Parhainta Filippiiniä ?

Lomakuume3

Olen buukannut lennot kohti Filippiiniä ensi helmi-maaliskuuksi. Ajatuksena oli lomailla Boracayan alueella. Nyt kun en vielä ole majoitusta varannut olen alkanut epäröimään tuota aluett. Nyt kysynkin jo siellä matkustaneilta onko tuo sitä parasta filippiiniä ?? Minulle riittää valkoiset rannat, kirkkaat vedet, hyvät retki mahdollisuudet, hintataso ja siisteys edes jossain määrin. Vai onko Boracaya törkynen massaturismimesta jossa ei filippiinisyys enään näy ?? Yöbailaus ei ole tärkeää, matkassa lapsia.

2

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hannu62

      Itse voin sanoa että Filippiineillä on todella paljon vaihtoehtoja; valkoista rantaa riittää. Esim Palawanissa on paljon eri kohteita viettäää lomaa tai vaikka Boholin seutu; upeita rantoja ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Itse olen käynyt 5 kertaa kyseisessä maassa ja aina olen pitänyt. Joskus syyskuun sateet ovat olleet
      haitta mutta Boholin seudulla sitä tuskin edes havaitsee; koska sateet ovat tulleet
      yö-aikaan.

    • Balicasag

      Valkoista rantaa ja kirkaita vesia loytyy Filippineilta lahes kaikkialta. Pohjoisessa 100 Island eteenpain ihan pohjoiskarkeen asti ja vastaavasti Visayah alueella koko saaristosta. Boracay on Filippinien tunnetuin lomakohde ja etenkin lomakaudella siella on kylla melkoisesti turisteja, ei kuitenkaan samassa mittakaavassa kuin vaikkapa Thaimaan Phuketissa. Boracaylla rannat ovat (tai ainakin muutama vuosi sitten oli) puhtaat ja lapsiystavalliset. Vesi kristallin kirkasta niin kuin joka puolella Visayahin alueella. Turismista johtuen Boracay on suhteellisen kallis verrattuna yleisesti Filippineihin, mutta ei kuitenkaan ylettoman kallis Suomalaiselle.

      Paikka on myos siisti noin yleisesti, pitaa kuitenkin muistaa etta matkustatte kehitysmaassa jossa hygienia ja jatehuolto ei ole yhta kehittynytta kuin vaikkapa Suomessa.

      Cebussa alueen laajuuden vuoksi on enemman nahtavaa ja jos haluaa siistille ja kansainvalisetkin vaatimukset tayttavalle hotelille, niin valinta voisi olla vaikkapa Plantation Bay tai Shangri La. Hintataso on korkea, mutta rahalle saa myos vastinetta.

      Myos Bohol on hieno kohde ja myos siella nahtavaa riittaa. Kaikkiin kohteisiin paasee helposti lentaen. Boracaylle lennetaan lyhyen Caticlanin kentan vuoksi hieman pienemmalla kalustolla, mutta Cebuun ja Boholile ihan oikein suihkukoneella. Lentoaika Manilasta Boracaylle ja Cebuun 30-45 min, Boholille noin tunti.

      Kaikki edella mainitut ovat suht helppoja kohteita lasten kanssa ja kaikkiin matkustaminen on vaivatonta. Lisaksi turvallisuustaso on hyva. Nahtavaa maassa riittaa loputtomasti, mutta osaan kohteista matkustaminen ottaa aikaa ja vaivaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe