Murha.info?

nimineuvos

Rekisteröidyin joku päivä sitten murha.info- foorumille. Nikkiäni ei ole kuitenkaan aktivoitu ja eivätkä foorumin modet tunnu useinkaan olevan sisäänkirjautuneina.

Onko muilla ollut hidastelua rekisteröitymisessa vai onko siellä niin tiukka kontrolli että jostan syystä nikkiäni ei kelpuutettu. Meiliinkään ei ole tullut vastausta.

74

13368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eki.

      Kestää muistaakseni muutamia päiviä, että vahvistetaan. Sähköpostiin ei ainakaan itsellni tullut edes mitään vahvistus viesti, vaan tunnus toimi sitten muutaman päivän kuluttua rekkaamisestani ongelmitta.

    • Gyllis

      Totuus selville multinikki tietää kertoa tarkemmin tuosta rekisteröinti jutusta. Sillä on hommattuna kolmella eri tunnuksella ikibannit minfoon.

      • HessuOnRessu

        Hessu52 on jo saanut iki? bannit Minfoon, mutta räksyttää siellä nyt Von Serpenttinä. Siinä se todellinen multinikki on!


      • Gyllis
        HessuOnRessu kirjoitti:

        Hessu52 on jo saanut iki? bannit Minfoon, mutta räksyttää siellä nyt Von Serpenttinä. Siinä se todellinen multinikki on!

        Kaksi on vähemmän kuin kolme joten multinikki kunkku on edelleen totuus selville varsinkin kun totuus selville tunnetaan myös kahdesta muusta nikistä eli yhteensä viidestä eri nikistä.


      • totuus selville
        Gyllis kirjoitti:

        Kaksi on vähemmän kuin kolme joten multinikki kunkku on edelleen totuus selville varsinkin kun totuus selville tunnetaan myös kahdesta muusta nikistä eli yhteensä viidestä eri nikistä.

        Sulla tuntuu Siru olevan ns. huonot päivät jatkuvasti. Arvelen että vapautumisesi Crimen bannista on lyhytaikainen, töpeksit taas tapasi mukaan. Olet vähän kuin Hessu, ainakin olette hameväkeä molemmat ja marmattavia valehtelijoita.


    • silleen meni

      Minulle tuli vain tervetuloaviesti spostiin ja siinä oli nimimerkkini ja salasanani. Jäin sitten odottamaan ns aktivointia eikä sitä kuulunut ja älysin kokeilla n viikon jälkeen toimiiko ja toimi.

      • Puliukkeli

        Mun kohdalla oli ihan sama homma. T: Minfon Puliukko


    • Elias Nessinen

      Mun kohdalla on kestänyt muutaman kuukauden ekä mitään ole kuulunut. Nyt sivusto näyttää olevan nurin.

    • charleston

      Onks ollut pitkään nurin? Miksi? Joku huoltojuttu vai?

    • Ame4

      Itse olen yrittäny rekisteröityä sellaset kolmisen vuotta, enkä koskaan saa vahvistusviestiä. (Saan ilmoituksen että olen rekisteröitynyt, mutta en siis pääse kirjautumaan sisään)

      Olen kokeillut useilla eri sähköposteilla ja jopa eri tietokoneilta, enkä silti pääse. Foorumin selaamisessa ei ole ollut ongelmaa. Sähköpostiakin olen lähettänyt, mutta eivät vastaa.

    • Jarkko.

      totuus selville vois tulla neuvomaan sua. Se on onnistunut kolme kertaa saamaan nikkinsä läpi seulasta.

      • Totuus Selville

        Kyllä vain, kohta palaan taas Minfoon neljännen nikkini turvin. Olen saanut totuuden selville ja sitä totuutta tulen julistamaan aina ja ikuisesti.


    • Van Serpantine

      Mielestäni Gyllis ajaa avointa keskustelua, eikä pyri väittämään edes Nisseä syyttömäksi?

      Ei ole Totuus Selville sama kirjoittaja.

      • Jarkko.

        Vai ei pyri väittämään gyllis nisseä syyttömäksi. Katsoppa sen allekirjoitus jossa Gyllis ilmoittaa prosentit nissen syyllisyyden puolesta eli alle 15 % hänen mukaansa. Kyllä tuo tarkoittaa tasan sitä, että Gyllis uskoo muihin tekijöihin.


      • Totuus Selville
        Jarkko. kirjoitti:

        Vai ei pyri väittämään gyllis nisseä syyttömäksi. Katsoppa sen allekirjoitus jossa Gyllis ilmoittaa prosentit nissen syyllisyyden puolesta eli alle 15 % hänen mukaansa. Kyllä tuo tarkoittaa tasan sitä, että Gyllis uskoo muihin tekijöihin.

        Gyllis on uusi idolini, älkää dissatko häntä. Gyllis on hiano miäs!


      • Petter Christensen
        Totuus Selville kirjoitti:

        Gyllis on uusi idolini, älkää dissatko häntä. Gyllis on hiano miäs!

        Gyllis on minfon älykkäimpiä kirjoittajia , eikä muuten nuole kenenkää persettä mukava lukea tyypin tekstejä ku se nolaa kaikki aiwottomat awat ja tunne älyiset misrit


    • munho

      Pääseekö joku muu minfoon?
      Mää en pääse.

    • justiins4

      ei pääse ei... kaatunut? huoltoa?

    • mitä tää on?

      Onko siis taas suljettu pääsy sivustolle, ainakaan minä en sinne pääse. Selittivät, että yön tunteina joskus päivittävät palstaa, mutta useihan tuo on ollut kiinni päivisin.

      • Yökukkuja

        Ei sinne pääse :( Niitä huoltohommia varmaan.


    • Ai mää vai?

      Olisko Palvelunesto hyökkäys päällä? Kuka on suuttunut niin pahasti?

      • Suosio vain kasvaa

        Hehe. Oisko vaan tilapäisesti uuvahtanut kasvaneesta kävijämäärästä.


    • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

      Ktyl kansa tietää
      krp:llä on ne

    • nyt pelaa

      Toimii ihan hyvin taas.

    • Swingtippi

      Mulla ei taas pelaa pelaaks muilla?

      • Eedjei

        Ei pelaa, en ole päässyt koko iltana.
        Siellähän on loppuvuonna jotain uudistuksia ja nyt tuo kadonnut poika voi lisätä ruuhkaa. Sitä ketjua olisinkin halunnut lukea.


    • nikcy

      Onk mitää tietoo millon minfoon taas pääsis? Alkaa viduddaa tää kun ikinä ei sivut toimi kun olisi sinne jotain asiaakin.

    • Eedjei

      Jaa-a, eivät ole mitään kertoneet. Joku heidän ylläpidosta voisi vastata tänne. Olisi sopivasti aikaa lukea sitäkin palstaa nyt pyhinä. Heillä oli aiemmin tiedote, että joku muutos tehdään yöaikaan. Ei ole varmaan ihan putkeen mennyt se muutos.

    • kusetustako

      Täyttä hevonpaskaa jälleen kerran. Sivusto nurin vähintään kerran viikossa. Hoitaisivat nuo asiat kerralla kuntoon vaan eipä taida olla halua moiseen.

    • matlockb.

      Minulla toimii hienosti koko ajan. Mmutta olenkin hankkinut V.I.P kortin Minfoon.

    • matlockb.

      Re: Murha.infon tulevaisuus

      ViestiKirjoittaja Kilomies päivämäärä Su Joulu 23, 2012 12:56 am

      Elizzza kirjoitti:Rakas Joulupukki.

      Varjele minfoa hyökkäyksiltä. Anna Rakas Joulupukki sellainen lahja, että pääsee minfoon aina kun haluaa, ettei ole joka toinen päivä tukossa.

      Kiitoooos ja Hyvää Joulua minfon ylläpidolle, kiitos kuluneesta vuodesta ja Hyvää Uutta vuotta!



      Ei sitten ollut enempää kiire päästä minfoilemaan :P
      Kilomies ottaa joutessaan kantaa teknisiin asioihin.
      Sisältöön liittyvät asiat käsittelevät moderaattorit, eikä Kilomies ota kantaa sivuston sisältöön taikka kenenkään yksittäisen käyttäjän kirjotuksiin.


      ---- Sanot ettet ota kantaa yksittäisen käyttäjän kirjoituksiin.

      Mitäs tämä sitten on, Kilopåskå ? Laittele vaan sivuja kuntoon äläkä lässytä tuubaa nössö.

    • Välinpitämättömyyttä

      Jaha, näyttää olevan muillakin ongelmia rekisteröinnissä. Muutama päivä mennyt ja aloin ihmettelemään miksei tunnuksia vahvisteta.

    • Peter_90

      Nostetaanpa vanha ketju ylös.

      Eli olen muutama päivä sitten rekisteröitynyt murhainfoon, mutta tunnusta ei ole aktivoitu. Mitään vahvistusviestiä ei myöskään tullut sähköpostiini, vaikka annoin oikean osoitteen.
      Usein kysytyissä kysymyksissä kerrotaan, että jos tunnusta ei jostain syystä ole aktivoida, niin pitäisi ottaa yhteys ylläpitoon.

      Kysymykseni kuuluu, että miten tuohon ylläpitoon otetaan yhteyttä, kun ei ole tunnusta jolla kirjautua sisään? En löytänyt mitään s-postiosoitetta sivuilta.

    • mutasarajalainen

      Tämä Nils on koko Euroopan tyhmin mode, ja se ei osaa tehdä mitään oikein. Syntyikin persereiän kautta tähän maailmaan. Onhan noita modeja ollut tämän 10 vuotisen historian aikana aika monta, mutta tämän Nilsin kaltaista luuseria ei ole koskaan ollut. Taitaa olla se yksi vajaaälyinen Matlocb nimimerkillä aikanaan kirjoittanut. Sen on saatava päivän bentsoannokset kolminkertaisina, jotta se edes saa silmiään auki. Joten älkää ihmetelkö jos rekkautumiset ja muutakaan jutut euvät onnistu. Jotain hyvääkin löytyy, tuon alemmaksi taso ei voi laskea.

      • Pikku-Lieska

        Tulkitsinko tekstisi oikein, että olet porttikiellossa murhainfossa, vai?


    • JoskaJakunen

      Hyvä esimerkki tämän Nilsin vähä-älyisyydestä on taas nähnyt päivänvalon.
      Siirsi rikosepäilynalaisen jutun kaatopaikalle, kun on kuulemma niin lennokasta (sääntöjen vastaista) kirjoittelua ketjussa.
      Onko toimintansa sitten oikein?

      Murhainfonhan pitäisi olla rikoksiin keskittynyt palsta, missä anonyymit henkilöt luovat sisällön.

      Sääntöjen vastaisesta kirjoittelusta kuuluu antaa banneja, eikä siirtää ketjua, missä on ilmeisen rikoksen käsittelyä, kaatopaikalle.
      Mutta kun tämä helvetin nyhveröNils ei osaa tehdä mitään oikein, ei sitten yhtään mitään.

      Yksi multinikki tekee joka viikko useampia rekisteröintejä uusilla nikeillä, ja jokainen(paitsi Nils) tunnistaa ne jo ensimmäisestä viestistä. Mutta jokainen voi käydä lukemassa palstan säännöt siltä osin mitä sanotaan multinikkeilystä.
      Kyllä tämä älyn jättiläinen sitten laittaa multinikin sitten banniin, kun on ensin antanut sotkea kirjoituksillaan muutaman ketjun. Ja sitten ilmestyy taas uusi multinikki, ja sama tilanne toistuu, ja toistuu, ja toistuu.

      Palstan omistajat tekisivät suuren palveluksen omistamalleen saitille kun lykkäisivät tämän luuseriNilsin kaatopaikalle murhainfosta.

      Kaatopaikalta, Nils, olet tullut, ja kaatopaikalle sinun on mentävä.

      Toisella nimimerkillähän tämä Nils on jo saattanut yhden sivuston haudanlepoon. ollessaan siellä modena.

      Otettiinko Nils/Matlocb henkilö saattohoitajaksi murhainfolle?

      • itkeitkeitke

        Tuolla tyylillä kun päästelet aivopierujasi niin ei ihmekään että bannataan, kaikki annulistit pitäisi bannata myös täältä.


    • 36896276

      Ei Nilsillä ole muuta ongelmaa kuin että hän ei ole ymmärätänyt mitä modena pitää hallita.
      Ei keskusteluja, vaan keskustelijoita.
      Nythän se bussikuskia käsittelevä ketju on suljettu ja siirretty kaatopaikalle.
      Kertoo moden, eli Nilsin, ymmärtämättömyydestä aika paljon.
      Kuitenkin ketju käsittelee nimenomaan rikosta, mistä tätä bussikuskia epäillään.
      Olen samaa mieltä ylläkirjoittaneen kanssa tuosta Nilsin modena olemisesta murhainfossa, täysin sopimaton rajallisen aivotoiminnan johdosta.

      • sepäyllättävää

        Aika usein annulistit ovat samaa mieltä itsensä ja sivupersooniensa kanssa.


    • huipputyhmä

      Kyllä Nilsin rajallinen ymmärrys puskee esille päivästä toiseen.
      Se ei ole huomannut että Lentis on samaa miloonamultinikkeilyä mitä se yksi harrastaa. Ja Lentishän palasi, kun kadonnut muumi poistui.
      Nils oli Lentikselle laittanut viikon bannin, vaikka olisi pitänyt poistaa nimimerkki teksteineen. Tai voihan se olla että Nils todellisuudessa onkin tämä miljoonanikkeilijä.

    • Itkupotkuitku

      Menkää idiootit minfoon itkemään.

    • rubiinijatimantti

      Vaihda vaipat itkujen ja potkujen välissä, tai pyydä hoitajaa vaihtamaan.

      • NäpitIrtiLapsista

        Olet kehityksessäsi ilmeisesti anaalivaiheessa. Se on sama taso, jolle kaikki laistenraiskaajat henkisesti jäävät. Vauva- ja hoitajafantasiasi tunkevat läpi kirjoituksissasi.


    • Murhainfoveteraani

      Ei murha.infon modeissa muuta, mutta heiltä puuttuu nk munat puuttua rasistien vihaöyhötykseen (jotka muuten rikkovat lakia jokseenkin kaikissa EU-maissa). Samat nimimerkit saavat suoltaa vihapuhettaan ja valheitaan, eivätkä modet tee mitään.

      Ennen rasistien invaasiota murha.info oli oikeasti mukava keskustelupaikka, jossa kunnioitettiin muita, nyt se on laskenut homman tasolle, jopa tämän palstan alapuolelle (täällä modet oikeasti puuttuu peliin kunhan viesteistä ilmoittaa).

      • ääripäätpihalleminfosta

        Ja juuri todistit että et lue murhainfoa, rasistit (ja rasmuslaiset myös, kyllä siinä allaoleva on oikeassa) on oikeasti tunkemassa lakia rikkovia juttujaan ja mamuvihaansa joka ikiseen ketjuun. Kaikki on kuulemma mamujen syytä, sekin että suomalainen raiskaa mamulapsen. Uhri oli syypää heidän mukaansa.


      • ReppuliSorsa

        Öö, suomalainen raiskaa mamulapsen? Saisinko edes yhden esimerkin joka tukisi väittämääsi.

        Muista, edes yksi esimerkki siitä kuinka suomalainen on saanut tuomion mamulapsen raiskauksesta.

        Mehän tiedetään oikeudenpöytäkirjoista oikein hyvin että partalapset(20-50v) raiskaa suomalaisia lapsia lähes joka päivä. Mutta vaikka kuinka etsin niin en löytänyt yhtään pöytäkirjaa siitä että suomalainen olisi raiskannut mamulapsen.

        Se on toki suomalaisten syytä että partalapset systemaattisesti raiskaavat suomalaisa lapsia, eiks niin? Plus tietenkin aikuiset suomalaiset naiset mitä partalapset raiskaavat, on suomalaisten syytä.

        Ehkä siinä se pieni ero mikä erottaa suomalaiset eläimistä, ja rasmuslaisista.


        Rasmuslaiset ovat murhainfossa huomattavasti törkeämpiä kuin yksikään natsi.


    • ReppuliSorsa

      Ei pelkästään rasitit ole murhainfoa pilannut, vaan samaa tahtiin lappaa näitä rasmuslaisia tarhapöllöjä sinne. Kaksi idioottiryhmää.
      Onko se keskustelun tasoa nostavaa jos rasmuslaiset saavat unelman täyttymistä hehkuttaa, ja olla lakaisemassa ulkkareiden rikoksia maton alle?
      Nykyään on erinomaista että osataan eritellä ilman kansalaisuutta maassa rötöstelevien rikokset. Suomihan ei tarvitse mitään rikollisten invaasiota maahan. Meillä on rikollisia riittävästi omasta takaa.
      Ja kuten moni silmät auki kulkija on huomannutkin, niin haitat on huomattavasti suuremmat kuin hyöty näiden Suomeen tulleiden elintasopakolaisten kohdalla.
      Mutta miten menee murhainfon modeilla tämä juttu?

      Sallitaan puolin ja toisin ketjuissa kaikki paskanvilejely, ja silloin ketjun aihe lähtee vika raiteille.
      Tämä Nilshän on oikea erityistapaus tuossa asiassa.

      • näinonnäppylähanskat

        Murhainfon pilasi annelistitien märehtely, ei siihen sitten ketään muuta tarvinnutkaan.


    • moraalitonjeesus

      Voi tuota murhainfon Nilsiä. On varmaan 12-15 vuotias, joka sivutoimenaan puristelee finnejään, tai sitten hän on pahasti kehitysvammainen, eli kehari.
      Useimmilla löytyy vasemman jalan saappaasta enemmän aivotoimintaa kuin koko Nilsin suvulta.

    • ggggggggggg

      Veikkaan Nihilistin iäksi alta kymmentä vuotta. Kivekset on vielä kainaloissa.
      Selvissä bannien paikoissa heittelee varoituksia nimimerkeille jotka ovat juuri bannista päässeitä.
      Täysin munaton ääliö. Mistä kiven alta ne on senkin kaivaneet esiin?

      • hhhhhhhhhhhhhhhhh

        Veikkaan annulistien iäksi alta kymmentä vuotta, munasarjat ovat kainaloissa, sitä vanhemmilla taas aivot jalkovälissä.


    • nhtgy

      Haluaisin tietää että onko tuo yläpuolella kirjoittava avohoidossa mieleisiraalasta, vai onko suljetulla osastolla jossa on netin vapaa käyttö?
      Tyyppi jauhaa tuota Ulvila paskaa päivästä toiseen sadoille sivuille ja sivustoille.

      Sairashan hän tietenkin on mutta onko luokiteltu niin pahasti sairaaksi että pysyy lukkojen takana ja lääkityksen aiheuttama kuola valuu suupielestä sekä paska vaippoihin.

    • cmchki

      Siinä on oiva esimerkki mielenterveyspalvelujen säästöistä. Kotonaan se on pilleripurkin vieressä, mutta kun ei se ota niitä tärkeitä pillereitä, niin pönttö on sekaisin kokoajan.

      20-30 vuotta taaksepäin hän olisi ollut lepositeissä suljetulla osastolla kuola suun pielestä valuen.

    • cmchki

      Kas vain. Johan murhainfon ylläpito on herännyt, ja herättäneet kadoksissa olleen Kyöpelinkin. Kait he huomasivat että tämä munaton Nils on pelkkä tyhmä nilkki, jonka elämää hallitsee bentsot, ja aivotoimintaa ei ole ollut vuosiin.
      Jos tämä Nils saa jatkaa murhainfossa, niin se on vuosi eteenpäin ja sivusto on kuopattu.
      Sillähän on paljon kokemusta sivustojen alasajosta ollessaan moderaattorina.

      • voihanräkäklimppi

        Monella annelistilla ainakin on kokemusta, Juutas Käriäinen naurettiin sivustoilta pois missä ikinä kävikään, Susku naurettiin pois iltalehden uutsiosioita peuhaamasta, nykyään minfo on hiljainen juurikin annelsitien pelin ansiosta ja mitä parasta, porukka tappelee nyt vain itsensä kanssa, lieneekö Nils annelistien miljuunas multinikki Schumin kanssa, buaaahhahhahaaaaaa.


      • 12345654321

        Huonosti ennustettu. Nils näyttää jatkavan tasaisen varmasti.


    • enminämuttanemuutavaan

      Onko, murhainfo tai joku annelisti saanut sanktioita, leväperäisestä kirjoittelusta???!! Jippii. Oli jo aikakin.

      • PieniLiekki

        Et taida osata meille muille edes perustella, mikä on annelistin määritelmä, vai osaatko? Olen yrittänyt useammalta Annelin kiusaajalta kysyä, mitä annelisti tarkoittaa, mutta eivät he ole osanneet kysymykseen vastata.


      • hyrrällesukua

        Mä luulen, että kyseessä on vain yksi vinksahtanut. Muut ovat jo toipuneet ja unohtaneet koko jutun, vain tuon yhden levy pyörii paikallaan.


      • pikkulieauerska
        PieniLiekki kirjoitti:

        Et taida osata meille muille edes perustella, mikä on annelistin määritelmä, vai osaatko? Olen yrittänyt useammalta Annelin kiusaajalta kysyä, mitä annelisti tarkoittaa, mutta eivät he ole osanneet kysymykseen vastata.

        Katso peiliin niin näet annulistin.


      • PieniLiekki
        pikkulieauerska kirjoitti:

        Katso peiliin niin näet annulistin.

        Jostain syystä, kun katson peiliin, näen bulldogin, vaikka en edes omista koiraa. Miltä sinä näytät, kun katsot peiliin?


    • dkjhsusias

      Pysykää annelistit siellä Murhainfon ulvilapuolella vaan, älkää nyt tulko muualle häritsemään ja hengitysilmaa pilaamaan. Eikö sana kuulu, vaiko eikö sitä ymmärretä???!!

      • kostoko.elää

        Helvetistäkö tämä komentelija möykkää?


    • mutiaisetpois

      Arabianrannassa Helsingissä on jouluaattona surmattu 7-vuotias poika teräasella. Tekijä on lapsen eno. Eilen illalla TV:ssä sanottiin, että tekijä eli epäilty on maahanmuuttajia, jota heti epäilin, että suomlainen tuskin on. Taasen kysyn miksi näitä maahanmuuttajia otetaan tänne? kun eivät kunnolla ole vaan riesaksi tulevat. Tappoja ja raiskauksia mm. Oulussa ja Turussa. huh, huh,,, Herätkää päättäjät mitä tulisi teidän tehdä. Rajat kiinni ja ulkomaalaiset pois Suomesta. Eilen päätin, että en enää käy mutiaisten pizzapaikoissakaan enää syömässä. On tämä sen verran ikävä juttu.

      • ihmejagumma

        Minä olen ollut mutiais pizzalakossa jo vuodesta 2015, sain jo silloin näistä riehumisista tarpeeksi.
        Suvun mustalammas nirhasi kostoksi? Mitään outoa ole että otti heikoimman millä uhota.


    • Anonyymi

      Onkohan täällä enää ketään joka voisi vastata tuosta rekisteröinnistä sinne foorumille ? Rekisteröidyin sinne ja jäin oottamaan sähköpostiin vahvistusta . Oon oottanu sitä aika kauan ja unohdinkin sen ja kirjauduin sinne sisään ja käyttäjätunnustoimi. Pitääkö minun nyt vielä odottaa sitä vahvistusta sähköpostiin vai onko minut jo hyväksytty sinne? En ole mitään kirjoittanut minnekään .

      • Anonyymi

        Ei sieltä mitään vahvistussähköpostia tule. Jos pääset kirjautumaan tunnuksillasi foorumille, niin siitä vaan kirjoittelemaan itsellesi mielekkäistä aiheista.


    • Anonyymi

      murhainfossa on pesiytyneenä narsismi.

      Nikin kyllä saa mutta heti ensimmäisen asiallisen kommentin jäljiltä saattaa paukkua määräaikainen banni, kyse on vallankäytöstä.

      Muutama vinksahtanut vääräleukainen kirjoittaja puolestan saa avoimesti pilkata muita kirjoittajia moderoinnin siihen puuttumatta.

      Täysin narsistien pelikenttää, suomi24 paljon asiallisempi.

      • Anonyymi

        Siellä poistavat viestejä ihme perusteilla, vaikka toiset kirjoittaa aivan vastaavaa tai pahempaa ja selviä valheita jatkuvasti. Riippuu varmaankin onko moden suosisossa, samaa mieltä tai mode itse eri nimimerkeillä. Jotkut suoltaa samaa sontaa kk ja vuodesta toiseen kompaten itseään eri nimimerkeillä, joku asiallinen yrittää välissä oikaista. Mennyt samanlaiseksi kuin ylilauta ja samat kirjoittajatkin, osa vielä vauva-palstallakin, ei tulisi mieleenkään kirjautua sinne.


    • Anonyymi

      Multinikkeilijät kasvattaa jonoja koska pitää saada aina vähintään viisi varanikkiä joikaseen aloitukseen.

    • Anonyymi

      Murhainfo on järkyttävän paska palsta ja sen modet maailman paskimmat.

      • Anonyymi

        Onhan sillä ja onollut oma roolinsa kun suomalaisille on kpetettu sisään ajoa digimaailman ajattelutapaan.
        Ennen kirjoitettiinvain vessanseiniin, nyt vessanseinien sisältö on laajemmassa levityksessä.


      • Anonyymi

        Eniten huvittaa multinikkeilijät ja hierarkian mustikset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eniten huvittaa multinikkeilijät ja hierarkian mustikset.

        Hierarkian mustikset? Värioppi on tietysti aika hankala erottelija. Jos mustikset kuitenkin on valkohattuja?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe