Miksi mollaatte?

Mennään vaan

Ainakin itse olen viihtynyt erinomaisesti sekä Hurghadassa että Sharmissa. Lämpöä, upeat kalavedet, hyvää ruokaa, hotellit kauniita muistuttaen tuhannen ja yhden yön satuja (jos suht tasokkaan hotellin ottaa) ystävällistä henkilökuntaa...Tietysti kaupustelijat kaupungilla ovat pääasiassa tungettelevia, mutta oikealla asenteella pärjää. Hinnat edullisia, kannattaa käyttää esim parturipalveluja, apteekkitavarat tosi huokeita, puuvilla hyvää laatua jne. Ympäristö hotellien ulkopuolella ei kylläkään miellytä Suomen siisteyteen tottuneita, siihen toivoisin parannusta, mutta alueet hotellimuurien sisäpuolella vehreitä ja siistejä.
Siis rohkeasti matkaan...

7

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkaaja.

      Mollauksen syyt ovat kirjoituksesi ensi riveillä. Mollaajat joutuvat lukemaan ylistystä hienosta paikasta, johon edullisuudestaan huolimatta heillä ei ole varaa.

      Kyllä siinä pihlajan marjoista tulee hyvin happamia!

      Mutta ei minusta hotellialueen ulkopuolella Sharmissa ollut mitään epäsiistia.

    • Maragha

      Niinpä niin, Egyptin matkalaisen kannattaa kyllä valita vähän tasokkaampi hotelli, niin palvelut pelaa. On myös kätevää, että hotellilla on omaa tarjontaa (kauneushoitoloita, ravintoloita ja viihdettä). Ei tarvitse aina lähteä kaupungille. On kiva myös asua rannalla, niin pääsee helposti uimaan. Tällöin näkymä on myös varmasti kaunis. Hotellialueet ovat yleensä isoja ja vehreitä, jos valitsee vähintään 3 tai 4- hotellin. Kahden tähden hotelli kannattaa valita, jos sukellatte koko viikon tai muuten olette reissussa. Kahden ja kolmen tähden hotelleilta ei kannata Egyptissä hirveästi odottaa. Ainakaan all inclusivea ei kannata sellaisissa paikoissa ottaa.

      Sharm ja Hurghada eivät sinäsä ole mielenkiintoisia kulttuurin tai arkkitehtuurin puolesta. Mutta katsokaapa mereen! Mitä sieltä löytyykään! Minä tuhlaan rahani mieluiten vesillä. Snorklatkaa, kokeilkaa sukeltamista (”intro dive”, jossa opas pitää teitä kädestä kiinni ja jossa saatte täyden sukeltajan varustuksen, mutta jossa teidän ei tarvi tietää mitään varusteiden käytöstä, on mahtava kokemus!!) tai menkää vain lasipohjaveneretkelle, jos haluatte pysyä kuivana. Punaisessa meressä on 1200 erilaista kalaa ja 250 korallilajia! Mieletön värimaailma, puhdas ja ennen kaikkea lämmin vesi!
      Kivaa matkaa teille!

      • lasipohja

        Pitäis saada nää matkatoimistojen maksamat mainostajat täältä pois....


    • L

      Ihanaa reissua Egyptiin! Kolme kertaa käyneenä ja neljännen kerran lähtevänä. Itse olen aina ollut 2 tähden hotellissa, koska se ei ole minulle tärkeää, ei lomaa ole tultu viettämään huoneeseen :)

    • sikamainen maa

      Kaksi kertaa aikanaan kävin samalla reissulla, ekan ja viimeisen. Sen kaatopaikan kanssa voi vielä jotenkin elää, mutta niitä kokoajan käsi ojossa olevia mankujia sun muita humpuukioppaita ei meikäläisen hermot kestä. Niilä toreilla ja kauppabasaareilla ei ole yhtään mitään mitä valkoinen ihminen tarvitsee, täysin turismin pilaamaa aluetta kaikki kusettavat kaikessa.ei kiitos ei enää.

      • Missä missä

        Ja missähän tuo mielikuvituksellinen matka mahtoi tapahtua?

        Minun arvaukseni on yllä.


    • uudelleen matkalle

      Meillä positiivisia kokemuksia. Levottomuuksista tehdään median välityksellä liian iso juttu, ei mitään ongelmia ja ystävällisiä paikallisia. Olimme ensimmäistä kertaa Egyptissä Sharmissa (kaikkien varoituksista huolimatta halusimme nähdä Egyptin, saatte mahataudun ja ties mitä) aivan mahtava kokemus, ruoka todella hyvää ja sitä oli runsaasti joten valinnan varaa oli ja söimme kaikkea mahdollista meillä oli all inclusive.Egyptissä on paljon nähtävää, koimme pyramiidit, museot, kävimme syömässä niilin rannalla, kerrassaan upea lomakohde ja varma lämpö talvella, voimme suositella. 4 kk päästä käymme katsomassa minkälainen on Hurhaga.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1285
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1135
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      821
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      661
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      355
      650
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe