Onko joku käynyt lähiaikoina Maspalomas Princess -hotellissa?

Minne mennä?

Haluaisin kuulla kaikki kokemuksenne! Ja olitteko perheen kanssa? Montako lasta? Millaiset ovat junior-sviittien varavuoteet?

entä ruoka?

34

9053

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wilgret6

      Kiitollisena ottaisin minäkin tietoja vastaam. Matka jo varattuna mutta lisätiedot eivät olisi pahitteeksi.

    • Traveller

      Tuttavaperheeni oli tuossa hotellissa viime talvena, ja he ainakin pitivät hotellia melkoisen epässiistinä. Vaikea kuitenkaan varmuudella sanoa kun en itse ole käynyt, mutta suhtautuisin kyllä hieman varauksella.

      • katselin myös

        millä tavalla epäsiisti. On luokilteltu neljän tähden hotelliksi?


    • Matkamies65

      Up...

    • Lomaperhe

      Mekin olemme lähdössä joulukuussa tuohon hotelliin, joten mielipiteitä odotellaan... Myös puolihoito (valikoima) ja retket kiinnostaa?

    • Masi Palomasi

      Meitäkin kiinnostaisi kuulla kokemuksia ko hotlasta! Miten niin epäsiisti?

    • ii1uu2

      Kokemuksia täälläkin haluttaisiin kuulla! :)

    • tes97

      täällä myös kaipaillaan kokemuksia... ollaan tammikuun lopulla menossa... tietääkö kukaan onko tuossa junior sviitissä makuhuone ja olohuone erikseen?

    • Tk

      Me ollaan kans menossa tammikuussa ja haluaisin kuulla kokemuksia hotellista :)

      • 1+10

        Miksi te ihmiset ette ole yhteydessä suoraan matkatoimistoon ja pyydä niitä varmistamaan että homma siellä toimii??? Niitten täytyy tietää myös puolihoidosta, ihan jokaisesta asiasta mistä asiakas maksaa.


    • Katarina

      Me varattiin kanssa Maspalomas Pricessiin matka maaliskuulle, joten kokemuksia kyseisestä hotellista kaipaisin ja muutenkin alueesta ym. Kiitos jo etukäteen

    • hola vaan

      Pihalla kävi bussi kääntymässä, kun jätti sinne joukon turisteja pari viikkoa sitten :) Helvetin hienolta ja siistiltä ainakin näytti tuo sisääntulo ja hotellin alue ylipäätään. Melkein alkoi itseä harmittaa, kun ei huomannut tuota varata, vaikka kyllä meidänkin hotla, Cay Beach Meloneras, ihan siedettävä oli loppujen lopuksi ja eihän siellä tullut meidän perheellä edes kovin montaa tuntia / vrk vietettyä. Mutta siis hyvältä vaikuttu Princess.

    • Kanarialintu1

      Todella siistinä kaikki paikat - luin tämän kommentin ennen matkaamme ja vähän varauksella menimme, mutta onneksi paljastui ankaksi kommentti epäsiisteydestä. Eli hotelli allas-alue siisti, ei mitään moitittavaa. Puolihoito toimi myös moitteettomasti, siihen kuului aamiainen ja illallinen buffet-pöydästä. Joka ilta eri ruuat ja todella maittavaa oli. Juomia kuului hintaan 2 per nuppi illallisella, mutta kyllä se ainakin meille riitti. Ainoa miinuspuoli oli se, että lämmitetyn allas-alueen lähellä vähän hyviä auringonottopaikkoja ja nekin vähät yleensä varattiin heti aamusta. Mutta jos siis ei esim. lapsien takia tarvi juuri tuossa lämmitetyn altaan reunalla päivystää, niin löytyi kyllä hyviä paikkoja muualta. Menisin toistekin!

      • anselma1

        Voin hyvin kompata tätä edellistä viestiä. Perheen kanssa helmikuun puolivälissä -13. Suosittelen :)


    • Matka D

      Palasimme juuri Kanarialta Maspalomas Princess hotellista 4,5 vuotiaan tyttäreni kanssa. Poikkeuksellisen hyvä hotelli, **** tähteä pitää hyvin paikkansa. Varsinkin lapsiperheille erinomainen paikka lämmitettyine uima-altaineen, mini diskoineen, maittavine aamupaloineen sekä siisteine huoneineen. (Jos sinulla ei ole lapsia tai et pidä niiden aiheuttamistä äänistä - valitse toinen hotelli.) Lisäksi henkilökunta oli palvelualtista ja homma pelasi kaikin puolin. Lähialueella on muutama hyvä ravintola ja kuulopuheiden mukaan puolihoito oli rahansa arvoinen. Voin lämpimästi suositella. Olen matkustellut poikkeuksellisen paljon, joten uskon, että näkemykseni on aika realistinen.

      • Äippä35

        Kuulostipa hyvältä! Me ollaan lähdössä kolmen viikon päästä tuohon hotelliin 4 ja 6 vee lapsien kanssa ja puolihoito on varattu. Innolla odotan!!!!


      • äityli35

        Löysin tällaisen vanhan keskustelun. Me ollaan myös lähdössä 4 ja 6 vuotiaiden lasten kanssa. Vinkkejä otetaan vastaan kaikesta aktiviteeteista ;)


    • Matkaaja maire

      Kaksi viikkoa ja lähtö meilläkin.Lapset 8v ja 5v.Olisin kysynyt,että onko huoneisa jääkaappia?

      • Anselma1

        Huoneissa ei ole jääkaappia, eikä muutenkaan keittiönurkkausta. Minibaarikaapin saa maksua vastaan. Huoneet on skandinaaviseen tyyliin sisustettuja, junior sviitissä ei ole erillisiä huoneita.


    • Katame

      Palattiin juuri keskiviikkona kyseisestä hotellista. Todella hieno ja mukava. Erinomaiset ruuat. Oikeasti lämmitetyt kaksi allasta (arvio 28 astetta - kun jossakin lämmir´tetty tarkoittaa noin 20 astetta). Hyvä palvelu. Taksilla pääsi tarvittaessa ihan parilla eurolla rantaa ja joka paikkaan. Ihana loma oli.

    • matkaaja maire

      Ihanaa kuulla hotskusta..Viikko vielä ja sitten start :) !
      Sellainen tuli vielä mieleen kun noita lapsukaisia on,että löytyikö pesulapaikkaa vaatteille?
      Millaista iltaohjelmaa oli tarjolla ja oliko illat kuinka viileitä? Jos iltaohjelmaa oli,tapahtuiko se sisällä vai ulkona?

    • Perhe ja 2 lasta

      Palattiin eilen kyseisestä hotellista ja voin kyllä suositella!!! Altaat oli mahtavat varsinkin lasten kanssa ja puolihoito oli hyvä, ruoka oli maukasta ja joka päivä erilainen ruokateema. Palvelusta pieni miinus :( kiirettä riitti tarjoilijoilla liikaakin. Mutta muuten voin kyllä suositella lämpimästi, siisti hotelli ja lyhyt matka moneen paikkaan esim. rannalle.

    • matkaaja3

      Onko lähistöllä syömäpaikkoja, missä käydä iltaisin jos ei ota puolihoitoa? Entä kauppoja?

    • Matkaaja Maire

      Kyllä voidaan lämpimästi suositella hotellia! Hyvä oli loma kaikinpuolin..Kaksi viikkoa puolihoidolla vastasi odotuksia.Ainut miinus jos jotain täytyy sanoa on ihmisten paljous..mutta isoihin tiloihin mahtui hyvin sekaan.
      Ihan lähistöllä,eli naapurissa ei ole muuta kun naapurihotelli dunas maspalomas hotellin kauppa.Sai kaikkea tarvittavaa,mutta oli toki tyyriimpi.Kiinalainen ravintola ja joku toinenkin taisi sijaita siinä vieressä.
      Vähän pidemmän kävelymatkan päässä sijaitsee faro2 ostoskeskus.Aika kuollutta oli,mutta ok ruokakauppa.Halvempi ja laajempi tarjonta.
      Jos kävelee rantaan,siellä oli ruokapaikkoja ja kauppoja enemmänkin..Ihan kävelymatka sinnekin.
      Inglesin puolellekkin jaksaa hyvin jalkaisin ja taksilla huristelukin on halpaa Suomeen verrattuna.

    • elsa6

      Millaiset uima-altaat hotellissa on? Millainen lastenallas? Onko lämmitettyinä vain maaliskuun loppuun?

    • reissulissu

      Tulimme juuri kyseisetä hotellista viikon lomalta.
      2 aikuista ja murkkuikäinen. Meillä oli kahden hengen huone aamiaisella ja oli ok valinta. Sohvasta tehtynä lisävuode oli ok mutta murkkumme mönki kuitenkin viereemme n.2 m leveään mukavaan vuoteeseen.
      Jääkaapppi piti olla maksullinen mutta oli kuitenkin päällä ilman sisältöä joten emme sitten vaivautuneet respaan maksamaan kaapista. Turvalokeroa emme ottaneet, mitään ei hävinnyt. Suhteellisen siisti hotelli, peruspölyt sängyn alla ja vaatekaapissa.
      Siivoojat kävi joka päivä jos halusi, käytimme "do not dusturbia" koska emme kaivanneet joka päivä lakaisua. Pyyhkeet vaihdettiin aina kun halusi. Shampoota, kylpygeeliä ja saippuaa kuskasivat kylppäriin. Amme ja suihku olivat ok myös.
      Täysin 4 tähden arvoinen. Ensimmäinen aikuiten allas paras jos lämpöä kaipaa, ehkäpä n. 26-7 asteinen vesi. muut isot altaat kylmiä mutta ei jäisiä. vauva-altaita ei kokeiltu.SAUNAT aiheuttivat harvinaisia miinuksia tälle hotellille. Lauteilla lojui kurttuisia alastomia ukkoja jotka marisiivat ettei lapset saa tulla saunaan ??? Viimeisenä iltana allasvahti tuli sanomaan asiasta myös eli hotellin politiikka on että lapset ei pääse lämpimään mutta kurttu-ukot kyllä. YÄK. Asiasta voisi mainita hotellin tiedoissa matkatoimiston sivulla.Altaat menevät nähtävästi myös kiinni tuntia aiemmin kuin hotellin omissa esitteissä huoneissa mainitaan koska allasvahti hääti kuuden aikaan pois altailta vaikka mainostettu seitsemään asti olevan auki.Pyyhkeet kannattaa vieä klo 7 aamulla altaille jos haluaa aurinkoa ottaa. Itse emme jaksa maata joten meille riitti varjoinen vuode pyyheitä varten. Minigolf myös ok, sekä shakki. Enin osa ruokailuista käytiin allasalueella sijaitsevassa Hasienda-ravintolassa , hinnat spagettioasto n.8 eur, kanrintaleikkeet ja muu vastaava n. 10 eur ja paremmat annokset kuten paella 12.5 eur pe nuppi. Hyvä ruoka. Lapsille minipizzaa, kananugettia, lasagne,spagettia. Tässä kohtaa mainitsen otoskekus Jumbosta ravintoa Martel House Inglesissä. Käymme joka vuosi syömässä siellä ja nyt oli kyllä hiukan taso laskenut. Ihan ok edelleen mutta ei enää erinomainen kuten aiemmin. Onko kokki vaihtunut vai lamako tuntuu myös siellä. Uuniperuna oli vetinen, ei kannata ottaa.
      Takaisin Princesiin; Aamupala todella monipuolinen, varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Meidän aikana kellariaulasa sijaitsevat biljardipöydät aiheutti hiukan onkelmia: vaikka syötti 2 kpl yhden euron kolikoita automattiin ei pallot tulleet eli kerrosta ylöspäin oleva pianobaarin henkilöstö tuli aukaisemaan luukun jonka takana pallot oli. Hiukan lisäryntäilyä turhaan. Myös jäätelöautomaatit imi kolikot, siitä sitten respaan kertomaan. Antoivat aina rahat kun vaati mutta aina turhaa ramppaamista nämä tälläiset.Hotellilla oleva matkamuisto/ uikkari myymälä myy samaa tavara kuin Ingelin Jumbo mutta n. 20 prossaa kalliimmalla.Henkilökunta mukavaa ja auttavaista. Kissoja n.5 kpl alueella, eivät häirinneet vaan pitivät muuta elikot poissa. Puluja ei kannata ruokkia parvekkeella, tulevat rohkeiksi ja henkilökunta hoitaa pienellä niskaliikkeellä kantaa harvemmaksi. Tämä oli kyllä hyvä koska ruikkivat muuten pyyhkeet ja uikkarit...
      Sitten eteläsaaresta yleensä: Faro II oli lähes kuollut. kiinalainen ja tavallinen ravintola olivat sekä ruokakuppa. Muut juuri ei enää ole. Holiday worldissä ei tänävuonna käyty, auki oli kyllä. Atlantico kauppakeskuksesa käytiin, taksilla 26 eur per suunta, hyvä ruokakauppa ja leluliikkeitä, pelejä ( Suomessa sama hinta ).
      Ei tarvitse toista kertaa mennä ellei majoituta lähempänä.Emme ole varsinaisia shoppailijoita. Ehkä 20-30 paremmin sopivia vaateliikkeitä. Yhtenäpäivänä kävimme Maspalomasin rannalla, ensimmäisen "kaljatornin" eli valkoisen rantabaarin kohdallla ainakin oli vielä kiviä muutaman metrin päässä vesirajasta eli varokaa nilkkoja, polvia ja varpaita.
      Kaikenkaikkiaan perusreissu, toimii rentouttavana väliviikkona syksynpimeyteen.

    • Hirvimies

      Suosittelen Bungalov Cay Beach Princess aluetta.Rauhallinen, upea. Erikseen kylmävesi ja lämmin vesi altaat. Ravintola hyvä. Hintataso kohtuullinen.. Illalla shov ohjelmat terassiravintolassa ja huoneistoissa ilmaisia tv kanavia. Palvelu vain paranee, jos puhut saksaa. Maaliskuun alussa sinne ehkä pariksi viikoksi.

    • matka

      Oliko hotellissa mikroa asiakkaiden käytössä?

    • kilu25

      Olisiko uutta tietoa syksyltä 2014??? Erityisesti kiinnostaa uimaaltaiden lämpötilat? All Inclusive ja sen tarjottavat lapsille??

    • mat koille

      Onko sängyssä patjaa? Kuulin että espanjaalaiset ei käytä sellasta.

    • Mor82

      Jep. Ihan kiva perhepaikka ja jääkaappi saatiin pantin hinnalla, kun respassa tiedusteltiin meiltä, onko se kenties lapsia varten (mukana 2- ja 4-vuotiaat). Wi-Fi tosiaan maksaa 19€/vk ja on aivan onneton, pätkii koko ajan.

      Ruoka on perustason all inclusivea. Perheille suosittelen heti aamusta menoa naapurin eli Tabaiban päähän, siellä on lämmitetty matala, hiljalleen syvenevä allas (MP:n päässä on lämmitettynä vain kahluuallas ja syvempi allas).

      Opasteita hotellista ei kannata etsiä, niissä teemoissa on lähes täysin henkilökunnan varassa. Tjäreborgin "puutarhallinen juniorsviitti" on n. 2m2 oleva ns. takapiha, jossa meillä oli roskia ja tupakantumppeja.

      Juniorsviitit on kuulemma rempattu 2012, mutta lähinnä pinnoilta. Pistorasioita todella vähän, puhelimille suosittelen virtapankkia mukaan.

      Täälläkin hotellialueella pyörii satunnaisia kissoja ja valitettavasti tekoranta on niiden iso hiekkalaatikko eli kuivaa kissansontaa on aika paljon (kiva lasten ämpärileikkien lisämauste).

      En luultavasti valitsisi tätä hotellia uudelleen, yleisilme on respassa kiva, muualla nahistunut ja yleinen siisteystaso jättää vähän toivomisen varaa.

    • Pohjoisestaetelään

      Olisko uudempia kokemuksia kyseisestä hotellista?

    • Anonyymi

      Ens viikolla tuonne. Nyt on hyvällä alennuksella matkoja tuonne. Ilmeisesti ei ole ruuhkaa tiedossa, niin on hinnat alentaneet.

      • Anonyymi

        Tuuli puvut ovat vaankyllästyneet satojen homo seksuaalien jatkuvaan rietasteluun hotellin yleisissä tiloissa. Ei siihen sen kummempaa tarvita jotta hinnat putoaa ja väki kaikkiaa toisiin maisemiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe