Aihe

Emo?

Apuatarvitseva!

olen 14v tyttö

Joo,tää saattaa kuulostaa tyhmältä mut mä haluisin olla emo ja olen kovasti saada tsestäni emon näkösen.. mut entiiä oonko sen näkönen ku mä en tykkää meikata... eikä mulle sovi mikään meikki niinku silleen ku näytän ihan tyhmältä jos laitan meikkiä mut niin.. eli mä laitan hiukseni aina niinku sotkuun silleen että ne näyttäis paksuilt mut mulla on lyhyet hiukset niin se on aika oudon näkönen... mä käytän sit mustia vaatteita ja pinkkiä ja valkeeta (; ... ja olen luonteeltani niinku emo.. auttakaa miten seisin itestäni emon näkösen?

30

623

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • gothic<

   Hmm.. en osaa sanoa.. jos siis pidät tälläsestä "emo/scene"-tyylistä, niin omani liippaa aika läheltä joten voin antaa muutamia vinkkejä :)¨

   Mulla on melko lyhyet hiukset myös, ja yleensä tupeeraan ne tyvestä ja sen jälkeen hankaan hiusvahaa käsiin ja pörrötän hiuksia ja lopuks suihkutan lakkaa pää alaspäin. Siten tulee tosi tuuheet hiusket :)

   Jos haluat voit tehdä myös näin: ota muotovaahtoa ja levitä se käsiin. ISt vähän niiku "puristele" hiuksia käsillä ja pörrötä tai mitä keksitkään :) sen jälkeen föönää hiuksia hetki pää alaspäin ja that's it! Hiusten siis ei tarvitse olla märät!

   Noi värit on tosi kivoja mitä käytät, mut jos ne on ihan ns. "tavallisia" vaatteita, ne ei tee sua emon näköisek :))
   Kannattaa käydä cybershop-nimisessä kaupassa sieltä löytyy paljon emo/scene/rock-tyylisiä vaatteita :) myymälöitä on mm. stadin Kampin 5. kerros, stadin asematunneli, Espoon sellossa ja tampereen hämeenkadulla :)

   Tsekkaa myös: cybershop.fi, backstreet.fi, morticia.com

   :)) toivottavasti oli jotain hyötyä :)

   • Apuatarvitseva!

    Kiitti oli tost jotain hyötyä (:


   • LOLIHENTAI_
    Apuatarvitseva! kirjoitti:

    Kiitti oli tost jotain hyötyä (:

    meinaaksää siis niinku emolla niinku äitiä


  • cas

   emo ei ole tyyli :D se nimi tulee meinaa sanasta 'emotional' eli tunteellinen.

   • Apuatarvitseva!

    on emoillaki omat tyylinsa jos et tienny sitä (;


   • gothic<

    emo tulee joo sanasta emotional, ja emot on siis sellaisia ihmisiä jotak ovat todella emotionaalisia, ja heillä yleensä on tietynlainen, tunnistettava tyyli. Eli siis kyllä, emo on tyyli :))


   • EMo
    Letumus kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Huhhuh jos teidän mielestä emot on jotenkin epänormaaleja nii sitten te olette kyllä ihan tyhmiä :D itse olen ainakin emo ja tyytyväinen siihen mitä olen, mulla on toiselta puolen lyhyet hiuset ja toiselta sitten ihan pitkät ja aina sekasin :) väriltään siniset joissa myös ruskeeta, pinkkii ym :D meikkaan aika vahvasti kuten emot tekee ja käytän sen tyylisäi vaatteitakin. Mulla löytyy lävistys huulesta ja käsissä paljon koruja ja sellasta. Emot ei ole sellasia jotka viiltelee ja angastaa te jotka luulette niin painukaa kuuseen :P olen tietysti tyttö ja ainakin jätkät tykkää mun tyylistä mulla kun löytyy ihana poikaystävä c:


   • draxly
    Letumus kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    kukahan täällä ny on se alikehittyny...


   • Siiliiiiih :33

    Emo on tyyli (Heh heh). Se nimi tulee musiikkityylistä emotional hardcore eli emocore... Ainakin näin minun mielestäni


  • lapwrasadfasdf

   no voi huhhuhhuhh.....
   "mä haluisin olla emo ja olen kovasti saada tsestäni emon näkösen.. mut entiiä oonko sen näkönen ku mä en tykkää meikata... " No mitä väliä, etkö voi vaan pukeutua niinkun haluat. Mitä väliä kuuluuko johonkin kategoriaan vai ei. Kategoriat on pers*estä, imo.

   "ja olen luonteeltani niinku emo.." Mitä toikin tarkottaa? Eli että sulla on tunteet vai? Kato prkl, niin on mullakin!

   • Apuatarvitseva!

    mee vittu muualle arvostelemaan! mä saan kirjottaa ihan mitä mä haluan tänne!


   • lapwrasadfasdf
    Apuatarvitseva! kirjoitti:

    mee vittu muualle arvostelemaan! mä saan kirjottaa ihan mitä mä haluan tänne!

    Joo, mäkin saan kirjottaa tänne vapaasti ihan mitä haluan...


  • Hankippakuuleelämä

   Ite sanoisin neuvoks, mee vittuun täältä jos et kestä negatiivista palautetta.. Kaikki muutkin saavat kirjoittaa mitä haluaa.. Ja sit, emoks ei noin vaan haluta tulla, emo tarvoittaa yleensä myös niin sanotusti masentunutta, joten juuuu viiltele nii näytät emolta. Oot selvästikki 12-15 vuotias "haluan olla erinlainen,vaikka väkisin" nuori. Mutta omapa on tahtos. Oikeat emot = respect!

  • gothic<

   Emo ei automaattisetsi tarkoita masentunutta, viiletelevää angsti-teiniä. Se on jotain vitun harhaluuloa. EMo on tyyli, ja tää aloittelija varmaan vain pitää tästä emo-tyylistä ja haluaa vinkkejä kuinka toteuttaa tätä tyyliä. ei sen kummempaa. Mikä on siis ongelma?

  • em o

   itse oon emo myös, ei mun tyyli oo aina mitenkää ihmeellisempi :) käytän välillä pändi paitoja, välillä valkosta pitsi neuletta :D en käytä silmä miekkinä ku valkosta kajalii suurentaan ja vaaleen ruskeeta luomiväriä:D ei ees ripsaria, että ei se tarkota et pitäis olla panda silmät ja pelkkää mustaa :) tyylin voit aina määritellä iitse :)

  • isgv

   Pojat ei tykkää emogirleistä

   • Blackkista

    Ja vitut, ite ainaki diggaan.


  • rockabillyboy

   Voi vitun urpot _emo_ on eri asia ku _masentunu_ eikä kuka tahansa tunteellinen oo emo. Emo tulee sanasta emo-core, joka taas tulee sanasta emotional hardcore/emotive hardcore, joka on MUSIIKKIA. TUNTEELLISEMPAA, TAITEELLISEMPAA, POP-VIITTEISEMPÄÄ HARDCORE PUNKIA. Ja nää niin kutsutut emot siis edustaa tähän emocore-musiikkiigenreen perustuvaa alakulttuuria. Että älkää tulko pätemään tietämättä asiasta! :D:D
   Ja aloittajalle: en tiiä mitä tarkotat sillä että oot luonteeltas emo, mut turhaan ittees lokeroit. :) Mitä tyyliin tulee niin bändikama, pillifarkut, tiukat paidat, tennarit, lävistykset, tupeerattu kasvoja peittävä fleda, rock-henkiset kledut, tumma silmämeikki (ei tarvi mitään jäätävii pandamaalauksii kuitenkaa olla) yms. on emo-kulttuurissa suosittui. gothic< antoki jo hyvii vinkkei. :D
   Ja kyllä me jätkätki aidoista, mukavista, persoonallisista ja hyväluonteisista emogirleistä (ja miksei emoboyeistaki) tykätään ;) Noi pikkuteinit nyt suurimmaks osaks saattaa olla pinnallisii ja ahasmielisii mulkkui (EI KAIKKI), mutta sit ne vähän kypsemmät kyllä aattelee tissejä ja persettä pitemmälle. :D

  • emogirllx3

   Oon emotyttö ja mul o lyhyet hiukset mut laitan ne niinku emopojilla eli suoristan ne kampaan ne sillee et se toinen sivu on siin vähä silmien pääl ja poskel (en osaa selittää mut toivottavasti tajusit) ja sit jos on hirveen ohuet hiukset niin tupeeraa vähä alta ja sil laittaa lakkaa. Mut jos haluut tyttöjen emo hiukset ni samanlai vaa ku pitkähiuksisil eli tupeeraa alta ja kampaa ne sillee nätisti:D YouTubest löytyy kans videoit ku laittaa hakusanaks short emo/scene hair. Toivottavasti oli apuu:)

  • Emotyttö94

   No, ite oon tyyliltäni emo-scene. :D
   Mut jos et tykkää meikata nii ehh.. Itellää ku kajaalia kuluu aika lailla. Tupeeraan hiuksii joskus kouluu, joskus pidän ne suorina. Mul on otsis oikeel vaik jotkut sanoo et sen pitäis olla vasemmalla, itteni mielest sil ei oo mitään väliä. :D Värjään usein hiuksii, mut useimmiten emoil on mustat, itellään on siniset. Käytän TOSI paljon värikkäit koruja ja pukeudun mustaan. Valkonen iho ja hiukset, ne on lähinnä ne oletukset. Ite oon ruskettunu iha kivasti nii joudun meikkaa itteni vaaleen näköseks. Toivottavasti oli jotenki apuu ellet oo jo emo. :)

  • emo tyyli

   Emo tyyli on musta ainaki hyvä ja mäki oon emo:)

  • rockstar93

   Moi, oon rockkari, emojätkä stadist, Nick on gallerias DayOfTheDie ja facebook http://www.facebook.com/rikupetterijuhani.keskinen.9
   Web of Trust
   mul on alahuules läväri ja mustat hiukset. kuvake -RICHARD-
   kavereita net RikuSaysRawr ja skype/mese riku.keskinen@live.fi eiköhä sul oo joku noist , lisäilkää mut nii jutellaa lisää tuu puhuu johoki noist vaa :) emo rockkaripunkkari hevi mimmit saa lisätä :P ite tykkään soitella rumpuja, sellaset ostaa jossai vaiheessa. jos jätkä haluu kans nii voi lisätä, kavereit ei oo liikaa. Ja emo tyyliss ja rocktyylis on sitä jotain!

   • Emotyttö_01

    Jos emo-tyyliä haet, niin mä voisin ehkä auttaa :D Emoilla on usein hiuksissa sivuotsis, joka menee silmän edestä. Mulla on kuitenkin ihan sellainen, joka ei mene kummankaan silmän edestä, vaan siitä vierestä :D Leikkaa sellaiset (jos siis tykkäät niistä hiuksista) ja aamulla kannattaa tupeerata ja laittaa lakkaa päälle, että hiukset pysyisivät mahdollisimman kauan tuuheina.

    Jos et tykkää meikkaamisesta, niin ei sun hyvä luoja oo pakko :D Meikkaa miten haluat/ole ilman meikkiä, miten vain haluat. Meikkaamista ei tarvitse aloittaa siksi, että muut luokittelisivat sut emoks ;) Kyllä niitä ihan naturelleja emoja on, siisn niitä jotka eivät meikkaa. Ja mitä väliä vaikka muut emot meikkaisivatkin? Eihän sun tarvii näyttää tasan samalt ku ne.

    EMP, Cybershop, Blue Banana ja Morticia ovat hyviä kauppoja ;) Emot puketuvat yleensä mustaan, harmaaseen ja valkoiseen. Mutta jos tykkäät pukeutua värikkäästi, niin kannataahan sun noudattaa sitä sun oman pääs muotia.
    Ja mitä musiikkiin tulee, niin en oikein tiedä mitä emot kuuntelee ku kuuntelen vanhoi bändei ja metallii... Kai jotain Escape The Fatee, Suicide Silencee, Bring Me The Horizonii, My Chemical Romancee, Bullet For my Valentinee ja
    Taking Back Sundayta. En oo ihan varma tosta musiikista, mutta luulisin että jotain ton tyylistä ^^


   • rockstar93
    Emotyttö_01 kirjoitti:

    Jos emo-tyyliä haet, niin mä voisin ehkä auttaa :D Emoilla on usein hiuksissa sivuotsis, joka menee silmän edestä. Mulla on kuitenkin ihan sellainen, joka ei mene kummankaan silmän edestä, vaan siitä vierestä :D Leikkaa sellaiset (jos siis tykkäät niistä hiuksista) ja aamulla kannattaa tupeerata ja laittaa lakkaa päälle, että hiukset pysyisivät mahdollisimman kauan tuuheina.

    Jos et tykkää meikkaamisesta, niin ei sun hyvä luoja oo pakko :D Meikkaa miten haluat/ole ilman meikkiä, miten vain haluat. Meikkaamista ei tarvitse aloittaa siksi, että muut luokittelisivat sut emoks ;) Kyllä niitä ihan naturelleja emoja on, siisn niitä jotka eivät meikkaa. Ja mitä väliä vaikka muut emot meikkaisivatkin? Eihän sun tarvii näyttää tasan samalt ku ne.

    EMP, Cybershop, Blue Banana ja Morticia ovat hyviä kauppoja ;) Emot puketuvat yleensä mustaan, harmaaseen ja valkoiseen. Mutta jos tykkäät pukeutua värikkäästi, niin kannataahan sun noudattaa sitä sun oman pääs muotia.
    Ja mitä musiikkiin tulee, niin en oikein tiedä mitä emot kuuntelee ku kuuntelen vanhoi bändei ja metallii... Kai jotain Escape The Fatee, Suicide Silencee, Bring Me The Horizonii, My Chemical Romancee, Bullet For my Valentinee ja
    Taking Back Sundayta. En oo ihan varma tosta musiikista, mutta luulisin että jotain ton tyylistä ^^

    mm joo, onks sul galtsuu tai jtn jos puhuu siel paremmi ? :d :c


   • Rock Chick
    rockstar93 kirjoitti:

    mm joo, onks sul galtsuu tai jtn jos puhuu siel paremmi ? :d :c

    Ai kenelt kysysit tota?? :o


  • rockstar93
   • shygirl99

    oisko sul kikkii? kuulostat iha mahtavalt! :3


   • nuoriemo

    juttelisiks mun kans, oon vast kohta 12 mut olis kiva puhuu toisen emojätkän kans ja kysellä vähä kaikenlaist ym?


  • 16.vEmo

   Joo.Saatan tulla vähä jäljessä mutta onhan niitä cyber-emojakin.Ite oon semmonen.lila/mustat hiukset ja paljon pinkkiä! Mutta ei se oo se ulkonäkö vaan luonne.Oon muiden mielestä sekaisin mutta oon vaan pirteä(koulussa).Voit olla sen näkönen emo kun huvittaa,kunhan luonne on kohdallaan!

  • nolikset11

   Kyl susta viel kotkottava kanaemo voi tulla

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14825
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13448
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9075
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6486
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   237
   3802