Kivilompolon kennel/kääpiöpinseri

tuulia____92

Olisiko kenelläkään kokemuksia tästä kennelistä?

Olen kiinnostunut kääkkäpennusta ja tarkoitus olisi tämän vuoden puolella sellainen ostaa.

Kävin heidän kotisivuillaan ja näytti olevan mukavan näköisiä tuontiuroksia, sellaisen jälkeläinen näyttely/kotikoiraksi kiinnostaisi kovasti.

Joten, jos jollain on kokemuksia tästä kennelistä tai muista hyvistä kääkkä-kasvattajista niin mielipiteitä ja kommentteja otetaan vastaan :).

28

3083

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ek. C.

      Hei!
      Tuosta kennelistä minulla ei ole kokemusta, mutta tässä sinulle linkki KoiraNetin sivulle jossa näkyy kyseisen kennelin tiedot: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=KIVILOMPOLON&R=185

      Minulla on kaksi koiraa Pinserella's kennelistä ja tätä kasvattajaa suosittelen lämpimästi :)
      Tärkein seikka mistä et löydä kirjallisia tietoja on koirien luonteet. Ole tarkka vanhempien ja niiden sukulaisten luonteista, koska se on periytyvä asia. Onnea koiran metsästykseen, toivottavasti sinäkin saat upean koiran, riippumatta mistä otat ;)

    • Kokemus10+

      Ei ole kokemusta tuosta kennelistä tai sen kasvatusmetodeista yms. mutta suosittelen (varsinkin jos ensimmäistä kääkkää hankkimassa) ottamaan yhteyttä kasvattajiin (moniin eikä vain yhteen) ja kysellä.
      Kysellä kysellä kysellä. Käydä katsomassa koiria ja seurata heidän luonteita yms. Ja vähän lisää kysellä.
      Ja kertoa kasvattajalle rehellisesti itsestään. Kääpiöpinseri ei ole mikään sohvaperuna. Jos et ole kovin liikunnallinen niin kerro rehellisesti paljonko liikut, uusi koira voi ehkä lisätä innostusta lenkkeilyyn..pariksi viikoksi. Sanoisin että kääpiöpinserit ovat toiminnan koiria, jotka rakastavat löhöilyä mutta vaativat paljin aktiviteetteja.

    • tuulia_____92

      Kiitos vastauksista!

      Olen hyvin liikunnallinen ihminen ja vanhempieni koiraa (irlanninsetteri) olen hoidellut ja lenkittänyt siitä lähtien päivittäin, kun muutin kotoa pois.

      Olisin halunnut ottaa koiran mukaani uuteen asuntoon, mutta tuumattiin ettei se enää 8-vuotiaana sopeudu.

      Kääkkä kiinnostaisi sen vuoksi, että se on kompaktin kokoinen ja kuitenkin siitä on monenlaisiin harrastuksiin (näyttelyt ja agility tuttuja) sekä myös pitemmille lenkeille seuraksi.
      Ja turkkirotua/trimmattavaa en halua.

      Tämän kennelin pennut kiinnostavat sen vuoksi, että haluaisin koiran ulkomaisista vanhemmista/vanhemmasta.

      Lisäinfo olisi myös tervetullutta, ennenkuin alan pentueista kysellä enemmän :).

    • minä vain.

      Hei meillä on sieltä ostettu narttukoira. Jäi vähän pieneksi mutta kotikoira haluttiinkin. Toinen koira on A´dreams kasvattajalta Vantaalta, jos haluat näyttelykoiran joka pärjää hyvin suosittelen jälkimmäistä kasvattajaa. Vaikka molempiin olen 110 % tyytyväinen.

      • minä vain.

    • Kiinnostunut.

      Kuinka pieni 'minä vain.' pennustasi jäi?

      • minä vain

        Korkeus n. 24 cm ja painoa 3,9 kg, että aika rajoilla kyllä mennään ;-) Eikä se minua häiritse. On aika rimppakinttu=siro vaikka samanlailla urheilee kuin toinenkin, lihasmassa ei samalla tavalla kehittynyt. Tää toinen koirani on n. 26-27cm korkea ja painaa pikkasen reilu 7kg, on erittäin lihaksikas ja kookas rakenteeltaan :)

        On kyllä uros ja narttu että silläkin jo kokoeroa on erikseen.

        Moni nämä nähdessään eivät uskoisi samaksi roduksi, näyttävät niin erinäköisiltä ;-D


    • huhhuhhuuuu

      Ohhoh, onpas pieneen koiraan painoa siunaantunut (26-27 cm korkea ja 7 kiloa painoa) Taitaa näyttää enempi staffilta kuin kääpiöltä :D
      Oletko varma ettei se ''kookas'' rakenne ole osittain läskiä.
      Fyysisesti aika kovilla tuon kokoinen koira tuommoisen painon/massan kanssa.

      • minä vain

        No ihan on lihasta ja erittäis suuri rakenteinen myöskin. Aikamoinen jytky onkin :-D Läskiä ei ole tosissaankaan :D koirannäköinen tapaus rimppakinttuun verrattuna ;D Eikä ole mitenkään fyysisesti liian kovilla :D


      • kääkkä vainn
        minä vain kirjoitti:

        No ihan on lihasta ja erittäis suuri rakenteinen myöskin. Aikamoinen jytky onkin :-D Läskiä ei ole tosissaankaan :D koirannäköinen tapaus rimppakinttuun verrattuna ;D Eikä ole mitenkään fyysisesti liian kovilla :D

        Oletko varma että koirasi on puhdasrotuinen?

        Ylipainoinen koirasi ainakin on. Painoihanne on kääkillä 4-6kg.

        En usko että tuollaiselle sirolle koiralle ainakaan paljoa massaa kertyy.

        Kaverillani on uros kääkkä, aivan liian suurikokoinen (35cm). Siksi ei näyttelyihin kelpaa. Painoa on 7kg.

        Sinun uroksesi on mitättömän pieni verrattuna tähän, joten koirasi on selvästi ylipainoinen.

        Jospa nyt vain marssit sinne agility kentille niin koiran tila varmasti paranee!

        Ja ei mikään ihmekään että eivät koirasi samalta näytä, jos toinen on ylipainoinen ja toinen normaali tai liian laihaO.o


    • Ei itse ymmärrä

      Ei ne kaikki A'Dreams koirat mitään näyttelytähtiä ole. Suuresta määrästä aina joku pärjää. Menestystä on tullut varsinkin kotimaisilla tuomareilla, siitä syystä että kasvattaja on itsekkin tuomari. Ulkomailla ja ulkomaisilla tuomareilla menestys ei olekkaan niin taattua.

      • haniblöö

        Tää on kyllä suurinta kukkua mitä ikinä olen kuullut. Kyllä se menestys johtuu siitä, että ne näyttelyissä pärjäävät koirat ovat poikkeuksetta rakenteeltaan ja liikkeeltään erinomaisia rotunsa edustajia.
        ''Suuresta määrästä aina joku pärjää'' hmmm, hmmm kun katsoo KoiraNet tietokantaa niin kyllä näyttäs olevan niin, että pentue kuin pentue ja löytyy pärjänneitä koiria.
        Ulkomaillakin on menestystä tullut, joten en allekirjoita tuotakaan väitettä.
        Taidat olla joku kateellinen sielu.


    • Jaana Helsinki

      Lähes kaikki kääpiöpinserikasvattajat ylistävät koiriensa luonteita ja kertovat käyttävänsä vain hyväluonteisia vanhempia pennutuksessa. Aika harva on kuitenkaan käyttänyt kääpiöpinseriä luonnetestissä.

      • Ek. C.

        Tuo on niin totta!
        Parasta on oikeasti tavata kasvatteja ja monta. Itse olen menossa luonnetestiin kääpiöpinserini kanssa ensi vuonna, odotan innolla tuloksia :)


    • kääkkis.

      Mulla on Kivilompolon koira. Mikään näyttelyiden tähti se ei ole, mutta luonteeltaan on oikeasti ihana, ei mikään arkajalka. Se on reipas koira, joka ei paljon hauku. Toki koulutuksellakin on osuutta asiaan.

    • kääkkyli

      Eipä näytä pentuja olleen vähään aikaan, onkohan tämä kenneli enää edes toiminnassa?

    • kääkkä x2

      Mulla on Kivilompolon kääkkä. Oikein ihana tyttö on. :)

      Ei ole jalostuskiellossa, vaikkei pentuja ole ollut pitkään aikaan.

      • kääkkä pulinaa

        Minullakin On tänä vuona 10 v täyttävä tyttö koira Kivilompololta . Luonne on täysi 10 sekä terveys ei oo tarvinnut lääkärissä paljoa käyttää .Ihana koira


      • Anonyymi
        kääkkä pulinaa kirjoitti:

        Minullakin On tänä vuona 10 v täyttävä tyttö koira Kivilompololta . Luonne on täysi 10 sekä terveys ei oo tarvinnut lääkärissä paljoa käyttää .Ihana koira

        Minulla oli kivilompololta kaksi koiraa ja olivat tosi terveitä ei tarvinnut kun rokotuksilla käyttää toinen eli yli 15 vuotta ja toinen eli 16vuotta ja 10 kk ja loppuun asti lenkkeili vipukoiden kanssa ei oo ollut muita niin terveitä koiria kun ne oli


    • kääkkärä

      Kannattaa katsoa jalostustietojärjestelmää kotiisivujen sijaan. Erittäin nuoria narttuja on käytetty jalostukseen.

    • ddb3

      Terve,

      olen tuntenut kyseisen kasvattajan vuosikausia. Hän hoitaa koiransa ja pentunsa vastuullisesti. Mutta nyt ei ole ollut pentuja. Aina kannattaa olla suoraan kasvattajaan yhteydessä.Tällaisilla keskustelupalstoilla kuka tahansa voi kirjoittaa mitä vain. Joillakin kun ei ole oikeita faktoja, eivätkä muutenkaan asiosta mitään tiedä. Esimerkiksi käymällä kasvattajan luona saa varmasti paremman kuvan millainen kasvattaja kyseessä on, kuin näiltä roskapalstoilta.

      Ja sitten teille joilla ei omaa elämää ole, eikä nähtävästi tule: googleta sana pentutehtailu, sitten varmaankin ymmärrät miten vakavasta asiasta on kyse, kun mustamaalaat kasvattajia ja vihjailet tehtailusta, ja oletat sitä ja tätä. Tämä kyseinen kasvattaja ei luultavasti ole ainut, jota nyt epäilet kaikenlaisesta?? Ja oikaisu: tällä kasvattajalla ei ole milloinkaan ollut sekarotuisia pentuja myynnissä tai muutenkaan.

      Jos oikeasti epäilee jotakuta koirien tehtailusta, tämä keskustelupalsta ei ehkä ole ensimmäinen paikka mihin se kannattaa ilmoittaa....vai?
      Mutta onneksi tuossa nähtävästi on enemmän niitä hyviä ja onnistuneita kokemuksia tämän kasvattajan kanssa. Ne puhuvat puolestaan:)

      • ccandyyysss333

        Miksikäs sinä pyöriskelet näillä roskapalstoilla?

        Kannattais varmaan ettiä joku, ketä kiinnostaa tollanen vale.. :)


    • hihiiiiiiiiiiiiiiiii

      Hei. Tää on aika vanha keskustelu mut nyt kuitenkin aattelin kirjottaa :P

      Meille on tullut tuosta kennelistä yksi koira. Todella hyvä kennel! Asiat hoituvat ja he pitävät hyvän huolen siitä että koiraa pääse OIKEASTI hyvään kotiin.

      SUOSITTELEN!!

      • ccandyys22

        Kerrotko vähän lisää, että miten tulit tähän päätökseen että kennel on todella hyvä?

        Aina vaan sanotaan että "hei tää on ihan paras kennel ostakaa sieltä koira", perusteluita ei tule.

        Perustelu ei ole vain yksi virke, sen pitää olla täydentävä, ja mainitse vaikka että miksi juuri sinä otit kyseisestä kennelistä koiran.

        Vain sen takiako että asiat hoituvat (--> tarkennus!!) ja että pitää hyvän huolen että koira pääsee hyvään kotiin?!!

        Mistä tiedät, että kaikki ne pennut sieltä pääsevät hyvään kotiin?


    • höpönlöpön

      Kummallakaan vanhemmalla ei tarvitse olla kivä vaikka jälkeläisellä ne olisikin...

    • ???

      Virtsakiviä voi tulla vääränlaisesta ravinnostakin. En ole kuullut niiden periytymisestä eikä siitä puhuta muuallakaan.

    • kannatan1

      Hei !(: Meillä on kaksi kääkää ruskea ja black and tan kyseisestä kennelistä (: OIkein mukava kasvattaja ja hyvät pennut ja hyvät emät ! Suosittelen.

    • jerd

      Aloittaja, sanoisinko että pidä silmät auki joka suuntaan. Itse suosittelen katselemaan muualta. Mielipiteensä kullakin.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2523
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2031
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1403
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe