Lomaosake-esittelyssä

Holiday Clubilla

Myyjä mielisteli minkä ehti mutta jätti kertomatta tärkeitä asioita osakkuudesta. Mm. sellaisen pikkujutun, että RCI-jäsenyys on uusittava vuosittain ja se maksaa. Ei tullut kauppoja.

5

292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiainakaankoffia

      Ne myyjät on saaneet niin kovan mankelikoulutuksen että jotkut ostaa osakkeen päästäkseen sieltä ulos suht ehjänä. Onhan niissä se peruutusaika, yleensä ne soittelee perään ja kyselee että sovitaanko hieman pienempi kuukausi veloitus vai mikä tässä mättää.

      Siellä on vallalla aivan väärä myyntikulttuuri, mikä ei istu suomalaiseen luonteeseen. Tutustua et saa rauhassa, vaan aina vedotaan kovaan kysyntään minkä takia kaupat on tehtävä heti, muuten et ehkä saa. Siinä jo valmiiksi syyllistetään että hei" oletko vähän tyhmä, kaupat pitää päättää nyt tältä istumalta".

      Kyseessä kuitenkin aika hintava hankinta, mitä olisi syytä saada pohtia kaikessa rauhassa. On aivan eri asia kun käyt ostamassa sen lenkin lähikaupasta tai makitan rautakaupasta verrattuna sata-tuhatkertaisesti kalliimpaan loma osakkeeseen.

      Sitten tuosta koko osake käsitteestä mikä on harhaanjohtava, osake tuottaa haltijallensa arvon nousua, mitä ko.osake tuottaa, oikeuden käydä omistamillaan viikoilla lisänä yhtiövastike (vuosittaiset jäsenmaksut vaihtomaksut )mistä tietysti voi laistaa kun ei liity mihinkään järjestelmiin. Arvon nousu negatiivista minkä myyjät kääntää että tämän hinta nousee, sijoitus on hyvä.

      Tähän pitäisi jonkun jo puuttua
      Menee laittomuuden puolelle kun myyjän taholta esitetään arvon nousua vaikka ne kyllä tietää totuuden että se ei totisesti tule tuottamaan mitään..Toisaalta myyvät yksityisetkin homeisia omakotitaloja, tilanne on silti melko lailla erilainen kun Holiday Club on sentään instituutti alallaan ja myyvät tuotteita väärillä tiedoilla asiakkaille, eli siis puhuvat bullshittiä.

    • parempia asiakkaita

      jos ei ole vara maksaa satasen maksua vuosittain niin ei ole varaa ostaa myöskään loma-osaketta. Kai nyt sentään vastike tuli selväksi ja lomaosakkeen voin omistaa ilman RCI jäsenmaksua myös.

    • eikovinhyväsijoitus

      Jäsenyyden lisäksi tulevat vuosittaiset vaihtomaksut kohteeseen, points systeemiä en tunne tarpeeksi mutta kuulemani mukaan se ei sovellu kalleutensa vuoksi kuin elämän tapa matkustajalle jotka elää matkustaakseen.

    • cd<v

      jos ei ole vara maksaa satasen maksua vuosittain niin ei ole varaa ostaa myöskään loma-osaketta. Kai nyt sentään vastike tuli selväksi ja lomaosakkeen voin omistaa ilman RCI jäsenmaksua myös.

    • pois sateesta

      Kannattaa kysyä tarkasti kaikista asioista niin ei tuu yllätyksiä. Jos käyt lomalla usein, joko kotimaassa ja / tai ulkomailla vuoden sisällä viikko-osakkuus on ok silloin..Voithan vuokrata viikkoasi myös, jos et itse juuri silloin pääse, saat siitä omalle vaihtoviikolle tärvyyrahhaa..:)

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      130
      9962
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2901
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      178
      2690
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1518
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe