • Sanon vaan, että en kalaan ainakaan sinne mene. kokemusta siitä on jo -70 luviun loppupuolelta ja olen vieraillut noin kerran kymmenessä vuodessa siellä.

 • kännisiä äijiä savosta usein soramontulla.ei sitä vitun mongerrusta viitsi kuunnella.saisivat laittaa puomin sille tielle.joutuisivat paskahousut jäämään muualle ryyppäämään,kuten äyskoskelle.

 • Kuusinkijoella on todella komeita paikkoja, suosittelen lämpimästi.
  Paikka tosin ei ole yhtä hyvä kuin 30 v sitten mutta jokunen iso taimen tulee ylös joka kesä. Nykyään siellä on hyviä tulistelupaikkoja ja missä minä olen käynyt niin ihan hyvä meininki myös.

 • Käykääs tsiigaas tää uus kauppa joka myy noita uuden sukupolven lasikuitu keppejä ja noi Epicn kepit ovat kuulemma parhaita melkein joka koko luokassa seuraavassa Pohjolan perhokalastus lehdessä iso juttu.
  http://younameit.fi

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  55
  886
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  481