Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaksitaajuinen tinnitus

tinnaaja

Vasemmassa korvassa soi yhtäaikaa kaksi nuottia, onko muilla tällasta? Joku korkee ja matala nuotti päällekkäin siis.

Niska-hartiavaivoja on ja myös hampaiden narskuttelua, omien päätelmien perusteella tinnituskin johtuu näistä. Hierojalla ja naprapaatilla oon kuitenkin käynyt muutaman kerran. Miksei auta? Miten tuo purenta-asia saataisiin kuntoon niin, että korva hiljenisi?

2

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 18+16

      Hammaslääkäri tekee kiskon, jota pidät öisin. Narskuttelu ja pureminen öisin loppuu.

    • Infopläjäys

      Morjesta!

      Kuittaan vain, että sama juttu. Oikeasta korvasta (ja vain oikeasta) löytyy sellainen ärsyttävä morsetus (joka päivästä riippuen vaihtelee vinkunan ja piippauksen välillä) ja tuollainen ihmeen humina. Kaikki mahdolliset kokeet sairaalassa tehty ja tulokset tukevat omaa mielipidettäni: Millekkään melulle en ole koskaan altistunut, eikä sisäkorvassa ole vikaa. Se vain alkoi, samalla kun kärsin kauheasta stressistä.

      Kaikkialtahan sitä lukee, että stressi on yksi syypää korvan soimiseen. Kuitenkin täytyy muistaa, että stressi ei itsessään ole mikään maaginen voima, vaan se aiheuttaa/pahentaa kaikkia ihmisen vaivoja. Mikä se vaiva kohdallani on? Sen selvittäminen kesti lähes 4kk.

      Kun kaikki muu oli käyty läpi, älysin VASTA sitten (tyhmänä) mennä hammaslääkäriin. Itse ajattelin lähinnä viisaudenhampaan poistoa, mutta lääkäri totesikin yllättäen, että on hampaissa aika moisia kulumia, ikäisekseni. Taidan näköjään pureskella niitä oikein kunnolla unissani ja ilmeisesti tämä uskomattoman stressaava vuosi vain voimisti sitä niin, että alkoi korva oireilemaan. Tätä ennen en huomannut leuoissa mitään ihmeellistä, kunnes hammaslääkäri otti eräästä suun lihaksesta kiinni ja sanoi, että "tämän pitäisi olla aika kipeä". Sattui paljon. Sittemmin lihasta on särkenyt ja huomasin samalla, että leuka ei taivu sivusuunnassa vasemmalle ollenkaan. Kyse on siis juurikin saman puolen leuasta, kuin oirehtiva korva.

      Huomenna hampaita hiotaan ja saan varsinaiset kiskot. Toiveekkaana mennään! Korvan tilanne vaihtelee päivittäin ja se on suoraan verrannollinen leuan liikkumakykyyn. Luulen muutenkin, että tuo stressipohjainen tinnitus on yleensä hampaiden narskuttelua tai yhteenpuremista. Suosittelen käyntiä hammaslääkärillä. Sen vuoksi ne niskatkin voivat olla kipeät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe