Old Riga Palace

Sussu06

Ajattelimme jouluna mennä Riikaan ja asua Old Riga Palace-hotellissa. On sopivalla paikalla vanhan kaupungin lähellä. MUTTA minkälainen hotelli on? Kannattaako siihen mennä? Onko kellään kokemuksia? Meteliä?

7

764

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siellä ollut

      Ihana hotelli!! Vastaanotossa hieman tylyä henkilökuntaa, mutta hotelli itse on viihtyisä, rauhallinen ja sijainniltaan hyvä. Suosittelen lämpimästi!

      • Riganieki

        Yksi hyvä vaihtoehto aivan keskustassa on FG Royal Hotel. Se oli aiemmin De Rome nimellä. Sijaitsee vapaudenpatsaan lähellä.


    • Tsunnikka
      • monessa yövytty

        Olin myös pari vuotta sitten Old Riga palacessa. Vaikka vanhassa kaupungissa onkin ,niin silti vähän syrjässä.Joukkoliikennepysäkeillekin muutaman sadan metrin matka. Hotelli itsessään on ihan siisti ja mukava. Vaimoni kanssa oli tilava huone ja yleiset tilat sisääntuloaulassa viihtyisät sekä mukava baari. Näkymät ikkunastamme ei olleet kummoiset ja aamiainen oli ihan hyvä ,mutta tila ,jossa aamiaista nautittiin oli jotenkin ruokalamainen. En heti suosittelisi tätä.Parempia on tarjolla varmasti
        Ei silti lainkaan huono hotelli.


    • Riiassa käynyt

      Old Riga Palace on mielestäni hyvä tasoinen hotelli. Huoneet ovat siistit ja palvelu on pelannut hyvin niinä kahtena kertana kun olen siellä yöpynyt.

      Jos haluaa rentoutua, suosittelen lämpimästi vuokraamaan sieltä saunaoasaston käyttöön. Siellä on neljän hengen poreamme jossa on mukava lillutella saunomisen lomassa. Itse saunaosasto oli aika kostean kuuma, mutta se ei meitä haitannut.

      Myöskin manikyyri oli mukava kokemus, kädet olivat hoidon jälkeen pehmeät ammattilaisen hoidon jäljiltä. Ja kynnet olivat nättinä sen jälkeen vielä reissulta kotiin palatessa. Kosmetologit puhuivat sujuvaa englantia, joten kielimuuria ei ollut.

      Aamiainen tuolla on mielestäni monipuolinen ja se aamiaispaikka ei mielestäni ole ollenkaan ruokalamainen, pikemminkin perinteinen hotelliaamiaispaikka. Lievää hilpeyttä matkaseurueessamma on aiheuttanut se, että aamiaisella siellä on ollut tarjolla perinteisten aamiaisruokien- ja ruokien lisäksi vodkaa ja kuohuviiniäkin!

      Hotellille on kätevä mennä lentokentältä suoraan bussin kyydissä, pysäkki on ihan hotellin kulmilla, joten ei tarvitse pitkää matkaa raahata mukanaan matkatavaroita. Bussista kun jää pois heti sillan jälkeen kun saavutaan vanhan kaupungin liepeille, niin matka hotellille ei ole pitkä.

      • lentomatkaaja

        Aika turhaa enää antaa vinkkejä. Jos nyt ostaa matkan , se on kallis viimehetken matkana. Ellei sitten rahnusta laivalla ja bussilla perille.


    • saanhanhan

      oltiin myös tuossa muutama viikko sitten kyseisessä hotellissa ja hyvä maku kyllä jäi suuhun. ei juurikaan moitittavaa löytynyt. ainoastaan ne respan neidot saisivat olla vähän kohteliaampia. mutta kyllä voin suositella kyseistä hotellia. sijainti on todella hyvä, koska vanhakaupunki on niin pieni. kävellen pääsee hetkessä minne vain.
      aamupala oli monipuolinen ja harvoin olen itse saanut kuoharia aamupalalla. todennäköisesti valitsen saman hotellin myös seuraavalla reissulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2719
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      351
      2571
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2180
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1763
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      69
      1704
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      126
      1618
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1399
    Aihe