Mistä halvalla LED-nauha?

tarrakiinnitteinen

Haluaisin laittaa keittiöön kaapiston ylä- ja alasokkelia valaisemaan tarralla kiinnitettävää led-nauhaa. Mistä saisi halvimmalla?

25

5437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valodiodi

      Kiinasta ebay:n kautta.

      • tarra...

        Niin, ehkä, mutta voiko niitä käyttää Suomessa? En sinänsä sulje pois tätäkään vaihtoehtoa, mutta pieni epäilys kalvaa mieltä. Kuulemma aina Kiinasta lähetettävä tavara ei ole "ihan" sitä, mitä on tilattu. Väri saattaa olla eri tai muuta. Olisi aika pettymys, jos tuote ei olisikaan Suomen standardien mukainen. (Vaikka kai sieltä saa sopivia, koska siellähän suurin osa täällä myytävästä kamasta valmistetaan.)

        Täytyy kattoo... Houkuttaa vain kovasti nuo led-systeemit, koska niillä saa upeita valaistuksia ja virran kulutus aika mitätön.


      • *.*.*.*.*
        tarra... kirjoitti:

        Niin, ehkä, mutta voiko niitä käyttää Suomessa? En sinänsä sulje pois tätäkään vaihtoehtoa, mutta pieni epäilys kalvaa mieltä. Kuulemma aina Kiinasta lähetettävä tavara ei ole "ihan" sitä, mitä on tilattu. Väri saattaa olla eri tai muuta. Olisi aika pettymys, jos tuote ei olisikaan Suomen standardien mukainen. (Vaikka kai sieltä saa sopivia, koska siellähän suurin osa täällä myytävästä kamasta valmistetaan.)

        Täytyy kattoo... Houkuttaa vain kovasti nuo led-systeemit, koska niillä saa upeita valaistuksia ja virran kulutus aika mitätön.

        Jos tilaa ebay.de:n kautta Saksasta, ei pitäisi olla ongelmia. Puolet halvempia kuin Suomessa.

        http://search.eim.ebay.fi/?ev=&kw=led&ect=&elc=77&ec=&st=eim&eb=Hae&hidden=search


      • sehr billig
        *.*.*.*.* kirjoitti:

        Jos tilaa ebay.de:n kautta Saksasta, ei pitäisi olla ongelmia. Puolet halvempia kuin Suomessa.

        http://search.eim.ebay.fi/?ev=&kw=led&ect=&elc=77&ec=&st=eim&eb=Hae&hidden=search

        Ebayn huutokaupoista saa paljon halvemmalla, äsken irtosi Saksan ebayssä viiden metrin lednauha (ilman Trafoa eli muuntajaa) 6,90 e. Samalta myyjältä voi ostaa muuntajan erikseen.

        Sisustajille tiedoksi, että myös esim. fototapetteja irtoaa huutokaupoista Suomen hintoihin verrattuna puoli-ilmaiseksi.


    • ledi1

      Www.aitomarket.fi on aika edullista nauhaa.

      • Ledinauhat.fi

        www.ledinauhat.fi

        Suomen edullisimmat ja tehokkaimmat LED valonauhat, 1 vuoden takuulla jota et saa tilaamalla edulisesti ebaystä :D

        Tai saahan ebaystä takuun, Mutta se ei toimi kiinalaisten firmojen kanssa.

        Kannattaa seurata myös kaupan facebookkia: www.ledinauhat.fi

        Ledinauhat.fi verkkokaupan 5 metrin LED valonauhasta irtoaa jopa 4200 lumenia ja hinta tuotteelle 40-50€ väliltä.


      • Ledinauhat.fi

      • ebayzz

        Kenen valmistajan ja mikä laatuluokka? Näyttää kiinalaiselta, eli väittäisin saavan 30% halvemmalla esim alibabasta.

        eBayn kiinalaisilta saa kyllä täyden takuun, lue käyttöehdot vähän tarkemmin ja tutki palautteet niin saat vähän realistisemman kuvan hommasta.


      • KFC09

        juh, katsoo ylläolevan firman '''historiaa''' niin vaikuttaa aika kusetukselta, taidanpa kiertää kaukaa.


    • ei keittiöön ledejä

      Ei kukaan täällä katsonut sisustusarkkitehti Marko Paananen edellistä jaksoa? Valaistuksen 6 tärkeintä sääntöä olivat halogeeni, halogeeni, halogeeni, himmennin, himmennin, himmennin.

      Jos keittiöön laittaa led-nauhan, niin ompa mukava juoda jotain punaviiniä, joka sitten näyttää mustalta myrkky mönjältä, eikä kauniin punaiselta kuten luonnollisessa normaalivalossa.

      • ...............

        Lähinnä koriste-/korostusvalaistus on tässä kyseessä. Led-valo kyllä vääristää ruoan väriä, tosin en yleensä syö enkä juo keittiön työtasolla enkä muutenkaan näiden valojen välittömässä läheisyydessä.

        Halogeenin värintoisto on ylivertainen - tosin ei luonnollinen. Halogeeni on parempaa kuin luonnonvalo, se korostaa värejä ihan eri tavalla kuin luonnonvalo. Sen huomaa esimerkiksi tauluista, jotka näyttävät ihan erilaisilta päivänvalossa kuin iltaisin halogeenivalaistuksessa.


      • valoa kansalle

        Paanasen sanonta ei ole laki. Se on hänen mielikuvansa ja mielipiteensä. Kaikki kunnia tietenkin hänen ammattitaidolleen, mutta kaikkea ei tarvitse sokeasti noudattaa, mitä joku sisustusjulkkis sanoo. Makuja on monenlaisia sekä muotivillityksiä.

        Minun mielestäni tärkein valoisa on että valot näyttävät mitä milloinkin tarvitsee. On ihan kauhea esim. lukea huonossa valossa tai huonon lukulampun valossa. Itse olen laittanut ylikorkeaan kattooni loistetputkivalot, vaika ne eivät ole niin kauhean tyylikkkäät ja sisutusgurut ne teilaisivat, mutta on parhaat valot, mitä tähän mennessä olen kokeillut 80-luvulla rakkennettuun talooni. Mutta uusiin taloihin ja remontin yhteydessä yhdyn Paanseen, että kannattaa laittaa niit ähalogeenja ja niihin himmentimiä. Mutta on muitakin valoja, jotka ovat ihan yhtä toimivia ja kauniita ja valaisevat hyvin.

        Tunnelmavalaisimet ovat sitten niitä pöytä yms. valoja.


      • Päivän röhönauru

        Toivottavasti tää oli vaan huono vitsi :) Halogeenit käy pirun kuumana, syö järkyttävästi sähköä ja niitä saa olla uusimassa aivan kuten muitakin polttimoita. LED -nauha vie tajuttoman paljon vähemmän sähköä, muunneltavissa tilanteen kuin tilanteen mukaan, ei lämpene vaarallisesti ja ties mitä muuta. Itselläni on LED -nauhaa alumiiniprofiilin kera keittiössä ja muissakin huoneissa ja pois en vaihda, valot syttyy vielä kätevästi kauko-ohjauksella ja on himmennettävissä. Hintakaan ei ole paha, ja värilämpöjä on montaa erilaista.

        Paanaselle tekisi hyvää tutustua vähän LED -tekniikkaan, jos jannu on todellakin tällaista kuraa ohjelmassaan väittänyt :) Ja tuossa alempana joku joka väittää että värintoisto täysin eri, niin ostapa kunnon nauhaa ja jätä ne markettien roskanauhat väliin, saatat yllättyä.


    • himmennin

      Noita led nauhoja saa kyllä himmennettyä ja lämpimän valkoisena tai melkein minkä vaan värisenä. Halogeenissa ei ole mitään etua verrattuna led valoihin.

      • .............

        Värintoistossa on kyllä ihan selvä ero.


    • Ozqu

      Nää on näiden nörttien juttuja taas. Nehän laittaisi sinertävää led-valoa omaan arkkuunsakin.Ja ihan hyvältä näyttää! Melkein elävältä! Tosin niitä valmispitsoja ja pigmäkkejä syödessä ei niin väliksi olekaan, vaikka ruoka näyttäisi ikuisuuteen päätyneeltä ;-)

    • SuoraVastausKysymyks
      • EurollaEuronTavaraa

        Ja laatu on suoraan verrannollinen hintaan...


      • RGB fuulaus

        Tuo Aito marketin RGB ei näytä olevan Aito RGB nauha. Tuo on nauha jossa on 3 eri väristä lediä.

        Ns. aidossa rgb nauhassa on ledit jossa yhdessä chipissä on 3 ns. ydintä jolloin kaikkiin nauhan ledeihin saadaan sama väri!

        Tuossa mallissa jos haluat esim punaisen, palaa vain joka kolmas ledi jne.

        Et silleen...halpaa on juu :)


    • sähköliikkeenmyyjä

      Melkein kun googleen kirjotat led nauha niin johan löytyy..varmaan suurimmasta osasta paikallisia liikkeitäkin joku nauha löytyy (rautia jne)
      Ja halogeenin miinukset ja plussat
      -Lyhyt polttoikä
      -kuumuus
      -Vain yksi värisävy
      -kova sähkönkulutus
      himmennettävyys aina

      Led plussat ja miinukset
      -Himmennys toimii vain jos on himmenin merkintä ja usein vain varmimmin led himmentimellä
      -kallis hinta
      saatavina olevat monet väsisävyt
      ei turhaa lämmöntuottoa niin paljon
      kuluttaa vähän
      pitkä kestoikä

    • vesimittari1

      Muistathan, että jos valo tulee sellaiseen paikkaan jossa on joko suora roiskevaara tai sitten kosteutta muuten kerää, tulee lednauhan olla vedenkestävä, eli riittävä IP-luokitus.....

    • Annemaarit00
      • Annemaarit01

        vitsi,vitsi...


    • ledinauhanprojektit

      itse tilasin auton sisätilan tuunausta varten ebaysta led nauhaa ilman mitään muuntajii yms vaa sellast mis on vaa johdon pätkät joho voi sit kolvata lisää johtoo ja yhdistää akkuu nii 8m sinist vedenkestävää led nauhaa maksoi vaan 7e ilmasen toimituksen kanssa! eli halpaa kuin saippua. Esim motonetissä 25cm pätkä tota samaa nauhaa maksaa 10e... eli motonetis hinta on 40e/metri ja kiinassa se hinta on n.1e/metri eli pikkane ero.. ja ihan yhtä hyviä molemmat on ei niissä mitää laatueroa ole. et kannattaa miettii tarkkaa mist ostaa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1001
    Aihe