Varokaa

jiisus_44

Sorruin ostamaan MAskusta Permafit merkkisen sängyn, ovh oli kuulemma lähes 4000 eur mutta myivät 2200 eurolla. Petauspatja, joka maksoi yli 500 euroa koska on sellainen mukautuva malli, on jo 2kk käytön jälkeen täysin nukkaantunut?! Itse sängyn runko, kun tarkemmin katsoo on rakennettu todella hutaisemalla. Selkä on ollut sängyn ostosta lähtien jumissa koska sänky painuu kuopalle tällaisella 80kg painolla, vaikka piti olla kovin mahdollinen!!

Tällä hetkellä onkin jo Ikeasta ostettu sänky koska on paljon laadukkaampi, eikä edes nukkaannu!!

Todella pettynyt!!

24

5784

Vastaukset

 • Permafitin ovh:t ovat täysin tuulesta temmattuja. Itse maksettiin kyseisestä sängystä yli 4000 euroa. Sitä kun markkinoitiin pysyvästi sopivana ja kuviteltiin, että on pienempi riski saada sopimaton sänky. Emme edes älynneet pelätä, että tuohon hintaan sänky voi olla huono laadultaan. Yleensähän omalle selälle sopivuus on se ainoa murhe kalliissa sängyssä. Petauspatjan kummalliset tuftaukset eli villalankatupsut 10 cm välein painoivat selkää. Tuntuu kuin olisi kivien päällä maannut. "Ylellisin" petauspatjavaihtoehto oli lastattu täyteen karkeaa puuvillavanua, jonka alla joustinpatja oli täysin tunnoton. Yli 100 euron "terässokkeli" tuli lastulevypalasina, joiden ruuvinreiät mureni lattialla, kun ruuveja yritti saada paikoilleen. Muoveista ilmestyi vaippaharsokankaalla tökerösti verhoiltu patjan sisusta, jossa oli mustia läiskiä niin kuin sitä olisi ulkona säilytetty. L/XL patja meni puolessa vuodessa kuopalle. Petarin kangas on nyppääntynyt meilläkin. Siinäpä oli luvattua ylellisyyttä koko rahan edestä. Ainoa rahanarvoinen on pääty. Se on hyvin ommeltu ja vankkaa tekoa. Myös verhoilukangas on hyvänlaatuista, mutta se ei paljon lohduta. Nyt on selkä kipeä kuopassa nukkumisesta, ja itku kurkussa saa etsiä kunnollista sänkyä, kun entisestäkin on vielä velkaa jäjellä.

  • Meillä perusrunko perusjousipatjoilla ja päällä ikeasta paksuin muistivaahtomuovipetari ja sen päällä ohuet petarit, toimii. Hyvin mukautuu ruhoon eikä aamulla kolota.


  • Kerrohan tarkemmin minkälaisen Permafit sängyn olet ostanut?
   Täällä kun on kaikenlaisia sepustuksia sängyistä,jotkut kirjoittelevat huvikseen mitä lys-
   täävät.

   Jos minulle kävisi silleen kun jotkut väittävät,liikkeeseen suuntaisin kulkuni vaatimaan
   vaihtoa.Mutta enpä usko Permafitista tuollaisia väitteitä joita kuulee,sillä olen saamaa-
   ni sänkyyn tyytyväinen,viitisen kk olen käyttänyt.

   Jotkut jopa hössöttävät vaahtokumipatjasta ja tonnin sängyn eriomaisuudesta.


 • Heipä hei! Eipä ole ennen tullut tänne kirjoiteltua, mutta kerta se ensimmäinenkin...

  Kannattaa ottaa huomioon että sängyn sisäpatja on oikein päin laitettu sinne sängyn sisään. Siinä yhdessä ainoassa "grundissa" on 4 aivan eri vaihtoehtoa tossa 300-sarjassa. Yhteensä sarjassa on 16 eri jäykkyyttä, joista kaikki muut, paitsi se yksi on jokaiselle se ihanteellinen. Mikään sänkymerkki ei ole täydellinen kaikille mahdollisille ihmisille. 80kg painavalle jäykin mahdollinen patja ei anna tarpeeksi ristiselkätukea ja jos nukkuu mielellään kyljellään, ei ole ihme jos vaikka käsi puuttuu ja selkäranka on aivan kierossa. Valitettavasti L/XL-jäykkyys puuttuu Permafit-valikoimasta tyystin, mutta jos edelleen kirjoittelemme samasta sänkymerkistä ja se on puolessa vuodessa mennyt todistettavasti "montulle", kannattaa ottaa yhteys omaan myyjään takuun puitteissa. Myös hinnat sänkymalleissa on todella riippuvaisia siitä millä materiaaleilla ja ominaisuuksilla sen oman sängyn ottaa. Itselläni on saman sarjan sänky ja kyllä, työkseni myös myyn niitä, joten perspektiivini on toisaalta puolueellinen.

  Jos kuitenkin "retkuunmentiin" on vielä täällä lukemassa, ota ihmeessä sänkysi sisällä olevien patjojen jäykkyydet lapulle ylös ja käykää tuplatestaamassa teille sopiva oikea patjan jäykkyys lähimmässä Maskussa. Jos olette Lempäälän Ideaparkin suunnalla liikenteessä, täällä on erittäin asiantuntevat myyjät. Olen 100% varma että ongelmaasi löytyy oikea ratkaisu ja saat vielä hyvin unta ilman että köyhdyt uudesta sängystä uudestaan. Tervetuloa!

  • Sanoit että Permafitista puuttuu jäykkyys L/LX ,miten niin?

   Maskuhan myy kyseistä sänkyä XL/XXL, miten tämän selität?
   Käsittääkseni mitä painavampi käyttäjä sängyllä sen kovemmen se vaatii.


 • Permafit sängyn minäkin ostin.
  Kyllä kannattaa olla hintatietoinen.Sanoivat laskevansa sängyn kaikkine tykötarpeineen
  henkilökuntahintaan,tiedä sitä sitten onko näin?

  Toistaiseksi ei ole esiintynyt minulla mitään moitittavaa
  Ostin seuraavanlaisen paketin.
  Permafit
  Hanna sänky Pähkinä 160 200 sm H. 405,57 e
  Ed.Pefarmit 300 Joustinpatja 80 200 sm XL/XXL HR3 651,68
  Ed. " " " " XS/S HR3 651,68
  Ed " 300 A, Petauspatja,Anatomic, 160 200sm 727,25
  Muotoonommeltu lakana,Permafit 500,(Lyoc.Satiini) 97,01
  Peitteet 4 vuodenaikaa, " 300 system a/248,66 497,33
  Tyynyt,L-koko,800 G " " " 84,74
  " M " 600 G " " " 84,74
  --------------
  3200,00 e
  Tahko llahjakortti 3 yöyä sis.kauppaan (arvo 490e)

  • Me ostimme Permafit 300 sarja jenkkisängyn kesällä 2012 ja teimme Maskuun valituksen vuoden nukkumisen jälkeen. Patjat ostettiin molemmille oman painon mukaan ja molempiin patjoihin tuli montut todella nopeasti ja minulla on ollut sängyn ostamisen jälkeen selkäongelmia, eikä tätä ennen koskaan ole ollut minkäänlaista selkävaivaa. Tehtiin Maskuun reklamaatio ja saatiin uusi sänky tilalle, katsotaan nyt miten kauan tämä sänky kestää. Eli en kovin lämpimästi suosittele kyseistä merkkiä kyllä ostettavaksi.


 • minä ostin sotkasta 199€ sängyn tosi hyvä tarpeeksi kova patja,vaimokin tykkää,ei tarvita mitään monen tonnin sängyjä jotka ei toimi

  • Tirsk :D Vieläkö on patja kunnossa?!


 • Sähköpostiin, no-reply@suomi24.fi

  Mahdatko tietää.että sieltä Maskusta saa patjoja eri lähtöön.
  100 euron patjalta ei voi vaatia samoja ominaisuuksia kuin 1000euron patjalta.

 • Meillä Permafit P50 jenkkisänky (Ovh. 1589,-).
  Alle puolessa vuodessa petauspatja kulahti ja itse patjaan on tullut nukkujien muodostamat kuopat. Näin meillä.. Todella huonolaatuinen sänky! Ensi viikolla menemme palauttamaan sängyn.

 • Ostimme Permafit P100 180x200 sängyn kahdella runkopatjalla ja petarilla. Hinta oli muistaakseni 1400€. Oma puoleni oli jäykin ja vaimolla muistaakseni M jäykkyys. Puolessa vuodessa minun puoleni oli montulla ja selkä alkoi vaivaamaan. Aloitin taistelun Maskun kanssa. Myös Permafitin edustaja kävi tarkistamassa sängyn, mutta hänen mukaansa vika oli myyjässä. Myyjä oli kuulemma myynyt minulla liian pehmeän sängyn. Tästä voisi siis päätellä ettei P100 malli sovi tällaiselle 100kg painoiselle ollenkaan.

  En kuitenkaan luovuttanut noin helpolla. Otin sängyistä kuvat joissa takapuolen kohdalla oli 10 kg käsipaino. Kuvista näki selkeästi, että minun puolessani paino meni paljon syvemmälle vaikka sängyn piti olla jäykempi. Lähetin kuvat Maskuun ja Permafit edustajalle. Maskussa kuviin suhtauduttiin asiallisesti, mutta asia piti kuulemma hoitaa Permafitin edustajan kanssa. Odotin vastausta muistaakseni pari kuukautta. Välillä kuvia ei löytynyt ollenkaan ja toisinaan koko edustaja oli hukassa. Viimein sain vastauksen puhelimessa. Edustajan mukaan olisin voinut halutessani lähettää sängyn Permafitille tarkastettavaksi valmistusvirheen takia. Jos vika todetaan, niin saan uuden sängyn. Jos taas vikaa ei ole niin maksan kaikki kulut, joita tarkastuksesta on syntynyt (kuljetus, työ yms.). Tässä kohtaa edustaja totesi, että todennäköisesti vikaa ei löydy. Toisena vaihtoehtona edustaja tarjosi mallin korotusta P300 sänkyyn ja hän hoitaa siihen kunnon alennukset. Tarkastus ei tullut kysymykseen koska se oli niin epäoikeudenmukainen ja tulos oli jo mielestäni päätetty valmiiksi.

  Molemmat runkopatjat vaihdettiin P300 malliin ja hinnaksi tuli 300€! Ajattelin, että nyt sain kunnon sängyn ja kaikki taistelu kannatti. Nyt tästä on aikaa noin kaksi vuotta ja sänky on jälleen kuopalla. Olen miettinyt petarin vaihtamista jäykempään muistipetariin, mutta nuokin maksavat melko paljon. Pelkään ettei petari auta ja voisin säästää nuokin rahat uuteen sänkyyn. Maskun ja Permafitin kanssa en jaksa enää taistella. Tappio on pakko hyväksyä ja yrittää oppia tästä jotain. Älkää siis missään nimessä ostako Permafit sänkyä. Kyseessä ei missään nimessä ole laadukas tuote!

  • Meillä on juuri samanlainen tilanne menossa!
   Älkää ihmiset ostako Permafitin tuotteita!


  • Permafit=huono laatu kirjoitti:

   Meillä on juuri samanlainen tilanne menossa!
   Älkää ihmiset ostako Permafitin tuotteita!

   Meillä ollut Permafitin Jenkkisänky päätyineen,taitaa olla malli 300 ja hyvin toiminut!
   Aluksi tuntui hieman kovalta mutta nyt kun kroppa tottunut niin ollaan vaimon
   kanssa nukuttu ihan hyvin....voin suositella


  • Pepe kirjoitti:

   Meillä ollut Permafitin Jenkkisänky päätyineen,taitaa olla malli 300 ja hyvin toiminut!
   Aluksi tuntui hieman kovalta mutta nyt kun kroppa tottunut niin ollaan vaimon
   kanssa nukuttu ihan hyvin....voin suositella

   Niin vielä


  • apgs kirjoitti:

   Niin vielä

   Kokeilkaa zenit geelisänkyä meillä 10v ollut 2x 80 runkosänkyä ja täysleveä patja maksoi silloin n.2200nykyään tarjouksessa 2400 koko paketti.

   itse 120kg niin todella hyvä nukkua normaali pussijousi sänky lisättynä geeli kennorakenteella made in norja


 • Meillä ollut tuo 300 sarjalainen sokkelirunkoinen Permafit nyt 3vuotta sillä paksulla luonnonkumipetarilla. Aivan loistava sänky ja esim. omat halvan sängyn aiheuttamat selkäkivut hävisi sen sileän tien. Patjoissa ei näy mitään sanottavaa ja petarikin on kuin uusi.
  Kannattaa tosiaan ottaa tuo petari vaikka se maksoikin sen vajaan tonnin. Todellä hyvä, sopivan jäykkä ja hengittävä ja ei menetä muotoaan.
  Eli itse voin suositella lämpimästi. Tuo sänky petareineen maksoi 3000€ tuolloin.

 • Lestaatiolaiset myy halvalla:) Sukarihan on lesti ja kusettaa, kuin islamilaiset muita..Tagijaa..

 • Samoin ostin Maskusta Permafit merkkisen jenkkisängyn. Maksoi alennuksineen 3000 euroa. Patjat ovat 300-sarja M/L, kahdella jäykkyydellä. Miellänkin molemmilla selkäkivut alkoivat. Patja painuu kuopalle eikä palaudu. Myyjän mukaan näistä kalleimmista malleista ei ole tullut reklamaatioita, olemme ensimmäiset.
  Täälläkin pettynyt sängyn ostaja

  • Meilläkin permafit maskusta, niin kuopalle painuu ettei voi enää nukkua. Tosi huono ollu hintaan nähden.


 • Täyttä sutta ja sekundaa kaikki ns kotimaiset. Ostakaa Jensen tai jos rahat riittää Hästens

 • Hei,
  haluan kertoa myös oman rehellisen kokemuksen Permafit p300 joustinpatjasta, koska pari kktta sitten ostopäätökseeni vaikutti osittain tämä keskustelupalsta ja Maskun myyjän kehukommentit patjasta, jossa hän myös sorsi mustamaalaajia. Patja tuntui kokeillessa liikkeessä hyvältä. Toimitusaika oli n. kk. Nyt nukkunut patjalla n. 90 vrk:tta, ja kaduttaa vietävästi että tuli hankittua. Todella huonolaatuinen tuote hintaansa nähden, joka selviää jo kun avaat patjan suojavetoketjun. Palasista yhdistelty kokonaisuus, jota ei ole viitsitty kunnolla ommella kasaan. Mitä kauemmin patjalla nukkuu (n. 2kk) patjan keskiosa missä pehva on, menee enemmän ja enemmän montulle. Ainakin 187cm ja 100kg painavalle ihmiselle nuo vyöhykkeet tuntuvat kuin olisivat sijoitettu pituuteen nähden hieman vääriin kohtiin. Selkää särkenyt viime aikoina enemmissä määrin, kun aluksi ajattelin että vaatii vaan totuttelua. Koitettu on molempia puolia ja eri kovuuksia. En suosittele tuotetta, ja ärsyttää näin jälkikäteen maskun myyjien tuputusasenne, missä mustamaalattiin kilpailijan tuotteita ja kehuttiin permafittiä ja sen muka niin ainutlaatuista jousien kestävyyttä, diipadaapa. Olkoon tämä varoituksena niille jotka mietitte tätä patjaa ratkaisuna selkäongelmiinne. Kalliiksi tulee kun ostin 160 leveeseen sänkyyn 2 ja patjan korkeus ei ole standardi niin pitää vaihtaa tyttöystävänkin patja jos haluan vaihtaa omani. Ps. Ensimmäiset epäilykset herättivät jo ennen patjojen käyttöönottoa kummallinen maskun ostosopimus, jossa heti tuotteen oston jälkeen ennen toimitusta (joka kestää n. 1 kkden), sopimukseen oli laitettu pieni präntti: "jos perut kaupat ennen tuotteen saapumista, joudut maksamaan 10% kaupan loppusummasta." Yleensä hyvillä patjamerkeillä on ilmainen 90 vrkden tyytyväisyystakuu, tällä päinvastoin. Pakotettu kauppa ja paha mieli jäi.
  T. Maskuun pettynyt asiakas

 • Nimimerkki "Maskuun pettynyt asiakas" jatkaa. Reklamoin lopulta Permafit p300 joustinpatjasta Maskun liikkeeseen, josta ostin koska kaksi eri maskun myyjää sitä suosittelivat sanoen että aina Maskussa otetaan tämmöiset asiat huomioon, koska olet kuitenkin tehnyt 1000e sijoituksen ja patjan pitäisi kestää seuraavat 10 vuotta. Vaikkakin itse painotin etten halua ja jaksa reklamoida, koska Masku on aika voimakkaan oloinen firma. Ja helpompi ostaa vaan uudet patjat ja boikotoida loppi-ikä Maskuavkuin tapella heidän kanssaan. Silti sain vastauksen, että älä nyt. Aina kannattaa tämmöisissä asioissa. Ja luultavasti saat uuden kovemman patjan vaihdettua n. 100e välirahalla. Tänään tuli vastaus liikkeen myyjältä. Hän oli saanut juuri tiedon Maskun aluepäälliköltä, että he voivat ilokseni vaihtaa permafit patjan saman sarjan kovempaan malliin hintaan 350e. 350e!!!! MITÄ?!?! Meinaa mennä tunteisiin kun tuo on lähes sama hinta mitä patja maksaa tarjouksessa kenelle tahansa. Tässä Masku lyhykäisyydessä. Ostakaa hei kaikki kovasti tuotteita Maskusta! Suosittelen. On hieno firma. Tyytyväisyys luodaan polkemalla jo heikkoja vielä syvemmälle ojan pohjaan. Hei, tietääkö muuten kukaan mikä on Maskun tyytyväisyystakuu? Sellainenhan tänä päivänä löytyy lähes kaikista hyvistä firmoista. Voin kertoa. Tyytyväisyystakuu on ojanpohja. Sieltä saat Maskutikkarin.

 • Todella huonolaatuinen sänky, vuoden nukkumisen jälkeen painunut käyttökelvottomaksi, piti olla viiden vuoden takuulla, älkää hyvät ihmiset ostako tuota paskaa.

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.