Kiitos lomaosakas

Ilmaislomailija

Kävimme puolison kanssa esittelyssä, saimme lahjakortin emmekä ostaneet mitään. Teidän osakkaiden pussistahan nämä lahjakortit maksetaan, olemmekin viettäneet jo neljä viikonloppulomaa näillä lahjakorteilla suomessa, lisäksi olemme toisen yrityksen kautta saaneet satasella lahjakortteja tavarataloon. Nyt saatiin lahjakortti jolla voimme käydä lähikylpylässä noin kolmasti kylpemässä teidän piikkiin. Kiitos osakas. Ja meille voi soittaa kyllä jälleen ensivuonna, tulemme kyllä esittelyyn.

8

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :-)

      ;-)

    • Niin joo

      Mitäpä muuta johtajalle kuuluu? Yksi tuttu harrastaa samaa, tosin joutuu siinä melko paljon näkemään vaivaakin kun pitää ympäri Suomea reissata kohteiden väliä. Ehkä se jollekin kauppamatkustajalle sopii tai basistille...tai rinkkamatkaajalle.

      • :-)

        ;-)


      • IlmaisLomailija

        No eipä kummempia kuulu tosiaan. Meillä on siinä mielessä kätevä tilanne että naapurikaupungista muutaman kilometrin päästä löytyy kaksi RCI välityksiä tekevää firmaa, en näiden takia kyllä pidemmälle jaksaisi ajella.


    • Fiksu juttu

      Harva nimittäin muistaa kiittää.

    • visitori

      Tarkistin oikein yhtiövastikkeen perustan eikä siellä ole ao. kuluja; oisko sitten niin että Holiday Club maksaa viulut?

    • Ilmaislomailija

      Kiitän nyt jälleen teitä arvoisat osakkaat. Esittelyssä käytiin ja satasen kortin kanssa pois. Oli kyllä kova myyjä, melkein sai vakuuttuneeksi että lomaosake on mun juttu, mutta ei sitten kuitenkaan. No sitä on mukava miettiä kun käyn kylpylässä ilmaislipulla rentouttamassa hartioitani. Aika jännä että aikalailla vuosi on siitä kun edellisessä esittelyssä käytiin, kuinkahan on, vieläkö kutsuvat? Mukavahan siellä oli piipahtaa, alkavat olla jo myyjätkin tuttuja naamaltaa ja yksi myyjä tunnisti meidätkin.

    • olet sielunkumppani

      Mä viljelen mun ruuat ite, melkein kaikki mitä syön. Loput mitä en voi ite kasvattaa dyykkaan kauppojen roskiksita. Maksakaa te muut vain marketeista ostavat ruuassanne mainostamiskulut TV:ssä, lehdissä, radiossa ja netissä. Meikä on vapaamatkustaja, en maksa. Taitaa olla tämän keskustelun aloittaja mun sukulaissielu..mitäs sitä nyt lomailustaan maksamaan, antaa markkinoijan maksaa kuten S ja K-ryhmäkin maksattaa mainostamisen ruuanhinnassa. Joku vois sanoa mua köyhäksi tai kitupiikiksi, niin vaimo sano viimesisinä sanoinaan kun otti ja lähti...sain toki postikortin Santorinilta jossa sama oli kirjoitettu ihan kynällä. Mä käyn muuten kaikissa pankkien ja muitten laitosten kahvitilaisuuksissa, otan oman termarinkin mukaan ja säilytysrasioita ylimääräisille kakkupaloille, voi että näitä kissanristiäisiä suomessa riittää. Kyl mulla kelpaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe