Vauva neljissä kymmennissä?

missingbaby

Olenko liian vanha, kun vauvaa haluavia miehiä ei tahdo löytyä omasta ikäryhmästä . Vauvakuume ja miten se parannetaan...???

55

974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Olet liian vanha.

      Ei kukaan täyspäinen mies ala tekemään lapsia vanhoilla päivillään vanhan akan kanssa. Sitä pitää olla varmuus, että kakaroista voi kans huolehtia sen parikymmentä vuotta. Mies ehkä pystyy lapsia hommaamaan nelikymppisenä, elinikää riittää ehkä. Mutta nainen on siinä iässä käyttökelvoton niihin hommiin.

      =DW=

      • missingbaby

        Kiitos =DW=

        Arvostan suuresti rehellistä suomalaista miehen mielipidettä...niin siis, jos olet suomalainen mies.

        best wishes,
        missingbaby


      • Ja jos lapsella on kehitysvamma niin hoidat häntä lopun ikääsi.Ja kukapa hoitaa häntä sitten kun itse kuolet/tte?


      • mek

        PAskaa puhut ja nainenhan on 40v parhaimmillaa ja tietää mitä haluaa että seilleen. Miehenä olin 34v ja naiseni 37v kun lapsemme saimme ja ihan sopivan iköisenä ja eihän laspia kannata 25v tehdä kun on paljon juttuja mitä pitää tehdä ja laspet vasta sitten kun ollaan nahty mailmaa ja menot on menty ja jaksaa keskittyä siihen perhe-elämään ja nyt kun ikää meillä jo kummallakin yli 50v ja lapsi 18v niin onneksi ei tartte veilä 10v odottaa lapsen lapsia kun olen liian nuori vaariksi koska 60v ja ylio on sopiva kä lapsenlapsille


    • 41v

      Mulla on pari suhdetta kaatunut kun naiset on alkaneet vielä mankumaan iltatähteä.

      • missingbaby

        Hei 41v

        Tosi ikävää; olen pahoillani :,(


        missingbaby


    • babyborn

      Nelikymppinen ei ole vielä liian vanha äidiksi. Sitäpaitsi se kaskvitonen äitikin voi potkaista tyhjää ja pieni baby jää jälkeen. Ei sitä vauvaa roskiin heitetä. Joten 25 tai 40, ihan sama, jos äidiksi haluaa. Mutta mistä mies siihen... Se onkin jo hankalampi juttu.

      • missingbaby

        bb, kiitos vastauksesta...

        mb


    • hevat.

      et ole Minätekasin 46v poikani on nyt 29.hienosti meni,miehelle eka ,minulle 4-------
      Älä kysele toisilta,olen ollut onnellinen.

    • missingbaby

      Tsau hevat...tota mäki vähä kelasin pääkopassain. Oishan se nastaa olla äiti ja tuntea olevansa tarpeellinen ja sos. hyväksytty. Vanhoilla päivillään eli >80v. vois luottaa sentäs yhteen henkilöön ja saada turvaks vanhuuteen, jos sen kokee.

      mb

      • Ja lapsiako tehtiin omaksi turvaksi?


      • Niin aina
        epitimia kirjoitti:

        Ja lapsiako tehtiin omaksi turvaksi?

        No näinhän on kautta aikain tehty, varsinkin historian havinassa suuret lapsimäärät takasivat vanhemmille vanhuuden turvan. Joku joukosta jäi varmasti kotitaloon ja silloin myös vanhemmalla oli varmuus, että sai olla omassa kodissa kuoloon saakka.

        Nykyaika ja tämä päivä ja sukupolvi vasta on muuttanut ja heittänyt tuon käsityksen roskakoppaan. Ja se näkyy, tuntuu ja kuuluu vanhustenhoito- ja hoivapuolella.


    • Autokuski evp

      Me vaimon kanssa saimme viimeisimmän poikamme ollessamme jo joitakin vuosia yli neljänkymmenen... tosi pian huomasi, että tietyt rutiinit ovat vielä tallella ja asiat hoituivat kuin itsestään, ja mikä tärkeintä: huomasi ne muutamat pienehköt virheet, joita silloin joskus ei huomannut ja osasi tällä kertaa toimia niissä kohdin vieläkin paremmin...

      Eli kyllä me ainakin suosittelemme lämpimästi, se on sitten kokonaan toinen asia, että kannattaako sen varaan alkaa kumppania etsimään.... vanha sanonta, "Onni on kuin perhonen, mitä kovemmin koetat sitä tavoittaa, sen kovemmin se pakenee.. Kun istut hiljaa paikallasi, se laskeutuu olkapäällesi."

      • missingbaby

        Ei kukaan voi lapsenteon varaan tai sen varjolla rakastamaansa ihmistä saada rinnalleen... tai ehkä joku on onnistunut tuossakin.

        Vauvoja tulee, jos on tullakseen. Eivät ole itsestäänselvyyksiä, samoin onni ja rakkaus.

        Ihastuttava runo. Kenen käsialaa??


    • iltatähti valoton

      Taas ei kukaan ajatellut juttua lapsen kannalta vaan ainoastaan åidin.
      Kun mutsi on kuin toisten mummot niin ei naurata.
      Minun äiti oli 41 (ja isä 44),puhun siis kokemuksesta ,en suosittele

      • MeriNoit

        Valoa iltatähdelle

        Puollan ajatuksesi. Murkkuikäisenä vasiten vertaillaan aiiiivan kaikkea -ei yksistään vanhempia. Ikätoverien pilkka satuttaa kovasti.


      • Nelikymppinen N

        Iltatähti valoton, mietipä vähän: sinua ei olisi olemassa, jos nelikymppiset vanhempasi eivät olisi sinua silloin halunneet.


    • ei hyvä

      Minullakin on sisko, joka ikänsä puolesta voisi olla lapseni. Äiti kuoli 70 -vuotiaana iltatähden ollessa 20 -vuotias. Tuttavaperheen 22 -vuotias poika opiskelee, mutta opinnot sujuvat huonosti, koska pojan äiti on dementoitunut 65 -vuotiaana.

      • näkökulmia

        Meinaatko että äidin pitäisi tehdä poitsun kotitehtävät vielä 22-vuotiaanakin?
        Poika taitaa itse ryypätä, rellestää ja laiskotella?


      • Woi elämän kevät!

        Miten äidin sairaus liittyy pojan opintoihin? Eikö se ole poika, joka opiskelee, ei äiti. Ja äitejä kuolee toisinaan pikkulapsilta ja vauvoiltakin.


    • hevat

      Kyselijä on omassa vallassasi,mitä teet.Olin kauppias sillähetkellä,ei lomaa paljon voinut järkätä.Poika syntyi 30-10-.1983---isänpäivä oli aika lähellä siis yleinen..
      Tarjosin kaupassa kahvit poikavauva takatiskillä setterissä,katseli maailman menoa. Mainokset suunnittelin sairaala vuoteessa,käydessään mies vei ne
      tulostukseen. Kaikilla oli mukavaa.

      Olemme luojan kiitos saaneet terveenä olla,siinäpä aloittaja lukemista.minä74v nyt--muuten töitä tein 72vuotiaaksi,kaikenkaikkiaan52v. ---4 lasta-----

      Anteeksi ,kun teidän riville tulin.

      • missingbaby

        Vallassani toden totta ei ole kuin vallattomuus, jos nyt niin hirmusti sekään.

        kuumeilu paranee pikkuhiljaa hyssytellen...

        Ei anteeksi tarvi pyydellä. Asiasta voi sanoa, missä rivissä tahansa.


    • vanha äiti:)

      Mä tein 40v ekan lapsen ja toisen seuraavana vuonna heti perään:) Ja mieheni onkin 8v nuorempi,joten siinäkään suhteessa ei ongelmia ollut.

    • *********

      Tein toisen lapsen nelikymppisenä. Nyt olen 45 ja on käynyt mielessä, josko vielä voisi yhden saada... Esikoinen 13-v on sitä mieltä, että voisin unohtaa asian. Hänen mielestään olisi kauheaa, jos oma äiti olisi kuuskymppinen. "Muiden mummotkin ois nuorempia"

      Kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että ikä ei ole este. Se, kuinka nopeasti tärppää jne. onkin sitten toinen asia.

      • missingbaby

        Ei sitä tiedä mitä vuosien varrella tapahtuu, jos ja jos
        ja sitä oltaisiin niinku mummoäiti tai äitimamma.

        Niin, jos tärppää tosissaan.


    • hevat

      Ei kannata lapsiltaan muiltakaan kysellä.Itse päätät kultasi kanssa siinä
      riittävät mielipiteet. Muuten poikani ei ole koskaan kertonut saatikka sanaillut olen vanha.Kävi kavereiden kanssa nuorenpana iltoja viettämässä,nyt tyttö on kainaloisena ,kun käyvät....Autoni annoin pojalleni 3v ikäinen,olisin voinut vielä
      ajella,mutta yksi niin voimakas kipulääke,jos otan en aja.Molemmat mieheni kanssa,kun eläkkeellä ollaan ,niin ei kahta autoa tarvitse. Höpö höpö-heta.

    • hevat.

      hevat jatkaa teille ,nytkin maanantaina poikani kävi likkakaverinsa kanssa helvin päivillä.Toivat kukkakimpun ovat seurustelleet 4vuotta.KUMPIKIN ASUU OMISSA ASUNNOISSA.jOS POIKANANI HÄPEISI EI TÄNNE TUULLA TUPSAHTELIS MEIDÄN VANHOJEN LUO. Käyvät viikottain ,tyttö valmistuu sosinomiksi ,poikani on atk alalla. tehkää vaan iäkkäinä osaatte paremmin arvoa antaa.

    • Ikä ei este jos lapsen haluat, mulla edellisestä suhteesta lapsia ja uusio suhteeseen ikä jo 43 v. onnellinen lapsesta ja lapsen isästä :)
      Jos tunne että haluat lapsen niin ei se ikää katso jos muuten asiat kunnossa itselläsi .....

    • 28.

      ihmisiä on ihan tarpeeksi tällä pienellä maapallolla

      • Kohta mummoikäinen

        Annetaan nuorten tehdä lapset ja keski-ikäiset voi keskittyä muihin asioihin. Minä en ikimaailmassa voisi kuvitella nelikymppisenä pientä lasta itselleni. Huh,huh..
        Olisi niin rankkaa, niin rankkaa....Odotan innolla että pääsen jossain vaiheessa mummoksi :-)


      • Nimikin oli valmiina
        Kohta mummoikäinen kirjoitti:

        Annetaan nuorten tehdä lapset ja keski-ikäiset voi keskittyä muihin asioihin. Minä en ikimaailmassa voisi kuvitella nelikymppisenä pientä lasta itselleni. Huh,huh..
        Olisi niin rankkaa, niin rankkaa....Odotan innolla että pääsen jossain vaiheessa mummoksi :-)

        Mutta minä olisin halunnut 40-vuotissynttärilahjaksi vielä yhden pikkuisen. Muutenkin, mutta mm. siksi, että vauva siinä iässä nuorentaa, kuulema. Nooo, kun en saanut, keksin sitten muita konsteja pysyä ei-mummomaisena tätsykkänä.


    • Ei-itsekäs

      Ja sitä lasta pitäisi OIKEASTI ajatella: Kiva sitten parikymppisenä, kun isä ja äiti ovat yli 6-kymppisiä, melkein eläkeläisiä. Upeat isovanhemmatkin, kun lapsi tekee itse lapsen, sanotaan vaikka nelikymppisenä....

      • Mutta ahtaalla

        Turhaa asioiden - ja pirujen - etukäteen seinälle maalaamista. Elämä on tässä ja nyt, liian kauas tulevaisuuteen on turha kurkotella, kun se ei kuitenkaan onnistu. Tekee vain tyhmäksi ja ahtaaksi, sekä oman että toisten elämän ja asiat.


    • hevat

      Vielä haluan kertoa teille,tyttäreni teki kuukautta myöhemmin esikoisensa,kun minä iltähden,siis eno tyttäreni pojalle...Kyllähän kylälle lystiä piisasi,mutta minäkun olen tälläinen räpätäti,niin ei minua haitannut,Pidin hauskana puheen aiheena
      heidän kaupassa käydessään. Kaikki hyvin olen nallekarhuni kanssa jo kaksin.

    • Kannattaa odotella jospa se kuume menis ohi :´) mulla 2 pientä samaan aikaan ja meinaa pikkasen olla kiirusta :D ja ikää yli 40v. Onneks pari jo vanhempaa.
      En tietenkään päivääkään antaisi pois mutta pitää olla hyvä kunto ja vikkelät jalat jos pikkuisen perässä meinaa keretä ja nuo yöunetkin on mitä on vuosia pienen kanssa.
      Vauvalehtien sivustoilla on mielenkiintoisia palstoja 40 synnyttäjistä ja odottajista, siellä kannattaa piipahtaa.

    • Nimikin oli valmiina

      Olisin tahtonut 40-vuotislahjaksi vielä yhden, kolmannen, pikkuisen, toinen ei. Niinpä lähdin 'kasvattamaan' ihan muuta juttua ...

    • 24hrs

      Nykypreppauksella 40 plus ei ole ika eika mikaan. Ehka joku H-mies haluaisi isaksi?

    • mene hoitoon

      Lastensuojelurikos mielestäni.Kyllä tulee lapsesta tasan tarkkaan koulukiusattu ja vielä,jos sattuu olemaan lihavat vanhemmat ja lapsikin läski jonka mummo leikkii äitiä.Ei kukaan selväjärkinen ala enään tuossa iässä lapsia tekemään.Itse olin koulukiusattu ja yhtä helvettiä vaikka olikin vain "rikkaat"vanhemmat,mutta nuorekkaat.En edes läski,kuten eräs tuttuni joka tekikin itsarin.

    • IsukkiJussi

      Kyllähän lapset kivoja ovat, mutta kun se tekotapa ilettää. ----> vitsivitsi.
      Minä isänä en voisi kuvitellakkaan tulevani isäksi nyt nelivitosena. Viimeisin muksu tuli kun olin 34 ja se on kyllä viimeisiä aikoja miehelle tulla isäksi. Ei vanha jaksa, sillä ne yölliset itkut kyllä tässä iässä rasittaisi liikaa, kun en jaksa edes päiväaikaan vaikkapa ravintolassa sietää itkevää kakaraa. Toki lapsen hankkiminen on yksilön henkilökohtainen asia eikä sinulla varmastikkaan biologisesti ole mitään estettä moiseen projektiin, mutta varmista satavarmasti, että kaveri jota isäksi ajattelet on asiasta samaa mieltä, eikä suostu vain seksin takia.
      Lykkyä pyttyyn!

    • Biux

      Et ole ollenkaan liian vanha äidiksi. Elämä on aina täynnä yllätyksiä; mitään ei voi loppuun saakka varmistella. Tärkeintä on se, että lapsi saa rakastavan ja turvallisen perheen itselleen. Läheiset, jotka osoittavat ehdotonta rakkautta hänelle ja huolehtivat hänestä.

      Teinit häpeävät aina vanhempiaan. Se kuuluu kehitykseen. Oli vanhemmat nuoria, vanhoja, rikkaita tai köyhiä... Aina. Se ei ole vaarallista. Vaarallista on se, ettei vanhemmat ymmärrä lapsen kehitykseen liittyviä kehitystehtäviä normaaleina kasvuun liittyvinä asioina...

      Varmista vain tulevaisuutenne hyvillä vakuutuksilla, useilla kummeilla ja hyvällä verkostolla.Jos jäät lapsen kanssa yksin, niin saat tukea läheisiltäsi.

      Hyvää joulun odotusta kaikille.

    • missingbaby

      Hyvää Joulua 2012 ja Parempia Uusia Vuosia 2013,2014,2015...

      • Mies, oma itsensä

        Minä keski-ikäinen mies... Olin sairaassa ihmissuhteessa, menetin yhteyden lapsiini. He jo aikuisia, mutta joutuvat tekemään äidilleen tiliä yhteydenpidosta kanssani. Salainen haave olisi vielä.... Ehjä, toimiva ihmissuhde jossa molemminpuolinen kunnioitus ja arvonanto; aito rinnallakulkeminen. Niin ja se muksu, jestas olisin onnesta soikeana. Siinä perheessä ei rakkautta pihdata!
        Haluaako Se Oikea yhteyttä?


      • missingbaby
        Mies, oma itsensä kirjoitti:

        Minä keski-ikäinen mies... Olin sairaassa ihmissuhteessa, menetin yhteyden lapsiini. He jo aikuisia, mutta joutuvat tekemään äidilleen tiliä yhteydenpidosta kanssani. Salainen haave olisi vielä.... Ehjä, toimiva ihmissuhde jossa molemminpuolinen kunnioitus ja arvonanto; aito rinnallakulkeminen. Niin ja se muksu, jestas olisin onnesta soikeana. Siinä perheessä ei rakkautta pihdata!
        Haluaako Se Oikea yhteyttä?

        Näkimet ymmyrkäisinä. Menee viesti sille Oikealle.


      • Hanki koira
        missingbaby kirjoitti:

        Näkimet ymmyrkäisinä. Menee viesti sille Oikealle.

        Toivottavasti et sitä lasta hanki yli nelikymppisenä, Aivan varmaa on, että lasta hävettää vanha äiti ja vielä ilkeämpää on, kun lapsi sitten joskus kolmikymppisenä lapsia saaneena joutuu dementikkovanhemmistaan huolehtimaan,ellei ole murkkuikäisenä jo sijoitettu muualle ja välit kokonaan katkenneet. Kokeneena voin sanoa, että kamala stressi: lapset, työ, dementikon hoito, niitä vanhainkotipaikkoja kun ei tahdo millään saada ja tulevaisuudessa vielä huonommin, kun vanhukset täyttävät laitokset ja vastuuta enenvästi siirretään omaisille.

        Yritä vaan parantua kuuumeesta, kaikille parempi.


      • missingbaby
        Hanki koira kirjoitti:

        Toivottavasti et sitä lasta hanki yli nelikymppisenä, Aivan varmaa on, että lasta hävettää vanha äiti ja vielä ilkeämpää on, kun lapsi sitten joskus kolmikymppisenä lapsia saaneena joutuu dementikkovanhemmistaan huolehtimaan,ellei ole murkkuikäisenä jo sijoitettu muualle ja välit kokonaan katkenneet. Kokeneena voin sanoa, että kamala stressi: lapset, työ, dementikon hoito, niitä vanhainkotipaikkoja kun ei tahdo millään saada ja tulevaisuudessa vielä huonommin, kun vanhukset täyttävät laitokset ja vastuuta enenvästi siirretään omaisille.

        Yritä vaan parantua kuuumeesta, kaikille parempi.

        elikkä Hanki koiran mielestä saattohoitoa vain odotettavissa Ainot vinossa :(


    • sekaisin

      Kyllähän nelikymppisenä vielä monikin tekee lapsen.
      Ja tuosta murrosikäisen häpeämisestä omia vanhempiaan, mun mielestä sekin on kasvatuksesta kiinni. Jos on nuorella hyvä itsetunto ja häntä on rakastettu ja kannustettu pienestä pitäen ei hän häpeä vanhempiaan vaan rakastaa näitä sellaisina kuin he ovat.

      • Laaja maailmankuva

        Yaep, totta. Ja vanhempi voi vaikuttaa asiaan myös silla lailla, että ei jämähdä kaavoihin ja karsinoihin. Mieleltään nuorekas ja menevä, olipa minkä ikäinen tahansa, ei ole hävettävä kenenkään mielestä.


    • Mieti minkä ikäinen olet kun lapsesi on 20v?

      Itse en takuulla enää ajattele moisia eikä kestäisi terveyskään saati että ottaisin riskiraskauden mahdollisuuksia.

      Olen onneksi kaksi kasvattanut jo aikuiseksi asti.Oli aivan tarpeeksi raskasta sekin ilman ulkopuolista/läheisten apua.

      En ole koskaan tavannut miehiä jotka haluavat lapsia ylipäätänsäkkään.

      • missingbaby

        Aihe on ajatuksia herättävä näen. Empä osannut aavistaa.


    • Mies, Hki

      Nuorempana ei ketään tuntunut se perheenperustaminen kiinnostavan ja nyt vaikutan olevan liian vanha. Kummallista menoa.

      • isättömän pojan yh

        vanhemmuus on niin paljon muutakin kun ikä. Jos tuntee olevansa hyvä isä, niin go for it!!!! Tosin meillä paljon lapsia täällä Suomessa, jotka kaipaavat " kunnollisia" vanhempia...:( isä on muutakin kuin vain sperman luovuttaja, siihen ei paljon vaadita:D:D:D


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2523
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2031
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1403
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe