Turhimmat aselupaperusteet

niitähän riittää

Jaahas. Sateinen kesä on saanut asehörhöjen kaartin aivan sekaisin ja palstan on vallanneet perinteiset änkyttäjät. Palautetaanpa vähän totuuksia näiden asehörhöjen mieleen.

Turhimmat aselupaperusteet:

1. "Aseharrastus": kiiluvasilmäiset hörhöt hiplaavat aseitaan, valokuvaavat niitä, poseeraavat niiden kanssa, uhoavat NRA:ta ja 2nd amendmenttia ja saattavat posautella tölkin tai kaksi joskus. Turhista turhinta tuubaa. POIS!

2. Asekeräily: sama kuin yllä, mutta vaarallisuus potenssiin kymmenen. Tälle ihmeväelle kun annetaan lupia jopa ERVA-kalustoon kuten sarjatuliaseisiin. Perusteena tällekin niinkin hieno ajatus kuin keräily.... voihan jumaliste, onko turhempaa olemassakaan. POIS!

3. Kasa-ammunta: tuunaillaan pyssyjä ja ammutaan ruuvipenkistä pientä kasaa. Ei minkään valtakunnan hyötyä eikä minkäänlaista perustetta saada omistaa vaarallisia tuliaseita. POIS!

4. Urheiluammunta: no mikä ihme tämä on? Posautellaan pyssyillä jonkun ihmeen kilpailun takia. Aivan sama tuleeko menestystä vai ei, mutta mikään peruste ei moinen ole tuliaseiden hallussapidolle. POIS!

5. Reserviläisyys: ramboleikkejä ampuradalla mahdollisimman taktisissa vermeissä, vänkkäillään militia-haaveille ja kuvitellaan olevansa joku valtakunnan tuki ja turva. Useimmat tuntuu vielä olevan yli-ikäisiä möhömahoja joilla ei ole sijoitusta taistelujoukkoon ollutkaan vuosikymmeniin, jos edes alkuunsakaan. Kyllä kruunu hoitaa asekoulutuksen niille, keiden katsoo sitä tarvitsevan. POIS!!

6. Metsästys: siinä ja siinä. Voisi olla hyvä määrätä kaikille metsästäjille pakolliseksi metsästysjousen käytön ainakin alkuun. Muutettakoon lainsäädäntö niin, että jousen käyttö sallittakoon myös isompaa riistaa vastaan kuten ulkomailla, kunhan vaan jouleja riittää aseessa. Ensimmäiset 5 vuotta kun metsästäisi jousella todistetulla menestyksellä, niin osoittaisi ainakin todellista viehtymystä siihen touhuun jolloin tuliasetta (vain pulttilukko tai taittuva) voisi ehkä harkita. Pelkästään aseista kiinnostuneen roskaväen tämä ainakin siivoisi pois heti alkuunsa.

Näillä mennään.

33

407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asehiplari

      Jatka menestyksekästä lääkekuuriasi, niin voit vielä päästä eduskuntaan.

    • Aaahhhh.. ase...

      Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....Löpsö löpsö löpsö löpsö löpsö aah, ase....

    • aseen vastustaja

      juu... ase tuleekin työntää SYVÄLLE PERSEESEEN .... ai että se tekee hyvää kun kuvittelee univormupukuisen SOTILAAN siihen taakse alistamaan... Ahhh.. niin kamalaa ja niin ihanaa...

      NÄILLE ASEITA LISÄÄ!

    • Psykologiset

      testit nettikirjoittelijoille pakollisiksi. Vakava asefobia tarvitsee lääkehoitoa.

    • häh hähh hääh

      hyvä aloitus kertakaikkiaan, noin nopeasti sai asehörhöt taas paniikkiin.

      • Big Panique

        Joo. Kamala paniikki iski.

        Lähden tästä upottamaan aseeni lähimpään järveen.


    • Reservisti

      Aivan kauhia vapina iski kun tuollaista ehdotellaan juu!
      Olenhan niin epäsosiaalinen ja yhteiskunnan vihollinen kun omistan aseita...

    • Eikö kaikki

      stalinistit olekaan vielä kuolleet, kun tänne kirjoittelevat?

    • minä persu

      Asehörhöiltä aseet pois, niin maailma puhdistuu

    • Yyber Löitnant

      Nimenomaan Asehörhöiltä vastustajilta puukot pois ja pelonhallinta kurssille! :D

      • Teemu Tulijo

        Onko tulityökurssin suorittamisesta etua haettaessa lupaa ensimäiselle tulivoimaiselle tuliaseelle?


    • Pelit santaan

      Aivan, aivan kuunneltu on.. ja tökitty on. Ja käsiaseistahan ei tätä nykyä myydessä saakkaan rahaa tai vastaavaa pitää maksaa , että otetaan tämä kapistus myytäväksi. Toteamus myy sinne mistä saat mahdollisimman paljon kun rata-amuntaan tarkoitettu mutka ei kellenkään kelpaa ja pitäis jotain saada kun hankkiessakin on maksannu kaikkinensa 10.000 sin patuunien holkkien suun muuta näin saa ainakin urheiluammunnan ja reserviläis ammunnan päätökseen jos ei niin kunniakkaasti amen.

    • nallintappaja

      Isäni sotamitaleita kiillottelen. Huomenna muutama maastopuvun rintaan ja ampumaradalle p-automaatilla räiskimään. Onneksi sinne tulee myös Sarjatuli-Arska, joten meteliä piisaa ja hylsyt lentääääää..........Tulkaapa kuuntelemaan niin pelko karisee pissin mukana sinne housun lahkeeseen.

      • Onneksi te vihervasurihomppelit ette saa aselupia vaan lupia myönnetään terveille ihmisille.


    • itse olen persu

      terveet senkun vähenee, kun aselaki on päivitetty, hyytyy pikkuhiljaa asehörhöjen hiekkalaatikko leikit, kun ei laatikoon enää löydy leikkijöitä.
      Tervepäiset kun ei aseista välitä.

      • Von Ars

        Piti vissiin olla että TERVApäiset kun ei aseista välitä!? :DDDDDDD


      • Mitenon?

        Saatko orgasmin joka kerta kun ajattelet "asehörhö" ja kiiruhdat kirjoittamaan tuon lempisanasi tänne?


    • wisoofr

      Ensimmäistä kertaa elämässä toivon, että keskustelupalstoilla käytettäisiin omia nimi. Tämä "asehörhöä" henkilölle pitäisi soittaa ammattiapua ja potkia pois häiriköimästä asiallista foorumia. VALVOJA? VOITKO TEHDÄ JOTAIN?

      Alkaa oikeasti häiritsemään tämä haukkuminen aseenomistajia kohtaan. Emme ole rikollisia tai sairaita ihmisiä..poikkeuksia löytyy. Itse olen 22 vuotta ja todella tuntuu pahalta lukea tuolaista tekstiä.

      Terveisin rauhaa rakastava nuorimies.

      • Tavallinen tapaus

        Tämä herra "asehörhö" on golfin pelaaja, ja tämän palstan narri. Koemme myötähäpeää hänestä, mutta joka palstalla tuntuu olevan vastaavia tapauksia.


      • katusoturi

        Kai sinulla on Facefook-tili? Jos ei ole, niin olet mahdollinen massamurhaaja, sinulla ei ole ystäviä, ja lisäksi olet muutenkin aika epäilyttävä tapaus. :-)

        http://www.iltalehti.fi/digi/2012080715927705_du.shtml

        ps. Palstan asehörhö -trolli on joku ressukka joka ei ole saanut mitään aikaan elämässään, ja on katkera niille joilla on mielenkiintoinen elämä ja hyvät harrastukset. Johonkin se turhautuminen pitää tietysti purkaa. Tietenkään kyseisen vajakin juttuja ei ole tänne pakko tulla lukemaan.


    • tällasta tänään

      Oikein mieltä lämmittää asehörhöjen hönöily, on mennyt jauhopussi hörhöiltä täysin sekaisin. Ei paljoa hämmenstä tarvittu, niin kaikki kommentit käsittelee vain minun persoonaa, tai mitä nyt haluan asehörhöille milloinkin esittää.

      Siinä puhun täyttä faktaa, kun sanon asehörhöjen olevat tyhmintä kansanosaa, senhän näkee jokainen, vaikka mikä provo, niin mato nielaistaan syvälle heti ja vinkuminen alkaa, heh.
      Tämä on paras palsta ikinä, missään en ole näin tyhmää porukkaa kohdannut.

      Eipä juuri aseista puhutat tällä palstalla lainkaan ja sehän on hyvä. Vieroitukshoito asehörhöille näyttää tehoavan mainiosti, golf näyttää olevan nykyään hörhöjen kiinnostus numero yksi, sehän ei paljoa eroa tyhmyydessään tuosta asehörhöydestä, niin asian voi ymmärtää hyvinkin.

      Nyt onkin viikonloppu tulossa ja se on hörhöille vaarallista aikaa, maanantaina on taas monia pikku uutisia, kuinka hörhöt ryypättyään puukottavat kaverinsa hengiltä, kun eivät kerkiä asekaapeista mutkia hakemaan, niin ne aseet vähän kuitenkin vähenee. Tämän palstan porukalta taitaa aika mennä pohdiskellessa, kuka pelaa golfia, vai pelaako se sittenkin tennistä???????

      • -

        Aseista puhutaan tuolla muualla.

        Täällä käydään lähinnä analysoimassa sinun höpsöä persoonaasi.


      • Jees Man

        Kyllähän olet turhaan täällä mesonnut! :D Tällä sun asehörhö jutulla ei oikeasti ole mitään vaikutusta ja todellakin ne oikeat asekeskustelut niiden kesken jotka harastaa jotakin ammunnan saralla, olkoon metsästys tai savikiekot on aivan muualla kuin täällä sivareiden keskustelupalstalla, mutta hauskahan se on provoilla takasin teitä aseahdistuneita HÖRHÖJÄ! :DDDDD

        Jatketaan samaan malliin, kylä tänne tuubaa mahtuu puolin ja toisin! ;)


    • 535ddaff

      Jos näkisin tämän provopellen niin käyttäytyisin samantien, kuin hän on meidät kuvaillut. Hakkaisin naaman niin pa****, että oksat vittuun. Muuten en väkivallasta pidä.

      • niinhän se on

        Aseet lisää väkivaltaa, kuten tämäkin viesti todistaa. Et sentään ammuskelua suunnittele?


      • Riippuu mistä roikku
        niinhän se on kirjoitti:

        Aseet lisää väkivaltaa, kuten tämäkin viesti todistaa. Et sentään ammuskelua suunnittele?

        Mutta eikö väkivalta ole nykyään hyväksyttävää, kunhan siihen ei liity ampuma-asetta?

        Katso vaikka lätkämatsi tms. niin tajuat.


    • rrikle

      Joo ja toi autolla tappaminen varsinkin huumehörhönä on erityisen hyväksyttyä josta pääsee pienellä sakolla ja ehdonalaisella ja kortin saa pian takaisin tappovälineeseen. Myös ellet osaa hahmottaa mikä on vaarallista liikenteessä on erityisen lieventävä asia liikenne tapon tapahtuessa.

    • Asialupa

      Turhia aselupia ei ole olemassa, koska luvan saa vain asiallisilla perusteilla.

    • Hyvin sä vedät

      Hyvä flamethrover! Onkos sulla muuten (asekeräily)lupaa moiseen ;)

      Ei se joka lupia (viranomaisilta) anelee, tarvitse asetta mihinkään!

      Kuten hyvin tiedät veliseni, me jotka emme pyydä vaan otamme. Saamme kyllä haluamamme kaluston byrokraattipelleistä välittämättä.

      Turhat "harrastaja"pellet sopii karsia aseiden omistajista.
      Meille ammatirikollisille ase on työkalu! Ja tarpeellinen sellainen!
      Lupia emme ano!
      Aseen hankimme aina tarvittaessa.

      Ja niitä löytyy aina.

    • Niinpä...

      Aseen tarvitseva tosiaan saa sellaisen melko helpolla.

      Vähänkin enemmän aseisiin ja metallitöihin perehtynyt tyyppi osaa itse valmistaa ampuma-aseen, jos viitsii nähdä vaivaa.

      Minäkin osaisin rakentaa aseen. Olenko potentiaalinen uhka ympäristölleni, koska on tällainen taito? Tulkaa kalauttamaan minut hengiltä.

    • Hyviä uutisia

      Asehörhöt onkin jo jutuista päätellen turhautuneita ja se on hyvä asia. Siitä voikin alkaa muhia päätös aseesta luopumiseen. lisää painetta vaan asehörhöihin, pikkasen tiukennusta lakiin ja moni asehörhö luovuttaa.
      Nythän viranomaiset ovat kohta saaneet valmiiksi ja toimintaan uuden sähköisen rekisterinsä, Vitjan. Se tulee helpottamaan järjestyksen pitoa, koska se näyttää realiaikaisesti rikosakkoja myöten asehörhöjen tilanteen ja näin auttaa poliisia aselupien peruuttamisissa.

      • Eipä hätää,

        sillä vaikka aseita pelkäävien tonttujen ääretön tyhmyys ja pohjaton asiantuntemattomuus tosiaan aika-ajoin turhauttaa, niin toki me ampujat ja metsästäjät jaksamme vielä taistella laillisten aseiden puolesta.

        Asehörhöjä me emme tunne... Ilmeisesti ne ovat niitä tietämättömiä aseiden vastustajia?

        Kaikki vitjat saa unohtaa, sillä kunnon aseharrastaja ei sakkoja saa. Eli jos sinua ruuhkassa tien päällä harmittaa kun joku ajaa suurinta sallittua nopeutta eikä kaahaa, niin siinä menee aseharrastaja.

        Vaan onhan se mukava fiilis jos sinulla ei ole laillista asetta, niin voit kaahailla melkoisen vapaasti, haastaa baarissa riitaa ja piestä akkasi ja mukulasi sekä kulkea kylillä puukko taskussa ja poliisi vain kumartaa tavatessaan.

        Kivat sulle ja näkemiin.


      • -
        Eipä hätää, kirjoitti:

        sillä vaikka aseita pelkäävien tonttujen ääretön tyhmyys ja pohjaton asiantuntemattomuus tosiaan aika-ajoin turhauttaa, niin toki me ampujat ja metsästäjät jaksamme vielä taistella laillisten aseiden puolesta.

        Asehörhöjä me emme tunne... Ilmeisesti ne ovat niitä tietämättömiä aseiden vastustajia?

        Kaikki vitjat saa unohtaa, sillä kunnon aseharrastaja ei sakkoja saa. Eli jos sinua ruuhkassa tien päällä harmittaa kun joku ajaa suurinta sallittua nopeutta eikä kaahaa, niin siinä menee aseharrastaja.

        Vaan onhan se mukava fiilis jos sinulla ei ole laillista asetta, niin voit kaahailla melkoisen vapaasti, haastaa baarissa riitaa ja piestä akkasi ja mukulasi sekä kulkea kylillä puukko taskussa ja poliisi vain kumartaa tavatessaan.

        Kivat sulle ja näkemiin.

        Tämän hörhösankarin asehörhöt ovat hänen päänsä sisällä.

        Tiedämme hänen tarvitsevan apua, mutta netin kautta emme valitettavasti voi auttaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8326
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe