miksi ihmeessä Mariahille maksetaan 18miljoonaa?

Moss.

siitä että hän tuomaroi American idol-kisaa J.Lo:n sijasta tällä kaudella. Jenniferille maksettiin "vain" 12 miljoonaa toisena kautenaan. Myös Britney Spearsille ja Christina Aguileralle maksetaan vähemmän omista tuomarintöistään X factor USA ja The Voiice of USA-formaateissa. Käsiittämätöntä että mariah careyllle maksetaan enemmän, Madonnalle Simon Cowell maksaisi varmasti sitten 20miljoonaa?

5

1541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dammt

      No selväähän se on että jokainen Mariahin 1# single kuvaa 1 miljoonaa ;) (niitähän on siis 18 ) ja maailman menestynein naisartisti ja USAssa erittäin suosittu

    • kates2

      maailman menestynein naisartisti milloin? Paljon nuorempina Britney Spears ja Christina Aguilera kilpailevat jo samoilla listoilla hänen kanssaan, Madonnan hittimäärää Mariah ei ylitä. Usa:ssakaan tuskin M.C ollut suosittu sitten 2000-luvun alussa. Mariahille pitäisi vain jonkun sanoa ei ,mutta kuten perez Hilton totesi " AI-tuomaristossa pitäisi istua kaikki diivat eli minä,Mariah,Christina ja Simon".
      Jennifer Lopez on paljon Mariahia upeampi tähti ja menestyneempi monilla aloilla.
      Mielenkiintoisinta olisi nähdä Madonna ja Mariah samassa tuomaripöydässä,uskoisin että Careyn käytös olisi huomattavasti hillitympää ja vaatimattomampaa popin kuningattarten kanssa. Mutta ehkä siksi tuomaripöytiin ei koskaan valita kahta Näin Isoa Diiivaa samanaikaisesti,vaan toinen on huomattavasti uudempi ja tuntemattomampi tulokas tai muut tuomarit ovat miespuolisia.

    • tuotanoinn

      Hmm oikeestaan Mariah oli siellä hittilistoilla jo kun Britney ja Christina oli vasta pikkulapsia. Ja ihan faktatietona Mariahilla on ne 18 1# singleä kun taas Madonnalla niitä on 12. Levymyynneistä ei oikein mistään löydy täysin varmaa tietoa niin en nyt rupee sanomaan sanomaan mitään mutta esim. 2 timantti albumia Mariah on myynyt, lisäksi kirjoittaa ja tuottaa kaikki kappaleensa itse, näytellyt oscar ehdokkuuden saaneessa elokuvassa ja hänellä on sen lisäksi 5 grammy palkintoa, 21 American music awardsia, 31 billboard music awardsia ja 17 World music awardsia nyt muutamia mainitakseni. Monesti hänestä puhuttaessa esim tv:ssä on käytetty "the most successful female artist of all time". Ja Madonnaa tuskin missään laulukilpailujen tuomaripöydässä tullaan koskaan näkemäänkään kun sehän ei hääppönen laulaja ole.

    • Yksinkertaista (ei pahalla) mutta Mariah on vaan nini kauhee diiiiva ja semmonen uuu...äää..ööö .. heyy. Ja '' En voi seistä koska mekkoni on liian tiukka'' (mun mielikuva Mariahsta) . Mut en vaan itekkään tajuu sitä et sil Diivalle annetaan niin paljon. Ja sitkun on ollut huhuja et JLo halus palkankorotusta. Ni jos se ois totta ni ei oo mitään vitun järkee sit ottaa sellast diivaa ja maksaa sil 18 millii.. ARRGGH! Mua ärsytti ku ilmotettii et JLo lähtee pois mut sit vitutti ku Mariah tuli... iha kuka vaa mut ei Mariahii.. mul vaan tulee semmonen tunne et oo vaan pakko guristaa se! Argghh! Enkä tiiä miksi. Mua vaan varmaa potuttaa se JLon ja sen vaihto.

      UGH! Olen puhunut.

      • Ja sitten mutuenkin, JLo osasi olla hauska kun Steven ja Randy ''riitelivät'' ja osaa nauraa eikä valitse liian tiukkoja vaatteita.

        Olen myös lukenut että se American Idolin ne pomot tai nää on toivonu Jenniferin paluuta takas tuomaristoon. Mää ainakin oisin tosi ilonen jos JLo pääsis takas.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe