rajoittaako sananvapautta

jallujalamari

Ajokoirajärjestön hallitus oli tehnyt päätöksen, että nimimerkillä kirjoittelu loppuu ja vain jäsenet saavat kirjoittaa omalla nimellä.

Suurin osa jäsenistä pitää päätöstä hunona ja sananvapauteen kajoavana. Osa sitä mieltä, että olisi pitänyt käsitellä vuosikokouksessa.

Sikäli mielenkiintoista kun yritetään värvätä jäseniä lisää, niin heti yritetään panna jauhot suuhun ja rajoittaa sanan käyttämistä, panna suut tukkoon, vain valittujen sana kelpaa.

Useita nimimerkillä kirjoittajia on vuodattanut nimensä julkisuuteen, vaikka olisivat voineet kirjoittaa koko ajan omalla nimellä. Nyt he kannattavat nimien julkaisua, ainakin osa heistä. Todella merkillistä logiikkaa

15

65

Vastaukset

 • ;(

 • Minusta se on aivan järkevä sääntö. Provoilut ainakin loppuisivat. Täälläkin saisi päteä sellainen kirjoitusoikeus.

 • Selasin juuri Ajokokoirajärjestön keskustelupalstaa ja siellä on hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Ne, jotka hehkuttivat uutta systeemiä hyväksi, eivät itse uskalla kirjoittaa sinne, vaikka kirjoittivat nimimerkillä ahkerasti ja antoivat tiedon siitä, kuka on nimimerkin takana. Merkillistä tai jotain kaksinaamaisuutta.

 • Ehkä joku tai jotkut eivät kestäneet vapaata sanaa.

 • Jos arvostelijoiden sanat ovat sarvipäitä totuudessa, niin vaikea sitä on kenenkään kestää. Totta kai tulee aiheetonta ilkeämielistä arvosteluakin, jota ei saisi olla.

 • koko päivän olen taas kuunnellut ajokoirien ulinaa naapuritontilla.

  en tiä onkio siellä kymmenen vaiko enemmän ulisijaa mutta pakko sanoa että koiraihmiset eivät kyllä ole sieltä välkyimmästä päästä.

  kaikilla sama jokin tunnistamaton pöljyystauti.

  • Koiranpitokielto sellaisille. Soita ihmeessä eläinsuojeluviranomaiset tarkistamaan koirien hyvinvointi. Selkeästi koirilla valtava stressi. Asuu koira sitten maalla tai on metsästyskoira, niin sillä on yhtä lailla oikeus saada sopivasti liikuntaa ja seuraa kuin kaupungeissa asuvilla muun tyyppisillä koirilla.


 • Miksi teillä on niin korkea kynnyt järjestää apua eläimelle. Eläinsuojelu on paikka jonne voi laittaa viestin myös nimettömänä, jos pelottaa niin kovasti. Pitää älytä, ettei eläin osaa hakea itse apua.

 • meillä myös naapurin pihalta kuuluu pikkulintujen sirkutus ja lasten kiljumista. soitan heti sosiaaliviranomaisille ja bird lifeen. siellä varmaan rääkätään lapsia ja pikkulintuja!

 • En pidä yli 2 vuotiaista lapsista.
  Nykyajan lapsille ei suurimmaksi osaksi kerrota mikä on sallittua, mikä ei.
  Vanhemmat elävät siinä uskossa, ettäkaikki muut ijmiset ovat ihastunet heidän lapsiinsa. niin ei todellakaan ole.
  Inhoan lasten rääkäyksiä ja meteliä, josta ei pääse eroon, eii des kaupassa.
  Suomessa on yli miljoona sinkkua, joiden tuloilla elätetään lapsiperheitä. mutta heillä on vain velvollisuuksia, muttaa ei oikeutta rauhaan, hiljaisuteen omassa kodissaan, kun nämä kauhukakarat terrorisoivat koko taloa.

 • Ilmankos järjestö kutistuu kuin pyy maailmanlopun edellä.

 • Ajokoirajärjestön toiminta on niin sekalaista, että monet pitkäaikaiset jäsenet ovat tyytymättömiä sen toimintaan. Monet veikkavat järjestön ajautuvan kriisitilaan, jopa loppumiseen.

 • ei se ehkä kokonaan lopu mutta pieneksi touhu menee! olin viime syksynä ajokokeissa, koiria oli lähes kymmenen joten aamukahvilla oli reippaasti porukkaa. kovasti oli väki harmaantunut, alle viisikymppisiä ei joukossa montaa ollut. tulevaisuus näyttää aika huonolta.

 • Kannatan ehdottomasti omalla nimellä kirjoittelua. Vituttaa ne nimimerkkien takaa ulisevat pellet !

 • nimimerkin takana on helpompi nimitellä ja homotella. ei tule niin helposti pataan!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3490
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1060