Finnmatkat ja Golden Sands3

ffv

Terve! Onko kellään uudempaa tietoa golden sands3 hotellista missä kunnossa nykyään mahtaa olla? Ollaan lähdössä 6.11 finnmatkojen matkalla sinne. Olemme hiukan alle kolmekymppinen pariskunta niin kaikki sopivat aktiviteetti vinkitkin olisi tervetulleita...Rannoista ja ostoksista paljonhan vinkkejä löytyykin, mutta iltakarkeloista aika vähän ja niitäkin kuulemma joitakin hyviä paikkoja on, onko kellään kokemuksia missä yökerhossa kannattaisi käydä? Ryyppymatkalle emme ole lähdössä, mutta voishan sitä parina iltana jossakin hieman käydä katsomassa yöelämää...entäs hyviä ruokapaikka suosituksia esim. mistä hyvät pihvit? Kiitos vastauksista!

6

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huntuveikko

      Golden Sands - onnea matkaan. Jos on hyvä tuuri, saatte hyvät huoneet. Jos ei, noniin.. Omat juomat kannattaa muuten ostaa lentoaseman tax-freestä maahantuolon yhteydessä.

      • ffv

        Eli osa huoneista on oikeasti surkeita? Jostakin luin että jos vertaa esim. Kanarian vastaaviin niin ovat huomattavasti parempia Dubaissa? Onko tietoa että kerkiääkö käymään taxfreessä kun kone laskeutuu ettei myöhästy hotellille menevästä bussista?


      • jamajamm
        ffv kirjoitti:

        Eli osa huoneista on oikeasti surkeita? Jostakin luin että jos vertaa esim. Kanarian vastaaviin niin ovat huomattavasti parempia Dubaissa? Onko tietoa että kerkiääkö käymään taxfreessä kun kone laskeutuu ettei myöhästy hotellille menevästä bussista?

        Kyllä ehtii käymään dutyfree kaupassa, kun et jää sinne pidemmäksi aikaa ihmettelemään. Luulen, että aika moni samassa koneessa tulijoistakain haluaa käydä juomansa lentokentän kaupasta ostamassa. Yleensä oppaat laskee, että bussissa on kaikki kyydissä, joten ei huolta,että jäisit pois.

        Valitsemasi huoneistohotelli on ihan ok !


    • Hyväämatkaa

      Ei Dubaissa huonoja hotelleja/huoneistohotelleja olekaan. Ehkä jotkut todella halvat motellit korkeintaan. Kanarialla on huomattavasti alhaisempi taso. Yleensäottaenkin Dubain kaikki hotellit/huoneistot ovat uudempia ja pidetään paremmassa kunnossa kuin Suomessa.

      Ero hotelleissa ja huoneistohotelleissa on se, että huoneistohotellit ovat yleensä vähän edullisempia, mutta niissä ei ole baareja ym. eli huoneistohotelleista ei saa alkoholia lainkaan. Useissa hotelleissa on baarien lisäksi myös laukkujen kantopalvelua ym. ekstraa.

      Googleta vaan tuota hotellia ja ota kuvahaku, niin näet huoneista paljon vieraiden ottamia kuvia.

      • useindubaissa

        Höpöhöpö. Kyllä Dubaistakin murjuja löytyy ja paljon laatuhotellien ohella! Täyttä soopaa tämä edellinen, ei varmaan ole koskaan Dubaissa käynytkään.


    • Hyväämatkaa

      Ehkä juu muttei ainakaan suomalaisten matkatoimistojen valikoimasta, mistä alunperäinen kysyjä kysyi jos satuit huomaamaan.

      Ulkomaiset työntekijät asuvat melkoisissa murjuissa. Kannattaa käydä katsastamassa tämäkin alue, esim Karamassa näkee tätä alemman luokan asumista myös.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5949
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1795
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe