Varmuuskopioi > tehdasasetukset pysyykö ladatut sovellukset?
Mitä häviää?
Mitä häviää?
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 2
Vanhimmat
Tehdasasetusten palautus palauttaa puhelimen siihen tilaan, kun avasit sen ensimmäisen kerran oston jälkeen. Eli se poistaa kaikki omat tiedostot/sovelluksen puhelimen muistista mutta ei erilliseltä muistikortilta.
Siis tarkoitan tietenkin tabletin..