Matematiikan sijainen

mularionihana

"Jonna, ala tulla sieltä", Jonna havahtui ystävänsä Ronjan huudahdukseen käytävän toiselta puolen. Jonna pyyhkäisi kyyneleen silmäkulmastaan, taas hän oli vaipunut ajatuksiinsa entisestä poikaystävästään Iikasta, joka oli viime viikolla jättänyt hänet törkeästi.

Jonna seurasi ystäväjoukkoaan matikanluokkaan ja istuutui luokan perälle, jotta saisi olla omissa oloissaan. Jonnasta tuntui edelleen erittäin pahalle, eikä matematiikkaan keskittyminen todellakaan onnistunut. Keskittymistä ei myöskään helpottanut uusi kuuma sijainen. Nuori ruskeahiuksinen mies esitteli itsensä Esaksi.

Jonna vaipui hetken päästä taas ajatuksiin, suloisen surullisiin muistoihin Iikasta. Hän pidätteli kyyneleitä toivoen, että kukaan ei huomaa. Jonna tunsi kyyneltulvan olevan tuloillaan. Hän kysyi pikaisesti ääni särkyen lupaa mennä vessaan. Miltei juosten hän riensi yleisiin vessoihin paiskaten oven perässään ja purskahti itkuun. Koottuaan itsensä hän lähti rauhallisesti kävelemään luokkaa päin. Käytävät olivatkin täyttyneet oppilaista ja kelloon katsoessaan Jonna huomasi tunnin loppuneen ja ruokavälitunnin alkaneen jo minuutteja sitten. Hän käveli luokan ovensuulle ja huomasi sijaisopettajansa Esan olevan vielä luokassa.

"Tuota, sori ku mä lähin niin pitkäks aikaa.. Mä tulin vaan hakee mun kamat..", Jonna miltei kuiskasi ujosti.
"Jonnahan sä olit?", Esa kysyi Jonnan nyökätessä. "Onko sulla kaikki okei? Huomasin, että vaikutit jotenkin järkyttyneeltä. Haluisitko sä jäädä vähän juttelemaan?", Esa kysyi samalla sulkien luokan oven. Se ei siis ollut kysymys.
Esa opasti Jonnan istumaan pöydän ääreen itse istuen sen päälle.
"En ole pelkkä opettajasi, olen myös ystäväsi", Esa sanoi Jonnaa silmiin katsoen ja samalla laskien kätensä tämän harteille. Jonna häkeltyi kosketuksesta niin, ettei saanut sanaa suustaan.

Miehen kosketus tuntui Jonnasta ihanan turvalliselle. Hän katsoi Esaa silmiin tuntien luottamusta. Hän avautui entisestä poikaystävästänsä joka oli pettänyt häntä ja jättänyt kylmän viileästi. Jonna ei pystynyt vastustamaan itkua. Mutta Esa oli ymmärtäväinen. Hän kuunteli kaiken mitä Jonnalla oli sydämmellään ja pyyhkäisi kädellään kyyneleet Jonnan poskelta. Tämän tehtyään hän ei siirtänyt kättänsä pois, vaan jätti sen Jonnan kasvoille.

Jonna hämmentyi vähän turhan tuttavallista kosketusta, mutta sinänsä se ei tuntunut väärältäkään.

"En ymmärrä miten kukaan voisi pettää noin kaunista tyttöä", Esa kuiskasi antaen käen valua Jonnan kaulaa pitkin tytön rinnoille.
Jonna katsoi Esaa silmiin ja huomasi miehellä hieman kysyvän ilmeen. Hän tajusi Esan seuraavan Jonnan reaktiota. Jonna nyökkäsi lähes huomaamattomasti, mutta Esa näytti tajuavan vihjeen. Hän antoi kätensä vaeltaa tytön kropalla Jonnan hengityksen kiihtyessä. Hän siirsi Jonnan tuolia kauemmas pöydästä, tarttui tytön vyötäröstä hellästi ja nosti hänet eteensä pöydälle. Jonna kietoi jalkansa edessään olevan miehen ympärille.

Kiinnijäämisen pelko kiihotti Jonnaa. Hän avasi Esan housut ja antoi niiden pudota maahan. Hän tunnusteli miehen etumusta boksereiden läpi ja tunsi kuinka kovana Esa oli jo. Esa suuteli Jonnaa huulilta edeten kaulaan samalla tytön rintoja käsin hyväillen. Tunne ja näky sai Jonnan vapisemaan kiihkosta. Esa nosti Jonnan hametta ja otti pois mustat pitsiset stringit. Hän siveli kiihkoissaan olevan Jonnan sileää ja pehmeää alapäätä. Hän tunsi sen kosteuden. Kumpikaan ei jaksa enää odottaa kauempaa, vaan Esa työnsi kovan peniksensä syvälle Jonnan sisälle. Kumpikin huokaili yhtäaikaa nautinnosta. Esa työnteli välillä hitaammin ja välillä kovemmin seuraten samalla Jonnan reaktioita.

Kummankin huohotuksen kiihtyessä Esa nosti Jonnan käsillään ilmaan ja kantoi luokan liitutaulua vasten. Yhä syvämmälle ja syvämälle työntyen Esa henkäisi olevansa tulossa. Jonna pudottautui miehen otteesta ja laskeutui polvilleen maahan. Esa ensin hämmentyi tytön oma-aloitteisuutta ja tajusi idean. Jonna tarttui varmoin ottein kovasta ja lämpimästä peniksesta ja otti sen suuhunsa. Hän maistoi omat nesteensä imiessään sitä samalla käsillään hieroen. Jonna tunsi kuinka Esa tuli hänen suuhunsa samalla voihkien nautinnosta ja helpotuksesta. Vaikka suihinotto oli tytön ensimmäinen elämässään, hänellä ei ollut ongelmia nielemisessä. Se tuntui mielettömän kiihottavalta.

Hetken levättyään Esa pyysi vielä kuumana käyvää Jonnaa makuulle opettajanpöydälle. Kokemusta tihkuen hän avasi tytön haarat ja polvistui kostean näkymän eteen. Hän suuteli hellästi Jonnan reisiä siirtyen nuolemaan tytön klitorista. Samalla hän sormetti Jonnaa kunnes tytön hengitys oli tiheimmillään ja huutoaan epäonnistuneesti pidätellen hän saavutti huippunsa.

Posket punaisena helottaen kummatkin siistivät itsensä ja sopivat, että tästä ei puhuta vastaisuudessa ikinä.

Käytävään poistuttuaan Jonna törmäsi ystäväänsä Ronjaan.
"Vaikutit aiemmin surullistelta, onko sulla kaikki hyvin?" Ronja kysyi huolissaan.
Jonna ei pystynyt pidättelemään hymyään ja vastasi kaiken olevan NYT paljon paremmin...

1

3391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juusto

      Turhan lyhyt tarina. Hyvin kirjoitettu mutta en ennättänyt edes lämmtä tän aikana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe