Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

häiriö Feng shuin virtauksessa?

fengshuittapolvessa

Osaako joku sanoa, että onko kaikki ok vai joku mättää, mutta yhtenä päivänä tuntui että Feng shuin virtaus olisi ollut katkonaista ja meni eri suuntiin mitä tavallisesti?

Ei muuten, mutta huomasin noin lattilämmitetyllä jalkalattialla päällä kulkiessani että kummasti viettää ajattelua tiettyyn suuntaan kun aikaisemmin oli vienyt toisaalle ja tuntunut vetoisammallekin.
Arkipäivä oli tietty eri kuin edellisellä kerralla keskiviikkona, mutta kellonaika oli sama ainakin neljän tunnin tarkkuudella päinvastaiseen suuntaan. Vuosimallin 2009 Sonny tauluTv oli pois päältä Full-HD:na kummallakin kertaa, joten sen Eko-virransäästötila tuskin vaikutti virtauksiin.

Meillä on kyllä nuo Feng shuin kotivahvistimet ja toistimet seinäasennuksina, joilla sen kantomatka pitäisi pidentyä aina 30 metriin ja virtaus vahvistua, mutta miten lieneekö on, toimii tai ei, kun merkkivalo ei näytä ja neiti aika ei kerro?

Nimim. onko ratkaisua vai ei tä?

4

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vesa-Masa Loiro

      Olet sitten tätä tullut kirjoittelemaan kaksi minuuttia vaille kaksi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä? Miten voi miettiä Feng shuin kaltaista "amerikkalainen unelma minun olohuoneessani"-elitismi-ilmiötä, kun jotkut asuvat pienten kuntien homeisissa vuokra-asunnoissa ja vetävät vyötä vuosi vuodelta kireämmälle? Olen käytännön ihminen ja opiskeleva insinööri, enkä ymmärrä näitä aasialaisia hyvinvointi-illuusioita, ei ole mitään syytä väittää olevan mitään asunnon sisällä olevia tasapainovirtauksia. Pääsi sisältä löytyvät perimmäiset syyt, miksi kuvittelet huonekalujesi ja asuntosi synergian vaikuttavan elämääsi.

      Olen pahoillani, että tulin esittämään provosoivia mielipiteitäni kirjoitukseesi, jossa hait selvästi vastausta ongelmaasi. En väheksy ongelmasi vaikutusta itseesi tai yritä väittää olevani parempi tai viisaampi ihminen missään suhteessa. Jos vain tekisit matkan siihen kuka olet ihmisenä, voisit napsauttaa ajattelusi ulos tämän kaltaisesta ajattelusta ja suunnata voimavarasi ympäröivän maailman ja yhteskunnan kehittämiseen yksilönä. Kaikkea hyvää!

      • Hullu Puutarhuri

        Ignooratkaa elämäntapaskeptikoiden propaganda. Insinöörejähän ne pahimmat ovatkin. :)

        Ihminen on (erityisesti länsimaisen) sivilisaation aikana hukannut lähes kaiken herkkyytensä ns. yliaistilliselle informaatiolle.

        Vaikka skeptikot haluaisivatkin tuomita kaikki uskonnot, elämänkatsomukset, joogat, akupunktion, meditaation jne. hyökkäävät he useimmiten juuri helpoimpia kohteita vastaan kuten Feng Shui tai vaikka homeopatia.
        Niissä kun on perinteisen suomalaisen äijämiehen ja/tai vahvasti aivopestyn korkeasti koulutetun vaikea nähdä pientäkään totuuden jyvää.

        Elämä on ikuinen, yksi ihmiselämä vain lyhyt hetki. Inkarnaation kautta on mahdollista elää ja kehittyä sieluna (ihmiselämään nähden) äärettömältä tuntuvan ajan.
        Se mahdollistaa sen että meitä on täällä maapallolla inkarnoituneena eri ikäisiä ja eri kehitysvaiheissa olevia sieluja.
        Joihinkin kehitysvaiheisiin ei vain kuulu henkisyys ja ns. yliluonnollisina pidetyt asiat, energiat yms. kuten vaikkapa juuri Feng Shui.

        Itsekään en asiaa (vielä) harrasta mutta saatanpa alkaa juuri nyt. Koska aihe tuntuu olevan perusäijille niin hankala / naurettava niin veikkaan että itse viihtyisin sen parissa mainiosti. En muutenkaan siedä usein sovinistisia ja rasistisia äijämiehiä.

        Jos te kaikki Feng Shuin tuomitsevat miettisitte _edes_ pienen hetken asiaa niin saattaisitte tekin ymmärtää jotain.

        Eikö siitä ole ihan tiedepiireissäkin yksimielisyys että KAIKKI on energiaa?
        Kiinteä materia värähtelee vain hitaammin kuin vähemmän kiinteä jne.

        Siitä on hyvä lähteä...


    • 風水

      不應該是背對著門,有人能想出意外。風水是一種心理

    • Hullu Puutarhuri

      Oliko tämäkin provo? Vähän veikkaan että kukaan Feng Shuita harrastava ei änge huonetta täyteen elektroniikkaa ja käytä sitä sitten lähtökohtana Feng Shui harrastukselle.

      Toisaalta sitä järjestelmää voi ja kannattaakin soveltaa myös arjessa, eikä suunnitella vain yhtä sille dedikoitua huonetta missä olisi hyvä olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2087
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      19
      1677
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1433
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1348
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe