Miksi mollaatte?

Mennään vaan

Ainakin itse olen viihtynyt erinomaisesti sekä Hurghadassa että Sharmissa. Lämpöä, upeat kalavedet, hyvää ruokaa, hotellit kauniita muistuttaen tuhannen ja yhden yön satuja (jos suht tasokkaan hotellin ottaa) ystävällistä henkilökuntaa...Tietysti kaupustelijat kaupungilla ovat pääasiassa tungettelevia, mutta oikealla asenteella pärjää. Hinnat edullisia, kannattaa käyttää esim parturipalveluja, apteekkitavarat tosi huokeita, puuvilla hyvää laatua jne. Ympäristö hotellien ulkopuolella ei kylläkään miellytä Suomen siisteyteen tottuneita, siihen toivoisin parannusta, mutta alueet hotellimuurien sisäpuolella vehreitä ja siistejä.
Siis rohkeasti matkaan...

7

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkaaja.

      Mollauksen syyt ovat kirjoituksesi ensi riveillä. Mollaajat joutuvat lukemaan ylistystä hienosta paikasta, johon edullisuudestaan huolimatta heillä ei ole varaa.

      Kyllä siinä pihlajan marjoista tulee hyvin happamia!

      Mutta ei minusta hotellialueen ulkopuolella Sharmissa ollut mitään epäsiistia.

    • Maragha

      Niinpä niin, Egyptin matkalaisen kannattaa kyllä valita vähän tasokkaampi hotelli, niin palvelut pelaa. On myös kätevää, että hotellilla on omaa tarjontaa (kauneushoitoloita, ravintoloita ja viihdettä). Ei tarvitse aina lähteä kaupungille. On kiva myös asua rannalla, niin pääsee helposti uimaan. Tällöin näkymä on myös varmasti kaunis. Hotellialueet ovat yleensä isoja ja vehreitä, jos valitsee vähintään 3 tai 4- hotellin. Kahden tähden hotelli kannattaa valita, jos sukellatte koko viikon tai muuten olette reissussa. Kahden ja kolmen tähden hotelleilta ei kannata Egyptissä hirveästi odottaa. Ainakaan all inclusivea ei kannata sellaisissa paikoissa ottaa.

      Sharm ja Hurghada eivät sinäsä ole mielenkiintoisia kulttuurin tai arkkitehtuurin puolesta. Mutta katsokaapa mereen! Mitä sieltä löytyykään! Minä tuhlaan rahani mieluiten vesillä. Snorklatkaa, kokeilkaa sukeltamista (”intro dive”, jossa opas pitää teitä kädestä kiinni ja jossa saatte täyden sukeltajan varustuksen, mutta jossa teidän ei tarvi tietää mitään varusteiden käytöstä, on mahtava kokemus!!) tai menkää vain lasipohjaveneretkelle, jos haluatte pysyä kuivana. Punaisessa meressä on 1200 erilaista kalaa ja 250 korallilajia! Mieletön värimaailma, puhdas ja ennen kaikkea lämmin vesi!
      Kivaa matkaa teille!

      • lasipohja

        Pitäis saada nää matkatoimistojen maksamat mainostajat täältä pois....


    • L

      Ihanaa reissua Egyptiin! Kolme kertaa käyneenä ja neljännen kerran lähtevänä. Itse olen aina ollut 2 tähden hotellissa, koska se ei ole minulle tärkeää, ei lomaa ole tultu viettämään huoneeseen :)

    • sikamainen maa

      Kaksi kertaa aikanaan kävin samalla reissulla, ekan ja viimeisen. Sen kaatopaikan kanssa voi vielä jotenkin elää, mutta niitä kokoajan käsi ojossa olevia mankujia sun muita humpuukioppaita ei meikäläisen hermot kestä. Niilä toreilla ja kauppabasaareilla ei ole yhtään mitään mitä valkoinen ihminen tarvitsee, täysin turismin pilaamaa aluetta kaikki kusettavat kaikessa.ei kiitos ei enää.

      • Missä missä

        Ja missähän tuo mielikuvituksellinen matka mahtoi tapahtua?

        Minun arvaukseni on yllä.


    • uudelleen matkalle

      Meillä positiivisia kokemuksia. Levottomuuksista tehdään median välityksellä liian iso juttu, ei mitään ongelmia ja ystävällisiä paikallisia. Olimme ensimmäistä kertaa Egyptissä Sharmissa (kaikkien varoituksista huolimatta halusimme nähdä Egyptin, saatte mahataudun ja ties mitä) aivan mahtava kokemus, ruoka todella hyvää ja sitä oli runsaasti joten valinnan varaa oli ja söimme kaikkea mahdollista meillä oli all inclusive.Egyptissä on paljon nähtävää, koimme pyramiidit, museot, kävimme syömässä niilin rannalla, kerrassaan upea lomakohde ja varma lämpö talvella, voimme suositella. 4 kk päästä käymme katsomassa minkälainen on Hurhaga.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe