Mikä mättää kun laitan DC :n jakokansioon 30GB tavaraa ja suljen ohjelman ja kun avaan seuraavan kerran, niin jaossa onkin vain 28GB?
Katson tilan ohjelman asetuksista.
Katson tilan ohjelman asetuksista.
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.